109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    jah ez persze belőhető úgy, hogy normál esetben beszélsz a subchatra amin bennvagy, és egy keybinddal mindkettőre
    remélem érthető :))
  • ssc-suni-hu
    Na ebbol nem ertek semmit de elolvasom ujbol este a progi elott.
  • ssc-suni-hu
    Na es Kharkov palyan a folyo tuloldalarol te igenis belemlottel en meg igenis elhalaloztam pedig ossze vissza mozogtam.
    Semmi kegyelem, csak sima gyilkolas volt :-)
  • BurnBaby
    nah... ts2
    elkaptam tegnap az illetékes elvtársat...

Javaslata az alábbi:
    Két subcsatit kell gyártani, és mivel a ts tud olyat, hogy áthall/átbeszél másik csatira, be kell bind-olni, hogy most csak az egyik, most mindkét csatira beszélek.
    Az ő értelmezésében ez így néz ki:
    Major Pain 2002. 1:07 *BB's slut server
    --BB's allstar team (ezek lehettek ti ,))
    ------Terror (vagy axis)
    ------SF (vagy allies)

Then keybind:
    talk to Terror (vagy axis - bármely gombra)
    talk to SF & Terror (vagy allies - bármely másik gombra)

And you're set to go

szal lehet este tesztelni...

• Petyus_
    Ez nem csak tegnap volt így, én sosem akarok meghalni... néha mégis sikerül. :)
  • BurnBaby
    Jah tegnap nagyon gáz volt, soxor hiába lőttem a népet sehogy se akartatok meghalni :(
  • Petyus_
    Én repülni alapban nem próbálkozok (mindig beszaggatt). Az nagyon igaz, hogy ha a többiek szaggatva mozognak, az hatalmas szívás... ilyenkor ha egy helyben áll, akkor se lehet sniperrel fejest adni neki.
  • Petyus_
    Van ennél sokkal rosszabb is, pl. egyik haverom nálam BFezett, jeepel próbált közlekedni (egy katonatársa naívan beült mellé az anyósülésre), és sikerült nekimennie egy fának. Csak úgy megy az úton, semmi zavaró körülmény, durr bele a fába. Mindketten meghaltak, én meg röhögtem mint az állat. :)

Nekem eddigi legkedvesebb halálnemem az volt, amikor a folyópartról haláltosztó Tigert sikerült egy jól irányzott gránát-találattal belecsúsztatnom a vízbe. :)
  • Manta
    Amikor connection problem van, akkor úgy vettem észre, hogy mindenkinél jelentkezik. Ha a teljes játék szaggat, az lehet kevés ram, vagy ha pl. elfelejtettem kikapcsolni a letöltéseket játék közben, akkor is olyan volt, mintha a gépem lenne gyenge hozzá. (mondjuk néha repkedésnél van beszaggatás 512 ram mellett). Ha viszont a játék jól fut, de a többiek szaggatnak, akkor bár neked jó a kapcsolatod, de könnyebben lelőnek, mert te folyamatosan (kiszámíthatóan) mozogsz, őket viszont képtelenség eltalálni. Sehogy se jó
  • Manta
    Mindig elszörnyedek, ha ilyen értelmetlen halállal találkozom
  • Manta
    A videót meg szervezni/tervezni kellene, eléggé leült a dolog.
  • Petyus_
    Persze, igazad van, de szerintem ez nem a "legszörnyebb" dolgok közé tartozik. Azért kellemetlen...!
  • Manta
    De ott nem volt semmiféle csata. Ismered a mapet. Német bázistól hosszú széles út megy az angol bunkerekig. Ő hosszasan jött mögöttem, egy irányba haladtunk, mégis átment rajtam.
    Járda meg nem volt...
  • Petyus_
    Floodolom a topcot! :)
  • Petyus_
    A Wilcoval semmi bajom sincs... :) A kisebb bevetésekről viszont át kellene nyergelni a sorsdöntő epikus ütközetekre! Főleg mivel jön az 1.2 és akkor mégjobb lesz a játék.

Manta: ja, meg ma néha bejött a "connection problems detected" is. :|
  • Petyus_
    Én csak ott sniperkedtem egy fa mögött (téged sasoltalak, hátha kiugrasz az APC-ből :)), amikor üres lett a bázis, akkor meg rohantam a zászlóért.. ekkor visszajöttél szépen a hídon és lemészároltál a hülye nagy gépfegyvereddel. :)
  • Petyus_
    Is-is. Ma pl. az egész akadozott, de sok tankos-sok repcsis pályákon a járművek is akadoznak. :( Nekem nincs bajom ezzel, amíg a sniper scope-om meg benne az emberek nem akadoznak. :)
  • Petyus_
    Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem az út a járműveké, lehet a szélén is közlekedni, a csata hevében nem mindig lehet elvárni, hogy észrevegye a térképen a nyiladat.

Ja, és nem azért írom, mert én voltam az illető gázoló! Én nem ülök tankba, hacsak nem nagyon muszáj... :)
  • Timber
    akkor en itt bejelentem, hogy a 69esek azok Wilkoznak ... es a kisebb kozelebbi bevetesekben vesznek reszt ^.^ pl. HUNT, Bridge es V2 ^.^

De tenyleg ... jovunk majd BFezni is hamarosan ^.^
  • Timber
    szombaton en egesz napra BFet terveztem ... es te? (egyedul az orrodon a pattanasnyomogatast tudom elfogadni mint egesznapos program ^.^)
  • ssc-suni-hu
    ok koszi, ha tudsz gyere
    tovabbra mar nem kerdezem a dolgot
  • Manta
    A pálya, a környezet jól fut, csak az emberek akadoznak, vagy az egész (mintha lassú lenne a géped)?
  • ssc-suni-hu
    Hatulrol a masik hidon egycsomoszor atjottek az oroszok, es elbujtak. egy csomoan meg csak rohangaltak, hogy keressek, de volt aki olyan helyen is kereste, ahol mar nem lehet zaszlot foglalni. Es ezt a szitut tobben meg is jatszottak.
  • Manta
    Elvileg megy a TS, bár most újra kell rakni (ezt csak megoldom valahogy :)), régebben nyomtam is, de sokszor nem megy, asszony nincs :), rosszabb van. Ha egyedül vagyok, akkor OK. Majd megyek.
    Mai nap gyöngyszeme: névre már nem emlékszem, nem is lényeges: talán tobruk volt a pálya, marha széles egyenes úton futok az ellen fele, erre hátulról elüt egy tank. meg az ilyen!
  • Petyus_
    Timbah mi nem egy csapatban vagyunk Süniékkel, nekünk saját TSen kellenne fenn lennünk, nem az övékén! :) Meg először is a BFen legyetek fenn, mert veteránok lesztek, ahogy Petko írta! :)
  • Petyus_
    :)

Kharkovon csodálkoztam is, hogy a stratégia fontosságú spawn pontotokra legalább te visszajöttél amikor senkitől se zavartatva egy pisztollyal a kezemben próbáltam elfoglalni. .)

Engem inkább az idegesít, hogy a pingemnek normálist ír ki, mégis játszhatlan, annyira akadozik. :|
  • Timber
    TS semmi kepp

az nekem ugy bugzik mint atom ... es masik 3 csapattarsamnak is
  • ssc-suni-hu
    Hat most en is osszesen csak 6 mecset nyomtam.
    TS-en se voltunk csak 3-an aztan mar csak ketten.

Manta: neked TS-nem mukodik, vagy nem is lehet asszonyszitu?

Lesz is egy korkerdesmail (be szep szo), hogy ki azaki tud TS-ezni, mert akkor nem enne az ideg, hogy jatek kozben kerdezek aztan senki sem valaszol.
  • ssc-suni-hu
    Kharkovra gondolsz?
    Mert ott tenyleg szornyu volt ez a dolog. Totalis 3 nagy vereseg, mert a nyilak a terkepen ossze vissza altak minden fele, es egymastol tavol.
    Hu de mergesek voltunk Schrekkel.

Mondtam is neki, hogy hat irgum burgum ami itt van :-)
  • Timber
    ezert is nem jatszunk annyit ...

1. ket ora mire bejutsz
    2. akkor is tiszta ideg leszel a 'csapattarsaid' hujesegen
  • Manta
    Meg kellene csinálni a zárt szervereket, szánalmas ami mostanában megy. Hülyegyerek beül a tankba és egy magaslatról lövöldözik a sajátjai közé, baszik bocsánatot kérni, mások meg ott állnak a fehér zászló közelében, de nem elég közel ahhoz hogy visszafoglalják az egyetlen spawnpiontunkat, inkább elmennek másfele gyilkolászni, sniper nem hajlandó célt adni, akárhogy kérem, mindenki egyedül kommandózik, senkinek nem tűnik fel egy semmiből előbukkanó szürke gép a térképen, stb...
    10-ből kb. 3-an tudnak rendesen játszani.
  • Petko
    szokásos hírek:

Flt. Petko [1st] - 2002. november 6. 20:00

- Friss hír, hogy a 401es század befejezte toborzását, és ezennel zárt század kategóriába lépett át. Kiváló szervezési tevékenységérét, és e jó csapat összehozásáért Zsozso tőrzsőrmester mostantól főtőrzsőrmester, azaz Sfc. Zsozso [401st].

- A 401esektől Joe közlegény csinált a századának egy századjelzést, és ezért ezennel őrmesternek nevezem ki. Ő mostantól Sgt. Joe [401st]. Előléptetésében az is közrejátszott, hogy múltkor egy kiváló tüzérségre vonatkozó leírást készített a közösség részére.

- A 401 es zárt századdá alakulása miatt megnyitottam az új toborzó századot, a 301est. Mivel ezidáig senki nem jelentkezett a századparancsnoki poszt betöltésére, kénytelen leszek ideiglenesen én elvállalni a 301 es vezetését. Tehát minden újonan jelentkezni vágyó katona nálam jelezze sorozási szándékát. Továbbra is várom az illetőt, aki átveszi a 301 es vezetését.

- Mostantól minden katona, aki bejelenti határozatlan idejű távollétét a közösségből, kivonom a századából, és átkerül a nyugalmazott katonáink közé. Ugyanígy azok a katonák, akik hosszabb időre inaktívak, automatikusan nyugalmazott állományba kerülnek. A nyugalmazott állomány nem egyenlő a szervezet elhagyásával! A rangfokozata megmarad a nyugalmazott katonának, és bármikor elkezdhet újra játszani a HBA színeiben. Viszont visszatérte után nem garantálható, hogy visszakerül a régi századába.
  • Lifeforce
    növeld meg a lapozó fájl méretét és tedd át másik wincsire. (lapozófájlt)
  • Manta
    Én nem tudok neked ebben segíteni, de a HBA fórumán biztosan válaszra lelsz.
    (Egyébként kevés a 256)
  • PhantomW
    ha neten jácok nagyon akad a game minimum grafikán is pedig 1.8xp 256ddr meg gef 3 van nem tudja valaki mi a baj?
  • ssc-suni-hu
    Globaltaktika=gyozni
    :-)
  • BurnBaby
    amúgy meg kell egy squad2 subchannel ozt yovan... ha válás van máris lehet használni :)
  • BurnBaby
    hehh... belenéztem, no feature list, viszont számtalan topic... nah este elkapom icq-n az illetékes elvtársat és kifaggatom..
  • BurnBaby
    nem lennék olyan biztos benne... van benne whisper, meg ilyesmi, szal lehet hogy lehet groupokat alkotni... most nem nagyon van kedvem belemélyedni, de szerintem www.teamspeak.org?
  • Manta
    Miért nem az éjszakai wake-et próbáljuk?