109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• ssc-suni-hu
    Hali kevesen hasznaljak a HBA IRC-t pedig ott is lehetne taktikai megbeszeleseket folytatni gyorsan eroteljesen
    irc.extra.hu
    #hba
  • BurnBaby
    aha... én meg? jah meg bfgirl
    hm

2vs2ban kirájok lennénk ,)
    meg majd air fake-el nekem
    meg sexual choc
    meg még tudok hozni pár szimpatikust - max aszondom eunuchok :)

nah léptem tova, este valami
    továbbiyok
  • ssc-suni-hu
    Ha ellenseg vagy akkor meg mindig adda meg a poziciodat es folyamatosan ugralj es csak kes legyen nallad.
    Igy is kedvunkbe jarnal, sot kemkedhetnel nekunk, sot a tk se rosz dolog ha kedvunkbe akarsz jarni.
    :-)
  • ssc-suni-hu
    Meg most akkor mi van azzal a ejszakai palyaval?
    Mikor lehet mar multiban kiprobalni?
    Nagyon kivancsi vagyok ra, meg a tobbi franko palyaatalakitasra, ezeket lehet, hogy erdemes lenne betenni.

De lehet, hogy ezeket mar csak az 1.2-es patch utan kellen az uj szervereken?
  • ssc-suni-hu
    Kedvunkben jarsz mindig te te apolono.
  • Petyus_
    Inkább játszanátok, szégyenszemre az egyik legkevésbé kedves mapemen első lettem Axis oldalon, és a csapatom is nyert...

Ilyen nem történt velem '83 óta!
  • BurnBaby
    én is parancsnok akarok lenni!
    meg a kedvetekben járni!

vagy ha nem lehetek parancsnok hadd legyek alain delon :)))
  • ssc-suni-hu
    Nekem a csapat az elso
    hallottam, hogy gyilkolaszol es orulsz neki :-)
    na mondom igy magamnak, hogyha nekem a csapat az elso akkor kifekszem kozepre, es hagyom magam megoletni Freddy bicskajabol kifolyolag veremileg.
    Szoval igy tortent
    Ugye hogy hiheto :-)
  • LSC
    Nekem nem válaszol senki a #10766-ra?
  • ssc-suni-hu
    Ja de azrt orultem, hoy en nyirtalak ki a hajorol visszaerve meg mindig ott voltal kessel a kezedben habzo szajjal :-)
  • BurnBaby
    lol freddy :)
  • BurnBaby
    én se nagyon értem... asszem azért, mert egyszer felmentem és véletlen rögtön 20 killt meg medált csináltam és azt gondoltam akkor ez vicces :)))
  • Petyus_
    Na akkor este én is megyek, és kipróbálom, hogy a channel commandereket is fejbe lehet-e lőni. :)

Remélem a sniperek legfőbb ellensége Süni sokáig melózik ma. :)
  • Petko
    Life elég fura vagy te:) Lehet valaki bitorolja a nickedet itta fórumra, mert én épp egy órája kb, a TS en találkoztam egy szintén Lifeforce nevü ürgével, akivel épp a TS2 szakaszokra osztását teszteltük, és bebizonyosodott, hogy 3-4 fős csapatokra osztva channal commanderek segítségével lehet megfelelően kommunikálni ehhez.
    De majd este élőben is kiprobálhatjuk.
  • Petyus_
    Öhmm, nekem se kell csapatjáték, tank főleg nem, viszont BFben van a legjobb hangeffektorgia ha vmi jó magas helyről sniperelsz, fúj a szél, távoli csatazaj, valami isteni.. én így szoktam relaxálni! :)
  • Petyus_
    Éppen ezért nem 15 fő lesz, hanem 4-4-4 vs 4-4-4 pl. Ez a lényege az egésznek, vagy nem?
  • Lifeforce
    Ja és még egy.A Petkó olyan mint én.Fujja a magáét és ázáltal nem érti mit mond a másik :)
    Most képzeld ugyan ezt 15-15 fővel.
  • Lifeforce
    Te érted félre.Én nem azt mondtam, hogy most megy a parancsnokoskodás.Én azt mondtam, hogy most szervezitek. :)
    De nem magyarázkodom.Azt kivánom müködjön.
    De sztem a 30fő miatt átláthatatlan lessz.De mondom.Ne úgy legyen.
  • Petko
    BB azt nem értem mier bf ezel akkor ha nem kell se csapat jatek se tank se semmi. Akkor ott a quake, meg UT. Még női bajnok is lehet quakeben, aztán mehecc wcg re:)
  • BurnBaby
    jah... innen felállok, megyek a másik melóhelyemre... szal 9 előtt ha hazakerülök kiráj vagyok... :(
    worksuxx
  • BurnBaby
    egy rész hiányzik :( biztos azé nem vagyok yo csapatjátékos :( pont azt a részt nemláttam ahol ts-eznek ,)
  • Petko
    jaja ahogy mondod őrmester:)
    mivel a ts2 en ahogy nemrég irtam menni fog a szakaszokra osztás, valamikor ki is porbálhatjuk. 201 és 401 esekkel majd egy összevont gyakorlatot tarthatunk az obin, amikor egy csapatban csoportosulunk szakaszonként
  • Petyus_
    Én ezt nem tudom elképzelni, mert a beveendő bázison már ott várlak benneteket az 1.2 peccs által felturbózott Browning mögött jól. :)
  • BurnBaby
    hehh... a kis nudista... hát.. télen kell a bunda bocs...

TS - nemtom mi megy a 201-eseknél, mert én csak beszemtelenkedem néha, akkor is (ott is) főleg spammelek - bár élőszóban. Meg néha hallom hogy megbeszélnek valamit, aminek a felét sem értem, mert valami amcsikról meg japánokról beszélnek, hiába mondom hogy itt csak pirosak meg kékek vannak... szal furák ahogy vannak.
  • Petko
    jaja freddy legalább te látod a dolgot:)Meg ahogy irtam #10767 ben ez egyáltalán nem is kötelező, csak alkalmanként lehet ilyen játékokban részt venni.
  • Petyus_
    Én azt hittem hogy nálatok "Fuss, BurnBaby fuss!!" megy a TS-en... sőt, még egy igazi Forrestetek is van nektek 201eseknek!
  • Petyus_
    Itt egy vikunya (lama vicugna)
  • BurnBaby
    érdekes... nekem mondjuk nem olyan pirosas a színem, meg az őzikére se hasonlítok, ellenben nagy vagyok és szőrös és főleg LÁMA!!! ,)
  • Petyus_
    Ehehehe, tök ari! :)

Nekem a kedvenc állataim egyike a láma. Szegeden a vadasparkban született egy kis VIKUNYA az baromi aranyos. Minden héten meglátogattuk. :) A vikunya is egy láma, csak olyan pirosas színe van, és kicsit hasonlít egy őzikére is. Nagyon cool állat. :)
  • BurnBaby
    Nah, akkor viszont mostmár tolhatok magamról képet is...
  • BurnBaby
    végre... milyen otthonos itt :)))
  • Petyus_
    Mindenki olyan kedves veled, hogy már unom... te LÁMA!!
  • BurnBaby
    mindjárt elsírom magam ,)
  • BurnBaby
    ne aggódj a szellemek miatt...

bb (sherman - ez egy tank?) air - ilyet nem fox látni, me nem szokom letk a pasit, márpedig jobbára egy csapat

bb (sherman)... szal próbálxom én de a tank is untat :) csak a futás az öröm :)
  • Petko
    Majd meglátjuk life. Parancsoskodás egyelőre nincs is ugyhogy nemtom mit unnak rajta egyesek.
    Lesznek a szervezet játékok és akkor majd megmutatom hogy mire is gondoltam pontosan. Így szóban nehéz elmagyarázni, de majd az első tesztjátékoknal rájöttök remélem. Szerintem logikailag kivitelezhető, és nagyon szórakoztató is lesz.
    Az egész HBA nak nem a szervezett játékok lesz a célja, hanem a fő cél az hogy egyáltalán a szervereken meg legyen szűrve, hogy ki megy fel, és nelegyenek idiota balfasz tkzok stb.
    A szervezett "parancsnokosdi" már ezerszer elmondtam hogy csak egy plussz szolgáltatás mondjuk csütörtök 20h-22h ig. Ennyi az egész, egyénként mindenki ugy jatszik ahogy akar csak ne dtkzon.
  • LSC
    Tyler vagy Petko:
    Légyszi a teamspeak Global Operations csatornát rakjátok 1-el jpbb minőségűre.Köszi.
  • Petko
    Na megvan a TS es megoldás. Az menni fog amit én gondoltam. Szóval azt kell hogy a csapat akik egy oldalon vannak, beosztodnak szakaszcsatornákra. A szakaszcsatonában van 3-4 ember. Ott egyet kijelolunk Channel Commandernek (pirso szinu lesz a jelző) és minden szakaszcsatonrnán ugyanígy van chan commander. Be kell bindelni egy gombot a whisper to all chan commanderhez. És akkor megy a játék és a szakaszok simán kommunikálnak egymás közt ahogy eddig, viszont a szakaszparancsnok (chan commander) a bebindelt gombal tud beszelni a tobbi chan commanderhez, ugyhogy a tobbi ember ne haljak csak a chan commanderek, de azok akkor is ha a masik csatornan vannak. Szóval ezt le fogjuk nemsokára tesztelni.
  • ssc-suni-hu
    BB egyaltalan probaltad mar?
    Hidd el elvezetes az is meg a repulozes, de ha nem gyakorlod, akkor nem is tudsz banni vele.

Szal hajrá

Legkozelebb ha bemegyek az OBIra azt szeretnem latni, hogy
    BurnBaby (sherman) Air
    vagy
    BurnBaby (sherman) 401 komplette team
    Es azt nem hogy
    BurnBaby (sherman) 201 komplette team

lehet, hogy ezzel kiengettem egy szellemet a palckbol?
  • Petyus_
    Ezt valahogy úgy kell elképzelni szerintem, hogy egy oldalon van 2-3 db. 5-6 fős "kommandó", ezek külön TSen vannak, együttműködve dolgoznak, ill. van egy főnök, aki nem személyenként irányít mindenkit, hanem "globálisan" nézi a térképet, melyik zászlóért melyik csapat menjen, stb. Szerintem ez kivitelezhető, és jól is működhet.

Mondjuk az is biztos, hogy én nem fogok a klánomban a közlegényeknek parancsokat osztogatni, mert nem az én stílusom, de van akinek ez bejön. :)
  • Lifeforce
    Gyerekek még mindig nem értem mit szerveztek ezen.
    1. Még nem működnek a H.B.A.-s szerverek
    2. Parancsok kiadása?Ez akkor a parancsnokok játéka lessz és nem a játékosoké.
    3. A parancsnok nem fogja látni a 15ember helyzetét ezáltal jó parancsot sem fog tudni adni.
    4. Ha nekem épp tankelhárító kell akkor nem fogom megvárni, hogy valakit odaparancsoljanak mert addigra 10* szétlövik a seggem.
    5. Én játszani szeretnék és jól érezni magam értelmes emberek között és szervezetten.A SZERVEZETTEN az nem azt jelenti, hogy én parancsot osztogassak vagy nekem osztogassanak.Ez azt jelenti, hogy ts-en ha jelzik nekem, hogy adjak irányt és én pont sniper vagyok akkor adok.Ha én kérek elsősegélyt és van közöttünk dr. ÉS TUD SEGÍTENI akkor segít.
    Sorry ha ezzel elrontanám a parancsnokok játékát de nekem is jelezték, hogy ezt a parancsnokoskodást kezdik unni.Mostaniban egy kicsit vissza olvasa nagyon kezd elszálni a ló.
    Nagyon az az érzésem, hogy ez a H.B.A. olyan sebességgel fog összeomlani mint ahogy megszületett.
    Ui:Itt mindenki elött kerek bocsánatot BurnBabytól, mert úgylátszik, hogy közülünk ő a leg értelmesebb.Nem tartozik sehova.