109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10871 lol
az is jó ha pasi kisérővel unicumozok? :))) -
#10870 Az Unicum kétszer szar... egyszer befelé, egyszer kifelé. :) -
#10869 Na akkor:
Süni: tényleg én magam lagzok általában, de ráfogom a nyuszira.. vagy mi ez, egérre! :)
kávé: az Illy az tényleg nagyon fájntos.. azt szeretem én! Hosszúkávé rulz (2 cukival :))
cigi: régen nagy dohányos voltam, napi másfél-két dobozzal elcsattintottam, de úgy fél éve leszoktam, és sokkal jobb a közérzetem, valamint rájöttem milyen büdösek a dohányosok és környezetük. Szokjatok le! :) Amikor szívtam vagy piros Marlbi volt vagy kék Multi... ünnepnapokon Benson. :)
vodka: Absolut (Abszol út hehe :)) rulz! :) Medic! Hol lesz a buli? :) -
Petko #10866 én egyszer ezt próbáltam, Ouzo t ittam, és Unikum mal kírésrtem, és lett bajom -
#10864 unicum is, majál is... szeretlek szesztestvér :))) -
#10863 ezadobozravanírva után kérdőjel!
:))) -
#10861 most már tudom ,))) ez a dobozra van írva
valóban kezd izgalmas lenni ez a bf topic :) öröm lehet az újkeletű érdeKLődőknek, ha benéznek ,) -
MEDIC! #10860 Ma vodka-redbull buli lesz valami pupban. Érdekel? -
MEDIC! #10859 Kedvenc kávém az Illy nevű, sajnos itthon elég ritkán kap6tó, röviden, erősen, egy cukorral kevés tejszínnel, mellé Marlboro lájt 1.4.
Tudta-e Ön, hogy a kávét ledarálatlanul mélyhűtőben kell tárolni ahhoz, hogy az íze, illata sokáig a kezdeti minőségű maradjon?
-
#10858 Szoval ezekszerint neha te is lagzol egy kicsit nem csak a BF :-) -
#10857 hehh.. most nézem h az új dobozra már nem is ez van írva :((( -
#10856 kávé - duplát hideg tejjel annyi mint kv
cigi - camel filters contain a blend of choice american tobaccos to bring u full smoking satisfaction with camel quality ,)
csak finoman és nőiesen :))) -
#10855 Akkor én biztos valami űrlény vagyok, hogy ilyen durván bírom nyakalni a vodkaredbullt. :) -
#10854 ja es ez BF topic :-) -
#10853 Ja ami meg nagyon durva volt:
Egy kellemes 2 oras foci utan hazaerve na mondom mit igyak na mondom iszok egy kis kolat.
10 perc alatt benyakaltam 1.5 liter coca colat.
Egy par ora elteltevel a piciny 100-110 Kg-os szervezetem hanyagul kezdett mukodni a fejembeny nyomas a szivemben szinten a karjaim gyengek, stb.
2 napig tartott mire rendbejottem. Es az biztosa colatol volt. Szoval koffein kerul azert a szervezetembe.
Vidam dolog volt arra gondolni, hogy meghalok, de tenyleg ilyen erzeseim voltak, aztan masnap bementem az ugyeletre, de akkor mar ugyebar szepen lassan rendbejottem + a levegozes is jot tett. Ugyhogy az orvos a kivizsgalas utan kicsit mogorvan mondta (gondlolom mert dolgoznia kelett:-) nincs maganak semmi baja. Azota ritkabban iszok kolat es tobbet asvanyvizet :-) -
MEDIC! #10852 A szervezetben mindig van némi alkohol, nem véletlen, hogy az ittas vezetés három ezrelék véralkoholszintnél kezdődik. Mondjuk lehet, te kivétel vagy és azért ártott meg az a pár korty pezsgő. -
#10851 Cigi, kave
Hu de orulok, hogy egyiket se muvelem.
Egy csomo idot elvesz az embertol.
Sot inni se szoktam soha meg sort se.
Egyszer egy szilveszteri hazibuliban vagy 10 eve na mondom megiszom egy par korty pezsgot.
Megittem, eddig eletemben ha 4x rokaztam amire emlekszem, na a masnapi benne volt ebben a 4-ben.
Bar az is lehet, hogy egy csomo kaja is volt es mindent osszeettem, de en a pezgore fogtam, szoval alkoholtartalma a szervezetemnek azota meg 0-ab.
Csak a szamitogep ami karos az egeszsegemre meg az elelmiszer hu de ezek nagyon. -
MEDIC! #10850 Jó reggelt! Milyen kávét szerecc? És milyen cigit? -
#10849 hát ha unalmadban én ennél többre emléxem, hogy véletlen belémhaltál ,) szégyeltem is magam, de ha egyszer útban vagy? :))) -
#10847 jah.. meg kávé
meg cigi
meg kávé..
este van már? -
#10845 volt állás 2nk között? :) -
#10844 voltmár...
mindjárt kezdem megint :) -
#10841 reggelt... -
#10840 Ja ezt mar en is neztem regebben, pedig szerintem sokat dobott volna a kis kikoto -
#10839 Lehet majd a kiegészítőben... :)
OBI ma játszhatatlan volt nekem teljesen, a közeli gyalogosok is lagzottak. :( -
#10838 Megnéztem pár képet a játék korai stádiumából, avagy kilopták a darukat:
-
#10836 Oh be kedveske
Hozzatok sutit, meg pizzat
a multkor ugyis kuldtem Airnen ICQ-n egy kis palacsintat. -
Petko #10835 Taktikai útmutató HBA próbajátékhoz
Most már, mivel kiderült, hogy a ts2-vel megvalósítható a szakaszokra osztás, kéne egy tesztjáték, amiben kipróbáljuk mennyire is ütőképes a szervezett csapat.
Szóval akkor a konkrét elképzelésem ennek megvalósítására:
Egyelőre csak az obi szerveren tudjuk ezt kipróbálni, az ott játszó káosz játékosok mellett.
Erre a kis próbajátékra valami egyszerűbb pálya lenne ideálisabb, mondjuk Bulge.
Először is a csapat 8 emberből állna, aki az obin valamelyik oldalra beállna együtt.
Az említett 8 ember ts-en összegyűlne a játék megkezdése előtt, és két részre osztanánk őket, azaz két 4 fős szakaszra. Mindkét szakasznak lenne egy kijelölt szakaszparancsnoka, aki koordinálná a saját szakaszát, és az egyik szakaszparancsnok az egész csapat parancsnoka is lenne egyben, aki a másik szakaszparancsnoknak adna ki parancsokat a szakasz mozgatásáról és támadási irányáról.
A tsen, két al csatornát nyitnánk a 2 szakasznak, azaz pl. Squad1 és Squad2. A szakaszok tagjai az előzetes csapatelosztásnak megfelelően belépnének a csatornába, és a szakaszparancsnokok Channel Commander jogot kapnának. Ezáltal, amennyiben a TS key settingsjében bebindelnek egy gombot a „whisper to all channel commanders” re, képesek lesznek egymás közt kommunikálni, anélkül hogy ők egy csatornán lennének, és a többi katona hallana belőle valamit.(piros vonal)
A szakaszoknak az a lényege, hogy a 4 ember folyamatosan együtt van a játék folyamán. Ajánlatos a 4 ember kasztját optimálisan összeválogatni, mondjuk 2 assault, 1 medic, 1 engeneer. Ők folyamatosan együtt mozognak célirányosan a csapatparancsnok utasítása szerint. A taktikai mozdulatok, amik szóba jöhetnek, a támadás, a gyors szakaszmozgatás, zászló védelem, és az átjáró védelem. Ezt ők folyamatosan együtt viszik végbe, a szakaszparancsnok koordinálásával, ami pl. olyan utasításokból áll hogy ki adjon fedezet tüzet, ki menjen előre, milyen épület mögött húzódjon valaki fedezékbe, visszavonulás, ki üljön tankba stb. Amint valaki meghal a csapatból, azt a legközelebbi zászlónál bevárják és közbe a zászlót védik. Amennyiben védekező vagy támadó mozdulat során tűzarc alakul ki, természetesen előbb a harcot végigviszik, és utána mennek egy zászlóhoz bevárni a meghalt katonákat.
A csapatparancsnok, mint már említettem a másik szakasz taktikai manővereit osztja ki a piros vonalon a másik szakaszparancsnoknak, úgymint támadás, gyors szakaszmozgatás, zászló védelem, és átjáró védelem, és természetesen az ezekhez tartozó irányt, és helyeket.
A szakaszparancsnok a csapatparancsnoknak jelenti, ha ellenséges erőkbe ütköznek, vagy egyéb taktikailag érdemleges helyzetbe kerülnek.
Ezen kívül természetesen ő is foglalkozik a saját szakaszával, mint szakaszparancsnok.
Tehát röviden ennyi. Remélem, sokan elolvassák, és valamelyik nap majd összehozhatjuk néhány HBA katonával (századoktól függetlenül bárki jöhet).
-
#10834 sf nagy kiráj game volt de már nem lesz csak egy újabb - az se bugmentes - verzió, aztán nem fejlesztik tovább UT-re, hanem valami más engine-re akarnak real modot. kár érte, a community nagyon jó, voltunk kint nyáron német srácoknál egy hetet, meg most a lanon, meg asszem megyek pár hét múlva amsterdamba is... bár még nemtom. szal azért nagy kár :)
a cheater video vicces, de már régi :) majd egyszer ha nagyok leszünk és sok időnk lesz viszünk neked laki fele menet kecsóra egy sf installt és megmutatom hogy kell ,)))) -
Petko #10833 Flt. Petko [1st] - 2002. november 7. 19:30
Nos végre vállalkozott a századparancsnokságra egy derék katona, aki megkapta a kinevezését, és mostantól ő vezeti az új toborzó századot, a 301est. A századparancsnok pedig: Sgt. Endre [301st]. Minden újonc katonát megkérek rá, hogy az őrmesternél jelentkezzen, a [email protected] email címen. Megkérem rá a századot, hogy találják ki a nevüket, és a fórumunkon regisztráljanak, és beszéljék meg az új századuk építésének folyamatát. -
#10832 jaja fogadjunk ejtoernyot jelent :-) -
#10830 Parachute. -
#10829 Valami P-betus parancs billentyuzet beallitasok kozott -
#10828 Alapban a 9-es gomb az ejtőernyő. -
#10826 Kösszike. -
#10825 A ts-t átraktuk,mail ment. -
#10824 Égő de nem tudom. -
#10823 A ts-en mi a CB pass?Elküldenétek mailban? -
#10822 Ja ugye Air nem kuldott nekem SF informacios oldalt ezert utannaneztem a jatek nem igazan tetszik de leginkabb azert mert mar hiaba kezdenek el barmit is benne, nem lenne semmi eselyem.
Na nem is ezt akartam mondani, hanem ugyebar utannaneztem magam. Aztan szepen meg is talaltamm az SF magyar klanocskat, ahol Air-rel ti is bent vagytok. Nezelodom nezelodom, hattalaltam egy eleg jo kis videot. Amit Haverpoknak es CragHacknak ajanolk eroteljesen szemmrevetelezni, meg azoknak akik sokat csalnak (ha egyaltalan van ilyen :-)
a cim:
http://www.swgy.hu/201/videok/csaloknak.wmv
nekem nagyon tetszett -
#10821 Ne hulyeskedj mar
megalakitja, jonnek a csajok aztan lealaznak minket a gyoker ala egy kicsivel :-)