109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#11002 -
#11001 Én ugyanígy vagyok ezzel, nem tudunk mit tenni. :) -
#10999 Ez ilyen... -
#10997 Ha most ilyen jó a game milyen lesz ezzel az új peccsel... :) Remélem az EA/DICE nem hagyja cserben ezt az aranytojást tojó tyúkot, és folyamatosan fejlődni fog! :) -
#10996 valamint:
amugy elvileg januarban jon ki az elso X-pack a BF-hez.. gondolom akkor lejebbnyomjak az eredeti arat :) -
#10995 egy kis belso info a BF1942 1.2es patchrol ...
gondolom az 1.2 patch is fel fogja dobni egy kicsit a jatszok szamat..
en kiprobaltam es tenyleg sokat optimizaltak rajta... sokkal gyorsabb a game es elvileg a netcodot is jocsakan felpofoztak, de mivel intereten meg nem probaltam ki igy nem tudom az hogy fog menni.. remelem tenyleg bejon minden es nem hiaba van ez a hosszu teszteles... :) -
Lifeforce #10994 azt nem értem, hogy 20embernek semmi nem változott másnak meg igen.Az hogy más technikát kell alkalmazni az másnapra tartozik.Ha pedig az eberek ilyen idióták,hogy a zászló foglalás helyett repülnek az nem az új map hibája. -
#10993 http://www.bf1942.hq.hu/
Innen indulj ki -
#10992 Crackelt 1.1-s client patch-t tudtok mondani nekem?
előre is kösz:) -
#10991 hehe, nem találkoztunk még, de cb-s lennék vagy mi a szösz csak utobbi időben nem volt időm egyáltalán game, melo ezerrel -
#10990 Nekem úgy tűnik, hogy ez a kiegészítés elb*ta mégjobban a sniper és az engineer puskákat.
Eddig azért 2 találat a testbe elég volt. Most 3 után is továbbszalad. És a fejlövés sem olyan biztos mint előtte.
A vér meg szar, tiszta vágóhíd. Néha akkor is vérzik ha el sem találom :o(
A repülőnek köszönhetően sokan leszarják a zászlókat és repülőznek.
Amúgy nincs vele bajom :o) -
Lifeforce #10989 Így is kikaptok a CB-sektől meg úgy is.Akkor nem mind1?Ha nincs fent plussz akkor 1óra alatt kaptok ki.Most melyik a jobb? -
Lifeforce #10988 dehogy szedjük.Igy is este nem lehet feltmenni a szerverre akkor nem lehet olyan szar.És ha 3órán keresztül folyt a küzdelem akkor talán mégsem olyan egyenlőtlen a harc :) -
#10987 ez bezzeg értelmes topic, hm?:)
szoval akkor most a cb-sek leszedik ezt a kiegészitést és akkor obi? -
#10986 Rakoncátlankodik a chello-m , sajna kénytelen voltam abbahagyni , de ... szóval pont jókor sikerült a játékba kapcsolódni , mert majdnem 2 órás küzdelem ( a 3 party összesen ) volt ezen az új WAKE-es pályán és nagyon hangulatos volt az éjszakai harc .Gép van dögivel rajta , ezt sikerült megtudnom legalább . :))) -
MEDIC! #10985 Pont arról, hogy ne is változtassák meg, ha egy mód van reá. -
#10984 BB
amit a HBA forumba irtal progit a strategiak kidolgozasara, az nem muxik nekem. Elinditom aztan semmi visszajelzes.
Hasznaltad mar? Vagy valami parameterrel kell, avgy valamihez valo plug-in-kent? -
#10983 Ha ja
de en azt mondom ezeket meg kell nezni mert ujdonsag jo dolog, aztan jatszunk rajta es egy par het mulva szavazunk role.
Aztan beszelunk OBI-ekkal.
Szerintetek? -
#10982 szal szerintem nem a wake pálya a probléma, hanem az egyéb mutátorok - rakéta, jeep, etc. - ettől nem kompatibilis már a kliensünk a többi szerverrel. Szal jobban végig kéne gondolni szerintem, hogy mi kerüljön a szerverre és mi nem. De persze ti tudjátok :) -
Pieces #10981 Ja , vettem eszre.Viszont megragadom az alkalmat es elnezest kerek a TK-zasokert.Neha nagyon elkap a hev es elfelejtem hogy nemcsak ellenseg van a palyan. -
#10980 Te se láttad még ? Én sorrendben tudom mi miután következik , tényleg jó lenne megnézni , mert érdekelne . :) -
#10979 Mi van a ejszakai wake palya elott? -
Lifeforce #10978 Az éjszakai a wake pályán yes de mire odapörög :) -
#10977 Ja Petko jo nyomta tegnap sajatjai ellen :-) -
#10976 Vettem észre a MARKET GARDEN-en .Az összes axis szidta Petkót a B17-ese miatt . :) -
#10975 Esetleg az OMAHA ? -
#10974 Ez melyik pályán van így LIFEFORCE ? -
#10973 Hát egy kicsit valóban nehezebb lett , viszont marhára tetszik ez a rakátés gép ! :)
Tegnap először nem tudtam , hogy mia szar az , ami így ontja az áldást a az égből ... de amikor megláttam , egyből ki kellett próbálni !
Na persze ez a játék rovására is ment .
Ugye a Wake Island-i pályán vettem észre , hogy egyrészt mintha igencsak gyorsabb lenne a gép respawn , illetve 1-el több gépet is ad az anyahajóra .Összefoglalásképpen újdonságok .:
B17 16 bombás , lehet a gépakre! respawn-olni , több gép az anyahajókon , gyorsabban respawnolnak maguk a gépek is , rakétás vadászgépek , ez már nem is bloodpatch hanem vérfelhő ( ami először marhára zavart , mert dzsippes üldözéskör az AL ALAMEIN-i pályán , mint vmi port nyomja az arcodba a vért és persze kövess valakit normálisan így ) , a dzsipekre szerelt gépágyú is nagyon jó ( ha másért nem , legalább így 3 személyes lett a jármű ) , éjszakai wake islandi pálya ( hát ezt nem tudom milyen lehet , mert eddig nem láttam ) .
Van még vmi , amit nem vettem észre ? -
#10972 Helyes! :) -
Lifeforce #10971 A dragont senki nem akarja megváltoztatni.Nem értem miröl beszéltek. -
Lifeforce #10970 ki beszél itt a dragonról?
Én az OBIN játszom. -
MEDIC! #10969 Támogatom. A Dragon maraggyon a régebbi verzió. -
Petko #10968 ja a jeepen a gepuska is jo dolog, meg a b17 es bombazasa is igy az igazi. Aki csak karabellyal tud rohangalni egyenes vonalban, és semmi légvédelem vagy ilyemi, annak úgykell. -
#10967 Hat de tenyleg semmi gond az ilyen ujdonsagokkal.
Menni uj taktikat lehet bevezetni, es szerintem a B51-es en levo ujraeledes miatt kulonosen kell figyelni a vedekezesre is most mar.
Szoval meg jobb lett igy a jatek -
Lifeforce #10966 Ez sztem nem rossz arány.32emberből 3-nak nem tetszik.Azt hittem rosszabb lessz.Nekem nagyon bejön.Igen tudom, hogy nektek tetszett, hogy az egyik pályán csak nektek van hajótok amivel a part közeléből egyenlőtlen közdelemmel szét lehet kapni az axist.De könyörgöm ez nem a tudást tükrözi.A rakétákkal ha nincs is kiegyenlítve hisz ti is kaptatatok belőle, de legalább egy kicsit könnyebb.Sorry az íráshibákért most keltem fel. :) -
Pieces #10965 Egyetertek SUNI-vel.Kell a valtozatossag.En sem vettem eszre axis oldalon semmi kulonoset.Tegnap keso este tetszett , hogy viszonylag kiegyenlitett kuzdelmek zajlottak.Hosszu es elvezetes csatak. -
#10964 Marha korán van még számomra... A szóismétlést,helyesírást kérem figyelmen kívűl hagyni!!!!! -
#10963 1,A BAR tényleg baromi erős lett!:)---3 lövés és már feküdt is az ellen...
2, A rakétákat nem kellett volna szerintem, így is kellemetlen a repcsi nem hogy még tuningolva!
Legalább a sérülést lehetett volna növelni! (mondjuk a pilótafülkében is füstöl
) Vagy a kormányzás nehzkesebb!:)
3, A vért egy kicsit tulzásba vitték ! Volt egy közelharc amikor a vöröstől nem láttam semmit...
Összegezve azért szerintem nem rossz de nem is vagyok elájulva! Azért ha meg lehet oldani a Dragonra NE tegyétek fel... -
#10962 http://www.bf1942files.com/
itt nezz korul, ha barmi kiegeszites kell a BF-hez -
#10961 Gyonge veres korhazepulet SKIN
szinte nyomaszto lesz mar bemenni felepulni