109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10960 Merciless Addont ajánlom, www.bfcentral.com, mindig a top letöltésk között van. 3.2 a legújabb verzió. Van benne + egyéb jó dolgok. :) -
#10959 hu de kedves
hu de kedves
:-) -
#10958 eddig se volt, most sincs. lehet valahogy vert varazsolni? -
#10957 Hálistennek... ha több lenne folyton csak a visszaszámlálást látnám a spawnig! :) -
#10956 Ezek szerint eddig ne talaltal senkit se el :-)
Nem ez egy kulon add-on, amit neked kell feltenni, es nem is ertem, hogy miert valtozott volna meg, barmi ilyen, hiszen az cliens oldalon van csak. -
#10955 Jaja
De azert SUNI 1 van :-) -
#10954 őőő lehet hulye vagyok de nekem egyaltlán nincs vlr a játékban... -
#10953 sot ezt se olvastam.
felulrol kellene kezdenem az olvasast :-)
mar mindent leirtatok -
#10952 Persze egyel feljebb mar nem olvastam csak gyorsan valasz :-) -
#10951 Jovo novembert irt Petyus ha jol emlekszem, a hivatalos siteon meg egy video van toltsetek le azt is.
En mar most szerelmes vagyok a jatekba.
Bar a zombik es veszett kutyak ellenfel nem nagyon fog bejonni, de elorevetiti a BF1942 II.-t -
#10950 Jaj ne csinald mar, szerintem igy a jo, uj taktikakat kell kidolgozni stb.
+ en a lathato dolgokon kivulsemmit nem vettem eszrte. -
#10949 Bizony ám!! -
#10948 jaja Petik & Petyusok RULEZ! -
#10947 Király! Eddig sok Zsozso, Zsolti, Zsolesz volt, most végre támadnak a Petik és Petyusok! -
#10946 Skorpio7: én petike néven játszottam. Emlékszem a xy pályán milyet irtottál a tüzértankkal, én vezettem míg petko le nem bombázott a tuning B-17-ével. De az az irtás nagyon ott volt! -
#10945 Abszolút igazad van , mint írtam is a játékban , ez nem vérfolt , hanem egész felhő ... egy kicsit el lett túlozva a dolog . -
#10944 jee mar jon is:) -
#10943 Nekem se jön be ez a módosított, a bombázó már tényleg tulzás sztem is. -
Petko #10942 nem bf de fontos közlemény hogy kinnt van a spearhead multi demo, itt:
http://www.ea.com/eagames/official/moh_alliedassault/editorial.jsp?page=spearheaddemo -
#10941 innen lehet lekapkodni pl mind a 3 eddigi muvi itt van
be kell regelni elobb hogy leszedhesd! -
#10940 Jöhet!! :) -
#10939 amúgy van egy másik video is azt láttátok?A neve:ol.wmv.Ebben lőnek is meg minden.Már nem tom honnan van,ha kell felrakom az sg ftp-re -
#10938 2003. november. -
#10937 már megvan a hivatalos site-ról.Über alles lessz a game csak mikor? -
#10936 Ja, én ezt nem is tudtam.. :|
Akkor marad a Dragon... -
MEDIC! #10935 Spawn pontokat ad a repcsiken, főleg a bombázókon, van rakéta egyes repülőkön, mint írtam 16 bombát dobhat a B17, meg egy csomó minden más is, benne van a leírásban. De a legzavaróbb a baromi erős vérzés lett számomra. -
#10934 Ez elvileg csak egy új map, nem? :)
Nemtom, én is Dragonon akartam játszani, nem engedett fel, pedig a map file-okat letöröltem. Újrainstallnál nem rakom fel ezt a plusz mapet az igen valószínű. -
MEDIC! #10933 Ja és a legdurvább az volt, hogy közelről, hátulról egy tár kellett az aminak fejbe, hogy az örök vadászmezőkre távozzon, míg régen elég volt egy rövid sorozat. Szal én a hétvégén még próbálkozom így, mert ugye az sincs kizárva, hogy egy nap alatt meglámultam, de amennyiben ilyen marad akkor én a Dragonra távozom. -
MEDIC! #10932 Nekem nem jön be a módosított game. Két tárat belelövök a pasiba, ömlik belőle a vér és vígan lelő még utána. Olyan is volt, hogy szétlőttem Tigris géppuskával, háromszor az ágyúval, utána belelőttem egy tárat géppityuval és ő lőtt le. Ilyen a régen nem volt, pedig régóta fenn van a korábbi vérpecs. Úgy tűnik továbbá, hogy a BAR még erősebb lett, de ebben nem vagyok biztos. Az meg, hogy a bombázó 16 bombát visz nyóc helyett nagyon megnöveli a szövetségesek esélyét azokon a pályákon ahol van ilyen repülő szerkezet.
Valakinek más tapasztalat? -
#10931 Itt van három vazze:
-
#10929 Erről már lecsúsztam. :)
Dragon nem enged fel, pedig letöröltem a mapet... :| -
MEDIC! #10928
2002. NOVEMBER 8-ÁN, PÉNTEKEN
21:00-tól a magyar szörfbajnokság díjkiosztója lesz a CHAMPS SPORT PUBBAN!
20:00-tól gyülekezõ, mialatt warmup és szörfös videók peregnek
22:00-tól Red-Bull- Vodka Party goldhand dj-vel!
Asztalfoglalás: 413-16-55
Vagy: info@champs .hu
Cím: 1074 Budapest, Dohány u.20.
www.champs.hu
-
#10927 de jo a logod!!!
latszik egesz napos melo van mogotte ^.^ -
#10926 Egyszerűbbnek nem egyszerűbb, de jelen helyzetben szerintem is a legjobb megoldás. :)Kivéve, hogy így csökken a rookie játékosok esélye arra, hogy bejussanak egy magyar szerverre. :( -
#10925 Nem egyszerűbb a Dragonra is felrakni? -
Lifeforce #10924 Tehát frissítek:
Az OBI-ra úgy lehet bejutni ha az új éjszakai pályát letöltitek a www.alvilag.hu/lifeforce/map.zip -
#10923 Ja, csak az a gáz, hogy el kell döntenem, hogy OBI vagy Dragon.. mindig másolgatni/törölgetni nincs kedvem. -
Lifeforce #10922 Jaja de nem nagy gáz.Ha azt veszed akkor az OBI mindig csont tele van.Persze a mostani állapot csak ma tart.Holnaptól megint csurig lessz az OBI mert mindenki rájön, hogy mit kell csinálnia, hogy bejusson az OBI-ra -
#10921 Nem tudom miért van az, hogy ha van egy plusz mapem akkor a Dragon nem enged be.. elég nagy hiba a DICE-tól! -
#10920 Ja nem megy az új mappel. hogy miért azt nem tudom.
Ki lehetne rakni az új mapot a hba letöltések szekciójába.