109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petyus_
    Merciless Addont ajánlom, www.bfcentral.com, mindig a top letöltésk között van. 3.2 a legújabb verzió. Van benne + egyéb jó dolgok. :)
  • ssc-suni-hu
    hu de kedves
    hu de kedves
    :-)
  • magus
    eddig se volt, most sincs. lehet valahogy vert varazsolni?
  • Petyus_
    Hálistennek... ha több lenne folyton csak a visszaszámlálást látnám a spawnig! :)
  • ssc-suni-hu
    Ezek szerint eddig ne talaltal senkit se el :-)
    Nem ez egy kulon add-on, amit neked kell feltenni, es nem is ertem, hogy miert valtozott volna meg, barmi ilyen, hiszen az cliens oldalon van csak.
  • ssc-suni-hu
    Jaja
    De azert SUNI 1 van :-)
  • magus
    őőő lehet hulye vagyok de nekem egyaltlán nincs vlr a játékban...
  • ssc-suni-hu
    sot ezt se olvastam.
    felulrol kellene kezdenem az olvasast :-)
    mar mindent leirtatok
  • ssc-suni-hu
    Persze egyel feljebb mar nem olvastam csak gyorsan valasz :-)
  • ssc-suni-hu
    Jovo novembert irt Petyus ha jol emlekszem, a hivatalos siteon meg egy video van toltsetek le azt is.
    En mar most szerelmes vagyok a jatekba.
    Bar a zombik es veszett kutyak ellenfel nem nagyon fog bejonni, de elorevetiti a BF1942 II.-t
  • ssc-suni-hu
    Jaj ne csinald mar, szerintem igy a jo, uj taktikakat kell kidolgozni stb.
    + en a lathato dolgokon kivulsemmit nem vettem eszrte.
  • Petyus_
    Bizony ám!!
  • petee
    jaja Petik & Petyusok RULEZ!
  • Petyus_
    Király! Eddig sok Zsozso, Zsolti, Zsolesz volt, most végre támadnak a Petik és Petyusok!
  • petee
    Skorpio7: én petike néven játszottam. Emlékszem a xy pályán milyet irtottál a tüzértankkal, én vezettem míg petko le nem bombázott a tuning B-17-ével. De az az irtás nagyon ott volt!
  • skorpio7
    Abszolút igazad van , mint írtam is a játékban , ez nem vérfolt , hanem egész felhő ... egy kicsit el lett túlozva a dolog .
  • Lateof
    jee mar jon is:)
  • petee
    Nekem se jön be ez a módosított, a bombázó már tényleg tulzás sztem is.
  • Petko
    nem bf de fontos közlemény hogy kinnt van a spearhead multi demo, itt:
    http://www.ea.com/eagames/official/moh_alliedassault/editorial.jsp?page=spearheaddemo
  • Lateof
    innen lehet lekapkodni pl mind a 3 eddigi muvi itt van
    be kell regelni elobb hogy leszedhesd!
  • Petyus_
    Jöhet!! :)
  • LSC
    amúgy van egy másik video is azt láttátok?A neve:ol.wmv.Ebben lőnek is meg minden.Már nem tom honnan van,ha kell felrakom az sg ftp-re
  • Petyus_
    2003. november.
  • LSC
    már megvan a hivatalos site-ról.Über alles lessz a game csak mikor?
  • Petyus_
    Ja, én ezt nem is tudtam.. :|

Akkor marad a Dragon...
  • MEDIC!
    Spawn pontokat ad a repcsiken, főleg a bombázókon, van rakéta egyes repülőkön, mint írtam 16 bombát dobhat a B17, meg egy csomó minden más is, benne van a leírásban. De a legzavaróbb a baromi erős vérzés lett számomra.
  • Petyus_
    Ez elvileg csak egy új map, nem? :)

Nemtom, én is Dragonon akartam játszani, nem engedett fel, pedig a map file-okat letöröltem. Újrainstallnál nem rakom fel ezt a plusz mapet az igen valószínű.
  • MEDIC!
    Ja és a legdurvább az volt, hogy közelről, hátulról egy tár kellett az aminak fejbe, hogy az örök vadászmezőkre távozzon, míg régen elég volt egy rövid sorozat. Szal én a hétvégén még próbálkozom így, mert ugye az sincs kizárva, hogy egy nap alatt meglámultam, de amennyiben ilyen marad akkor én a Dragonra távozom.
  • MEDIC!
    Nekem nem jön be a módosított game. Két tárat belelövök a pasiba, ömlik belőle a vér és vígan lelő még utána. Olyan is volt, hogy szétlőttem Tigris géppuskával, háromszor az ágyúval, utána belelőttem egy tárat géppityuval és ő lőtt le. Ilyen a régen nem volt, pedig régóta fenn van a korábbi vérpecs. Úgy tűnik továbbá, hogy a BAR még erősebb lett, de ebben nem vagyok biztos. Az meg, hogy a bombázó 16 bombát visz nyóc helyett nagyon megnöveli a szövetségesek esélyét azokon a pályákon ahol van ilyen repülő szerkezet.
    Valakinek más tapasztalat?
  • Petyus_
    Itt van három vazze:

• Petyus_
    Erről már lecsúsztam. :)

Dragon nem enged fel, pedig letöröltem a mapet... :|
  • MEDIC!

2002. NOVEMBER 8-ÁN, PÉNTEKEN

21:00-tól a magyar szörfbajnokság díjkiosztója lesz a CHAMPS SPORT PUBBAN!

20:00-tól gyülekezõ, mialatt warmup és szörfös videók peregnek

22:00-tól Red-Bull- Vodka Party goldhand dj-vel!

Asztalfoglalás: 413-16-55
    Vagy: info@champs .hu
    Cím: 1074 Budapest, Dohány u.20.
    www.champs.hu

• Timber
    de jo a logod!!!

latszik egesz napos melo van mogotte ^.^
  • Petyus_
    Egyszerűbbnek nem egyszerűbb, de jelen helyzetben szerintem is a legjobb megoldás. :)Kivéve, hogy így csökken a rookie játékosok esélye arra, hogy bejussanak egy magyar szerverre. :(
  • Manta
    Nem egyszerűbb a Dragonra is felrakni?
  • Lifeforce
    Tehát frissítek:
    Az OBI-ra úgy lehet bejutni ha az új éjszakai pályát letöltitek a www.alvilag.hu/lifeforce/map.zip
  • Petyus_
    Ja, csak az a gáz, hogy el kell döntenem, hogy OBI vagy Dragon.. mindig másolgatni/törölgetni nincs kedvem.
  • Lifeforce
    Jaja de nem nagy gáz.Ha azt veszed akkor az OBI mindig csont tele van.Persze a mostani állapot csak ma tart.Holnaptól megint csurig lessz az OBI mert mindenki rájön, hogy mit kell csinálnia, hogy bejusson az OBI-ra
  • Petyus_
    Nem tudom miért van az, hogy ha van egy plusz mapem akkor a Dragon nem enged be.. elég nagy hiba a DICE-tól!
  • Kis Szabó
    Ja nem megy az új mappel. hogy miért azt nem tudom.
    Ki lehetne rakni az új mapot a hba letöltések szekciójába.