109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#11153 :))
Egyébként ezt keresed: http://bf1942.hq.hu/ -
#11152 Petyus ... de akkor ki Kecskemeti? Deevy? ^.^
en mar kovetni sem tudom melyikotok hovavalosi ^.^ Csak az az allando tajszolas a wilcon ... ^.^ -
#11150 Milyen aranyosan felvezette a kérdést -
#11148 addig is a legjobb
http://www.swgy.hu/201/videok/NBrigadeTheHero.avi
ezt tette ki BB amit koszonok is neki, mert nagyon profi. Egy hos akcioja berlinben profi kamerabeallitasokkal es vagasal. Ez legyen az elso.
Azert a NBrigade-os sracok ertenek valamit ehhez ahhoz. -
#11147 Elkezdtem mar feltolteni a videokat
14 darab.
Toltsetek le mind, merti igen durvak. Igaz 350 Mb lesz de megeri.
ha fent lesz mondom a cimet -
#11146 Jaja kemeny mi csak legelharitoval nem sikerult meg, mert annak nagyon kicsi a beulesi kore.
Szoval pontos idozites es tuti -
#11145 Van több ilyen video is. -
#11143 kiprobaltam egy ket dolgot
1. Raketaval ki lehet loni tankot repulot, mindent.
Csak mivel ketoltdalt helyezkednek el a raketak es nem kozeput mint a bombak, igy a celkeresztet nem szabad a celon tartani, hanem valamelyik oldalra egy kicsit elvinni a celkeresztet.
Szoval frankos, csak meg kell szokni a celzast, mert azert nem nagyon tudtuk eddig hasznalni, mert ugyebar mindig melle lott, igy alig vagy egyaltalan nem sebzett.
2.
Repulobol kiugorva ejtoernyo nelkul be lehet ulni mindenbe, csak a pontos celzas a fontos. Ez jul betanulva eleg jo strategia, mert az ellenseg nem lat belole semmit, hiszen ejtoernyo nyitas nem latszik. szoval erdemes probalkozni vele. -
#11141 hmm kene alakitani egy kamikaze klant -
#11140 OK de tegyuk hozza lattunk teged 6 negativ felszallassal egy Midway-i csataban :-)
Szoval nallad semi se lehetettlen -
#11138 Repuloket leloni ugyanmar semmiseg.
Stukaval raraboltam ket shermanra. Mindketto a javitopadon volt. Es egy jolsikerult zuhanobombatamadas utan szepen eltuntek onnan.
FreddyHawk a tanum o adagolta nekem a celpontokat.
:-) -
#11137 Ez csak a bombas gepeknel van, mert kiejtes utan meg ra is ugrasz a bombara. Raketasnal nincs ilyen veszely ugyibar.
:-) -
Petko #11134 az sidewinder:) -
#11129 Ez szerintem is igy van. -
#11127 Ja mar orultem, hogy nem csak en BF-ezek neten Kecskemetn :-)
-
Lifeforce #11126 Híííí skorpi :)
Nem tudtam, hogy honnan ismerlek.Közben vagy egy éve ismerjük egymást :)
Ha névnek lin-t írok akkor így már biztos megismersz :) -
#11124 és íme az új NBrigade movie by Koin :) http://www.bfcentral.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=128 -
#11122 hu koszi mar jon is valami :-) -
#11120 Azert ha kedvesek vagytok velemszemben :-)
adahattok egy linket neikem is. Szegeny emberkenek, ne kelljen keresni.
Esetleg mailban. -
#11119 Ja igen , úgy 15:00 óra körül került ki a netre .Most olvasom , hogy DJCOM már rakja is ki a linkeket estére a honlapjára .Mondjuk engem nem nagyon érint , van honnan letölteni . -
#11118 nem az uj stilus megvan, en mar lattam csak nehezkesen muxik.
Lehet varialjak -
#11117 aha vágom mert amugy láttam az uj stílust aztán 2napra kb eltünt na mindegy szerintem csinálják:)) -
#11116 Hat teljesen atalakult a grafika is meg a szerkezet is.
De azota nem is nagyon lehet elerni. Vagy nagyon lassu. Most meg nekem se jon be semmi. -
#11115 Hi! Mi van az fpscentralal?? Nem tudjátok? -
#11114 Hat aaaazzz nagyon tuti lesz. Akkor en is aggodok majd magamert ha 10-20 orat jatszom naponta :-) -
#11113 Szerintem sokan, mert majd toltik nappal a MOHAAUJJAT mert este jojjenek csak jatszani.
Az nem lehet, hogy az OBIN ejfel korul csak keseljuk egymast mert 4-6-an vagyunk.
Egyebkent tenyleg csak a single jott be nekem is. -
#11112 Most kezdodott a szavazas azert szolok mindenkinek -
#11111 tegnap 20:00-20:40 között játszottam egy német szerveren, ahol normál esetben a pingem olyan 80-100.. most 114-316 és hozzá 3-26% pl... csináltam egy kis statisztikát belőle a upcéknak, elküldöm soxeretettel, hogy szerintük ezért mennyit kéne fizetnem... mondjuk ha nem számolom fel, hogy mennyire lettem ideges, csak azt, hogy rossz volt a net... -
#11110 Egyébként már kijött a Spearhead, nem? -
#11109 Én ezen akkor aggódnék, amikor kijön a S.T.A.L.K.E.R. :) -
#11108 Még egyvalamire kíváncsi leszek .Vajon ma hány HBA tag fog játszani este a BF szervereken , amikor is kijön a MOHAA : Spearhead kiegészítő ?!
Nem tudom , hogy vagytok vele , de ha nekem a MOHAA multi nem is , de single nagyon bejött és bizony tölteni fogom a game-t lefelé , amint lehet ! :) -
#11107 OK !
Megvolt a szavazás , remélem mindenki értesül a dologról ! :) -
#11106 Este 8-től , 10-ig hasonlóan szar volt a net .Sajna majd 3 hete ezt csinálja a chello . :((( -
#11104 201-esek szavazzatok a cmerunkre
http://hba.unisoft-systems.hu/forum/viewtopic.php?p=728#728 -
#11103 Ja,király az A10 -
Petko #11102 egyébként én ezt, meg a legjobban a desert combatot várom. Az nagyon bíztatóan néz ki. -
#11101 Ok-ok!:)
Köszönöm! Azért látom figyeltek!:)))))))) -
Petko #11100 az nem egy map, hanem egy full mod, de még közel sincs kész -
#11099 Ez nem Map hanem egy Mod,különálló játék lesz. -
#11098 Hi!
Lehet, hogy csak nekem új, de találtam egy vietkongos Map-ot!:)
ITT