109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Norbi2K
    tul terhelt a rendszerük, ennyi az egész, nem ennyi felhasználora tervezték, meg amugyis szarnak ők a netre, mert köcsögök, csak azt nem tudom hogy ezt a többi országban miért nem vezetik be? mert ezt csak a mi kis hazánkban lehet (svédországban korlátlan,gyorsabb és még olcsobb mint a mienk)
  • Crem
    Tegnap valami oknál fogva ki.be dobált a game! Mindig Warning .......stb.stb.stb.. Felirat aztán már kint is voltam.
    Csak nálam ? Vagy más ist is kegyeibe vett ?
  • Adi
    Hi!!Mhh mi is volt az oldalatok cime??HBA micsoda unisoft??Bocs csak fáradt vagyok és töltök is és nagyon nincs kedvem keresgélni a forumokon!!Előre is kösz.......Majd vmikor felnézzek mert már rég voltam azt irtok:)2hete nem voltam CSzek de ott meg néha lama vagyok!!:)Mhh láttam nagyon fasza skinek vannak vadász gépek!stb.!
  • Blackhawk
    Nah most mi a csöcsi van felrktam ezt a mapot azt obi unable to connect Dragon meg invalid cöcöcö ,map leszed dragon megy.Mit nem olvastam el figyelmesen?

• ssc-suni-hu
    Petyus Kecskemeti?
    Vagy kornyeki?
  • Timber
    Kecskemetre? hogy Petyus a szomszedom legyen?? kosz nem ^.^ Igy is eleget terrorizal engem a neten keresztul ... hat meg ha ott laknek a kozeleben ^.^
  • ssc-suni-hu
    Koltozzetek Kecskemetre.
    Meg lesz oldva minden :-)
  • BurnBaby
    ha választhatnék... de so far az egyetlen, akiről legalább hírből hallottam, hogy tud az optikai gerincen is adslni az a vivendi... szal ha megoldható akkoris egy kábel és egy adsl szolgáltató között válaszhatok. Ami persze még mindig igen széles választék az ország nagyobbik részéhez képest, ahol csak matáv dialin/isdn percdíjas telefonon :(
  • ssc-suni-hu
    En meg eszek nyugodtan egy pizzat, hiszen ADSL-em van :-)

Egyebkent ha ADSL-t akartok, akkor datanetet valasszatok mert egy ezressel olcsobb es ugyanugy matav vonalon megy.
  • BurnBaby
    nah :) mostmár az indexet is spammelem :)))
  • MEDIC!
    Gyere igyunk egy kávét cigivel!
  • BurnBaby
    nah akkor mostnatól upc kommenteket az upc topikba, mielőtt megint felidegel ez a láma banda... upc power mi? Szal én annó amikor megrendeltem TVnetet akartam, de akkor már az UPC volt az egyeduralkodó és nem válaszhattam, majd bekebelezték a tvnet ügyfeleket, levágták a sávjukat...

nah... én se tom abbahagyni lol
  • MEDIC!
    Nos ennek fényében kicsit más a gyerek fekvése. A törvényi kötelezettséget azért hoztam fel a védelmükben, mert előfordulhatott volna, hogy emiatt nem fejlesztenek tovább, de úgy láccik az előző meglátásom áll közelebb a valósághoz.
  • skorpio7
    Azért kedves ez a UPC nem ?!? Így gondolkodni a kedves userekről ! Hát ez hozza meg igazán az ember kedvét a váltásra .A kis monopolisták ...
  • skorpio7
    Na akkor ezt olvasd és lásd mennyire igazad van !
    ( AntiIQ egy UPC-s emberke .)

Anti IQ válasz erre | adatok | e-mail 2002-11-11 01:04:02 (13738)

gtokaji

"vegul pedig, van lehetoseg hasonlo jellegu szolgaltatas igenybevetelere, ha nem tetszik (a mobil ugye ma mar teljesen kivalthatja a vezetekest)
    Nos itt a XIII-ker helyzetet legalabb olyan jol ismered, mint mi. "

Hagyjuk már végre ezt a "szemét UPC tönkretette a XIII. kerületet" dumát. Teli a net drótnélküli megoldásokat hirdető társaságokkal. Most így hirtelen a CovySoft, a Lanport, a TVNETWOK vagy a DunaWeb jut eszembe. Miért nem cseszegetitek őket, hogy kezdjenek már szolgáltatni felétek, mert marhára mennének át hozzájuk a UPC által megnyomorított chellosok? Hidd el nekem, a UPC nem egyezett meg velük, hogy ők nem tehetik be az antennáikat a kerületbe.
    A UPC embertelen pénzeket fizetett azért, hogy hálózata legyen felétek. Érthető módon a lehető legtöbb pénzt szeretné kiszedni belőle, hiszen ezért csinálta. Saját maga szolgáltat rajta, mert senki nem akar annyit fizetni a kábel használatért, hogy megérje átengedni neki a szolgáltatás lehetőségét.
    Senki nem tiltotta meg, hogy bárki másik hálózatot építsen, üzemeltessen. Egyszerűen az a helyzet, hogy ilyen célra ennyi pénzt jelenleg senki nem kockáztat.
  • MEDIC!
    Bocsánat kicsit ellent mondok magamnak asszem törvény kötelezi a kábeltévéseket, hogy internetet szolgáltassanak, de akkor ne mondják, hogy korlátlan, meg nagy sebességű, mert ebben a formában egyik sem igaz.
  • MEDIC!
    Szarnak a rendszerre nagy ívben, a lényeg a magas nyereség. Még mindig jobban járnak, ha elvesztenek a korlátozás miatt pár hardkór netezőt, mitha százmilliókat kellene fejlesztésre költeni. Ki van ez számolva nehogy le kelljen mondani az extraprofitról véletlenül.
  • skorpio7
    ... ezt megfejelte egy 15 perces netmegszünés ...
  • skorpio7
    Ezzel is egyetértek .Majd 3 hete lesz , hogy 2 héten át este 1/2 8-tól úgy 11 óráig nem volt érdemes felléptem az OBI-ra , mert 3-4 percenként ledobott a szerver a chello hatalmas loss-a miatt , sőt átlagban minden 2. nap ezt megfejelete 1 25 perces netmegszünés ( piros ledecske villogott , de örültem is neki , ezért is SoA-ztam annyit akkoriban . )
  • skorpio7
    Egyetértek , a valós a 30 GB nekem is bőven elég lenne .Benne lenne napi 1 film vagy game letöltése , meg az online játék , miegymás .Mivel mindennnap úgysem jönne ki olyasmi , amit töltögetni kellen , ezért a következő napra maradna is az előzőből vmi és így , tényleg elfogadnám a 30 GB-ot .De 15-öt ?!? Ez napi 500 MB !!! Egy sima demó manapság ennek a fele-harmada és akkor még nem is beszéltünk a játékmovie-król , amit azért szerintem sokan megnéznek és ugye a 5-6 órai online game ...
    Olvasom az index-et most , mert kíváncsi vagyok , mikor is vezették be a korlátot .Azért van sok barom hozzászólás is a témával kapcsolatban .Pl. itt van egy .:

Fáradt Vándor válasz erre | adatok | e-mail 2002-11-10 22:13:11 (13671)

kdezsoe,

Ebben igazad van... van aki tényleg "csak úgy" szeretné használni a chellot...

DE!

Az egész chellonak úgy kéne működnie, hogy a GaMeR-féle "letöltömazegésznetet"* típusú felhasználók ne a magad- és magamfajta, jobára csak fórumozható, oldalakat letöltő, néha online rádiózó userek rovására ténykedjenek... Ezzel egyikőtöket sem kívánom hibáztatni, de ennek meg sem szabadna érződnie a rendszeren, legalábbis nem ennyire...

* Bocs, nem bántásnak szántam :-)

Hmmm ...
  • BurnBaby
    vagy az is... amúgy igazad... elfeljtkeztem a 10-15% plossról :)))
  • MEDIC!
    Ok babám nem tudtam. Amúgy nem is a magas ping az igazi baj a kábellel, hanem a csomagvesztés a nagy forgalom miatt.
  • BurnBaby
    adatkorlát ... nemtom, én nem éltem meg, mert volt idő, amikor minden hónapban több mint 30G-t szedtem, és én sose voltam korláton. Ez persze Chello és nem Broadband...
    Amit viszont megélek, hogy este 7-11-ig újabban 200+ pingem van külföldi szerverekre, ill. mint már panaszoltam nem tudunk airrel egyszerre sf-ezni, ami kb 1,5 hónappal ezelőttig nem így volt... egyesek állítják, hogy a valóságsók terhelik agyon a magyar netet... bár nemtudom ki az, aki állandóan azokat a bizonyos webkamerákat nézi... de nekem teljesen mindegy, hogy mi az oka - a szolgáltatás rossz.
  • BurnBaby
    3 évre fizessen aki stabil :) én albérletes vagyok:) meg inkább a belépés mint az elkötelezettség...
    de asszem valami.. mert faxom tele a csellistákkal
  • skorpio7
    Jahh ... tényleg így van , hiszen számold csak ki .Nemrég szedtem le a Minority Report 2 cd-s változatát , ami ugye majd 1,5 GB .És hopp , máris oda a 10%-a a havi limitnek .Sajnos én nagyon is jól tudom , mi az a korlát , mivel broadband-es voltam előtte és nem egyszer "élveztem" ezt a hálás megkötésést a UPC-s net-nek .
    Sajnos most nézem az INDEX megfelelő topic-ját ( ahol AntiIQ , egy UPC válaszol a chello-s nettel kapcsolatos felvetésekre ) és úgy látom , hogy valóban igaz a dolog .Hát majd meglátom , de ha tényleg így van ... érdemes lesz elgondolkodni a váltáson .A hülye UPC-t mondjuk nem értem ... a Matáv mindent elkövet , hogy lehetőleg minden fontosabb helyen legyen mostmár ADSL és itt az évvégi ADSL akció is , nálunk is most novembertől lehet ADSL-t igényelni .Vagy direkt azért csinálja a korlátozást , hogy user-eket veszítsen és hátha így jobb lesz a szolgáltatás a maradéknak ?!? Ezt a hülye üzletpolitikát !!!
    OFF

Van valakinek DUNAWEB-es mikrohullámú netje ? ( Ugyanis az is van mostmár itt a választék növelése végett . )
    Mik a vélemények róla ? Engem főleg az online játék érdekelne , hogy mennyire stabil arra .Nos ?

ON
  • MEDIC!
  • skorpio7
    EZT NEM HISZEM EL !!! PONTOSABBAN HISZEM , HA LÁTOM !!! ÉS HA EZ TÉNYLEG ÍGY VAN , AKKOR CSAK EBBEN A HÓNAPBAN VOLT UTOLJÁRA CHELLÓ-M !!!
    AZÉRT AZ DURVA , HOGY 11.-ÉN MÁR BÜNTETŐ SÁVON VANNAK .
    NA ... HOGY LÁSSUK IGAZ-E , LETÖLTÖM AZ EDDIG HALASZTAGTOTT 8 JÁTÉKOT . :)
  • MEDIC!
    Szia Babám! Ezen ne sokat töprengj!
    A Vivendinél nincs belépési díj, ha három évre előfizecc.
  • BurnBaby
    hájah... váltanék is.. csak nálunk valami hájtek (talán optikai?) telefonvolnal van, ami mindenre jó, csak adsl-re nem :) bár bátyám aszonnya a vivendi már olyanon is viszi... majd vmi... kb 1 hete érlelődick bennem, hogy mehet az UPC ahova akar és adsl, ha megoldható
  • MEDIC!
    Váltson mindenki ADSL-re aki tud. Játékra jobb, mint a kábel.
  • BurnBaby
    thx life
  • Lifeforce
    http://upckorlat.freeweb.hu
  • Lifeforce
    Bazz CHELLOSOK FIGYELJETEK ODA MERT 2BARÁTOM MÁR A BÜNTETŐSÁVON VAN.VALÓBAN BEVEZETTÉK A KORLÁTOT.
  • MEDIC!
    bf1942.hq.hu
  • skorpio7
    Manta !
    Ez tényleg király lett !
  • BurnBaby
    hol a japán szöveg? meg az orosz? :)
  • Manta
    Német benne a tank, a felirat viszont angol, szerintem egálban vannak
  • tokfej
    nehéz lett volna ugye?
  • ssc-suni-hu
    Mivel most nekem is vissza kellene olvasni ahhoz, hogy meg tudjam neked mondani, mit szedj le ezert azt mondom olvass vissza azzal lehet, hogy hamarabb meglesz.
    vissza 1-2 oldalt kell csak.
  • BurnBaby
    csinik lesztek.. remélem ólomból varrod, h legalább a röntgenképeken láccon ,)