109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petyus_
    Én most szociálisan érzékeny vagyok, mert nekem meg egy Spearhead link kellene, de nagyon. :) Segíteni jó dolog! :)
  • ssc-suni-hu
    Balek vagyok kezii csokolom
    - BF 2 masolt biztonsagi CD ajandek eredeti BF-el: 100.000 Ft+Afa

:-)
  • ssc-suni-hu
    ja ez jo link
    http://www.supergamez.hu/www.letoltes.com
    :-)
  • BurnBaby
    az internetről drága....
    talán keress rá vagy valami
    eddig mindenki megoldotta, ez itt nem szociális szerverzet, gondolkodni nem fogunk helyetted...

keress balekot aki megírja neked cdre vagy valami. Vagy vedd meg :)
  • Petyus_
    A boltban. Meg hlc.warez.hu-n is asszem, de az csúnya dolog.
  • Petyus_
    NA!
  • Petyus_
    Ehh, én is elcsesztem ez MEGALOL... az előbbi észosztásom stornó! :)))
  • Petyus_
    És neki se megy a linkelés, és nem, és nem, és nem... :)

Látom a jófajta böngészők lustává tettek benneteket, és a "http://"-ről feszt elfeledkeztek... hmm... bezzeg a régi Mosaic-os időkben, akkor még be kellett írni. :)
  • BurnBaby
    hehh... szal én is elcsesztem a linket :)))

http://www.alvilag.hu/lifeforce/map.zip
  • Petyus_
    Manta már megin' a Gumiszobábol jössz, mi? :))

Itten lehet letölteni, hála Lifeforce bácsinak.
  • BurnBaby
    nem értelek bennetek... szal elmontuk, leszettük, nekünk műxik....
    de akkor mégeccer

Ez a map benne minden szüxéges modifierrel
    Ebben van egy könyvtár, azt tessék a bf1942 könyvtárba bemásolni.
    Ezzel tudtok obizni, de nem tudtok máshova menni. Ennek a problémának a megoldására süni csinált 2 bat filet, aminek a futtatásával pillanat alatt átkonfigolja a bf-edet obis, vagy dragonos (ergo minden más szerveres) beállításra. Ez itt letölthető A zipből a 2 bat-ot kopizd be a bf könyvtárba és értelemszerűen azt futtasd a játék indítása előtt, amelyik szerveren jáccani szeretnél. Bat fájl sima duplaklikkre lefut, btw...

tsoKL...
  • Manta
    Letölteni például itt.
  • ssc-suni-hu
    Na csillagnak fuccs :-)
  • BurnBaby
    se angolul nem tudok se időm :P
    nem!
  • ssc-suni-hu
    Lehet, de az is lehet, hogy az objects_100.rfa a bovitmeny amiben a rakettak vannak.
    A Wake palyas fajlt csak akkor tolti be, ha mar eppen az uj wake palya jon.
    Szoval mivel minden palyan hasznalhatoak az uj dolgok igy biztos, hogy az objects_100.rfa vannak az uj fegyverek.
    Es ha az OBI-sok leszednek, akkor a szerver nem kovetelne meg a objects_100.rfa-t. Vagyis akkor a wake palya is ugyanolyan fegyverekkel lennenek felszerelve mint a tobbi. A B17 meg a sok vadaszgep csak egy dolog ami benne van az eredeti objects.rfa-ban.

Bar aki tud angolul es nincs sok munkaja az utannanezhetne esetleg a fajl leirasban, vagy valahola neten.
  • BurnBaby
    függő vagy ,)
  • Lifeforce
    ts-en vagyok. :)
  • Tyler
    Hogy indulna,hisz az tartalmazza a con file-okat.
  • BurnBaby
    2 lem :) szerintem az aircraft wake-nek részei azok az aircraftok, ugye... amik pedig az objets_100 fileban vannak vagy a másik nememléxemneve...
    ha ezt leszeded nem indul el a map, mert ugye nem lesz meg a file ahonnan az infot húzná :) gondolom én - de én ugye naíva. nemtudhatom. de én ha aircrart-wake lennék, nem indulnék objects_100 nélkül :)))
  • ssc-suni-hu
    nem szerintem ezeket az objects_100.rfa fajl tartalmazza, de mivel ez fent van az OBI-n is ezert mindenkinek kell.
    Lehet, hogy csak ezt kellene leszedni az OBIrol es a sajatgepekrol is nem?
    OBI-sok szerintetek ez hasznalna, hogy legyen uj palya, de ne legyen sok (bar szerintem nem 100%-ig bugos eszkoz)?
  • Tyler
    Szerintem max 1 hét
  • BurnBaby
    dejólesz ,))
    ha kirakok vhova egy fake patch v1.2 leszeditek a mapet? ,)) me akkor kirakom

patch v1.2!

amúgy továbbra sem a map tehet az inkompatibilitásról - a modifierek (rakéta, stb) a hibásak :) elég lenne azokat leszedni - csak gondolom beépülnek az aircraftos wakebe... namindegy.. reggelvan...
  • Tyler
    Senki ne izguljon az új map miatt mert ha jön a pecs ugyis le kell szedni valoszinüleg.
  • ssc-suni-hu
    Igen ezt en is hianyolom, szoval altalaban en is koszonoes nelkul tavozok. De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a bentmardtakat :-)
  • BurnBaby
    ezt az egyet utálom ebben a bf dologban, hogy ugye körök kezdésénél/végénél nem hagyja, hogy a looser user spammeljen - így aztán arra sincs mód hogy legalább annyit mondjon egymásnak a nép hogy szép volt meg anyád ,). Sem nem azt, hogy most lépés van mert valami :) Nekem meg nincs kanalam megvárni, amig betölt/elindít egy új pályát, hogy beírhassam: leléptem :)))
  • ssc-suni-hu
    Ja azt figyeltem, hogy gyorsan leleptel.
    Meg 201-esekbol se volt fenn sok 11-ig. :-(
  • BurnBaby
    tegnap este kifejezetten hálás voltam ezért :) futok bután, jön a repülő, elémlő rakéta, felrobban kb 2 m-re és még csak meg sem sebződtem ,) nekem bejön :))

jah meg sry tegnap eltüntem se pussy, csak air filmet akart nézni velem aztán abból lehetett választani :)
  • Borg
    Igen, erre már többen rájöttek.
    Szvsz más ellen sem ér semmit, gyakorlatilag 0 a sebzésük. Bugosak...
  • Petyus_
    Ja, tényleg, a Deevy Kecskeméti! :)
  • Kicsirigo
    Na ezért van az OBI-n 6 meg a DRAGON-on is hat. =)
  • Manta
    Csak kapásból a legutolsó 3 hozzászólónak az AircraftWake pályával van a baja, nekem is. Jó az éjszakai dolog, meg a 3 személyes kocsi, de szvsz ennyit nem ér meg a dolog. Vérfelhő, rakéta, félbevágott társaság, sokan nem is értik mi történt.
  • Forrest Tomee
    Csak azt nem értem, hogy miért van az hogy az OBI-n 6 ember van a Dragonon 6 ember van, nem lenne jobb ilyenkor egy szerveren 12-en?? Fura.
  • skorpio7
    Már nem kell sokat várni , addig egy-két moddal kihúzzuk talán . :)

PC-DOME

...Január végén lát majd napvilágot a Battlefield 1942 első kiegészítője, a Battlefield 1942: The Road to Rome...
  • ssc-suni-hu
    Hat en mar alig varom.
    Valami mar kijohetne BF-re de iziben
  • skorpio7
    Amúgy ezt a fontos hírt jobb lett volna így kiemelni , mert elveszik a sok hozzászólás között ! :)

HARDWIRED

BF1942: Road to Rome?
    Dixie Flatline, 18:00 - Játék: Online

A pletykagyártó EBGames.com weboldalán egy eleddig titokban tartott Battlefield 1942 kiegésztő, a The Road to Rome adatai bukkantak föl a minap. Képeket is mellékeltek, ám az EA minden bizonnyal jencibéka ninjászokat vetett be, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő időben érkezzen a krémes. Lássuk a főbb jellemzőket:
    - Hat új pálya a szicíliai és olasz kampányokból. Husky hadművelet, Anzio és Monte Cassino-i harcok.
    - 8 új jármű. Többek között a német BF-110 és a brit Mosquito vadászbombázókkal is szálldoshatunk.
    - Felbukkannak a francia légionáriusok és az olasz erők.
    - Három új kézifegyver: Gránátvető( NA EZ KIRÁLY LESZ !!! ), brit Sten géppisztoly és méretes bajonettek.
    - A Refractor 2 motor szavatolja a grafikai és 3D render műveleteket.
    - Viziló méretű, 64 játékost támogató többjátékos megahent opció.( Reméljük jobb lesz a netkód , mint a mostani.64 magyar player 1 pályán ... király lenne !!! :)))
    - Egyedi, felpaprikázott AI-val megáldott szingli játékmód ( Majd meglátjuk így lesz-e . ). Reméljük nem lesz olyan mostohagyermek, mint a BF1942 volt.
  • The Garrett
    már van ugy hívják CODE:

CODE állított embert szerver körüli pályára AA gunnal. a CODE szántott először repülőgéppel és látnád mikor Garrett beül a dzsippbe: OFFROAD RLZ :)
  • BurnBaby
    jah az utóbbit erre :)
  • BurnBaby
    aki még nem látta a stunts-ot, azt is érdemes az nb-sektől. elég konkrét ejtőernyőzések meg tnt ugrások :) pilotacserék... azt játsszák, hogy ejtőernyő nélkül ugranak és járműbe.. abba nem halsz bele. nagyon kemény :))) bár lehet az nem ebben van? :) szal yo moviek nah :)
  • The Garrett
    BF1942: Road to Rome?
    Dixie Flatline, 18:00 - Játék: Online - (hozzászólás?)

(BluesNews) A pletykagyártó EBGames.com weboldalán egy eleddig titokban tartott Battlefield 1942 kiegésztő, a The Road to Rome adatai bukkantak föl a minap. Képeket is mellékeltek, ám az EA minden bizonnyal jencibéka ninjászokat vetett be, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő időben érkezzen a krémes. Lássuk a főbb jellemzőket:
    Hat új pálya a szicíliai és olasz kampányokból. Husky hadművelet, Anzio és Monte Cassino-i harcok.
    8 új jármű. Többek között a német BF-110 és a brit Mosquito vadászbombázókkal is szálldoshatunk.
    Felbukkannak a francia légionáriusok és az olasz erők.
    Három új kézifegyver: Gránátvető, brit Sten géppisztoly és méretes bajonettek.
    A Refractor 2 motor szavatolja a grafikai és 3D render (köhh) műveleteket.
    Viziló méretű, 64 játékost támogató többjátékos megahent opció.
    Egyedi, felpaprikázott AI-val megáldott szingli játékmód. Reméljük nem lesz olyan mostohagyermek, mint a BF1942 volt.
  • skorpio7
    Hmmm ... szóval te vagy lin .
    Mondjuk az ottani fórumba mostanság ritkán járok , mert egy datanet-es ürge vmilyen módon hozzásfért az account-omhoz . N. szerint a http-s belépéskor sikerült neki egy spec. progival ellesnie .Így inkább csak az ftp-t nézem folyamatosan , de emlékszem mostmár rád . :)