109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#11247 tessék regelni a clanbasen és elkezdeni meccseket játszani... hidd el lesz érdeklődés.. így csak futkosás van és az emberek elvesztik az érdeKLődésüket... -
#11246 Rakd újra a bf
aztán a bf942.hq.hu oldal instrukciók szerint "patch" ,) -
Viking #11245 Baszodjon meg a tiszanet! Bejönnék játszani kicsit erre van ilyen 500-as pingem! Dugják fel maguknak a kábelmodemjeiket! És ezért van pofájuk 15k-t elkérni! Szemét bagázs! Grrrr... -
#11244 Ezt akartam írni, napközben sokszor teljesen üres a szerver, este is hamar lép mindenki. Nemjó lesz ez így. -
#11243 Egyebkent sajnalattal vettem eszre en is, hogy fogyatkozunk mind az OBI-n mind a DRAGON-on.
Es nem az uj map miatt, mert mar elotte is konnyu volt belepni a szerverekre. Kb. 1 honappal ezelott meg varnom kelett majdnem minden este legalabb egy 5 percet mire beengedett a szerver.
Ugyhogy emberek nem csak hetvegen kell jatszani. -
Viking #11242 Íme! Cserébe kérek én is egy hörcsögös logot! -
#11241 .ba=.bat -
#11240 na már csak az obi nem megy..
[fene a láma fejemet] .ba-ok vannak , csak másolandó fájlok nincsenek, linket tudtok? -
#11239 Este 11:00-kor megint megyek fel , remélem látlak ... a célkereszetem közepében . -
Viking #11238 Nézd meg ezt! Aztán durd fel azt amit BurnBaby mondott! -
#11237 kösz csak 1xer már peccseltem, nem az eredeti peccsel...
most mitévő legyek?
előre is kössz -
Viking #11236 Jaja, király volt! Én is meg voltam lepődve, elöször azt hittem ASE csak lehagyott egy 1-est az elejéről, aztán rá kellett jönni hogy nem biza... De Guadalcanal pályán érdekesen jött ki hogy én 3-szor aranyérmes voltam, és 3-szor elvesztettük, mert amcsiknál 3 emberből 3 ténykedett, japcsiknál meg egy aki én voltam, egy másik repkedett, a harmadik hajókázott, nem tetszett nekem ez valahogy... Te meg aludjál többet, mert a kevés alvás igencsak egészségtelen! Azt nem értem, hogy birod, én ha egy hétig ilyen 4-5 órákat alszom, harmadik napon már alig élek, szombaton meg 18 órát is simán hunyok... (claw egyenlő szerény személyemmel csak BF-ben más néven játszom!) -
#11235 Este 23:00 után meg egyetlen 201-esként virítottam a kemény 6 OBI játékos között .Láttam még egy 401-es és 69-es "kollégát is" .
Számomra nagy csalódás volt , hogy ilyen időben csak ennyien voltunk , néha-néha be-be lépett vki , de utánna szépen távozott is .Végül összejött egy jó kis 10 fős társaság ( összesen ennyien a szerveren ) és a Market Garden pályánegy tényleg oltári jó kis harcot vívtunk .Jobb volt , mintha teli lett volna asz egész szerver .Csak azt sajnálom , hogy 1:00-kor távoznom kellett , mert reggel ugye kelés 6:00-kor , mert munka ( bár ennek ellenére még fórumoztam is egyet , így csak 2:00-kor sikerült feküdni . :)
Ugye Viking koma ?! :) -
#11234 jessssssszzzzzzzz
i rule :))
szal ha meg az obi szerveren akarsz, ahol van új map akkor info a #11191 üzenetben
jeeeeeeeeeeeee :) -
#11233 hűbazz...
lámázok itt megint :)))
nembaj, próbálkozom még...
szal info multiplayer gaminghez http://bf1942.hq.hu
-
#11232 hehh... hogyelcsesztemmegint :)))
szal...
bf "biztonsági másolat" használata multiban: #11191 -
#11231 bf "biztonsági másolat" használata multiban: #11191">#11191 -
#11229 A battlefieldet hogy tudom játszani multiban?
állandóan disconnected from server.
előre is kössz -
#11228 nem csak komolytalan vagyok fragvadász is :( -
#11227 Mailt megkaptam! :) Most a nick után tudlak azonosítani is!:) -
#11226 14700.- anno ! CD galaxis...De szerintem már olcsóbb... -
#11224 A játék mennyibe kerül a boltban? -
#11223 Te nyugodtan jelenkezhetsz, mert téged szívesen látunk! Mivel ismerünk...:))) A "komoly" jelzőt pedig csak azért írtam, hogy fragvadászok,csíterek,stb... ne zarvarajanak!:)
Tömören ennyi...:) -
#11222 201-esek ment mindenkinek ket level.
Kernek visszajelzest az elso level adatmegadasi kerelmemre :-)
Akik nem kaptak volna tolem levelet kerem irjak meg kozvetlenul nekem azt a mailcimuket, amit BF-re hasznalnak es neha neznek is.
koszi -
#11221 úúúgy jelentkeznék... csak ne lennék ilyen komolytalan :((
,) -
#11220 Még négy komoly egyén jelentkezését várjuk... -
#11219 Elkészült a The Company logo...
Power by NixoN
-
#11218 So far kétszerindulás...
féluton visszarendeltek melóilag egy emilke miatt
szépazélet
akkor hazafutás #2 :) -
#11217 kamikaze rulz the world -
#11216 Bazz, 2x. Bocsi. -
#11215 Mai preferált pályák számodra:
Berlin
Sztálingrád
-
#11214 Mai preferált pályák számodra:
Berlin
Sztálingrád
-
#11213 thx :( tiszta depi lettem :(
asszem megyek is haza és lelövök mindenkit :(
,) -
#11212 Majd a 201-esek megvígsztalnak, egy kis lövöldözés keretein belül.. -
#11211 Segíteni valóban jó dolog, csak kezdem úgy érezni, h ahhoz képest h hivatalból kívülálló vagyok itt lassan több időm megy a szociális munkára mint a másra :) Sünike fennvan a fordításod a hba-n. Egyéb kereséses részben nem segítek me nincs kedvem :) -
#11210 Akkor én most ünnepélyesen elsírom magam....
-
#11209 BB fegyelmez...
Végülis ő a tábornok.. -
#11208 Hehe, mikor írtam, már éreztem hogy el fogom cseszni azt a linket :) -
#11207 Csak én nem tudok belépni obira mostan? -
#11206 Ennyiért egy TS2 klienst is hozzácsatolhatsz! :)