109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#12743 A hangot allitsd 11kHz-re es sokkal jobban megy majd a jatek. -
#12742 Első 1.2 benyomások:
A legfontosabb, ezek a fejlesztők nem hadoválnak, komolyan jobbá tették az amúgy sem piskóta játékukat. Ez a legfontosabb. :)
-A hangok is mintha jobbak lennének.
-A netküd rengeteget javult, a repülő gyönyörű simán ment, pedig voltunk benn a szerveren elegen.
-A találati modell fantasztikus, semmi hiba benne.
-Nagyon jó, hogy a Hanomag és társai sokkal használhatóbbá váltak!
-Viszont ezt a találatjelzőt nagy hibának tartom. Rombolja a hangulatot. Minek ez? Szerintem ez csak azért került bele, hogy megmutassák milyen jó a találati modell a játékban... :| Ki kellene kapcsolni! -
Lifeforce #12741 igen.A másik meghajtóra teszel 1gb virtuális memoriát és mindent leveszel minimumra. -
#12740 sziasztok!
azt szeretnem kerdezni,hogy lehet-e valamit allitgatni ahoz,hogy 256MB rammal is fusson valahogy a game
thx -
#12739 Veheti mehet az 1.2 -
MEDIC! #12738 Szvsz mehet az 1.2 kapásból, de ezt ne vedd készpénznek. -
#12737 Tőrőld ki a favoritokbol,jobb klikk add new server,a tőbbi értelemszerű. -
MEDIC! #12736 Naszóval a Mercielles addon-t kellett törölni az nem teccett neki. Már voltam bent 1 percre a fegyvereknek tök jó hangjuk lett, legalábbis amit kipróbáltam -
#12735 hali lenne1 kérdésem
Ha felrakom a bf42.t akkor mehet rá egyből az 1.2 és a hozzá adott crack vagy előbb 1.1 és utána 1.2? -
#12734 jah és egy kevésbé szőke pls help medic thx -
#12733 nah megyek lagolok kicsit az sf szervereken.. majd re :) -
#12732 unlak :) ettől még nem megy a bfed ,) -
MEDIC! #12731 Köszönnyük széken. -
MEDIC! #12730 Ezt sejtettem én is eddig egy volt,de úgy láccik visszaállt nullára, most megint visszaraktam egyre, de így sem megy. Nem unsz még babám? -
#12728 tomén? tegéped :)))
próbát megér...
bf könyvtár\mods\bf1942\settings\videodefault
abban van a leguccsó sor
renderer.allowAllRefreshRates 0
0 helyett 1 -
MEDIC! #12727 A faxom kivan sejtem mi a gond. -
MEDIC! #12726 Az jó volt idáig fix nélkül is. Lehet mostmár kellene? -
#12725 nem kéne. csak nálam pl mivel a detonártor driver mellé fel van tolva egy nvidia refresh rate fix, ezé engedélyezni kell a bfben a custom refresh rate-eket, különben indításkor cca 1 sec múlva elszáll a bf -
#12724 nah télleg bajban vagyok eye-ügyileg
2 szervert nem hajlandó rendesen kezelni (hba és nbrigade swe). kis folder ikon van a tankom helyett és nem is enged rájuk csatl...
volt eye uninstall, eye folder shift del, reinstall, filerek vissza és ez a vége. nemértem :) help? -
MEDIC! #12723 Nincs kéne? -
#12722 (én unicumot kérek) -
#12721 medic, van refreshrate fix gépeden? :) -
MEDIC! #12720 Ha vodkaredbullt szeretnél akkor segíts még, mert meglámultam teljesen úgy láccik. Felülirattam a creckelt fájlokkal az eredetit és nem tudok csatlakozni, a betöltés elején kivág az asztalra. -
#12719 Nem sör... tudod, vodkaredbull! :) -
MEDIC! #12718 Vagy megyek. Vagy mi. -
MEDIC! #12717 Na megvan kösz. Jövök egy sörrel. -
#12716 Azt a 6 file-t, 001-től 006-ig, azokat csomagold ki WinRAR-ral, ne WinCommanderrel. -
MEDIC! #12715 Megvan a fájl. Kicsomagoltam RAR-al kaptam hatot. Az 1.2 exe szépen kicsomagolta magát és települt gond nélkül. Most szeretném a krekkelt fájlokat a helyükre tenni, de a kommander azt mondja, hogy nem tudja kitömöríteni őket. -
#12714 vki elmagyarná nekem h is adok hozzá eye-hoz manu szervert? me nem akaródzik
icqn is yo, h ne itt spammeljünk. -
#12713 WinRAR? -
#12712 sry medic akkor nemtom én nem raktam fel a tört patchet :) -
K.András #12711 Megy az pedig,csak ujbol fel kell rakni a listára manuálisan. -
MEDIC! #12710 Oké kitömörítettem azé ekkora láma nem vagyok, vagy mégis? Szépen meg is peccseltem most szeretném a krekkelt fáljokat bemásolni a helyükre, de a windókommander azt monja, hogy nem tudja kitömöríteni őket. Na. -
#12709 hehh
eye-al nem boldogulok
hüpp! -
#12708 #12689 sid123
"A letöltöt exe-t elinditod, a kapott fájlokat kitömöríted WinRar-al."
:) -
MEDIC! #12707 Háj all! Mivel vannak becsomagolva a krekkelt fájlok? -
#12706 akkor nemtom
bf 1.2 update lejött má rég, mégis aszonnya data is different from server.... biztos még reggel van :) -
#12704 Kapcsold be rajta az Update-t! Még aznap frissített nekem az ASE!:) -
Lifeforce #12703 Joreggelt neked is.
Az eye-be vedd fel a new szerver gombbal
(jobb egér gomb).
És ráfrissítesz a szerverre és már fel is veszi a listába :) -
#12702 na reggelt
akkor egyik bf könyvtáramat gyalulhatom? mostmá elég csak az 1.2?
jah, és 1.2vel nem megy ASE - legalábbis nálam má napok óta nem műxik, hogy eye-ból csatlakozzak...