Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi bajotok az Nvidiával, GeForce-szal?😄
Mindig az ATi-t ajánljátok, multkor azt mondtátok hogy a DDR3 GYGABITE 9600 GT 512MB egy rakat szar.Most itt van nálam, GTA4 elindul (mondjuk ez alapból csoda), és 38-40 fps a benchmark szerint.Közepes graffal.PES 2009 ami igényli az SM3-at, megy high graffon simán.
Nem kötekedni akarok, meg nem basztatás, csak tényleg érdekel, hogy mi a gáz velük.
Köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mitszólnál Nvidia alaplaphoz?azok is biztos nagyon jók mert tudod a Gygabite is szar alaplapból lehetne ASROCK
láma...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<#hehe>#hehe>
Saor Alba
mármint nem az "ATI"hoz képest (mert az 1 rohadt nagy fos,szar,ratyi kártya)hanem önmagában. kérlek írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
Mindegy a guru ilyet rak össze, majd cserélek vidikarit.Gondolom ilyen forrásai vannak.A tápról nincs infóm.
A mostani gépemnél bizti jobb lesz😊.
Amúgy ez a kari miért olyan pocsék? Annyira elavult vagy mi?Kb hány éve számít gyengének?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csabesz: Veszel egy Gigabyte vagy ASUS házat táppal. Vagy külön házat és egy FSP tápot. (400W)
A kártya egy vicc. A RAM-ról kéne márka. A több nagyjából okés.
Más. Jön a kínai piac ismét Magyarországra:
Több sebbõl vérzõ 9800GT a Colorful mûhelyébõl
Ekkora szart. <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Annyit tudok javasolni hogy jo minosegu memoriat vegyel ha magasabb orajelen szeretned hasznalni azt a Intel E5200-et.
Csak remelni tudom hogy az a haz tap nelkul van <#smile>#smile>
ゾルターン
Dual Core 2,5 Ghz számítógép: 94 300 Ft
ATX Codegen fekete ház
Gigabyte GA-EP35DS3 alaplap
Intel E5200 2,5GHz Dual Core processzor 2 MB cache
2 x 1 Gb 800 MHz DDRII ram
1,44 floppy disk drive
320 GB Samsung sata2 winchester
LG GH-22NP20 sata DVD-R
Logitech internet billentyûzet
Logitech RX250 optikai egér
Gigabyte 9500GT 1 GB VGA
9500GT helyett milyen VGA illene ehhez a konfighoz, ami azért ütõképesebb, de kb egy egy árban van vele?A konfig jó amúgy?
Köszi(Tudom Solten te mutattál egyet, ki is nyomtattam köszi😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De én úgy vagyok a vidkártya vásárlással, hogy ha egyszer veszek akkor valami keményet...Szóval én azért néztem a csúcskategóriát...Az, hogy még nem hajtja ki a procim az egyenlõre nem gond úgyis lesz jobb proci 😉 De legalább akkor nem kell vidkártyát is cserélnem...Remélem érthetõ volt a tervem...
A mostani vidkártyámat is már 3 éve vettem kb de lehet még több is...Akkor még 120e Ft körül járt az ára de, hogy mikor volt már nem nagyon emlékszem!
Szóval még mindig a két kártya között dilemmázok...
Illetve másik kérdés nem ide tartozik: Vinyóból milyet ajánlotok mekkorát milyet? stb.. Árkategória alsó/közép! Várom a javaslatokat!
Elõre is köszönöm!
De még mindig jobb mint ha X2-t venne. <#smile>#smile> Bár ha ennyi pénze van rá vehet nyugodtan a 4870 mellé egy erõsebb Phenomot is. Van választék:
CPU Support list <#kacsint>#kacsint>
Na vegre mar egy ertelmes ember... <#hehe>#hehe> Nos, ha X2-vel szemezgetsz, invesztalj egy ujabb CPU-ba is, nem lesz eleg hozza a jo oreg K8.
Saor Alba
Szerintem elég neked pl. ez:
Sapphire HD4870 512MB GDDR5 FULL
Vagy ez:
Sapphire HD4850 512MB DDR3 VAPOR-X
Ezen van egy jóféle hûtés is.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy videó kártyát szeretnék venni!
Amiket kinéztem:
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4870_x2_2gb_gddr5_full_pcie/30217
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r487x2_2gh_b_r4870x2_2gb_pcie/29842
Melyiket ajánljátok jobban? De ha mást tudtok ajánlani olcsóbbat de csak kicsivel gyengébbet várom a javaslatokat! Jah Ati-t akarok minden féleképp!
Jelenlegi képem: Gigabyte MA790X-DS4, Amd Athlon x2 6400+ Black edetion, 2*1 G CSX 800 -as memók!
Illetve: Jelenleg egy Radeon 1900 XTX 512 memóriával DDR3 as. Mennyiért tudnám eladni? Dobozzal mindennel együtt!
Köszönöm elõre is!
van ettõl még durvább beállitás, vagy ez a limit?
Most ami biztos, az az hogy 182MB rammal többet eszik a kicsike.
Very High BM:
Ultra High BM:
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lehet szerzek még 1 monitort.
csak monnyuk kurvazavaro azért a köztük lévõ fekete csík 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saor Alba
vagy valami külön progi van ehhez?
vagys akkor ezek még nem a rendes dx10 technikára épülnek?
akkor igy már érthetõ miért szar az egész dx10 meg a vista.
azt linkeld be pls.
ゾルターン
ゾルターン
Saor Alba
ゾルターン
Saor Alba