Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ezért voltam rá kíváncsi.
Hecker köszi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és ráadásul az Ati fejlettebb technológiával dolgozik
Mi bajotok az Nvidiával, GeForce-szal?😄
Mindig az ATi-t ajánljátok, multkor azt mondtátok hogy a DDR3 GYGABITE 9600 GT 512MB egy rakat szar.Most itt van nálam, GTA4 elindul (mondjuk ez alapból csoda), és 38-40 fps a benchmark szerint.Közepes graffal.PES 2009 ami igényli az SM3-at, megy high graffon simán.
Nem kötekedni akarok, meg nem basztatás, csak tényleg érdekel, hogy mi a gáz velük.
Köszi
mitszólnál Nvidia alaplaphoz?azok is biztos nagyon jók mert tudod a Gygabite is szar alaplapból lehetne ASROCK
láma...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<#hehe>#hehe>
Saor Alba
mármint nem az "ATI"hoz képest (mert az 1 rohadt nagy fos,szar,ratyi kártya)hanem önmagában. kérlek írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
Mindegy a guru ilyet rak össze, majd cserélek vidikarit.Gondolom ilyen forrásai vannak.A tápról nincs infóm.
A mostani gépemnél bizti jobb lesz😊.
Amúgy ez a kari miért olyan pocsék? Annyira elavult vagy mi?Kb hány éve számít gyengének?
Csabesz: Veszel egy Gigabyte vagy ASUS házat táppal. Vagy külön házat és egy FSP tápot. (400W)
A kártya egy vicc. A RAM-ról kéne márka. A több nagyjából okés.
Más. Jön a kínai piac ismét Magyarországra:
Több sebbõl vérzõ 9800GT a Colorful mûhelyébõl
Ekkora szart. <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
Annyit tudok javasolni hogy jo minosegu memoriat vegyel ha magasabb orajelen szeretned hasznalni azt a Intel E5200-et.
Csak remelni tudom hogy az a haz tap nelkul van <#smile>#smile>
ゾルターン
Dual Core 2,5 Ghz számítógép: 94 300 Ft
ATX Codegen fekete ház
Gigabyte GA-EP35DS3 alaplap
Intel E5200 2,5GHz Dual Core processzor 2 MB cache
2 x 1 Gb 800 MHz DDRII ram
1,44 floppy disk drive
320 GB Samsung sata2 winchester
LG GH-22NP20 sata DVD-R
Logitech internet billentyûzet
Logitech RX250 optikai egér
Gigabyte 9500GT 1 GB VGA
9500GT helyett milyen VGA illene ehhez a konfighoz, ami azért ütõképesebb, de kb egy egy árban van vele?A konfig jó amúgy?
Köszi(Tudom Solten te mutattál egyet, ki is nyomtattam köszi😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De én úgy vagyok a vidkártya vásárlással, hogy ha egyszer veszek akkor valami keményet...Szóval én azért néztem a csúcskategóriát...Az, hogy még nem hajtja ki a procim az egyenlõre nem gond úgyis lesz jobb proci 😉 De legalább akkor nem kell vidkártyát is cserélnem...Remélem érthetõ volt a tervem...
A mostani vidkártyámat is már 3 éve vettem kb de lehet még több is...Akkor még 120e Ft körül járt az ára de, hogy mikor volt már nem nagyon emlékszem!
Szóval még mindig a két kártya között dilemmázok...
Illetve másik kérdés nem ide tartozik: Vinyóból milyet ajánlotok mekkorát milyet? stb.. Árkategória alsó/közép! Várom a javaslatokat!
Elõre is köszönöm!
De még mindig jobb mint ha X2-t venne. <#smile>#smile> Bár ha ennyi pénze van rá vehet nyugodtan a 4870 mellé egy erõsebb Phenomot is. Van választék:
CPU Support list <#kacsint>#kacsint>
Na vegre mar egy ertelmes ember... <#hehe>#hehe> Nos, ha X2-vel szemezgetsz, invesztalj egy ujabb CPU-ba is, nem lesz eleg hozza a jo oreg K8.
Saor Alba
Szerintem elég neked pl. ez:
Sapphire HD4870 512MB GDDR5 FULL
Vagy ez:
Sapphire HD4850 512MB DDR3 VAPOR-X
Ezen van egy jóféle hûtés is.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy videó kártyát szeretnék venni!
Amiket kinéztem:
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd4870_x2_2gb_gddr5_full_pcie/30217
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r487x2_2gh_b_r4870x2_2gb_pcie/29842
Melyiket ajánljátok jobban? De ha mást tudtok ajánlani olcsóbbat de csak kicsivel gyengébbet várom a javaslatokat! Jah Ati-t akarok minden féleképp!
Jelenlegi képem: Gigabyte MA790X-DS4, Amd Athlon x2 6400+ Black edetion, 2*1 G CSX 800 -as memók!
Illetve: Jelenleg egy Radeon 1900 XTX 512 memóriával DDR3 as. Mennyiért tudnám eladni? Dobozzal mindennel együtt!
Köszönöm elõre is!
van ettõl még durvább beállitás, vagy ez a limit?
Most ami biztos, az az hogy 182MB rammal többet eszik a kicsike.
Very High BM:
Ultra High BM:
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lehet szerzek még 1 monitort.
csak monnyuk kurvazavaro azért a köztük lévõ fekete csík 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Saor Alba
vagy valami külön progi van ehhez?
vagys akkor ezek még nem a rendes dx10 technikára épülnek?
akkor igy már érthetõ miért szar az egész dx10 meg a vista.
azt linkeld be pls.
ゾルターン
ゾルターン
Saor Alba