Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik kártyához kellene majd új tápot, illetve új processzort venni, amelyek szintén nem egetverõen drágák? lehet ez már inkább a milyen gépet vegyek topiba tartozik, akkor sry
http://9gag.com/gag/5135249
Abban kérném a segítségeteket, hogy kéne vennem egy videó karit mert nem bírja az alaplapi integrált az Adobe indesignt és a pfotoshopot.
Anyagilag nem vagyok eleresztve. 20000 Ft alattiban gondolkozom és legalább 512 Mb osban. Néztem kettõt ami árban megfelelne. Az egyik MSI RX3850 T2D512E 512 Mb a másik MSI R4650 D1G 1Gb. Árban azonosak. A 3850 egy régebbi kártya de vizsont 256 Bites míg a másik csak 128-as (nem tudom az én esetemben számít-e). Az órajelek is magasabbak a 3850 esetében.A 4650 esen viszont a chip készlet újabb és több rajta a memória. Hát ezért nem tudok dönteni. A gép amihez raknám: Gigabyte G31M S2L , Intel E2180 , 2*1 GB Kingmax RAM , Chieftech Delta 350 W táp. Nem találtam a neten a két kártyáról fogyasztási adatokat így nem tudom hogy melyiket bírná a tápom. Képszerkesztésekhez kellene a kártya nem játékhoz.
Segítségeteket köszönöm.
ha megtudnátok mondani mi baja lehet nagyonn megköszönném.
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Szerintetek DX10 vagy DX10.1?
Ez most a nagy kérdés, a nyári videókártya csere elõtt.
kössz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
3850-tõl érdemes venni új kártyát(ami 15k körül van)
ez nem jó?
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
és olcsó is 10 k körül???
Ötletek? ATI? Melyik?
Amúgy egy 350-400W-os elég lesz hozzá.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
azt szeretném kérdezni hogy a GTS 250-nek mekkora (hány watt-os) tápegység kell elõre is kössz az infot!
nVidia párti vagyok inkább, de most a Radeont választom...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
itt van még ez a teszt is, ja a 8600gts is ilyen árban van (kevés helyen kapható) de azt is veri. ATI-nak ebben a kategóriában nincs ellenfele, nv a csúcskártyákra koncentrál, inkább kevesebb mint több sikerrel...
9500gt-t lehet ilyen árban kapni, de azt még 4650 is elveri amit 3850 ver 😄
Teszt
A teszteket átnéztem, de inkább a gyakorlott felhasználókat kérdezném, hogy a Radeon 3850 T2D512E-es videokártyának az nVidia-k közül melyik a közvetlen versenytársa tudásban, ami árban sem nagyon tér el ettõl (17-18 eFt)?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Külföldi megjelenés után kb. mennyivel szoktak ideérni?
Saor Alba
Nothing is True, Everything is Permitted
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/pcie/listaz.php
néztem egy-két tesztet, legtöbb esetben hd3850 nyer 4-5 fps-el ahol nem nyer ott 1-2 fps külömbség van
öregem lassan már ddr5-öst is találni 20ezerért ba+
lol atikat nézd meg abból találsz.
PL: 4670-es kurvajó kari haver nemrég vett.
kb 18é má van. és minimum ddr3-as
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az volna a kérdésem, hogy van egy
GV-NX85T512HP
lecserélném valami jobbra KB 20k körüli karira
PLS help
DDR2-es PCI-os kéne