Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pont ez a lényeg :P
Vagyis te megerösitetted ezzel, amit én is mondok, hogy a Very High patch-el ugyanaz a játék, mint dx10-ben.
De ehhez nem kell sok utánajárás.
csak meg kell nézni a fájlokat.
minden effectet átállitottak 4-es szintûre.
Amúgymeg ez a dx10.1 nekem nagyon nem tünik nagy dolognak. Mikor dx9 és dx10 között indult el a nagy váltás, akkor is robbantak a képhalmazok, és a videók is elárasztottak minket, hogy DX9vsDX10...
Jaja ...ez azért is vicces, mert nagy átverés az egész, és ök amit igértek az teljesült is...
Hiszen ha jol megnézitek, õk csak azt mutatták, hogy a dx9 ingame fotó, mennyivel gyengébb a dx10-es ingame fotónál.
EZ IGAZ IS!
Csakhogy nem ez lenne a lényege, hane inkább az, hogy MENNYI FPS az ára ennek, és MENNYI FPS az eltérés, ha dx9-ben futnak az effectek amik dx10-alatt szebbé teszik a játékot.
És ezek az FPS-t jelzõ számok nem voltak figyelemre méltatva se képeken se videókon.
Vagyis nem hazudtak a reklámmal, hanem a figyelmünket terelték el a lényegrõl.
És ezért volt nagy szám akkoriban a Crysis-hoz a Very High Patch.
Illetve ha emlékeztek, akkor kedves Warheadunkat már nem titkoltan XP-n is unlockolva (max beállitásokat XP alatt is ki lehet választani) adták ki.
Majd talán 1x télleg lesz értelme ennek, de szerintem majd W7 alatt legkorábban. :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyakorlatilag meg joval lassabb...
Saor Alba
Sokan lepödtek már meg ezen. Nem te vagy az elsõ."
<#falbav>#falbav> <#wilting>#wilting> <#bdead>#bdead>
uristen...
Saor Alba
akkor repcsizek 1 monitoron...<#rinya>#rinya>
HAWX akkor menne, ha támogatna több monitort, és a kártyáid tudnak legalább ennyit kezelni. Nyilván sokkal lasabb lesz.
Ez szép is lenne, ha gyorsabb lenne mint XP. De vista-n full ugyanennyi lenne az fps.
az nem kell. Az effectek be vannak kapcsolva.
Tudtommal a DX10, az egy program, ami ELVILEG gyorsabban kezeli az effecteket, mint a DX9. Nem arról van itten szó, hogy a DX10 egy külön effect lenne.
Persze ezt én így hallottam, olvastam...de ebben javíts ki ha tévednék.
Nem veszem rossznéven.
Tegnap 3-an nyomtuk coop-ba, azt el tudnám képzelni több monitoron.
Igy is állat hát még úgy mien lenne... :P
most 70FPS van.
Sokan lepödtek már meg ezen. Nem te vagy az elsõ.
Egyszer egyik haverom vett 3870-est, ami elvileg erõssebb az enyémnél és ehhez képest itt crysis BM-ben több fps-et adott, mikor a sráccal probáltuk...
Holott én is mondtam neki az elején hogy felesleges, hisz biztos jobb lesz az övé, mivel +-ba még ugye az ati kari 512-es ráadásképpen.
Jó monnyuk 1 féle beállitásban teszteltük, és nem igy 1920-x1200-ban, de akkor is kb 10 fps-el volt asszem gyorsabb....
Jah és ugye az az érdekes, amit nemtuom levágtál-e, de engedi az 1920x1200-as felbontást a játék, ellenben az én 1680x1050-es monitorommal!!!
Eddig max 1680x1050-et engedett, de egy ideje felfigyeltem, hogy kiválasztható nagyobb felbontás is a játékokban, valszeg a driverek miatt, annélkül, hogy leszabályozná egy "out of range" felirattal. :D
ゾルターン
De én hirtelen azon gondolkoztam el, hogy ezt futtatni hány VGA kell????? :SSSS
:D
Nem olvastam el az angol kommentet, de szerintem nem 1 kari fut a gép alatt :P
Jah és nem probálkoztam még ienekkel, de ha rányomsz a driverben, hogy klónozod a képet, vagy szétosztod, akkor sem lehet monnyuk 2 monitorra???
Vagy akkor csak arra képes, hogy mindkettõn ugyanazt lásd?
Mert azt tudom hogy asztalt lehet igy elosztani, csak játékkal nem teszteltem még. :S
Saor Alba
Eredeti BMP kép.
Van rajta Very High pach... ha kell ezt is megmutathatom....
csak szolj kedves barátom :P
Azon gondolkodom , hogy ha valasztanom kellene egy 26" tft meg 3x20" kozul melyiket valasztanam. <#vigyor>#vigyor>
ゾルターン
Én is így gondoltam, de a W7 x64 kedvéért körülnéztem picit. Ha nem csak játék témára szûkítjük a kérdést, akkor meglepõen sok mindenbõl van ám 64 bites.
Saor Alba
ez kemény!
:P
én a HAWX-et nyomatnám igy :PPPPPPPPP
Saor Alba
http://goo.gl/gd6Zi5
ゾルターン
Majd ha a személyeskedést elfelejted, akkor beszélhetünk.
mond meg pls hogy miképpen irassam ki a képre hogy 16xFA Very High és felbontás???
mert ha megmondod, akkor megteszem.
Monnyuk ha lenne annyi bennetek, akkor legalább a nyomi képet letöltve megnézhetnétek, hogy mekkora a felbontás:
Képre kattintva, jobbegérgomb->Tulajdonságok->Összegzés->Speciális....
Segitek csak mond meg hogyan... :P
Régen volt egy G400asom, milyen jó kis kártya volt az :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
<#wilting>#wilting> <#wilting>#wilting> <#bdead>#bdead>
Saor Alba
Toshiba L300-2C5
Kedves Darksector, ezek a dolgok nalad viszont erosen kerdojelesek... <#zavart1>#zavart1>
Saor Alba
Mindenkinek megadom az eselyt... <#hehe>#hehe> (hehh ,ez de nagykepuen hangzott)
B+ de reces a korlat.. (nem is kerites) <#hehe>#hehe>
Saor Alba
ゾルターン
Visszafele olvasva kapásból elsõ hülyeség;nem is olvasom tovább vissza:
1.
de mivel 64bites nem nagyon szoktam használni, mivel sok progibol nincs 64-es.
2.
mivel te is értesz a témához
Hát nem tudom te mennyire értesz...
3.
Sztem azt keresi amit én is ,hogy a Képeden hova van írva a "a képen van hogy 16x-os AF és hogy Very High...."
Várom megtisztelõ válaszod...
Zole
ui.: Az üzi elsõ bekezdése Soltennek a többi DarkSectornak szól!
Saor Alba