41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
SkylineGTR #31731 31725re vki tud mondani vmit? -
#31730 Jó intelt vegyük ki a sorból. Azzal én sem tapasztaltam soha semmi problémát. -
#31729 Ha jól emlékszem már akkor is AMD-ATI volt.
AMD procija van, de semmi köze a procinak a VGAhoz, nekem intel van. -
#31728 Azért mondtam, hogy az Nvidia csere mellett döntöttem, mert bennem is ez a gyanú merült fel. Amikor az E4300-as procimat és x1950 pro -s gépemet vettem, még nem "olvadtak egybe" ha jól tudom, de ez a HD4670 -es óta már javában.
Dobronski neked milyen procid van? -
#31727 Eddig mindig intel chipsetem volt, változó gyártójú videokártyával és tökéletesen üzemelt.
Az nv+ati, amd+nv hát nem tudom, nem hiszek az összeesküvés elméletekben de jelen esetben elképzelhetőnek tartom. -
#31726 Szerintetek van összefüggés az alaplapi chip (lásd NV,AMD,Intel )és a beléjük tett videó kártyák között? Mert kezd olyan érzésem lenni,hogy NV .s alaplapban lehet nem fog jól muzsikálni az ATI és AMD chip + NV sem az igazi
De ez lehet hogy óriási baromság a részemről hozzátenném. -
SkylineGTR #31725 szevasztok. meghalt a 8600gt videókártyám, és vmi újat kell vennem. sajnos szűkös a keret 12ezer max. kinéztem egy gigabyte 4550 típusut 512ddr3, de viszont ez csak 64bites. az nem kevés? jobb egy kicsit mint a 8600gt-m nem? mert akkor lehet hogy egy ilyenbe ruházok be -
#31724 Ebben igaza van a fellépésen meg a határozottságon múlik szerintem is.. -
torok6 #31723 Sziasztok! Ati hd5770-ben melyiket érdemes megvenni a fedettet vagy a új hűtőset? Gigabayte az jó? -
#31722 Figyu:) Ne okoskodjunk itt ,meg győzködjük egymást.
Fogd meg a motyót ,tegyél vissza mindent hiánytalanul a dobozba és ballagjál el a market ba. Mond meg hogy szar,és kéred vissza a pénzed. Ha megkérdezi mi a baja,akkor csak annyit mondj,hogy nem tudod, végtére is nem vagy te videó kártya szerelő vagy mit tudom én mi de egy biztos ,nem működik az elvárások szerint. Legyél határozott és pont. Ha kell kérd a vezetőt.
Hidd el ,megunják és örülnek hogy megszabadulnak tőled.:D -
Livius #31721 Szerintem nem fogják visszaadni, vagy cserélik, vagy levásárlod másra. -
#31720 Hát 3 napon belül vissazlehet kérni a pénzt a hibás termékért is nem, utána már csak a hibás termékért. Vagy visszakérni egyáltalán nem lehet a pénzt? -
rumkola #31719 Úgy, hogy a tesco és a nagy multik leszarják, ugyanis 100% visszárujuk van a beszállítóik felé, így még a lófaszt is visszaveszik, mert nincs kedvük veszekedni a - jogszabályokat nem ismerő - vevővel. :)
Baluman: mi 3 munkanap után? -
#31718 Nézd én nem vitatkozom. Jó párszor ,vittem vissza pl videó kártyát,de mást is és soha meg nem említették,hogy nem adják vissza a pénzemet.
Nem mondom ,hogy mindennapos a dolog de az utóbbi időben volt vagy három ilyen esetem,és mindig szó nélkül visszafizették a pénzemet.Egy pl a Tesco ban volt. Na most akkor hogy van ez? De még egyszer mondom nem vitatkozni akarok ezen. Lehet a fellépésen is múlik . -
#31717 Mármint 3 munkanap után, nem? -
rumkola #31716 ez a szakmám, elhiheted hogy tudom a hatályos jogszabályokat és törvényeket:)
3 munkanapon belül csak és kizárólag hibás termék esetén kérheti a vevő a pénzvisszafizetést (ill. 8napon belül internetes vásárlás esetén, indok nélkül) -
Dobronski #31715 Cod4. -
#31714 A rendszer fogyasztása, ezért is másoltam be a tesztkörnyezetet, írtam is, linkeltem is. -
#31713 4730-hoz: Remek. Végülis csak:
-hangos
-majdnem annyit eszik mint egy 4870
-kb. 4830 alatt van teljesítményben
Egy 4830 szerintem sokkal jobb befektetés lenne. -
#31712 Válaszolok. Vegyél 4730 at . Remek kártya.
De ne személyeskedj. Én csak reagáltam a kollega szerintem gyökér megnyilvánulására.
És ha egyszer az a véleményem ami akkor had ne kelljen az esetleges te vagy akárki más szája íze szerint mást mondanom. És ellentétben másokkal a saját tapasztalataimra alapozom a mondandómat nem a divatnak megfelelően.
És hogy ne a levegőbe beszéljek.
Pár hónap alatt volt 4850 em. Szerintem nem annyira jó mint mondják a gts250 nekem jobban bejött. Ja a beüzemelése egy vicc.
Ezután vettem egy 4890 et ami bedöglött!!!
Kicseréltettem egy másikra. Szarakodott.
GTX 275 lett a vége. Hibátlanul működik.
Akkor mit írjak??? Hogy hú de jó az ATI?
-
#31711 Ahelyett hogy telespamelnéd a hülyeségeddel meg az ati fikázásával meg az izomkodással a fórumot mondjuk nekem is válaszolhatál volna...Mind1 inkább légy kemény és dugdosd a saját seggedbe a zöldedet... -
#31710 Ja most nézem ""Zöldbuzi.""
Ez igen:D De nem tartasz attól ,hogy valaki ,mondjuk pl én megkereslek oszt a seggedbe dugom a videó kártyádat ,hogy még több fpst produkáljon? He? -
#31709 Milyen játék alatt? Már a fix 125 fps?
-
#31708 Akkor rosszul tudod!!! Már bocsi. -
#31707 Sziasztok
18-20ért milyen vidkarit ajánlanátok? 4730ról mi a véleményetek? Esetleg nvidia oldalon ilyesmi? -
#31706 Ezek a fogyasztások most csak a videókártyára vonatkoznak, vagy a teljes gépre? Ha a teljesre akkor ez bíztató.
A kártyát nekem ismerősöm is javasolta (aztán itt is megkérdeztem a véleményeteket erről), neki is ilyenje volt, és nagyon jól ment neki minden. Biztos, hogy nem ennyit kellene tudjon a kártya. Pláne nem kellene, hogy majdnem minden fele olyan lassú legyen, mint az X1950 pro-n. 2 és fél évig volt az a kártyám, és semmi problémám nem volt vele, azon kívül hogy sajnos néhány újabb játék már nem igazán futott rajta élvezhetően.
Igen ez a pénzvisszakérés is szerintem max akkor működik, ha rendesek a számtekboltban, nem azért mert létezik ilyen szabály :D -
destroyer91 #31705 Tény,hogy nem bivalyerős kártya a 4670,de ma még bőven megteszi egy erős deszka mellé 15 ropiér. -
rumkola #31704 "Pár munkanapon belül meg se kell magyaráznod miért nem kell a dolog."
Ilyen nem létezik már kb. 20 éve... -
Dobronski #31703 A 4670 nem ennyit tud! Nekem is ilyen van, 1920x1080-ban minden extran, 4x élsimítással 125 fix fps megvan! Szóval ne hordj össze hülyeségeket!
Zöldbuzi. -
#31702 Én meg vagyok győződve arról,hogy nem hardver hiba. Pusztán ennyit tud és pont. Ezek az alsó kategóriás cuccok szerintem becsapósak. Jó olcsók ,de legalább szarok is. Mióta az AMD "felkarolta ":) az ATIT-t ez erőteljesen nyomom követhető.Régebben ha vettél egy ATI kártyát az a minőség ,a teljesítmény garanciája volt. Igaz volt is áruk. Most meg az AMD féle árverseny következtében van vagy harminc "fajta " kártyájuk mindenféle árszegmensben köztük ezek az igen olcsó lapkák is. Én biztos vagyok benne ,hogy csodák pediglen nincsenek így 15 ezerért nem lehet boltban olyan kártyát venni ami játékra megfelelő:)) A drivereik pedig "ha megköveznek érte " akkor is vacakok. :DD -
#31701 Elnézést, túl korán van, lehet rosszul másolgattam össze, ugyanis a tesztkörnyezet túl változatos volt, lásd a 4770 brutál fogyasztását.
A fogyasztás tekintetében ez a sorrend: 9800 gt > 4850 > 4770 > 4670.
Ezt csak linkelném, itt viszont ugye kórájhét megy. tessék. -
#31700 Az árkülönbségeket nézve valóban vagy a 4670 vagy pedig a 4850 (4830,4770) lenne igazán jó választás -szerintem-.:)
Ha normális tápod van, akkor azért el kell vinnie. Tudom én hogy nagyon nyomják a böszme tápokat, de kell néha egy kis józanság is:
Környezet:
Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.6 GHz, Gigabyte P35C-DS3R Intel P35, 2x 1024MB A.DATA DDR2 1066+ CL4, WD Raptor 740ADFD 74 GB, OCZ GameXStream 700W, Windows XP SP2
* Peak: 3DMark03 Nature at 1280x1024, 6xAA, 16xAF. This results in the highest power consumption. Highest single reading.
9800 gt max. fogyasztás, összesen (hasonló mint fenn): 190 watt. 4670 max: 164 watt. 4770 max: 258 watt.
Magyarán, egy 80% hatásfokú -jó minőségű- 350-es táp elég kell legyen átlagos esetben. -
#31699 Jól hangzik, és tényleg köszönöm a jó tanácsokat, biztos ezzel járnék a legjobban, de nem szeretnék most kockáztatni. Mi van ha nem bírja el a tápom a 4850-70 -est, vagy mi van ha azzal sem lesz jó a dolog - akkor még csak vissza sem fogják venni valószínűleg... Nem éri meg nekem most ez a kockázat, amikkel játszok azok úgyis jól mennének ezeken, aztán majd jövőre úgyis kell új proci, + 2 giga memória, aztán táp és veszek majd új videókarit is egyszer.
Most én azthiszem makacsul maradok a 9600 vagy 9800 GT-nél, bár a legjobban annak örülnék, ha ez hardver hiba lenne, és ha kicserélik ugyan ilyenre, akkor jó lesz. -
#31698 Vagy ezt .3870 -
#31697 Vidd vissza és kérd vissza azonnal a pénzedet. Pár munkanapon belül meg se kell magyaráznod miért nem kell a dolog.
Nézz használtan valamit ha Ati akkor 4850 vagy a háromezres szériából,valami jót.
Itt egy link pl 4850 -
Dobronski #31696 Az nv új szüleményei szánalmasak. -
#31695 Ahogy látom, annál még a 9600 GT is jobb. -
#31694 A GT240 az milyen? :S -
#31693 Az a baj, hogy január elején rá tudok szánni még 5-öt (tehát így 20 együttvéve), de többet jövő év elejéig biztos, hogy nem, mert rengeteg más dologra kell most költenem. Elvoltam x1950 -el, főként 2-3 játék miatt - amivel már igencsak szeretnék játszani - miatt vettem másikat (Armed Assault 2 leginkább), ennek elvileg 4670-essel nagyon jól kellene mennie, és a tesztek alapján a többi játéknak is. 4870 -est már szinte biztos, hogy a tápom se bírná el (350-es). Nem szeretnék most várni februárig, márciusig, most januárban lesz sok időm, utána már csak nyáron :S
Néztem a Lordot, de a Tescompba most akciós volt, így 15700 -ért vettem meg a hd4670 -est, és 20000 valamennyiért volt 9800 GT (haverom azt vett, ugyan ott). Úgyhogy az lesz, 27-én visszaviszem, viszem a teszt eredményeket, meg fps képeket a játékokból, és megkérem, hogy teszteljék le ők is, vagy esetleg cseréljék ki, ha nem a kártya volt rossz, akkor meg január elején hozzáadok, és veszek 9800 GT-t.
De mondom, igazából nekem az is jó, ha lowon futnak a játékok, csak folyamatos legyen, ezért nem is akartam 15-nél többet kiadni most, így is le kell mondanom akkor pár dologról, ami szintén fontos lett volna :( -
#31692 Szerény véleményem szerint óvakodni kell az alsó kategóriás Ati kártyáktól.
Jóval nagyobb a füstje mint a lángja.Arra jók ,hogy HD felbontásban tudd működtetni a géped (a fiam gépében egy 4550 es van ,tökéletesen megy magas felbontásban ,de csak netezik,meg filmet néz vele. Ha megnézed az összehasonlító teszteket a neten ,hát láthatsz csodákat . Én javaslom,hogy szánjál még rá egy kis pénzt és minimum 4870 es kártyát vegyél.Már ha játszani is szeretnél vele. De a legjobban akkor jársz ha visszaviszed a pénzed visszakéred ,elteszed és vársz február ,márciusig. Most nagyon drágák a hardverek.
Ha eddig elvoltál az 1950 -el , csak kibírod még addig.
És mielőtt elfelejtem! Nézz rá a Lord ra. Szerintem a legjobb árakon adják ezeket a kütyüket.