Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek közül valamelyik tudja azt, hogy egyszerre állítja be cpu-t+ramot+vga-t? Azt hiszem az nTune ezt csinálja...
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb
ゾルターン
Nem tudtok róla, hogy ATi-hoz van-e olyan progi, mint az nVidiahoz az nTune?
Elõre is köszönöm!
Üdv!
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb
ゾルターン
Ok .. I'm going to relax, you also need someone to work tomorrow without you English ..
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Excuse me.
Now this is so that if you do not talk to me in the home can be a hard place ...
Thanks for a good boy.!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
"where you live?"
ゾルターン
ゾルターン
Nem vagyok én itt "Jani":D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
(A fejlesztõk lepénzelését nem minõségnek, hanem a konkurencia piaci el lehetetlenítésének hívják, de ez egy másik óra anyaga)
MERT NEMAZ A LÉNYEG HOGY HÚ DE JÓ EZ A "GDDR" AKÁRHÁNYAS HANEM A MINÕSÉG ÉS EZT ADJA AZ NVIDIA. nvidián nics pixelhiba, nem jelennek meg grafikai effektek,stb... egyszóval én mindenkinek azt tudom ajánlani hogy nvidiát vegyen ne ATI-t.............................."
Pixelhiba LCD monitoron lesz max te nagyokos. Egyébként az hogy hibásan jelenít meg egy kártya valamit vagy bugzik a játék az nem a gyártó hanem a játékfejlesztõ hibája.

Ha meg fanboy-t játszod akkor úgykell :P
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
MERT NEMAZ A LÉNYEG HOGY HÚ DE JÓ EZ A "GDDR" AKÁRHÁNYAS HANEM A MINÕSÉG ÉS EZT ADJA AZ NVIDIA. nvidián nics pixelhiba, nem jelennek meg grafikai effektek,stb... egyszóval én mindenkinek azt tudom ajánlani hogy nvidiát vegyen ne ATI-t..............................
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Saor Alba
Ezért voltam rá kíváncsi.
Hecker köszi.
és ráadásul az Ati fejlettebb technológiával dolgozik