31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Trance Angel
    Ja, ez nekem is feltűnt. De hogy felcsillant a szeme, amikor csokilikőrrel lett kínálva. :D
    Köcsög Vandát meg úgy megvertem volna, amikor ott osztotta Imit! Felidegesített nagyon. :D
  • rcstuning
    Terike torkán még le sem ért a csokilikőr, de már megoldotta a nyelvét...
  • Szolnokboy1
    visszaadják, ha azt mondod nem jó, vagy nem tetszett ajándák esetén.
  • mama2
    Érdekes. Ha Terike visszaviszi a ruhákat, meg a pénztárcát, akkor vissza kapja a pézt? WTF? Vissza kapja a pénz. Nem is tudtam:O. Érdekes. Ez hogy lehet?
  • rcstuning
    Felhívás!
    Segítsünk Iminek dönteni!
    Gyűjtsünk aláírásokat, hogy költözzön el!
  • rcstuning
    csak az vágyaimat irtam :)
  • N o N a m e
    Boldog névnapot kívánok Berényi Claudiának :P
  • Doomista
    értem,köszi
  • bubu13
    miközben terike takarított Gézánál megtalálta Géza pénzét (nem tudni honnan van) és vett belőle Botondnak (trandi felsőt (nem elirtam), Vilibá kardigán, Géza pénztárca), Imi összetalálkozott Vandával a hipermarketben és próbálta lebeszélni a megerőszakolásról, Kinga felment Vandához hogy kifagassa hogy hazudott-e Vanda és felvette diktafonra és amikor Vanda elmondta volna hazajött az anyja, Kristóf és Emma a Nóránál vacsorázott

Ennyi asszem
  • Doomista
    jah azt elfelejtettem odairni hogy noobok kiméljenek =)

• rcstuning
    hétfő:felrobbant a rózsa és mindenki bennégett...
    kedd:romeltakarítás
  • M@TriX
    hát igen, ez egy elég bonyolult sorozat... ;)
  • Doomista
    kérem szépen,valaki irja le röviden és tömören a hétföi és keddi részeket,mert akkor nem voltam TV közelben,szerdait megnéztem és kicsit zavarodott voltam,ugy lenne világos tudnám a hétföi keddi részt,thy thy
  • Szolnokboy1
    [IMG][/IMG]

Anyus németben hormonkezelést kapott :D
  • rcstuning
    Ez a Juli hogy pofára fog esni... Remélem öngyilkos lesz, mert csalódik a lánya őszinteségébe vetett hitében!
  • Dj Tommy
    A mai részbe Terike lebukott,ahogy pakolta a Gézánál a pénzt.
    Vanda,ahogy megtudta,hogy Kinga átvágja,le ment a Rózsába és majdnem ráboritotta a pultot
    Zsófi meggyőzzte Claudiát,hogy Imi nem csinált semmit,lassan tényleg mindenki Vanda ellen fordul
  • N o N a m e
    Szerintem akkor már Vanda megmondaná az igazat.
  • rcstuning
    Szerintem is idegesítő, ezért poénkodom vele. Egyébként képzeld el, mi lenne ha sittre vágnák Imit emiatt és a Vanda meg élné a világát és sosem derülne ki az igazság. Érdekessé tenné a sorozatot és váratlanná... :)
  • autoszimulator
    szerinted a sorozat a realitások talaján lépked? Ha te otthon 480ezer forintot tárolsz, akkor azt 48 darab 10*1000es kötegben teszed? nemám
  • mama2
    + tájmasszás,hajat megcsinálta. Biztos nincs meg 20-ból.
  • Breki33
    20-ból pénztárca trendi felső és még magának is bevesárolt?

nem hiszem
  • Szolnokboy1
    jaja, én is ugy tippelem :) Most legalább kiderült, hogy Terike sem egy Teréz anyu :)
  • autoszimulator
    480ezer körül van a kess összesen, 20at nyult le terike sztem
  • Breki33
    lehet a pénzhamisításból maradt P
  • N o N a m e
    azt hiszem 48 köteget számolt, és 2 hiányzott amit elvett Terike. Géza rendes srác, nem hiszem hogy feketén lenne nála az a péncz.
  • PrisonMan
    Amúgy jó kis rész volt. Júlia a kis hülye pont a legrosszabbkor toppant be. Komolyan elegem van abból az egész családból. A k*rva Vandától kezdve a rimánkodó anyjától keresztül a klimaxos Claudiáig!! Novák helyében már rég lecsaptam volna az egész családot...
    Zsófi sírása LooooL

Amúgy az előzetest láttátok? Teri a vén banya visszamegy a cipősdobozhoz /persze mert nem elég ami van.../ és Géza betoppan
    Na de milyen ez már? Több milliót egy cipősdobozban tárolni az ágy alatt? Hagyjuk már, mi ez tündérmese?
  • PrisonMan
    Saccperkábé az ott több millió HUF volt...
    Számolgassunk csak: Terike elvett 2 köteget, abból mennyi mindent összevásárolt már. So szerintem egy köteg = 100 ezer ft. És most lássuk a cipőzdobozt: elég sok ilyen köteg volt.. A nagy kérdés inkább, honnan van Gézának ennyi pénze?
  • N o N a m e
    mert van pénze, de nem elég... tudod mennyi engedély meg miegymás kell a taxizáshoz?! +autó :)
  • Breki33
    Ha Gézának ennyi zséje van miért rimánkodik mindenkinek?
  • mama2
    jujj srí, nem mai, hanem tegnapi:P.
  • mama2
    Gondolom oda költözött:P. Amúgy ez a mai rész ez szörnyű volt. Tipikus barátokközt:Amikor épp egy ismétlem EGY(1) E G Y E.G.Y szót kellett volna kimondania a Vandának, belép a Juli. ÁÁÁÁÁÁÁÁ...
  • N o N a m e
    mit keres ott?
  • ryhdeksan
    1 hónapja abbahagytam a barátok közt nézését, de kiderült hogy hoffer misi kbm ost egy 10 m-re van tőlem :D
    itt van a közvetlen szomszédba a mellettünk lévő lakásba xDDD
  • autoszimulator
    namost a mai nap a sorozat elérte a top FOS szintet.
  • Dj Tommy
    Terike tényleg lopott pénzt Gézától,azért ezt nem gondoltam volna
    Vanda majdnem elmondta Kingának az igazságot
    Terike a lopott pénzen,milyen trandi felsőt vett Botondnak
  • Csabesz6
    sztem nagyivben lesz@rja:DDDD
  • Breki33
    A pénzről beszéljetek P
  • GVG
    mekkora fasz ez az imi:D nemhogy jól megmolesztálná a vandát mielőtt elköltözik xD
    És így vanda is igazat mondana meg imi is örülne
  • Danny1987
    Az imi milyen dumát levágott a marketben már majdnem meghatodtam.
    A klaudia nem akar elmenni a picsába jóbban védi azt a kis kurvát mint az anyja eszem faszom megáll.
  • Dj Tommy
    Ezen a héten szünet van,úgyhogy látni fogom a részeket,majd jövő héten várom szerettel a részeket megint