31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• davidka003
    Jó ez a sorozat. :D

• rcstuning
    Bolondok ezek a Rómaiak...
  • Sas6
    ehez miköze van tildához? xD

"Tilda egyre kevésbé tudja, hogy kit is szeret igazán."
  • Doomista
    aha nem
  • rcstuning
    EZT láttátok már?
  • MrSpock
    Nemkell ahhoz digitális gép,nekemis van filmes amin vagy időzitő.
    Apró gombmegnyomás és 10mp és katt:-)
    Na jó,de itt tényleg furán nézett ki a szitu:-)
  • Gabor1990
    Annyira hülye nem vagyok ;D De az sztem nem digitális volt, meg semmi gombot nem nyomott meg, csak letette azt beállt a kamera elé
  • rcstuning
    Hát ennek az Eriknek milyen brutális legyintése lehet, hogy az emberevőt egy suhintással az örök vadászmezőkre küldte...
    Szerintem ezért börtönbe kerül, mert sportszerűtlenül gyilkolt :D
    Nagyon gáz volt, főleg a dumája, hogy: "most majd visszavesz a csávó az arcából..."
  • Bercy #4397
    Időzített kioldás...;)
  • Gabor1990
    A fényképezés is nagy volt:DD Vilibá beleteszi a bokorba aztán a kamera elé fut. Biztos megkért egy mókust, hogy csináljon má egy képet róluk:DDD
  • akyyy
    hát jah.s:S
  • Daza500
    Szerintem a stáb már nemis a saját ötleteivel csinálja ezt.
    Lehet hogy már tök régóta divatmajom rajongók bombázzák őket mindenféle levelekkel,
    azt azokból merítenek ihletet.

Az operatőr meg úgyis az egyik kiscsajt keféli éjjel-nappal, szal no comment...
  • autoszimulator
    ne ezt nem akartam ujra hallani kajár kiköptem mikor a csávó ezt beadta :DDDDDDDDDDDdddddddddd
  • Szolnokboy1
    azt kell mondjam, a sorozat ha lehet így mondani az utóbbi hetekben/hónapokban a mélypontját éli. a mai volt talán a leggagyibb rész EVER! Muja Erik küzdelme az Emberevővel ultragáz, hát még, hogy belelógott a mikrofon vagy a fényvető a képbe. WTF?! Vili megint eltévedt, lol!
    Iszonyú!

az évtized idézete:
    "Az Emberevő esténként egy csupor vérrel megy aludni." LOL :DDDDDDDD
  • autoszimulator
    na msot kell beszüntetnem ezt a sorozatot, csak részegen lehet nézni mer EZ NAGYON GÁZ

az a "box" ... no comment volt :D Erik a hős sztálónét megszégyenítve rockyként felállt vesztett pozícióból, és egy jobbossal kiütötte a durungot4!4

vilibá meg ugy közlekedik az erdőben mint egy jóllakott ovódás, ráadásul bemondja hogy menjünk balra, és elmegy jobbra
  • cocobanana
    szánalmas volt a tegnapi verekedés... nem az hogy tiszta mű volt ,norálisan nem tudták előadni
  • Daza500
    Ökölcsapásokban még sokat kell fejlődnie a sorozatnak, hogy megközelítsék Vágási Ferit.

• Trance Angel
    Nem eléggé.
    Szerintem a Géza vs. Bartha is gáz volt.
  • mama2
    "Véres geci"XDDDDDD. Jól elbántak Erikkel:D.
  • autoszimulator
    ez a verés geci D:SA:Das.D:SAD:asdasdasdas

legjobb, ekkora jelenetet még nem láttam, üt a levegőbe, akkor puffanáshang, vágás, vérző fejek, nice :Dddddd
  • Trance Angel
    OMFG, ezek a műbalhék.
  • Sas6
    deszar xDDDDDDDDDDDD

Azok az ütéshangok :D
  • akyyy
    Mert ő egy láma! Megy tibetbe!:D a dalaihoz lolomg
  • rcstuning
    Na Erik meg tiszta idióta. Tilda megmondta, hogy csak egyszer feküdt le vele és ne szerelemből szopta le. Erik meg inkább kiveri otthon egyedül... Meg is érdemli.
  • akyyy
    ha nem tetszik valami, pereld be!
  • rcstuning
    Jaj de gáz volt az a kis agresszív törpe... remélem este felgyújtják a kecót...
  • N o N a m e
    A tegnap volt-e BK? És ma lesz-e?
  • autoszimulator
    LOL
    de akkor mennyi kell neki a taxizáshoz? Mer ahhoz meg még hitelt akart felvenni, gondolom nem keveset, mer nem kapott..

vagy túl sok realitást várunk a sorozattól? :)
  • akyyy
    nah akkor meg jeah:D
    nem éri meg ftp-zni meg ilyesmi.
  • adamboro
    1 nullával toldd meg az összeget, mivel az 1ik részben Géza azt mondja, hogy nem volt elég a 200 rugó?
    Mive Terike 2 köteggel nyúlt le így kötegenként 100ezer, és összesen 50 köteg volt, így nem 480ezer maradt a dobozban, hanem 4milla800ezer.
  • rcstuning
    Fent vagyok 2 jó oldalon is, és már meg is néztem, csak azt hittem, hogy ez az oldal majd jó lesz és fent lesz mind. Ugyanis erről volt szó. Végülis nekem nem gond, csak számitottam rá és koppantam :(
  • akyyy
    nekem megvan az idei évadból szinte az összes (asszem a tegnapi még nincs de majd leszedem:D)

de most mindenki kérésére nem fogom feltölteni az tuti, kerülj be egy jó oldalra, már nincs is olyna ahova ne tenné fel valaki!)
  • rcstuning
    Le akartam tölteni a tegnapi részt, mert ugye arról volt szó, hogy van egy oldal ahol fent lesznek, erre a legutolsó, ami fent van márc.14.ei. Ilyen hosszu élettartamu lett ez a site?
  • GVG
    fél az oroszlánoktól
  • rcstuning
    Egy tücsök
  • mama2
    képt, MOST!!!
  • akyyy
    mi van a lánchidon hogy vilibá nem mert 30 évig átmenni?:D
  • Trance Angel
    Majd szólok, ha megverem, aztán jöhettek nézni. :D
  • autoszimulator
    képet