Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Persze az vitathatatlan, hogy a több Hz kevésbbé vibrál és jobb a szemnek.
Ám, ha ez tegy 200Hz-es, 19"-essel teszed, akkor simán megy a Quake 3 (akár) 180 FPS-sel is.
Egyébiránt, a legjobb, ilyenszempontból igazi benchmark program a Quake 2 (nem elírás! Kvék kettõ)! Ha abban elindítasz egy timedemo-t vagy egy refreshrate-t simán meg tudod állapítani, hogy az adott hardver mellet mekkora a maximális FPS érték.
No, persze, a mai hardverek simán verik - majdnem minden konfigon - a 100-as FPS-t a Quake 3-ban is...
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Engem az ilyen típusú Játékosok véleményei és szempontjai nem érintenek a hardware dolgokban.
Ezért írtam, hogy tulajdonképpen az extrém FPS-re hajtó hardcore gamer-eknek hívott emberkéken kivül - szerintem - senkinek sem kell igazán az AGP 8x.
Sõt, tovább megyek: nem hinném, hogy közöttünk sok a DirectX SDK-val (is) dolgozó szoftverfejlesztõ, tehát, még a DirectX 9 sem lenne igazán követelmény egy gép szempontjából...
Miközben persze már egy szaros Galactic Battleground (Imperium Galaktika 1 szintû) Játék is a telepítéskor közli, hogy kell ám a DX9 a gépen...! Pfffff
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
(ennek annyi köze van a radeonhoz, hogy játék közben kell inni valamit)

majdnem 100Mhz-et a gpu-n és a ramon is
az is igaz, hogy a 3dmark tesztben ugyan nem fagyott, végig küzdötte, de hihetetlenül szemetelt, szinte csak háromszögekbõl állt a dx9-es nature teszt
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Integrált Áramkörnek is hívják (IC - Integrated Circuit angolul)

a lap amire épül a kártya
Elegendõ nyers ereje van annak a kütyünek a mai játékokhoz😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Figyelitek? Közben a hozzászólása alján ott figyel a játékfordításra vonatkozó link...

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Felesleges a 8x AGP annak, aki nem hightech alkalmazásokat futtat, mondjuk grafikai alkalmazásnak használva a gépét.
Annak viszont fontos lehet, aki villogni akar a gépe - teljesen felesleges - teljesítményével. Hiszen hol használjuk ki gépünk teljesítményét???
Szerintem alig vagyunk páran, akik komolyabb gépet követelõ munkát (!) végeznek egy géppel.
A Játékosok más tészta, azokkal nem foglalkozom ...
Szóval a 8x AGP, ahogy a DirectX-es programok és Játékok is, kicsit elõrehozott jövõ.
hétvégén ráérõs voltam és teszteltem drivereket:
p4 2.4B
abit ic7
2*256DDR 400 (dual channel)
sapphire 9600pro
--------------
aquamark3
--------------
catalyst 3.6 catalyst 3.7 omega 2478a
-------------- ----------------- --------------
gfx: 3306 3105 3102
cpu: 4662 6668 6776
ossz: 24417 25204 25257
amd athlon xp 1,8+
ecs l7vta2
256 DDR400
club3d 9700pro
---------------
catalyst 3.4 omega 2478a
-------------- -----------------
gfx: 3723 4002
cpu: 4200 4275
ossz: 25803 27266
a 3dmark eredmények csak néhány százalékkal változtak pozitív irányba...
kiváncsi lennék mit változtattak a 3.7 driverekkel, hogy a cpu score majdnem 50%-kal javult?
ötletek?
Igaz, hogy alpha de nem találkoztam hibával, a browserben lehet keresni netes tv-k között is.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae