Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a 9500 Bios Hack eléggé megbízhatatlan és ha nem jól csinálod, akkor van egy kisdarab ócskavasad.
Senkinek nem ajánlom a kipróbálását!
A 128MB-os 9500 igen ritka, és azok között sem találod már meg az eredeti, 9700-es nyákra épített változatokat!
A vadászat helyett inkább vegyetek Radeon 9500 PRO-t, és ha akarjátok, húzzátok fel 9700 PRO-ra.
A Radeon 9600 és 9600 PRO rakás szar (bocs)
A gyors memória frekvencia gyengített magon szart sem ér.
A 9800 PRO pedig brutálisan drága (még). A 256 MB-os változat pedig egyenesen pazarlás, nem éri meg a pénzét.
Ahogy a Geforce FX-ek esetében is... de ez más tészta.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem nyerted meg a piroskát!
Azért, mert a többi vadiúj csinosság olyan ár/teljesítmény/hõtermelés mutatóval rendelkezik, mint a Paksi Atomerõmû!
Az oldalam reklámozása pedig nem volt célom
Tom's Hardware Guide Ezt olvasd el
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aki rájön miért, az kap egy pirospontyot!
Radeon 9700: A kisebbik 9700-as kártya. Órajel (mag/memória) 275/270.
Radeon 9500 PRO: A memória-interfész 256 bitrõl, 128 bitesre "butítva", de ettõl eltekintve megegyezik a 9700-as kártyákkal, beleértve a teljes DirectX 9 támogatást is. Órajel (mag/memória) 275/270
Radeon 9500: A memóriabusz itt is csak 128 bites. A maximális memória 64 MB és csak 4 pixelfutószalag dolgozik a kártyán. Ennek ellenére ez a kártya is teljes DirectX 9 támogatással rendelkezik.
Radeon 9000/9000 PRO: A Radeon 8500 (R200) technológián alapuló kártya. DirectX 8.1 támogatás.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
) ketyeg egy Abit KR7A-133 -ban, aminek köztudottan csak 4x-es AGP támogatása van.
Amit ajánlani tudok viszont:
- az alaplapod BIOS-ában az AGP Aperture Size-t NE emeld fel a VGA-don lévõ memóriamennyiség fölé! Gyorsítani nem fog.
- az AGP-sín sebessége csak a memória-sávszélességet biztosítja, ha elég erõs a VGA + Rendszer memória, akkor észre sem veszed, hogy "csak" 4x-es a rendszered.
Itt súgom meg, egyáltalán nem fontos a 8x-os AGP miatt izzadni, mert a két szabvány közötti sebességkülönbség lényegében alig másfélszeres.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
asszem hwsw-n ireta vki de en se akartam elhinni..
mert olvastam vhol hogy kell neki mindenkepp a 8xos .. Ez most igaz?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
. Tenkszforall!The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
9800PRO-ra is lehet telepíteni? Azért kérdezem, mert ki akartam próbálni, de nem tartoztam egyik választható kategóriába...The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
vagy en vagyok lama?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
3dmark03 1600x1200 Texture filtering test: Colored_mipmaps, Anisotropic_magnification, Anisotropic_minification, Point_mipmapping, Aniso level:16, AA_level:6, Radeon9700 950kB
Még egy: Texture_Filtering_Test v1.2 By Xmas: 16xAA Minification: Linear_mipmap_linear Magnification: Linear Tunnel 200 faces, Checkboard texture size: 8 230kB
Nah, röviden ennyi 😄