Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axel
Ez új nekem...

Axel
Van winamp 5?

Axel
thxx

Met
Pl. az 5-ös winampal

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Axel
Tudom hogy nem ide tartozik, de nem tudjátok hol lehet a neten tv-t nézni? Olyan weboldalakra gondolok, ahol csokorba vannak gyûjtve a neten nézhetõ tv-k...
Vagy esetleg van erre v.mi program?
Mert a MP -ben rádiókat találtam...

Gerry
Ne töröld, han em az Add Remove programs-nál távolítsd el, vagyis UNINSTALL!

kössszi akkora vezérlõpultban 1xûen töröljem az ati display meg control panelt?
gyraph
Mondjuk én az NVIDIA driver-t is leszedtem, mielött feltettem a friss driver-t...ugyanez vonatkozik az ATI driver-re is. Szedd le a régit mindenképpen, mielött felteszed az újat...egyértelmû.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Lol vki mondja meg az igazat
Vak vezet világtalant...

Gerry
Azért nem árt a régi drivert és controlpanelt elõször eltávolítani.

Lenne egy kérdésem: Radeonnal hogy kell drivert frisssiteni?Mert én nvidiával régen ugy csináltam hogy foktam és elinditottam az uj driver installerjét aztán felrakta restart és kész atinál is lehet ezt csinálni?elõre is köszi
Ruffi
gef 4 ti 4200 gyorsabb
Bár radeonnak jobb a pixel shadere

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Axel
illetve nem az, de akkor GF4-emen is menni fog ezek szerint...

Axel
Ez jó...

Ruffi
tök dx8 csak felrakatja a dx-et

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Axel
Ja, és a 8500-as radeon a jobb választás, vagy GF4 ti4200?
mondjuk jó hogy radeon topicban teszem fel a kérdést...

Axel
Értem...Tehát ha 1 DX9 -es játék nem fog futni, annak ez lesz oka...
És pl a ViceCity az megy GF4 ti4200-on? Mert a weblapon dx9-et követel...

Gerry
Ha a játék nem követeli meg a DXakárhányat, akkor megy a korábbi kártyával is, viszont például a MoHAA nem indul már el a Voodoo3-al, és a DX7/8-as Unreal II sem megy Voodoo-val, és van olyan játék is, amit ha lefuttatsz egy GF2-es kártyán és utána egy GF3-as vagy újabb kártyán, akkor meglepõdsz, hogy "Jé ilyen hatásokat még nem is láttam!", mert az a korábbi kártyával nem jön elõ.
Ha egy játék full DX7-es akkor az már nem megy pl Voodoo-n, ha meg full DX8-as, akkor már GF2-vel vagy GF4MX-el sem indul el.

Gerry
Olyasmi... Ha full DX9-es a program, akkor nem fut, ha meg képes DX8-ra is, akkor csak a DX9-es effektek nem jönnek elõ a GeForce-on.

Gerry
GF4 sem tud DX9-et, az MX-es széria pedig DX8-at sem. Csak az FX tud GF-ek közül DX9-et, de az is elég harmatos teljesítményû.

Gerry
A DirectX 9 nem felbontásfüggõ, a 9000-es NEM tud DX9-et, csak a 9500 és afölötti kártyák tudják.

DX9-ben.
De DX8ban még egy PRO is alig...
azer hulyeseget nem kell irni, egy nonpro is akarmikor otthagy egy 8500-t.
Lammer
"Club3D"-ra reagálva

Ez nem igaz azé 100%ban, a Club3D 9800as szériái abszolúúút besztbájok!
De Borg majd biztos kijavííít!
😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ollie

Nem 9600-ost, hanem 9600-ast... akkor lenne helyes amit írtál, ha 9006-ost írtál volna...

ollie
A non pro 9600 semmit sem ér, akkor inkább használt 8500.

csaptelep
Nekem HIS Excalibur is bejött, bár óckodtam tõle mert sokan lehúzták, hogy gagyi...Hát árban, nem is tudom, 9600-ost már 30 ért kapsz...

Erröl jut eszembe, hátulról teszem be... RIP HRZS: \'00 - \'03

gyraph
Nekem is Sapphire-om van, de nem parázok ettõl, mert szerintem azért a Sapphire már nagy tapasztalatot gyüjtött ATI téren, és azért nem véletlenül kiemelt partner. Talán csökken a szerepe, de mégse lesz elenyészõ...ez tuti.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Fenébe, ha kijönnek az ASUS meg ABIT kártyák, a Sapphire szépen lassan lecsúszik az élrõl... Nagyon ismertek ezek a nevek. Nekem meg pont Sapphire-om van. Senki nem akar majd Sapphire-t venni. Persze lehet hogy csak rémeket látok.

Met
MIvel tudom megnézni, hogy mennyin megy a GPU meg a memcsi?

De ha nem sürgõs, akkor várd meg míg kijönnek az új cuccok mint pl. a Borg által beficcentett ASUS. Lesz ABIT is ha jól rémlik. Persze ezek karácsony elõtt gondolom nem nagyon lesznek elérhetõek.

Met
Akkor majd magát rúgja ki😊

Sapphire vagy Gigabyte. Kevésbé rulez: Club3D vagy Powermagic. Powercolor-t szerintem ne vegyél. Külföldi fórumokon (pl. HardOCP) erõsen underclock-olt cumóknak írják le õket. Bár jól mennek azokon a specifikációkon.

Hacsak nem Borg hülyéskedik, bár elég valószínûtlen.

"Gennyes állat!!!!!!!!"

Nézd, Én sem mindíg értek egyet Borg-al, sõt... de azért ez tényleg túlzott érzelem kinyílvánítás. Most minek bántod?

Met
Miért szartam volna be? Nem csináltam semmi olyat amiért bannolhatna, ok nélkül meg nem fog.
Csak figyelmeztettelek téged, hogy mire számíthatsz.

gyraph
Akkor szerintem Sapphire, mert nem a legvészessebb az ára, de mégis nagyon jó minõség, szvsz.

csaptelep
Mivan? Te is beszartál tõle?

Taranov
Sziasztok! MElyik Radeon márkát ajánljátok, ami árban is megfelel és minõségben is?

Mert nekem az ár a legfontosabb, de természetesen szart nem akarok venni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gyraph
Nekem bevált az Omega driver. Valóban úgy van ahogy írtad jobb képminõség mellet valamivel több fps-t kapok, mint a szimpla driverrel. Használom, mert én meg képminõség buzi vagyok 😊

gyraph
Nem a gumiba vagy!

Met
Aztán majd jól kitörli a hozzászólásaidat és bannol. Akkor már dobálhatsz akármit😊

csaptelep
Nem tom ,csak gondoltam feldobom a témát...

Met
Mi bajod van?

csaptelep
Le Borggal, Anarhiát!

csaptelep
Gennyes állat!!!!!!!!

Nemtudni, de vagy R350, vagy R360 lesz.