Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frpeter
Ad1: Én RelakSfromHomE vagyok!!!
Ad2: Ki ez az frpeter?!?!?!?!?
Ad3: Ebbl=Ebbõl

frpeter
Ebbl gondoltam:
"Sajnos azonban a kártya egyelõre marad álom, mivel 10 rétegû NYÁK esetén szinte lehetetlen a kártya kivitelezése. Jó szakemberek számára azonban a lehetetlen fogalma nem létezik, így talán az extra, 1000 dolláros árkategóriában elúszkálna néhány Zafír erõbajnok bálna"

www.HARDWiRED.hu

Gerry
Rossz helyen keresed... Amikor rányomod, hogy "Update Driver", utána azt kell választani, hogy "Display a list of the known..." (vagy valami hasonló, csak én most éppen más oprendszer elõtt ülök, és nem tudom pontosan idézni a szöveget, de biztos, hogy az alsó opció), majd ott a Standard PCI-Compatible VGA Display Adapter-t kell választani.

Az eredeti NV30 is (többek között) azért késett, mert a 10 rétegû nyákra épül, és azt egyedül az MSInél tudtak gyártani akkor...
Köszi hogy segiteni probalsz.Nem talalom a listaban azt amirol beszelsz,nekem csak display adapters van es,ha azt valszatom akkor nem engedi a standart vga kartyat hanem kidob egy csomo Ati fdele kartyakat.Ha azok kozul valasztok akarmelyiket is akkor sem sikerul felrakni a drivert.

Ha van mas 5let szivesen fogadom.

THX

Gerry
"Minden csoda 3 napig tart!"

Laalee
igen és azokat a kártyákat 3 napig lehetett kapni 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Ruffi
régi fx-ek is igy nélztek ki amiko bejelntették azon is ilyen traktor pörgenytü

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Gerry
Hááááát, eléggé ijesztõ!

Gerry
Én azt olvastam, hogy 10 rétegûre szinte lehetetlen kivitelezni... Vagyis lehet, hogy rá tudták pakolni, de nem lehet teljesen stabil!

NeoMaN
LOL B+, LOL....
Hogy néz ez ki???....

RelakS
ha mindenigaz, akkor rászülték egy 10rétegûre

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Laalee
azon röhögtem hogy egy ilyen kisérleti kártyán, 2 procimaggal kisebb hûtés van mint egy fx5900 on 😄

az uj nv38 ról meg ne is beszéljünk 😄

Gerry
Sajna olyan nyákra, amire a mai "normál" videókártyák épülnek nem lehet ráépíteni ezt a kártyát... Mivel egy nyák minél többrétegû, annál drágább (hatványozottan), ezért nem lehetne csak csillagászati összegekért legyárttatni, és így nem lesz belõle (egyelõre) sorozatgyártás!

Télleg igaz... bárcsak lenne belõle valami. Azt írják egyenlõre reménytelen...

Gerry
Létezik, de ez csak egy kísérleti példány, még nem tervezik a tömeggyártását, sõt még rendes driver sincsen hozzá!

"zsenya inkább erre spórolj 😄
2*9800pro by saphire"

Ugye nem létezik ilyen? Mert ha igen, azonnal akarok egyet... De sosem hallottam róla, gyanús...

És milyen 9800SE-d van? Hol vetted? Mennyiért?

Gerry
Telepítsd a következõképpen:
bemész az eszközkezelõbe, és kiválasztod a videokártyá(ka)t, majd rákattintasz jobbegérgombbal a megjelenített kártyák valamelyikére (elvileg 2 db van, egy sima és egy secondary). Nyomsz egy tulajdonságokat, maj driver frissítése. Itt ne keressen automatikusan drivert, hanem mondd meg neki, hogy te jelölöd ki. Add meg neki a Szabványos PCI VGA vezérlõt, és OK. Ugyanígy járj el a másik (secondary) kártya esetében is. Ezután restart, majd simán tedd fel a 3.7-es Catalyst-et, és ha mindent jól csináltál, akkor fel kell mennie így gond nélkül. A lényeg, hogy ne legyen fent semmiféle más driver, csak sima PCI VGA!

NeoMaN
Ilyen nincs!!
Nem megy vele a driver mert új....
LOL

biztos nem uninstalloltad az elõzõ vga driverét, tedd vissza, uninstall, újrapróba

a biost az ati kártyák nem írják ki

Laalee
zsenya inkább erre spórolj 😄
2*9800pro by saphire

Laalee
hát csak nem cseréled le a 9800prot egy 9600 ra 😄

ollie
Lehet, hogy az én anyázásomra követték el ezt a lépést, ugyanis heves szócsatát vívtam a Club3d ügyfélszolgálatával, miután megvettem egy 400/200-as 9600 "pro"-t úgy, hogy végig azt hittem, az igazi pro-t vásároltam. Szerencsére visszavette a forgalmazó és így tudtam venni egy igazit. A Club3D-nek többször megemlítettem, hogy mi lenne, ha nem vernék át a tisztelt kásztumöröket, és lenne valami különbség a 2 fajta pro dobozán.

Ehhh, ilyen az élet.

ollie
Még jó, hogy a Club3D 9600 pro (400/680) simán elröfög 500/760-on

ollie
Akkor nem szóltam

Lacc
Wooahh, finom 😊 De az ára is az lesz.
ATI Radeon 9800XT és 9600XT végleges speckók.

"The Radeon 9600XT is a 500MHz core and 600MHz memory card and it will be fun to see the core to core performance fight between Nvidia NV36 and 9600XT. Radeon 9600XT has all it needs to outperform Radeon 9500 PRO, still king of the sub $200 market."

Ez lesz az új kártyám?

IMYke2.0.0.0
Rizikósabb.
Akkor inkább veegyél egy osztállyal lejjebbit, de az "márkás" legyen, s ha gondjaid vannak vele, tudod, hogy kihez kell fordulnod. Míg egy noname-el, hááááááát...

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
9700

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a cimke a kártya alján vagy tetején (ellenkezõ oldalon mint a gpu) van

3 fajta club3d 9600pro van a piacon:
9600pro 128MB 400/340: CGA-P968TVD
9600pro EZ 128MB 400/200: CGA-E968TVD
9600pro SE 256MB 400/200: CGA-E966TVD

ja és még néhol írják, hogy van egy alap 400/300-as változat is.
a doboz meg tök mindegy ugyanis pl rengeteg 9600pro sima 9600-os dobozban van

Mostaniakon rajta van egy bazinagy matrica 😊

RelakS
És xp-nél mi maradjon?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
Value Edition? Melyiken? Nekem a 400/340-es van, és a doboza 100%-ig megegyezik a 400/200-assal, és csak a típusszáma különbözik, amit alig lehet megtalálni. Mindkét doboz volt a kezemben, sõt az otthonomban is.

Azon van egy "Value Edition" jelzés és más a típússzáma is ...

ollie
De vigyázz, mert 2 fajta club3d van, a másik órajelei: 400/200

ollie
Club3d mert az alap órajelek 400/340

IMYke2.0.0.0
Innen: ATI Driver Központ. Csak válaszd ki az oprendszert, kártyacsaládot (Radeon) és töltsd le a 27MB-os Catalyst 3.7-et.
Így telepítsd az új drivert:
Csak Win alatt tudom (Linux nem megy nekem): Program Managerrel lõj ki minden futó alkalmazást, csak az Explorer, Systray és Winmgmt maradjon! Ezután indítsd a telepítést (monjuk az Asztalon létrehozott parancsikonnal). Restart után: élvezed az új driver adat sebességet!

Met
pl. az ATI nak az oldalán

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Demand 2000,és az ár nettó.
A Demand 2000-nél vettem a soroksári úton.
Ha a GPU hibázik, akkor geometriahibák, és fagyások jönnek elõ, ha pedig a memória hibázik akkor textúrahibák, szinhibák, egyéb szemetek jelennek meg.
Lacc
Köszi. Gondolom azt, hogy stabil-e a kártya úgy tudom lemérni, hogy nem fagy le? 😊 Mindenesetre ha vészesen emelkedik a hõmérséklete azt látom szerencsére, akkor meg leállítom a cuccot.
gyraph
9800PRO = 380/680

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

IMYke2.0.0.0
Elsõ és legfontosabb: légy tisztában azzal, mid is van.
Ezt a hivatalos ATI driver feltelepítése után az Asztalon megbújó Control Panel segítségével meg tudod tenni.
A Tweaker meg fogja mondani a jelenlegi mûködési frekvenciákat, azok alapján is be tudod lõni, hogy valóban 9800-as GPU van-e a board-on.
Ha minden stimmel (325/310), akkor minden egyéb más mellett, ajánlott - én ezt tenném - elõször csak 1%-nyit emelni mindkettõn!
Ha bátor vagy, akkor emelhetsz akár 10 MHz-et is, de fontos a stabilitás...
A 9800Pro értékek: 340/400

A legjobb nõket mindig más viszi el

Lacc
Hát nincs igazán tapasztalat 😞 Nem tudtok mondani egy jó oldalt ahol le van írva, hogy mire kell vigyázni, vagy itt úgy nagyvonalakban? 😊
Szerintetek mennyit ér egy Gigabyte 9700pro használtan? Dobozos, minden cuccal együtt. Állítólag 4 hónapos.
És ha megveszem, mire vigyázzak? Hogyan lehet ellenõrizni, hogy nem problémás-e?
A válaszokat elõre is megköszönöm.
9600 pro-ból
Hali! Milyen tipusú ATI kártya a jobb Club 3d vagy Sapphire vagy valami más?