Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ATI Radeon 9800 128 MB DDR-t vettem nemrég OEM-ben. MEg tudnátok mondani, hogy melyik tweaker progival lehetne meghúzni? A Redlineról hallottam eddig, de az nyilván nem jó nekem...
(43165Ft
Akkor inkább talán egy pro-t.
Segítsetek nekem légyszi. Az alábbi kártyák közül, melyiket vegyem meg? (Nettó árak)
RADEON 9600 128MB DDR TV/DVI 27 000 Ft
Sapphire Rad. 9600 Atl 128Mb TD L-Ret 30 800 Ft
C3D Radeon 9600 128MB DDR TV+DVI Dob. 31 300 Ft
Válaszokat (tanácsokat) elõre is köszönöm.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
AXEL: szánd rá azt a 3-4 ropit hogy PRO legyen hidd el megéri...amúgy csak ha bruttó akkor elfogadható
árlistán láttam club3d 9500pro kártyát újonnan!!
dobozos, van is nekik egy darab, erre megnézem az árát:
48000FT+ÁFA (nagyker)
Akkor marad a põre való. Engem csak a 3DMark pontok, és HL2 fps-ek érdekelnek, minden más mellékes. 😊
De most mindenképp érdemes venni 9800 PRO-t, mivel ennél jobb már nem nagyon jön ki az idén...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mert amikor elmegy készenlétre a moncsi, megbököm az egeret nem kapcsol be a moncsi.
Valszeg az alaplap a hibás mert a GF3Ti200-al is ezt csinálta csak ott volt kép, igaz, hogy zavaros.
Szóval ha adok neki plusz áramot (már ha lehet) akkor mûködni fog rendesen?
Miért fizetek plusz 25 ezer Ft-ot?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
még garis,de ha visszaviszem 2-3hét míg "megtalálják" a bajt. ehhez 1elõre még nincs kedvem.

azt meg eltudom képzelni hogy overclock miatt égeti szét a ramot, aztán megy sirni hogy szar pedig õ nem is tudja mi az a tulhajtás...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
biztos jó hûtése vana házadnak (jó a levegõ áramlás) mert azért azt szerintem minden ilyen kártya tulajdonosa elismeri, hogy két óra ut2003 után nem szívesen fogdossa mondjuk azt a kis fémlapocskát a kártyán (kivéve a mazoistákat)
+az én 9700prom mind core mind memoria tekintetében max langyosnak nevezhetõ alap órajelen.
amelyik nem hal meg az szerencsés darab, minõségibb anyagból (bba)
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak 10MHz-el gyorsabb freki és több RAM. A DDRII ram meg melegszik qrvára és nem húzható annyira, mint azt hinné az ember: effektíve -> pénzkidobás a Radeon 9800 PRo 256 MB
Az XT-n pedig lesz egy adapter, hogy a régebbi, azaz 8x-os AGP-vel is menjen majd!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a 256-os 9800pro meg igenis más és meg is éri annak akinek van pénze rá (ddr2), de az igazi ász a 9800pro XT (lesz) aminek a frekije is jóval nagyobb
CPU: AMD XP 1700+ (semm itúlpörgetés, alap 1466MHz)
RAM: 256 MB DDR (Samsung, 1 oldalas, 266 MHz)
VGA: ATI (BBA) Radeon 9500 PRO 128 MB (semmi túlhúzás)
Driver: Catalyst 3.4 (most már 3.7 van fenn)
DirectX: 9.0a
Rendszer: Windows Millenium (angol) és semmi tuning program
Monitor: 17" Flat, 1024*768/ 85 Hz
A gép 1 éves, nem a mai legkirályabb, de hihetem, hogy nem is kell még egy ideig hozzányúlnom hardverileg...

És csak elsöszériásokbol
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Prohardver Teszt
A konklúziót érdemes elolvasni...:
A Radeon 9500 / 9600 váltás is feleslegesnek tûnik, a 9600 Pro az egyetlen kártya, amely ténylegesen többet nyújt a tesztben szereplõ ATI kártyáknál, de, mint az köztudott, egy Radeon 9500 Pro azt is maga mögé utasítja.
Hát ezért vagyok nagyon nyugodt az original Radeon 9500 PRO-m társaságában, meg a rendszerem 9900 pontos (3DMark 2001 SE 330) teljesítményével
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Nyugodt vagyok, hogy jó karit vetté....