18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#9194 Mint lentebb írtam én nem különösebben bízom meg a 3DMark értékeiben, a lent említett 6260pontomat figyelembe véve... -
#9193 hat igen valszeg nem pro vagy 6x AA::))) nalam 6714 a 3DMark03-om. -
#9192 Mennyiért vetted? -
#9191 modositom:) mas forumon olvasottak alapjan oda vagtam meg neki:)) 440\800 megy egyre jobb:) -
#9190 csocso, az nem lejet 9800pro. az egy SE lesz... -
#9189 hmm erdekes:)) en kinyitottam ma egy sima referencia ATI kartya van benne:)) eddig 410\730-on megy hiba nelkul nekem jo :)) ja es HL2 kupon is van benne mondjuk az lol:) -
I94 #9188 Lehet, en csak a forumokon olvastam rola, de ott volt vele minden baj. Hogy ebbol mennyi a valos problema, es mennyi a hozzanemertes, azt nemtom, de az mindenkepp elgondolkodtato hogy ha ennyien szidjak, abban azert lehet valami. Az meg hogy a mistralnal aruljak, alapbol nem jo jel. :) -
#9187 Akkor valószinüleg a tesztel van probléma. Mondjuk én a 3DMark-ot kerülöm a hírhedt optimalizált driver-kavarás óta - nem érdemli meg, hogy ilyen célra ezek után használjam. Van annál jobb, és megbízhatóbb tesztprogram is... -
#9186 Lentebb belinkeltem egy HWSW.hu topicot, ahol csak arról a kártyáról beszélnek. Vegyesek a tapasztalatok, van pozitiv, és van negatív is. Az egyik probléma az, hogy sok esetben a kiskerben sem nézi meg senki, hogy hány Mhz-en fut a kártya, és így aztán csak annyi, hogy ez is GexCube 9600Pro, az is GexCube 9600Pro, csak az egyik 400/200Mhz-en, a másik meg 400/250Mhz-en fut... -
I94 #9185 A gexcubet szidja mindenki 1000rel, valszeg olyan "tomato" meg "aristo" minoseg lehet... -
#9184 Nekem az FX5600-al is megy minden fullban állatul (no AA & AF), és 03ban 2554pontyot kaptam...
Ha majd az új játékok nem fognak menni jövőre, majd fogod a fejed rendesen...!
Nagyon el van vmi kefélve ha felelannyi pontot kapsz!
-
#9183 mondom far cry meg minden allatul megy..lehet hogy csak a hulye teszt ilyen szar valamiert... -
#9182 A 9800SE kicsivel a 9600XT fölött és a 9700 (non-pro) alatt helyezkedik el. -
#9181 Akkor nézz körül a beállítások terén, ennél azért jobbat kell nyújtania... -
#9180 A 9800SE az hol helyezkedik el a radonok sorában? Melyik két kártya között? /teljesítmény alapján/ -
#9179 ati9800pro
de lehet latni hogy mim van... -
#9178 Nekem 9800XT-vel, Cat 4.1 mellett, AMD 3200+ procival 6260 pont alapból. -
#9177 1.: Milyen kártyáról van szó? (bár ha kétszer ennyi, akkor legalább 9800Pro, de inkább XT)
2.: Nézd meg, nincs-e berakva az AA. -
#9176 hm.. most lesem a tomshardwaret.. ez a 3288 egy kurvaszar pont.. ketszer ekkoranak kene lennie..nah van 5letetek miert ilyen a gepem??? fentvan a dx9...az uj catalizator...mi kellhet? -
#9175 hiho... leszedtem a 3dmarkot..futtattam....termeszetesen 2003 as verzson.. a kapott szam 3288... szerintetek ez jo? mert amugy fogalmam sincs milyennek kene lennie.. 1et tudok...valamiert a repcsis meresen kivul minden kb 10 fps el ment:( nem ertem..lehet nalam szar valami.. de mondjuk mindegy.. mert a far cry highban is siman futkoraszik..lehet csak a 3dmark a szar -
#9174 Ha Win reinstal után is produkálja, akkor sanszos, hogy a kártyával nem stimmel valami.
Alternatíva: kipróbálod egy másik gépben, ha ott nem művel ilyet, akkor lehet, hogy a gépeddel nem stimmel valami. -
joe69 #9173 1 hete vettem sulinetben 1 gexcube Radeon 9600XT-t, a problémám vele a következő:
-egy akármilyen game után a Windowsban 1-2 ikon gifje eltűnik, majd amikor előjön, rögtön eltűnik egy másik, a start menü bal oldalán levő gifekkel is ez a helyzet, illetve az OK,Mégse gombok kontúrjával is
-játékban(amit eddig kipróbáltam mindegyikben) a képernyő jobb oldalán eltűnnek textúradarabok, pl. CoD tutorial pályán amikor a csövön kell átmenni, a csőnek vízszintes sávjai eltűnnek
-a gépen semmi sincs húzva!
amit már próbáltam:
-Windows reinstall
-Catalyst 3.7, 4.1
Ez valami gyári hibás kari??Vihetem vissza a boltba?
-
1Peregrin #9172 Hi!
Van egy Connect3D Radeon 9200 TV-Out kártyám.
A tv kijárat igen sötét képet produkál. Nem tudjátok miért? -
#9171 ehheh.. biosban 64 megara volt allitva a vidkartya:))) nemtom jelent e valamit..lehet hogy ettol meg simant ment 128 meganyival.. mindenesetre a far cry on nem vettem eszre semmilyen docogest:) -
#9170 Értitek?
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#9169 Ha netán nem lenne új az infó (bár minden csecsemőnek minden vicc új), akkor bocs:
*** IMPORTANT FASTWRITES UPDATE ***
An important info has come to my attention, if you have a Radeon 9600 Pro/NP/XT card,
regardless of the manufacturer, you MUST enable Fastwrites to make it work
properly, if not, you may experience crashes and lockups! (This is only a temporary
fix until ATI resolves the problem) OR you can lower the Hardware Acceleration slider
one notch in the Windows display options.
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#9168 A kérdés: fel van rakva rendesen a driver? Célszerű a 3.9 van újabb Catalyst-et. A directX? Abból sem ártana a Dx9.0b.
Amikor valami nem indul mit ír ki? Could Not Detect Direct 3D device vagy valami ilyesmi? -
#9167 A 9600Pro 0.13 mikronos eljárással készül, így kevésbé melegedik, mint a 9500/9700/9800 széria. Amúgy a 9800Pro-n sincs valami komoly hűtés, a borda pár óra játék után elég meleg, de azért nem olyan vészes. Gondolom a 9600Pro-hoz még ennyi sem kell... -
#9166 vki kiszamolta hogy 35 honap alatt kinek mennyi hozzaszolasa volt... -
#9164 üdvözletem,bölcsen döntöttél! -
antijedi #9162 inkáb baz eladóó hozzánemértését, amikor én megrendeletem a kártyámat és megkérdzetem mellesleg hogy miylen ramok vannak rajta, közölték hogy nézzem meg azt a tipust a gyárto honlapján, no comment... :P -
#9160 Hát a GPU 450 az tényleg gáz, akit ismerek, olyan 500Mhz-ig húzták gyári hűtéssel...
Ha elég határozott fellépésed van, és végig tudod vinni, akko ne resteld visszavinni! -
#9157 Attól függ, mikor kezd el szemetelni, ha csak egy idő után, akkor még van remény. Ha a Far Cry alapból artifactol, akkor felesleges szenvedni vele.
Egyébként úgy tudom a te kártyádat Radeon 9600Pro Lite néven szokták emlegetni, egyes árlistákban így is szerepel. Az eladó bunkóságát (vagy hozzánemértését) vélem itt felfedezni. Legalább említhette volna, hogy ez egy alacsonyabb frekin futó kártya... -
#9155 Hm...
Sajnos ez a magyar kisker "csodás" terméke (mármint a sulinetes rásózás), de azért jobb, ha tudod, hogy a 256Mbyte-os kártyák mindig roszabbul húzhatóak, mint a 128Mbyte-osak. Viszont ez a 400/400 elég gáz...
A Far Cry iszonyúan izzatja a GPU-t és a ramokat, nem véletlenül használják sokan arra, hogy megnézzék, mennyire stabil a húzott kártyájuk, 10-15 perc után annyira kifacsarja a kártyát, hogy az amúgy betonstabil egyedek is elkezdenek szemetelni... :) -
#9153 Kérdés: hol lehet kapni normális áron most 9800XT-t? Holnap kellene vennem egyet, de eddig nagy nulla az eredmény: Bluefish, Extreme Computer: nincs nekik jelenleg, M*stral-ban 147e Ft-ért van Gigabyte, a Mikland-ban 160e Ft-ért Sapphire, és bár árlistában sok helyen van 133e-ért (pl. Magicomp), de csak rendelésre, az meg a jövő hétre lenne ott, én meg holnap megyek fel Budapestre... -
#9152 Szerintem csak a hűtésétől függ, hogy emlyik a jobb. -
#9151 a paramétereket nézd, ugyanazt kapod, referencia designre épül az összes -
#9150 Connect 3D ATI
vagy
Sapphire ATI
az utobbi szinte minden tipusnál 10eFt-al drágább mint az első!Megér e ennyivel többet a Sapphire miben gyengébb a Connect?SÜRGŐS!!! -
#9149 szerintem megéri -
#9148 anyámék gépébe kellen nekik meg nem olyan fontos a nagy teljesitmény:)