18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#9434 ti4200-vel szerintem bármelyik gyártótól jól jársz. -
syluccy #9433 Megnéztem azt a sorrendet, ott viszont a DirectX 9-es játékok közé be sem sorolja a Ti4200-t, bár igaz, hogy a 8-asoknál jobb. Nem fogja ez vissza kicsit akkor a 9-eseket? -
syluccy #9432 Az a baj a Ti4200-nál, hogy nemtom, milyen gyártó csinálja. Ezen pedig úgy hallottam sok múlik. Az a Connect3D milyen?Ja...Pro-ra meg nemigazán van cashem :) -
#9431 Ti4200 szerintem, hacsak a 9600-ból nem akarsz pro-t. De nézd meg Borg táblázatát is szerintem. -
syluccy #9430 Csőtök, kis segítségre lenne szükségem. Nem vagyok túl nagy spíler videókártya ügyben, de kellene végre 1 normális, mert A GF Fx5200-mtől már a falra mászok. Namost választhatok Ti 4200 és Connect3D Ati Radeon 9600 között. Melyiket ajánlanátok inkább? Köszi a segítséget. -
antijedi #9429 jah azis :)
de autonál még az is felesleges szinte szvsz :) -
antijedi #9428 nem jelzi, elég ha ő tugya hogy nem jó... -
Borg #9427 Alul kiirja, számolja. -
#9426 Ezt értem, de könyörgöm, hol jelzi azt, hogy hibás a kép? Nekem kell nagyítóval nézni a képet?:) -
#9425 Adva van egy 3D-s kép (az a szörös kocka), és ha az eltér attól, amit meg kellene jelenítenie, tehát talál egy "artifactot", vagyis megjelenítési hibát. -
#9424 Egész pontosan milyen rendszered van? P4, dual memory, stb...
De ha már ilyen jólelkű a haverod, akkor az enyémet is becserélhetné egy 9800-ra nekem :)) -
#9423 Az okosság abbol áll ,hogy ismerös a CLUB3D forgalmazonal van és betudná cserélni 9800-ra.
Egyébként mennyire huzhato egyik-masik az enyem 480/335 megy a procim is annyin fut mint a tied es fix ugyanannyit tud tesztekben mint neked.
A cseret sem szörbe gondoltam, de inkabb eladnam.
-
#9422 Amit nem látok az nem is zavar:))
De úgy nem sok értelmét látom, hogy nem áll be arra ami még jó. Honnan veszem észre azokat a hibákat amiket nem látok? -
antijedi #9421 ja csak ez olyan hibákat is kimutat már amiket te szemel nem látsz... :P -
#9420 Akkor egyszerűbb a 3dtweaker-ben állítgatni és 3dmark-al tesztelni.
A core-t felhúztam 500-ra, a memot 342 és még nem hibázott.
HIS Radeon9600Pro -
#9419 A max megtalálása funkciók megállás nélkül futnak alapállapotban - rajtad múlik mikor döntöd el, hogy egy bizonyos túlhúzás stabil e. -
antijedi #9418 magyarul: nicns vége a tesztnek , rajtad mulik hogy mikor döntesz ugy hogy elég stabil az adott freki -
#9417 ŐŐŐ, az angol szótáram otthon maradt:) -
#9416 The find max functions will run endlessly by default - it's up to you to decide when a certain overclock is stable.
(ezt copyztam) -
#9415 Ez az Ati tool, hogy mükszik?
Elindítom, elkezdi emelni a sebességet, teszteli aztán meg csökkenti, nem hagyja abba sosem? -
#9414 hát nekem egyáltalán nem jött be :D
levettem 200/200 ra 2d módban a 9700pro mat gondoltam elinditom az automata oc részét, 200/200 on hibát talált és elkezdte leveni a frekit 170/200 nal meguntam :D letöröltem. megnézem ezt az ujat is azért -
Fam #9413 a club3d kártyák nem azért drágbbak mert plusz progikat adnak hozzá, hanem azért mert 2év garancia van a kártyákra (csak a 9800-9800prohoz járnak játékok) -
#9412 Kijött az ATITool 0.17 -
#9411 Ez király! -
#9410 Milyen okosságot tudsz te a Club3D-vel? Nekem pont az van, de miért cserélné el veled bárki is, mikor a Club3D-k jobban húzhatóak? -
#9409 Nekem eddig egy Club3D kártyámhoz sem adtak semmi (9100, 9600 pro) programot a driveren és windvd-n kívűl. -
Borg #9408 Jó, akkor a továbbiakban törlöm ami offtopic.
Leirom még egyszer: A HARDVER NEM VICCBŐL VAN TÉMÁKRA OSZTVA. -
#9407 ?!?!
Hogy lehet egy venti egy vezetékes?!?! Minimum kettő kellene (+ és -), ha van, a harmadik a fordulatszámot jelzi vissza az alaplapnak... -
#9406 Megcsináltam azt is, hogy levágtam egy olyan vezetéket - tápkábel-eolsztó - ami a Cool 111+ -on is van, és hozzátoldottam a Whisper-hez. Szegény vezetékét meg kellett vágnom.
Az eredmény: így sem ment.
Ezért fordulok hozzátok.
Alaplapon, BIOS-ban kell ügyeskedni?
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004 -
antijedi #9405 hmm, hát az 1 vezeték az viszont tuti kevés szvsz -
#9404 Nos.
Már korábban kipróbáltam, a Cool 111+ még a helyén, és a WhisperRock IV-et pedig ráraktam a szabad dugóra.
A Cool 111+ 2 vezetékes
A WhisperRock IV 1 vezetékes
Mindkettő működik.
Ám, amikor csak Whisper kerül a prockóra, a gép beindul - nincs semmi sípolás - és cca 2 mp-en belül leáll.
Gondolom, alaplap állítja le.
A BIOS-ban a "Halt on Fan Fail" nem tudom be van-e kapcsolva, sztem nem.
Ötlet?
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
antijedi #9403 elvileg 2 vezeték is elég nem?
legalábbis csomo hűtő van ahol csak 2 vezeték megy, a 3. gondolom max valami extra alaplapi viszajelzéshez kell -
#9402 Próbáld ki, hogy a procin a Cool 111+ van, és (persze kikapcsolt állapotban) rádugod a FAN2 vagy FAN3 csatlakozóra a WhisperRock-ot. Ha így elndul és megy rendesen a WhisperRock, akkor úgytünik nem a hűtő a hibás. -
BBking #9401 Probáld visszatennia a Cool111-et,ha így jó és megy,akkor SPW IV szar,nem hűti megfelelően a procit. -
#9400 Nem csipog? Bios bejelentkezik?
A venti mind a 3. vezetéke van catlakoztatva? -
#9399 Senki sem segít?
Srácok! Tudom, nem idetartozó a dolog, de bennetek bízom:
Cool 111+ (réz) dohog az AMD XP 1700+ -omon, kissé hangos.
Úgy gondoltam, lecserélem a korábban megvásárolt Spire WhisperRock IV-emre.
A helyzet a következő:
- szétbuherálom gép;
- leveszem Cool 111+;
- beteszem WhisperRoxk IV;
- indítás - gép beindul aztán hirtelen leáll!
Gondolom, itt alaplapi buheráció szükséges, de mi?
#9398 GameHunter Projektek
Kukkold csak meg!
Balli #9397 Ja bocs lemaradt.
Természetesen a 3-nak. Látom még nincs, mikor lesz, vagy lesz egyáltalán? -
#9396 Melyik résznek? Már nem egy van nekije...!
#9392-re segítsen valaki könyörgöm!
#9395 Szép munka