Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Akkor ez a zsuga PRO!!
Miert nem jelzi sehol,hogy PRO még a powerstrip sem irja....persze megnéztem mennyin is fut eredetileg.
-FDI-Brutal-Hooligan
Átkurtak volna, agyonverem mert haver /aki nagyker./Õ adta.
-FDI-Brutal-Hooligan
9600pro SE
Ollie mingyá jön és felvilágosít. Asszem ez egy nagy átbaszás, vagy 100MHZ-vel kevesebbel megy a ram-ja mint a 9600pro-nak. Igaz ollie?? 😊
Má tanulok, pedig sose vót Atim...
Vásároltam egy SAPPHIRE RADEON 9600 PRO zsugát.
Az a kérdésem ha tudnátok segiteni, hogy felraktam a legújabb drivert és minden progi SERIES-nek ismeri fel nem pedig PRO-nak, sõt a PRO nekem sehol nem szerepel.
A kártya PRO az tuti mert olyan frekiken dolgozik ami a PRO -nál van.Mi lehet a gond, ha gond egyáltalán.
thx
-FDI-Brutal-Hooligan
Ha bárhol ilyet kapsz, akkor nagyon megéri.
Esetleg használtban ugyanilyen, vagy 9700np/9700.
Két hónapja lecsúsztam egy 9700pro-ról 49e-ért. 😞
Szerintem érdemes ilyesmit keresned használtban, vagy ha tudsz egy húzható 9500-öt szerezni.
9600-ot olcsóért lehet szerezni, de "véletlen" nem 64 bites ramja van, akkor is sokkal lassabb a 9600 pro-nál. Imho nem éri meg.
Néhány helyen lehet kapni 60 körül 9800SE-t, de csak a 256 bites, és az se mind, alakítható 9800-ra. Néha újönan 9700np is kapható ennyiért. Vagy pár helyen 9800np 62-68e körül.
Sajnos mindegyik ritka mint fehér holló, de kitartás.
Azon van egy Viper felirat 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Viszont 2 pici gond van vele:
1. Senki nem támasztota alá eddig, hogy 9800XT lesz a neve, sõt egyesek konkrétan tudni vélik, hogy NEM az lesz
2. Egyedül az XBIT labs mondta erre a kártyára hogy 9800XT, senki más nem állitott ilyent. Ami tény, hogy egy radeon kártya ilyen hûtéssel ment a computexen.
Az Xbitlabsot meg nem kell ecsetelnem hányszor állitottak már hülyeségeket😊

Sajna 30-án nem kapunk HL2-t, de lesz helyette majd egy zsáknyi teszteredményt az ATI 9800 Pro XT-rõl, amely Alyx minden szempilláját tökéletes pixel-precizitással és maximális sebességgel fogja renderelni. A Xbit kémei egy képet is szereztek az új kártyáról, amely új, egyedi hûtési rendszerrel is büszkélkedhet
by® HARDWiRED
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Szerintem ha indul a game, rááll auztomatikusan, mint a rage3d oc setting. Ez lenne a #1.
-CAT 3.8 will support game profiles..."
ha ezekhez rendelhetõk lesznek Hotkey-ek, akkor #1!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egy a legjobb ujitások közül:
-CAT 3.8 will support game profiles...
Az elsõ, a leges legelsõ.
A moncsit tedd elsõdlegesre, a tv-t másodlagosra és tegyél egy pipát oda, hogy az asztal kibõvítése erre a képernyõre. Vagy valami ilyesmi😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hogy mi?
A világ legjobb gaméja!
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Amperszag nem hiszem, hogy lehet, elvégre én is vacakoltam vele bekpcsolt állapotban, de ez téynyleg érdekes. És a tv-n nem volt kép ugyanakkor?
Lehet,hogy ez a dolog lett már kitárgyalva,de most nem tudok 6000 kommentet végigolvasni.Szal a következõ problémám van.
ATI kártya (8500) TV out. Ha rádugom a kábelt,hogy össze legyen kötve a TV-vel akkor nem bootol be az XP. Illetve a gép elkezd bootolni,de mikor a windows jönne kikapcsolja a monitort oszt se kép se hang.Leáll az egész. Amint lehúzom a TV kábelt akkor be tudok bootolni,s ha akkor dugom vissza a kábelt mikor már felállt a windows akkor szépen átadja a jelet a TV-re. De ez ugye nem egy túl jó megoldás,hogy menet közben dugom rá a kábelt,mert elfüstölheti a TV-t is,esetleg vga kártyát is. Szal van erre valakinek ötlete,mi lehet a gond? Drivert már próbáltam cserélni,de az nem oldotta meg.Jah egyébként ez a gond már egy másik cimbimnél is elöfordult.
A kábelem egy home made kábel,ami egyik vége svideo (az megy a kártyába),a másik RCA az a TV-be megy.De tuti nem a kábel rossz,mert egy másik ismerösöm használta ezt a kábelt,s neki tökéletesen müködött.
Szal ötlet?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.