11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Nasheem #440 A kérdés valóban többször előkerült, de a válasz mindig elszomorító: SEHOL. Kicsit az az érzésem, hogy az EAsport szarik a manager játékáta:-( -
#439 Biztos már feltették ezt a kérdést, de hol lehet leszedni frissítést a FAPLM-hez?
Köszi -
#438 Nasheem pajti látod nem kelett volna átszoknod a cm-re:)) éN sajna nem sokat tudok ebben segiteni neked! Inkább FAPLM-ben...;) -
Nasheem #437 Halihó cm fanok! Ha már sikerült átszoktatnotok a cm-re az FAPLM-ről, akkkor most tessék cválaszolni a kérdéseimre!!!
A taktika labda nélkül és labdával beállításoknál az alapfelállás miért ilyen összevissza? Mit jelent a pálya sárgával keretezett része és ezt a négyzetet hogy állíthatom át máshova?
Mit jelent a Set piece (A) (B) paraméter? (ezt már az FAben sem zudtam) Jól figyeltem, hogy nincs shooting paraméter?
Hol és hogy állítható át játékosonként az edzésmódszer?
Kell ennyi edző a staffban (vannak vagy 6an)?
A gazdálkodási dolgokba (reklám, jegyár, építkezés stb.) bele lehet szólni? Ha igen akkor hol?
Ha egy játékost piacra dobok, az értéke átvált a piacon jelzett összegre, ami zavar az érték szerinti listázásnál. Át lehet ezt állítani?
A jelzett piaci értékek túl alacsonyak. Így nem igazán van info tartalmuk, illetve ami van az torzít. Pl. Rio Ferdinand (5M), 15Mért sem volt eladó. Fizessek érte 30at , mint most a MU?:-)
Van jelentősége annak, hogy egy pletykára, hogy reagálok? Eddig csak no commentáltam.
Egyenlőre ennyi, de ha valaki válaszolni mer, zúdítom rá a többit:-)).
Segítsetek plz, mert rühellem, hogy a gagyik is leverik a Romámat:-( -
#436 Szaiasztok az FA. Premier League 2002-ot hol lehet leszedni??????? -
#430 Nah még kaptam egy hónap haladékot a netes életemből
Hugo: azt kell eldöntened mi a fontos neked egy menedzser játékban! a sok statisztika vagy hogy legyen valami kis játék is benne! ettől függően ajánlhatok valamit. -
olaj #428 Hát Freezer én is asszem veled tartok.Bassza meg a Matáv a k**** anyját.Ennyi adatott.Kicsit leálltam a gameval,mert kezdenek elfogyni az ismert nevek,úgy meg már nem az igazi!Én a héten még maradok.De utána már kocc! -
#427 hali! nos srácok szép volt jó volt de ennyi:) vége a net elérésemnek a mai nappal. amugy Ryan én az faplm2002-vel nyomom és most 2050ben járok a Chealse-vel gyűjtöm a sok kupát:) aki ugy gondolja szivesen segitek ebben a játékban, irjon.
De ezt már irtam lentebb régebben.
Nasheem: pajti ha még benézel majd ide csak annyit akartam mondani hogy jó volt veled eszmét cserélni:) Kössz és mindenkinek jó játékot és jó netezést, már akinek lesz!
Üdv
u.i:email cimemem elérhettek már akit érdekel;) -
Ryan #426 Na, mivan? Mindenki sütteti magát a napon!?
Ki, hol tart a csapatával?
Nasheem: Hallotad, hogy mi van a kispestel? -
#424 Ja, az előző olaj-nak ment a #421 -re.
-
#423 Azt is írtam, hogy nem biztos, hogy elviszik. ;) Nekem volt egy játékosom, aki fél évig nem kellett senkinek, aztán "transfer listed" -re raktam, az árát meg kb. az értéke 2/3 -ára vettem. Egy hét alatt elkelt, három hét múlva az új csapatában már a loan listán ficegett szegény... :)
-
Ryan #422 Engem is idegesítenek a meggyalázások! Éppen a minap játszottam meccset a Juventusszal a Lazio ellen. Mit tesz isten 3-1-re(!)vezetek a félidőben, a másodikban pedig mintha nem is az a Juve lenne, mert egy félidő alatt 4(!) gólt kaptam!!! A végeredmény sajnos 3-5-ös római győzelemmel zárult! -
olaj #421 Én éppen az ötödik szezonom végét taposom.Végre összejött a második scudetto.Ez most nagyon sima volt.Ott vagyok a BL elődöntőbe is a Leeds,Liverpool,Rangers társaságában.A skótokat kaptam és sokadok próbálkozásom is sikertelen a hazai meccsem megnyerésére.A játékot elfogultnak tartom a brit csapatokkal szemben.A Pool minden évben 4 között van a Bl-ben,míg tavaly a Rangers nyerte(!).Az még hadján hogy nem sikerül őket lenyomni otthon,de olyan pofátlan meccskoreográfiák vannak,hogy eldobom az agyam.Legutóbb 4-1(!)-ről adtuk le a meccset 5-5(!)úgy hogy Nedved és Zenoni is ment idő előtt zuhanyozni.Olyan szabálytalanságokért amiket még nem láttam.Ez a nevetséges 5-5 teljesen lehúzott,úgyhogy most biztos jegelem a játékot egy pár napig.Nem baj van elég foci a tévében is.Holnap remélem az olaszok hozzák a kötelezőt.Ryannek üzenem Dánia nagyon meleg lessz az angoloknak,akik szerintem semmi kialakult játékstílusuk nincsa vb-n.Az argentinokat és még a franciákat is sajnálom akiesésük miatt(egyiknek se drukkolok),szerintem alapesetben,ha semmi gáz nincsen náluk,akárkit leverhetnek,és talán a nézőnek is tudtak volna még újjat mutatni.Petruznak meg ajánlom a 415.hozzászolásom.De azért kössz. -
Ryan #420 Bocsika, hogy ilyen későn írtam, csak elkezdtem egy szezont a JUVENTUS-szal. Elkezdem még régen az AJAX-nál is egy szezont, de meguntam(a mentést le is töröltem), akárcsak a Man.Utd féle szezont is. Köszönöm a tanácsot Olaj-nak, mert elmondta, hogy ő a juvéval milyen taktikát játszik. A scudetto-t megnyertem ill. az UEFA kupát. Most kezdtem el a második szezonomat, a bajnokságban a 2. vagyok, a BL-ben továbbjutottam az 1. csoport mérközéseken és a 2.-ban megkaptam a Dortmund-ot, a Man.Utd-t, a harmadikra nem emlékszem.
Sikerült elcsábítani a Parmatól Di Vaio-t, a Leedstől Fowlert, az "ágyusoktól" Vieira-t, és a Man.Utd-től Scholest!!
A VB-t hála istennek megsz**ták a franciák! 1 pontot gyűjtöttek?!? Még a magyarok is többet gyűjtöttek volna!!! Legalább nem kerül össze angliával vagy olaszországgal. Az EÁ-POR meccs marha jó volt. Nem hittem volna, hogy az amerikaiak megverik a portugálokat. Én mondtam, hogy jók lesznek. Én még mindig az Olaszokat és az Angolokat tartom esélyesnek! Bár egyre jobban megkedvelem az Amerikaiakat, a Dánokat, az Íreket.
Írjatok valamit, mert meg kukulok!!! -
#419 A fickónál, jobb felül a menüből kiválasztod a "Set transfer status" -t (vmi ilyesmi), a következő képen meg alul a "listed to loan" -t. Ha ez megvan/megvolt, attól még korántsem biztos, hogy kell is valakinek. Lehet, hogy annyira gyér focista, hogy még kölcsönbe sem kell. A legjobb az ilyentől megszabadulni, áron alul kirakni szabadlistára (mert egyébként többe kerülne a havi pénze, mint amennyit hozna).
-
olaj #418 Na most mi van,így bekérdeztem volna?(#415) -
Ryan #416 Én nekem a Pool ellen bejön a 4-1-3-2. 4 védő, 1 védekező kp., 3 középső kp., 2 csatár. Én nekem így meccsenként átlagban kb.3 gólt lőttem! Ezzel a taktikával zsebeltem be szinte mindent.
-
olaj #415 És egy másik örökzöld:Hogy lehet kölcsönadni v.kit más csapatnak,akár alsóbb osztályba is?(C.M.00-01)Annyi nem elég,hogy beállítom neki a státusznál,mert így még nem vittek el tőlem egyet se 4,5 év alatt. -
olaj #414 Azt mondja meg valaki,milyen formációval lehet megverni Pool-t idegenbe?.....nem megy! -
Nasheem #413 Vazze, ha sokat olvaslak még titeket, feladom az elveimet, és átpártolok én is a cm-re, mert a FAPLM-et már kicsit meguntam.
Hol találhatom magyarító fájlokat hozzá? Mikor jön a cm 2002-2003? -
#412 Ulm, német másodosztály :) , jelenleg (tavaszi szezon közepe) vezetek, bár éles a verseny a feljutó helyekért.
Aki másodosztályú, gyengébb csapatba keres embert, a következőket ajánlom neki:
-Andreas Hilfiker: Kapus, nálam olyan jól véd, hogy ő az osztrák válogatott stabil kapusa.
-Dragan Trkulja: AMF, bár idősecske már (35+), de az újságok (már a játékban :) ) lelkendeznek róla, a másodvirágzását éli. Nagyon jó irányító, középső támadó, vagy csatár. Szabad játékot adva neki az egész pályát bejárja és neki a legmagasabb a gólpassz százaléka.
-(Thomas?) Medved: Horvát csatár, meccsenként átlag 1-2 gólt bevarr. Az a baj vele, hogy állandóan honvágya van, emiatt a második félidőben rendszeresen visszaesik a morálja, néha le kell cserélni.
-Leandro: Brazil csatár, nagyon jó. Bár viszonylag nem sok gólt lő, nagyon jól játszik és sok passzt, beadást ad.
-Unsöld: Bal szélső támadó középpályás. Nálam 100e márkás értékkel kezdett, ősszel viszi a Dortmund 3 és fél millióért...
-Vragel: Egy másik brazil, ő védő középpályás, ő van egyedül a védők előtt. Remekül szűri a támadásokat, bár támadásban gyengécske.
Én 4-1-3-2 -őt játszom, a két csatár és az irányító Trkulja free role -n van, a hátvédeknek mixed pass, területvédés, elől direct pass. Nagyon kevés gólt kapok (harmincvhány meccs alatt vmi 15) és sokat rúgok (60+). Nemrég vettem egy másik jugót is, meg egy svéd balhátvédet (Radoki János(!) kezd erősen visszaesni, el van szállva kicsit magától) szabadlistán, egyenlőre jól játszanak, de az értékelésekkel szoktam várni kb. fél szezont, addigra szokták kiforrni magukat.
Mindezek CM 00/01 -ben érvényesek.
-
Ryan #411 Jó, és ő hol játszik? Most az Ajax-szal is elkezdtem egy szezont. Megvettem a dán Sörensent, az ugyan csak dán Laursent, a brazil Denilsont, a holland Zendent, és az olasz Zenonit. -
olaj #410 A Zenoni frankó jobb oldalt.És vedd meg a Riquelme-t!!!!! -
snoopdogydog #409 Mi van sráccok!
Ryan ki kéne próbálnod a Juvéval hogy két csatár, két támadóközéppályás a szélen (elöretolva nyillal röviden), két középpályás középen, két védekezöközéppályás a szélen, két védő középen és a kapus.! -
BlackTiger #408 Csá, nem tudna valaki megdobni az F.A. Premier Manager 2002 egy crackjének címével, kössz!!! -
Ryan #407 Amikor én játszok, akkor a Realban mindig elégedetlen a Zidane és a Figo. Nálad is így van. Én meg attól estem le a székről, hogy megláttam azt, hogy a Cannavaro! és a Totti!! elment a Realba, a Del Piero pedig a Dortmundba!!! Alig várom, hogy megjelenjen a 2002/2003 program. Mert a 2001/2002 nem tudtam már letölteni, mert amikor meglett a net adigra már letörőlték. Úgyhogy fogtam egy újságot(Európai futballrajt) és csináltam egy 2001/2002-es frissitést.
-
olaj #406 A gépnek is komoly a kezdőcsapata,mármint a MU-nak:Barthez-Blanc-xxx-Brown-Neville-Keane-Rivaldo-Veron-Beckham-Raul-Nistelrooy.Amikor megláttam mondom itt gáz lesz de aztán csak idegenbe kaptam ki 2:0-ra.Viszont a cs.meccsek után ők nyertek a finalba 3:1-re a Real ellen.Ezek után nem tudom miért akarják elvinni tőlem állandóan a Davids-t+Montero-t?????? -
Ryan #405 Passz!! Nálam ez sosem jött még elő! Kössz a tanácsot, akkor megpróbálom a 4-4-2, 4-3-3 formációkat. Én a Man.Utd mindnet megnyertem amit csak lehet. Én ott 4-4-2-t játszok(4 védő, a két szélsőnél van egy-egy nyíl, hogy felfusson, 1 védekező kp. 3 középső kp. nálluk is van egy-egy nyíl, és 2 támadó).
Most ez a kezdő csapatom, azaz az "A":
Barthez-R.Carlos, W.Brown, C.Zenoni, G.Neville-R.Keane-S.McManaman, J.Verón, D.Beckham-O.Solskjaer, R.van Nistelrooy -
olaj #404 Ryan!Az első évben 4-4-2-t játszattam velük,majdnem mindent meg is nyertek....A mésodik év az kataszttrófa volt a bajnokságban,sérüléshullámok stb.úgyhogy elkezdtem próbálgatni dolgokat.3-1-4-1-1el a manchestert is megvertem otthon 4-1 re de aztán ez a formáció se jött be.Ennek az évnek(3.)elején csak az egy csatáros játékot eröltettem,majd áttértem a 4-3-3ra amivel azért megszórtam jó pár csapatot.Otthon az angol csapatok kivételével mindenki ellen ezt játszom.A nagy kár,hogy acsapatból három év alatt csak hárman tudnak folyamatosan jók lenni:Buffon,Davids és Nedved.Viszont a DeWindt-t most már stabilan be lehet rakni a kezdőbe.Egyébként van egy újabb elégedetlenség-üzenetem:Maresca nem játszott talán egész szezonba 3 meccset,ennek ellenére legalább 10 csapat akarja leszerződtetni és a többiek olyanokat nyilatkoznak,hogy " reméli Maresca tanul a hibályából"-na ez mi a vér? -
Ryan #403 Olaj!
A Juvéval milyen taktikát játszol? Amikor én voltam a Juvéval, akkor alig tudtam 2gólos elönyre szert tenni! Kipróbáltam a 4-4-2 több változatát, az 5-3-2-t és a 4-3-3-at, de hiába.
H a tudsz, akkor légyszi segíts ebben.
A te problémádra nem tudok mit mondani. Nekem is sokszor volt és van ilyen. Most pl:a Verónnal.
Ő ilyen megjegyzéseket tesz:
"A klub hűsége dijazást éredmelne"
"Új szerződést akar"
Sajnos nem tudok vele szerződést hosszabítani, mert cs 50,000 tudok neki hetente adni. Nekem viszont nagy szükségem van rá mert ő a legértékesebb játékosom a maga 78,000,000Eurojával(2×nyert aranylabdát). Csak azt tudom mondani, hogy várd ki a végét! Olvasd el az előző írásaimat ott majd megtudod, hogy én hogy jártam a Johnsennel. Addig is sok sikert! -
#402 ezt neked kell tudnod olaj, hogy mi jön be igazán és érdemes e hagyni az esetleg már bevált verziót -
olaj #401 Egyébként érdemes 01-02 Ch.managerre váltani? -
olaj #400 Lenne egy kérdésem!A harmadik szezonomban elkezdtem szerződést hosszabítani a kulcsjátékosaimmal(4-5 db).Nagyobb fizu+aláíráspénz.Eltelt pár hónap és most mér majd mindegyik játékosom új feltételekkel akar velem szerződést kötni,olyan is amelyik már megkapta a megemelt fizetését.Megálljt parancsoltam erre most lázadoznak.Egyeseknél olyan megjegyzéseket írnak(magyarosított verzió),hogy "aggódnak a klubbon belüli harmónia felborulása miatt".Ezek összefüggésbe vannak egymással?.Montero még mindig lázad,lassan 1,5 éve.Nem lehet vele dülőre jutni.És még egy:hihetetlen sérüléshullám okoz állandó kovászt.Várom a tippeket!
Köszi -
M.A.D. #399 Én is! Yeovil Town Forever!!! Úgy az igazi!!! -
Nasheem #397 Sanaj nekem bóti van, de cracket nem is láttam sehol. -
BlackTiger #396 Vlaki egy crack címével meg tudna dobni mert már nagyon idegesítő, hogy nem tud elindulni a játék?!?! -
BlackTiger #395 Meg van a progi (F.A. Manager 2002) de a registryjével baj van nem tudna valaki megdobni egy jó kis crack címével??!! -
Ryan #394 Ilyen mindenkinél szokott lenni, aki játszik vele!
Én a 3.szezon közepén járok és volt egy olyan esetem, hogy a Johnsen(saját játékos) új kihívást akart, szerződést nem tudtam vele hosszabítani, mert nem akart a klubnál maradni. Eljött a július, és a Bosman-szabály alapján ingyen igazolható volt, én meg leigazoltam.
Azóta jól érzi magát a klubnál. Most a Blanc akar elmenni, és a Verónnak valami miatt nem tudok új szerződést adni!!!!!
Én Manchesterrel vagyok, ugyan az a csapatom mint most, csak az Irwin visszavonult, és megvettem a R.Carlos-t(lőtt is már gólt!), a McManaman-t(még az első szezonban), és a norvég Iversen-t. -
olaj #393 Na, én is nyomom a CM 00-01-et (2.-ik idény),de van egy-két dolog ami rohadtul felbosszant.Az első idénybe nem volt semmi gáz de amostaniban....Ott kezdődik,hogy az embernek van ugye egy standard kezdőcsapata.Na ezzel én ebben az évben kb. 4-5 ször tuduam kiállni.Minden 3-4.Ik meccsemen kidől egy-egy alapember a sorból.Szerencsétlen Trezeguet már többet volt sérült mint Horváth Péter ebben az évben.A másik az hogy minden évben van egy ember aki v,ó.mi okból mindenféle okból el akarja hagyni a klubbot.Most épp Montero a soros.Ezek után csak hab atortán hogy a fél csapat neve mellet ott van az "elégedetlen" jelecske ami biztos nem jó dolog a csapatra nézve.Ezekkel a dolgokkal találkoztatok ti már?És ha igen,mit csináltatok?Egyébként a juve,amit managgelek 1,5 év alatt nyert egy scudettót,egy BL-t,European SC-t,Olasz szuperkupát és egy FIFA klubilágbajnokságot.A mai juvéhoz képest van benne egy Riqulme,Tininho,Deflrand+egy két ifi.
Tudtok magyar oldalakat erről a játékról?
FORZA JUVE!!!!!! -
Ryan #392 Elkezdődött a szezon! Sajnos nemtudtam a Sevcsenko-t leszerződtettni! A klub elfogatta az összeget(65,000,000Euro), de Andrej nem akarta elhagyni a klubot. Ronaldo újabb 2 évet hosszabított, a többi favorit sem akarta elhagyni a klubját(Owen, Henry, Fowler, Kewell, stb. Magyarán a "kiszemeltek"). Egy támadót vettem csak, a Tottenham-ből az Iversen-t. A programban marha jól teljesít, úgyhogy van egy remek támadósorom!: Van Nistelrooy, Solskjaer, Yorke, Webber, Forlán, Notman, Iversen. Most kapusokat nézek, mert szegény Barthez kezd kiöregedni. Ha tudtok segítsetek, és amiben tudok, abban én is segítek.