Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • PetruZ
    Ulm, német másodosztály :) , jelenleg (tavaszi szezon közepe) vezetek, bár éles a verseny a feljutó helyekért.
    Aki másodosztályú, gyengébb csapatba keres embert, a következőket ajánlom neki:
    -Andreas Hilfiker: Kapus, nálam olyan jól véd, hogy ő az osztrák válogatott stabil kapusa.
    -Dragan Trkulja: AMF, bár idősecske már (35+), de az újságok (már a játékban :) ) lelkendeznek róla, a másodvirágzását éli. Nagyon jó irányító, középső támadó, vagy csatár. Szabad játékot adva neki az egész pályát bejárja és neki a legmagasabb a gólpassz százaléka.
    -(Thomas?) Medved: Horvát csatár, meccsenként átlag 1-2 gólt bevarr. Az a baj vele, hogy állandóan honvágya van, emiatt a második félidőben rendszeresen visszaesik a morálja, néha le kell cserélni.
    -Leandro: Brazil csatár, nagyon jó. Bár viszonylag nem sok gólt lő, nagyon jól játszik és sok passzt, beadást ad.
    -Unsöld: Bal szélső támadó középpályás. Nálam 100e márkás értékkel kezdett, ősszel viszi a Dortmund 3 és fél millióért...
    -Vragel: Egy másik brazil, ő védő középpályás, ő van egyedül a védők előtt. Remekül szűri a támadásokat, bár támadásban gyengécske.

Én 4-1-3-2 -őt játszom, a két csatár és az irányító Trkulja free role -n van, a hátvédeknek mixed pass, területvédés, elől direct pass. Nagyon kevés gólt kapok (harmincvhány meccs alatt vmi 15) és sokat rúgok (60+). Nemrég vettem egy másik jugót is, meg egy svéd balhátvédet (Radoki János(!) kezd erősen visszaesni, el van szállva kicsit magától) szabadlistán, egyenlőre jól játszanak, de az értékelésekkel szoktam várni kb. fél szezont, addigra szokták kiforrni magukat.

Mindezek CM 00/01 -ben érvényesek.