11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#154 tényleg, csak olyan szerződést lehet elfogadni, amiben vagy az első kettőben vagy egy kupagyőzelem van. És ha nem sikerül teljesíteni? -
#153 rossz helyen kopogtatsz kwest -
#149 lemaradt:
ráadásul a 60 és 70 közötti skillű játékosoknak, amiket kéne vennem, az ára hirtelen növexik és itt már ez sem megy pár százezerbe... -
#148 én XP alatt jáccom, de más alatt még nem jácottam vele. Jelenleg a Div 2-ben vagyok (vezetem), de a következő szezonban nem tudom, hogy mit fogok csinálni, mert ahogy elnézegettem a Div 1 beli csapatok játékosait megrémülök. A játékosaim kb 10 skillel gyengébbek és ráadásul nincs elég zsetonom új játékosokra. Zsetont pedig stadionbővítéssel tudok csak szerezni, amihez kéne elég sok pénz, amit a nyárra talán összekaparok, de akkor mi lesz a játékoskeret bővítésével/javításával???? valaki valami ötlet? -
#145 aha én is valami ilyesmire gondoltam! Ez azt hiszem azoknál a játékosoknál volt akiknek a szerződésében ki kötöttem hogy ha nagyobb klub érkelődik iránta akkor valami van.:) De végülis valóban "elengedési záradék" lehet a dolog.
Ki hol tart már a csapatával? -
#143 én nem tudom...elárulnátok hogy azon az oldalon melyek a 2002-höz tartozó kiegészitések? -
#142 ja kösz nasheem a CLA-t jó lenne tudni...na majd kiderül:) -
#140 Hát ja hackett ez ugyan az az oldal.... de még most sem tudom melyik részén vannak 2002-es cuccok! -
hackett1977 #139 -
hackett1977 #138 Itt. -
#137 Megnéztem az oldalt de lehet hogy figyelmetlen voltam de nem láttam itt 2002-es cuccokat!
Melyik részen van Macho? -
#136 http://2001.footymanager.net/hints&tips.shtml
egész jó ANGOL oldal, érdemes megnézni, a 2001 meg nem jelent semmit, már egy csomó minden a 2002-re van csinálva, de a site címe megmaradt. -
#135 a német oldalon van 3 update file, 2 .exe, ezt talán meg lehet próbálni -
#134 a clauset én semtom, mit jelent, más jelek meg nem jutnak eszembe, ha érdekel valamelyik írd meg.
Amúgy mi a hivatalos oldal címe? én csak egy német oldalról tudok www.fm2002.de -
#132 mit jelentenek ezek a jelölések a játékon belül ki tudja? Gondolok itt az INT-re azt tudom válogatottság..INJ-sérült...és a többi?
Pl a "TIED" szócska érdekelne... -
#131 ok köszi nasheem! -
#129 ugy van
Na,Macho tudnál válaszolni a #125-ös hozzászólásban elhangzott kérdéseimre? -
#128 bizony, de itt mér egész jól összejött a nép :) -
#127 a fene.. -
#126 site nem lesz, nem megy, nincs idő (vizsgáim lesznek hamrosan) :((( -
#125 Kérdés: A CONTRACTS menüben mit jelent a CLAUSE oszlopban lévő rózsaszinü jel (kocka) amiben az van irva hogy CLA?
Más:Nem tudtok véletlenül a neten valamilyen adatfrissités a gamehoz?Update vagy akármi!
Apropó hogy áll már a siteunk Macho?? -
#124 Ahogy elnézem a hozzászólások számait elég jól állunk :)
Persze ha egy játék jó akkor az JÓ IS! nem e srácok? -
#123 Köszi Macho! -
#122 ha beállítottál egyéni parancsot neki, változtasd meg (a védekezésnél) vagy vedd lejebb az agresszivitást, én pl a meccsek 80%-át 0 aggr.-al jáccom -
#121 átlag meccsen 1-el, jó ellenfél ellen, kupában többel is, béna ellenfél ellen 1-el le -
#120 Nektek van olylan játékos aki sorozatban kap eltiltásokat? Ugy értem 2-3 meccsenként kihagyásra kényszerül! Szerintetek mit csináljak vele?? -
#119 A javasolt jegyáraktól mennyivel érdemes többért árulni a jegyeket? -
#118 én most stadionbővítésre költöttem másfél millió zsetont, de szerintem megérte, mert a stadionom már a conference-ben is kicsinek számított. A belépőkből lehet amúgy a legtöbb zsetont szerezni, érdemes a stadionra áldozni. A ma férőhelyem még így is csak 4350, de így legalább jön 80 rugó hazai meccsenként -
#117 nekem egy játékosért amit kiadtam legtöbb az 1 milla volt...de mivel egész évben 3 millából gazdálkodunk ez igy is soknak tünt:) -
#116 szerintem a weights az súlyzózás vagy kondizás ami az erőnlétet fejleszti a többi meg passz..:) -
#115 nem tudja valaki, hogy melyik edzés mit fejleszt?
pl ezek:
-5 a side
-jogging
-weights
-practice match
-general -
#114 ahogy egyre feljebb kerülök a bajnokságokban, úgy egyre többet, de 20 éves felettit ritkán veszek (egyelőre). -
#113 A meccsek után oda szokták irni mennyi ment el a rendőrökre igen! Köszi nasheem amugy (DElux) vagyok csak lusta voltam használni a regisztrált nevem
Amugy kis csapatommal Dover most jutottam fel az angol division 1-be:)
Ti ha kis csapattal vagytok mi a legtöbb pénz amit kiadtok egy játékosért? Ugy értem mennyit érdemes!? -
#112 a leírásból? tényleg, erről jut eszembe, nem tudnád e-mail-en elküldeni? -
#111 hmmm, a zsetonokkal eddig nem volt gond, mindig úgy osztottam ki, hogy a lehető legkevesebb legyen a vendégeknek és általában csak 100 nemeladott jegy szokott maradni. De a rendőri kiadásokra nem gondoltam, ezt honnan szedted? -
#106 cd-key-t nem tudok adni, de egy indító fájl esetleg igen. Van ICQ-d mert akkor azon elküldöm (4,5MB) -
#105 pontosan :-), de sajnos messze van még a MU. De igazad van, sokkal nagyobb kihívás egy kis csapattal nyomulni, mert itt sokkal nagyobb a tét: csőd vagy siker. Amíg a nagy csapatoknál csak az, hogy mindent megnyerek vagy esetleg egy kupa kimarad. Arról nem is beszélve, ha sikerül megnyerni a bajnokságok, akkor bekerülsz egy másikba, ahol a csapatod az egyik legbénább és kezdheted előröl a munkádat. Mindeközben béna a staff, mégbénábbak a játékosok, figyelni kell a pénzre is (most már azt is nézni kell a meccsek után, hogy mekkora volt a bevétel :)). A játék majdnem átmegy igazi melóba :) még szerencse, hogy csak majdnem... :)) sok sikert!!! -
#102 ja igen, az első év után majdnem kibasztak, mert anyagi csődben volt a csapat (még szerencse, hogy 2 héttel előtte mentettem :)) -
#101 már a division 3 ban vagyok és lazán vezetem, sokat erősítek, 100 rugóm sincs!!!! a játékosok már átlag 52 skillüek, a csapat 80%-a 20 alatt van :), szinte nincs semmi staff csak egy coach :) aki viszont elég jó és viszi fel a skilleket! már a stadiont is bővítem (eredetileg max 2888 hehe, de szar, de most már 3500 hehe még mindig kurva szar.) -
#93 én még egyszer sem állítottam be a manual traininget, mindig auto, csak igyexem jó edzőt szerződtetni. De elvileg az jót tesz a játélosoknak, ha nem túl monoton az edzés, azaz sűrűn (gondolom hetente) változik.
más: ufff! elkezdtem a Forest Green-nel jáccani (angol leguccsó csóri csapat a leguccsó csóri bajnokságban) és aszittem beszarok, amikor végignéztem a keretet. Előszöris: az átlag életkor 33, egy kapus van (volt mert kirúgtam) aki 42 éves!!!!!!! Másodszor: az átlag skill 30. Asszem sok munkám lesz :-)