11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nasheem
    Ezt elk..tam:-)
    A history teamek a 442 nevű menedzerben lesznek, kevertem a két játékot. Bocsesz.

A bekiabálás egyébként nem új, mert a 2002benis lehetett már. Az meg szerintem tök reélis, hogy a kispadról üvöltöznek a játékos meg vag ycsinálja vagy szarik rá, vagy meg sem hallja. Conference meccseken nekem sokkal gyakrabban követték az utasításokat, mint pl a Seria A-ban, 80e néző előtt.

Birom egyébként az ilyen koppintásos szövegeket, mert ennyi erővel a cm a Bundesliga Managgeről lett koppintva:-).
    Összehasonlítani viszont tényleg nehéz a két játékot, mert én pl szeretem a gazdasági részt, és ez nagyon hiányzott a cmből, az viszont igaz, hogy a taktika kitalálásában, végrehajtatásában a cm veri a FAPLM-et.

A cm fanok kedvenc sablon szövege a "..., ebben vazze 128 520 518,4 játékos van és még a kirgiz 4. ligások is a reális tulajdonságaikkal szerepelnek benne!" Most komolyan, van ennek értelme?? NEm tökmindegy, hogy azokat a játékosokat akikről nemcsak hogy sosem hallottál, de soha nem is fogsz milyen névvel és tuljdonsgokkal látják el? Szerintem a 10e játékos és a 100e között élvezhetőség szempontjából semmi különbség nincs. Persze ezzel együtt minden elismerésem az Sigames-es srácoké, akik felhajtják, frissítik, kezelik ezt az adatbázist. Bár az is igaz, hogy ez gyakran a gyorsaság rovására megy.
  • FrezeR
    Nasheem pajti pontosan mire gondolsz history game alatt?
    DB: szerintem nem is a CM4-el akarja felvenni a versenyt, ez a FAPLM 2002 "továbbfejlesztése".
    Szerintem is vannak benne jó és rossz dolgok de majd minden kiderül a teljes verzióból.
    Azzal találkoztatok benne hogy az egyik játékos vanilia fagyit vett valamilyen öntettel a csapattársaknak és nőtt a morál? ;) Poén
    Amugy az a bekiabálós módszer nem is mindig müködik mert hiába mondtam hogy "lőjj már fiam"
    akkor sem lőtte el:)
  • DonnieBrasco
    Championship Manager, karácsony körül jön ki a 4. része ami _mindent_ überel majd.
    Nézd meg az index fórumán, vagy a www.sigames.com-on.
    Angliában minden idők legnagyobb példányszámában eladott játéka. Az összes kategóriát nézve :))
  • DonnieBrasco
    Ja és ami miatt _egyértelműen_ kevésbé jött be nekem, mint a CM:
    A taktikai beállításoknál nem lehet megadni, ki merre mozogjon labdával illetve anélkül.
    Azt meg lehet adni, milyen stílusban játsszanak, de az istennek nem tudtam a szélsőimmel a felfutó beívelést megoldani... ez GÁZ-

DB
  • DonnieBrasco
    Azér lassítsál... nyomtam egy ideig a TCM demót, és a következőre jöttem rá:
    Minden, ami jó benne, a CM-ből koppintás. Viszont maximálisan túl van bonyolítva.
    Ami tetszett:
    - Az edzés részletezése
    - A transfer bidelés
    - Tényleg baromi aprólékos (ez mondjuk inkább elriasztani fogja az embereket)

Ami nem:
    - A meccsek kétféle megjelenítésével teljesen máshogy alakul a meccs (grafikus nem rossz, de elég sablonos, a "bekiabálás"t nem is nagyon értettem
    - A CM-féle szöveges megjelenítés rendkívül vázlatos, sehol sincs - és nem is reális, ki hallott már olyat, hogy az edző mondja meg a gólhelyzetben lévő játékosnak, hogy passzoljon vagy lőjön ? Meccs közben ???? Nonszensz.
    - A gazdasági rész már tényleg túlzás.
    - Nagyon kevés a játékos az adatbázisban, (tizenpárezer, a CM majd' 100ezeréhez képest)
    - A sajtóval való kommunikáció nagyon kevés lehetőségre korlátozódik, folyton ismétlődik, ugyanazt kérdik nagycsapatnál is, mint utolsó ligában stb.
    - A játékosok keveset nyilatkoznak, akkor is max. a fizu miatt sírnak
    - A házasodás/gyerekszületési marhaság abszolut felesleges és zavaró (nem illik bele)

Érdekes viszont az ifik felfejlesztése, ez tetszett.

Összegzés: a CM legutolsó részeinél, ha nem is jobb, de mindenképpen megközelíti, sőt pár dologban túl is szárnyalja. Bár szerintem stratégiai baklövést követtek el, mert egyrészt agyonbonyolították, másrészt látványosra akarták csinálni: ezzel két homlokegyenest ellentétes réteget céloztak meg :)
    Azt mondanám, várjuk meg mire kijön fullba, majd nézzük meg a CM4-et... én eléggé biztos vagyok benne, melyik lesz a nyerő... de ne ítéljünk előre :)

DB
  • Nasheem
    Frezer pajti, ténylg van history game a TCM 2003ban? Megjelent már a boltokban a progi?

Végre kezdi felismerni a jó nép, mi a menedzserjáték és az adatbáziskezelő progik közt a különbség! A TCM 2003 értékelése veri a cm 01/02jét.
  • FrezeR
    Ok ok ahogy időm engedi fejlesztem:)
    De várom a javaslatokat na meg ha nektek is van tipp vagy trükk meg lehet irni nekem.
  • FrezeR
    Igen bár eleinte elég sokáig végignéztem a meccseket, aztán csak "3d helyzetek" aztán csak gyors meccs:) De igy is elég időbe telt!
  • Nasheem
    A meccseket gondolom fastviewben nézed, nem 3Dben, vagy ha igen akkor napi 22 órát játszol vele:-)
  • FrezeR
    Igen és már 2070-ben járok ;) Kb van már vagy 110 kupagyőzelmem és 1bn+valamennyi millió fontom...;)
    Nekem nem szokott kifagyogatni!
    Egyébként vettem nemrég egy 99-es skillel megáldott srácot csekély 80millió-ért..:)
    De már nem játszik velem mert a sok sérülés miatt visszavonult de most találtam egy másik 99-est..:)
    Őt az Arsenal még 500 millióért sem adja el..;)))
    Hihetetlen!
  • Nasheem
    2064?!!!!
    Vazze ez igen!
    Ez lehetett vagy 20 nap tiszta játékidő. A rekordlistádon nem valószínű, hogy bárki is tud majd versenyezni veled:-).
    Én egyszer jutottam 2024ig(még a 2001gyel), de mindig újra kezdem. Neked nem fagyizik ki Frezer? Én sajna a gyakori fagyástól hamar elvesztem a kedvem és ilyenkor 1-2 hétig nem ülök vissza elé.
  • FrezeR
    nekem is zip-ben volt de én megnyitottam kicsomagoltam és kaptam egy exe-t! lehet hogy nem jól töltötted le? Lehet hibás a zip!
  • FrezeR
    a Total Club Manager 2003 lesz az EA ujabb gyöngyszeme :) lásd lentebb a linket ha érdekel...
  • DonnieBrasco
    Nem lesz cm 2002/2003....

CM 4 lesz :) és karácsony előtte ígérik !
  • FrezeR
    Megpróbálok válaszolni a kérdéseidre a tapasztalataim alapján!
    1. A játékosok (a jobbak) akkor igazolnak hozzád hogyha "látják" a klubbodon hogy feltörőben van. Az is számit hogy ne legyél alacsonyabb bajnokságban mint az igazolni akart játékos!
    Ez a 2 dolog ami számit főleg.
    2. van az aláirási pénz, a meccsenkénti jutalom pénz, és a feljutási bónusz vagy "kupa bónusz" amit akkor kap meg ha feljut a csapat vagy megnyeri a bajnokságot!
    a fee paid az végülis az ugynevezett "tisztelet dij" vagy aláirási dij.
    A trebble az hogy meg kell nyerned az adott kupákat, azt hiszem azt a 3-at amit te is leirtál!
    A pénz meg3szorozása hát azt őszintén nem tudom mi is mert rég nem futottam vele össze!
    Amugy én most 2064-ben tartok és megszereztem a Chealse-vel a 100. kupám..;)
    Majd rakok fel róla képeket!
    Remélem segithettem! Ha van még kérdésed csak szólj!

Bye
  • FrezeR
    http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=1781

itt a link a demó letöltéséhez
  • FrezeR
    kösz hogy szóltál BlackRazor kijavitottam!
  • FrezeR
    Köszi Nasheem pajti:) Én is megszállottja vagyok ennek a remek játéknak. Nos az updatet nem én csináltam hanem hosszas keresés után találtam meg és mindig frissiteni fogom majd az oldalamon:)
    Megnézted lentebb a linket a Total manager 2003-hoz? Nah ez lesz a FAPLM2002 folytatása és nagyon állat..megvan a demó és elég sok érdekes dolog van benne:)
    Pl:ki kell fizetned a csapat buszának javitási költségeit..vagy az egyik csapattag meghivja az egész teamet egy vanilia fagyira valami öntettel és 10-el nő a morál! :)))
    Akkor házasodnak, elválnak a játékosok és teljesen más pontrendszer van az egészben és fejlödnek és különleges képességekre tesznek szert ami a későbbiekben a specialitásuk lesz!
    Rengeteg dolgot te irányithatsz a stadion fejlesztéstől, a pénzügyeken át, egészen az autogramosztás kényes problémájáig ;)
    Jah és képzeld el amikor kitöltöd az adataidat mint uj menedzser még a barátnőd nevét is meg kell adni:)) Nagy poén!
    Szedd le a demót megéri!
    Amugy a hivatalos megjelenés Szept. 20
    A weblapommal kapcsolatban inditottam 2 uj menüpontot ahol rekordokat közlök majd amit elértetek ebben a játékban és lesz egy tippek trükkök oldal is ezt ugye nem kell magyarázni:)
    Nasheem ha van kedved "rekordod"..:) bármid akkor oszd emg velem és felteszem! Örülnék ha segitenél, és persze másoktól is várom!
    Pl képeket is lehet küldeni amin egy rekorder játékos vagy egy klubb van amit te értél el vagy fedeztél fel!
    Huh de sokat irtam bocsi ;)
    Nah majd irj ha van valami a cimem az oldalon megtalálod!

Byez
  • Nasheem
    Gratula a kezdeményezéshez, és a ráfordított energiákhoz!
    Az updaet1.5öt te alkottad vagy valamelyik siteról való?
    Én hivatalosat nem találtam hozzá. Ha te alkottad akkor azonnal leborulok lábaid elé, és elismerem, hogy nem én vagyok a legőrültebb FAPLM megszállott:-)

Tényleg augusztusra ígérték a 2003as részt! Megjelent már nem tudtok róla?
  • Nasheem
    A zöld fejlődik az előző állapothoz képest, a piros romlott, a kéket kitaláljátok?:-)
  • FrezeR
    bocsi itt van: http://free.x3.hu/frezer/fa/index.html
  • FrezeR
    Jah amugy örömmel jelenthetem hogy elkészitettem az elsö FAPLM2002 honlapot ami még erősen alakulgat de már megnézhetitek és lehet javaslatokat tenni :)
    itt a cím:
  • FrezeR
    Új menedzser "király" a láthatáron srácok
    a Total Club Manager 2003!
    itt a cim is: http://www.totalclubmanager.com
    Én lestedtem a demót és nagyon nagyon szupernek tünik! Érdemes megnézni!

• Jabba
    Ja....gondolom a piros szín még fejlödhet....v.mi ilyesmire gondolok....
  • olaj
    Passz?
  • olaj
    De ott csak erőnlét,taktka,képesség,stb van.Nézd meg:edzés/átnézés és ott különböző színű számok vannak a játékosok tulajdonságainál.De melyik szín mit jelent?Ez a kérdésem.
  • olaj
    És mi a jelentősége a színeknek a játékosok skilleinél?(piros,kék,zöld)
  • olaj
    Szevasztok!
    Nálam teljesen meg van hülyülve a CM00-01 Editor.Csináltam egy Zalayetát vele és nem mutatja a játékban a srácot se az első csapatban se a tarcsiban,ezzel ellentétesen híreket kapok róla meg a szerződéséről,stb.A hírben rákattintva megjelennek az adatok a srácról,de ennyi és kész.A Del piero-t meg nem tudtam feltuningolni,maradnak a skillei úgy ahogy vannak.Tipp?
  • Nasheem
    Ja majd elfelejtettem, a működő mail címem: [email protected].
  • Nasheem
    OK, várom!
  • Nasheem
    Hali, Frezer, azért visszavárunk!
    Szépen kihalásnak indult a kis fórumunk. No mindegy 500ig csak kihúzzuk:-).

CM00-01em van egyébként, te mivel nyomod?
    A Kispest meccs pedig visszahozta az életkedvemet, ismét bízok a bentmaradásban, márcsak azért is, mert a Csaba harmatgyenge, a Siófok, Sopron, Debrecen trió pedig kb azt tudja, mint mi.

A Zetét meg csak kezdük hozzászoktatni a nagy zakókhoz:-), bár az állat lenne ha idehoznák a MUt.
  • FrezeR
    jah amugy már nem mailbox-os hanem freemail-es a cimem! :)
  • FrezeR
    Nah Viszlát Nasheem és neked is Ryan (Crack) holnaptól véglelg nincs netem ;( További jó menedzserkedést nektek! Irhattok az emailomra ha van kedvetek :)

Bye
  • Nasheem
    Van editor, csak én vagyok vakegér, mert nem vettem észre
    Van egyébként a játékhoz 3.89-es crackelt patch?
    Ha felnyomom a hivatalost azonnal kéri a cd-t a kis genya, az meg ugye nem nagyon van
  • Nasheem
    Editort az FAPLMhez? Azt tudtam használni, de nem sokat ért, mert a változtatott, bevitt játékosok nem fejlődnek tovább a játékban, úgyhogy cseszhettem:-((. A CM00-01-nek van editorja? Mert azt a rippelt progiban nem találtam.
  • Nasheem
    Köszi! ( A nexus nehezen emésztette meg hogy új gépem van és kb 30 óra próbálkozás után sikerül belépnem a leveleimhez.)
  • fafa
    Nasheem! Mailt küldtem!
  • Nasheem
    Kösz Ryan!!
    Magyar nyelvűm nincs, de ha letölthető valahonnan, örülnék a linknek.
    Van vmi átlagos skill értéket mutat valahol a progi? Jó lenne látni, mert az FA után kicsit sok az infó egy-egy játékos adatlapján és nehezen áll össze a kép, hogy ki-kinél jobb és mennyit ér.
    Aláíráspénz nélkül lehet egyáltalán szerződtetni vkit?
    Hogyan tudom kikapcsolni a válogatott meccsek, és az alsóbb osztályú bajnokságok eredményének mutogatását?
    Mitől függ, hogy egy-egy ajánlatra milyen gyorsan érkezik a válasz (Savioláékra várok vagy 3 hete)?
    Mi a retorzió ha túllépem a játékosvásárlásra megadott keretet? Egyáltalán túlléphatő-e?

Ja visszatérve a sárga tréning-kockár: mit jelent? azt hogy hol a labda?
  • Nasheem
    Szerintem nem, talán csak a konzolos változatát.
  • fafa
    Sziasztok!
    Egyetlen kérdésem lenne. Jelenleg lehet-e Mo-n kapni az Alex Ferguson Manageres játékot? Ha igen, kb. milyen áron?
    Köszi.