11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Ryan
    Te ott amúgy ki(vel)kkel nyomúlsz? Én a Man.Utd-nél vagyok a 2000/2001-ben megnyertem mindent, amit csak lehet: Bajnokság, F.A Cup, League Cup, Bajnokok Ligáját, European Super Cup, Charty Shields, stb.... Most, a 2001/2002-es szezonban vezetem a bajnokságot, a BL-ben a csoportmeccseken az Intert, az Anderlechtet, és a Steauat kaptam. Eddig két játékost vettem a McManamant és a Wiltordot(Még az előző szezonban). Úgyhogy a programbeli Man.Utd-re büszke vagyok. És ti(FrezeR, Nasheem), hogy álltok?
  • Nasheem
    Ryan, javaslom próbáld meg a visszavágást a PLM-nel, mert arra a jövő évre nem mernék fogadni:-)
  • Ryan
    A rohadt életbe, nyert az a mocskos Arsenal!!!!!!
    Nem hiszem el, hogy nem tudják Beckham nélkül azt a látványos focit játszani. Na nembaj majd jövőre visszakapják. Akkor a Man.Utd megnyeri a bajnokságot, a BL-t, az F.A Cup-ot, és persze a Liga Cup-ot. Írjatok, hátha tudok segíteni valamiben. Addig is HAJRÁ MANCHESTER!!!!!!!!!!!!
  • FrezeR
    nem vagyok xar matávos az kéne csak...Enternet!
    Csak most akarom megpályázni az ADSL-t de nem egyszerü!
  • Ryan
    DataNet-nél. Miért te hol? Fogadjunk, hogy az Axelero-nál!
  • FrezeR
    Nasheem: nem tudom hogy tetted be a logókat utűlag..az internet csodái:)
    Ryan: melyik cégnél vagy előfizető ADSL-re?
  • Ryan
    Ja!Ja!!Ja!!! Meg az angoloknak, és azért egy kicsit az Amcsiknak(Csak azért, mert nem nagy képüek és tetszik az ország ill. a sportjaik)!
    A kedvenceim: Beckham, Owen, Scholes, van Nistelrooy, Del Piero, Trezeguet, Davids, Verón, Totti, Montella, Cassano, Crespo, Sevcsenko.
    A magyarok közül nincs nagy kedvencem. Én fradi drukker vagyok, de valahogy a mostani csapat nem nyerte el a tetszésemet. Inkább a Varga Zoli féle 1996-97-es csapat: Nicsenko, Horváth F., Zavadszky, Albert, Nyilas, Simon, Udvarácz, Lisztes, Nagy, Jagodics, Touati, Arany, Hrutka.

Régen nekem is modemes net-em volt, de egy hónapja ADSL van nálunk. Nagyon király 5000ft volt a beszerelés és havonta 8000ft-ot fizetünk.
    Még a hülyének is megéri, mert egy kb.650Mb-os játékot 2-2,5 óra alatt töltök le.
  • Nasheem
    Ryan ezek szerint a vb-n mindketten az olaszoknak szurkolunk? Del Pieronak meg szólhattá volna, hogy a válogatott góljait tartalékolja a komoly csapatokra, ne a mi Király Gabinkat hervassza le!
  • Nasheem
    De van otthon is, de modemmel kínszevedés. Főleg azóta amító bent ISDN-hez szoktattam magam. A Juvét egyébként én is szeretem, csak most fájt hogy ellopták tűlünk a scudettot. Nektek már úgyis van elég, hagyhattátok volna ezt nekem.

Az Intert meg én is rühellem, de nem Ronaldo miatt, hanem azért mert összevásárolt csapat. Minden évben 15 új igazolás 20 mUSD/fő áron, oszt bajnokságot nem nyertek vagy 15 éve. Egy darab saját nevelésük sincs, szerintem nincs is ificsapatuk
  • Ryan
    Nasheem, fogadjunk, hogy most melózol. Onnan gondolom, hogy most írtam és röktön jött a válasz.
    Ezek szerint nincs otthon net-ed?
  • Ryan
    Del Piero a kedvenc játékosom, de szeretem atőbbit is!!! És ti????
  • Ryan
    Nekem nincs semmi bajom a többi csapattal , de én a Juventus-t szeretem. Királyok a játékosok meg minden! HAJRÁ JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nasheem
    1. Francesco Totti, 2. Rivaldo, 3. Owen és Davids is az volt, amíg a Juvéba nem ment, ... Marius Sasu:-), ja és persze Döme überalles
  • Ryan
    Utálom a Juventust!!!!Hajrá INTER!!!!!
    Kapjátok BE !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ryan
    Hajrá JUVENTUS! Örülök, hogy a JUVE nyerte a Seria A-t, mert utálom az INTER-t(Ronaldo-val az élen)! Amúgy a Champ.Manager 2001/2002 nem sikerült letölteni, pedig nagyon király program. Na mindegy.
    Nasheem, ki a kedvenc labdarúgód?
  • Nasheem
    Jé, mit csináltál Frezer, hogy utólag átrajzolta a fórum a nicknevedet?
  • Nasheem
    Én nem találtam, szerintem leszedték.

Bebukta a Roma az olasz bajnokságot
    Bár soha ne legyünk másodikoknál rosszabbak. Mindegy lehetek még elégedett ha a Kispest bentmarad
  • FrezeR
    Jah a warezcenteren fent volt a CM de már valószinüleg nem megy vagy mégis? Próbáld meg
  • Nasheem
    III.-ban, de Kőbányán melózom úgyhogy naponta végigjárom az egész várost:-(
    A CM-et megnézem a warezcenteren, de a FAPLM-et tutira sehonnan. Nem szokásom bolti cd-t venni, de ennél én is rákényszerültem
  • FrezeR
    Ryan én most jelenleg egyiket sem tudom honnan lehet letölteni...sorry
  • Ryan
    Asszem igen!
    FrezeR vagy Nashem! Tudja valamelyikőtök, hogy hol tudom letölteni a Championship Manager 2001/2002-t, vagy a szokásos: FAPLM 2002.
    Egyébként Nasheem te melyik kerületben laksz?

Köszi!!

• Nasheem
    Válaszolni én sem tudok, de az mindenesetre az editálás ellen szól, hogy a pluszba bevitt játékosok nem fejlődnek egy csöppet se. Tényleg ha átirányítassz egyik klubból a másikba vkit, az fejlődik utána?
  • FrezeR
    Én nem ismerem a 2001-et de a 2002-ben nem tapasztaltam hasonlót..passz
  • Ryan
    Egyet értek veled. Még valami. Nekem ugye nincs meg az FAPLFM 2002, csak a 2001. Szerinted kezdjek ott 2002-es frissítést. Csak egy baj van, és erre nemtudom hogy ki tud válaszolni:
    Hogyha az editorban átviszek valakit, akkor a programaban az látszódik, hogy az a játékos 1996-ban, vagy 1998-ban érkezett! Miért csinálja ezt?
  • Nasheem
    Totti a Barcaba??? Ki hallott még ilyet?

Elkezdem keresni a játék programozóit, és csúnya végük lesz ha rájuk találok!! Francesco soha nem hagyna el minket!

Nekem az volt egyébként az érzésem, hogy minnél tovább játszom annál könnyebb söpörni mindent. Ha fasza a nézőszám+jól megy a nemzetközi porondon, akkor tuti a meggazdagodás és így egyre javul a csapat=> még több pénz=> még jobb csapat...
    Szóval szerintem nem ártana egy fizetési sapka szerű rendszer, vagy hogy valósághűbb legyen ki kellene egyensúlyozni a gazdasági folyamatokat. Márcsak azért is, mert szerintem a többi csapat játékereje folymatosan kiegyenlítődik, mert idióta módon adják veszik a spílereket (lásd Totti->Barca).
  • FrezeR
    A játékosok mindig ujak voltak uj neveket generált de! Volt egy Robert Van Nistelrooy :) gondolom jelenlegi fia lehetett:))) Elég jól nyomta:) Amugy nem válik irreálissá a játék nagyon izgalmas volt legalábbis nekem!
  • Ryan
    Nem ez nem igaz!!! Egyedül a McManaman-et vettem meg azt sluszz. Az az igazság, hogy én nem szeretek úgy 2006-ig játszani. Mégpedig azért, mert irreális lessz a játék. Volt plyan amikor
    Pl: Del Piero 1év után a Real-ban folytatta!, Zidane a Lazio-ban!! és Totti a Barcelonában!!!
    Értem?
  • Nasheem
    2050, az igen! Nem ismétli a mai játékosok neveit? Mindig újakat generál? Hányszoros bajnok Magyarországon a Kispestem?

Ryan, te ezek szerint csak a Poolból igazoltál Légy könyörületes és adj nekik olcsóért vissza valakit, nehogy kiessenek!
  • FrezeR
    Ja Nasheem még nyomom most járok olyan 2050 körül és sikerült elérnem mostanra hogy én legyek a legjobb manager Angliában:) Egy pici csapattal indultam annak idején és ennyi időbe került mig ezt a névtelen managert idáig fejlesztettem:)
    Jó érzés volt!
    Közben bezsebeltem olyan kb 200 kupát a Chealse-vel egyedül vagy 40-et:)
  • Ryan
    Kispesti, vagy Pestszentlőrinci lakos vagy. Én a Havanna Ltp. nőttem föl, így vannak nekem fradis illetve kispesti barátaim.
    Amúgy én a Man.Utd-vel viszem a szezont:
    1.Man Utd
    2.Arsenal
    3.Tottenham!!!
    4.Chelsea
    5.Newcastle
    6.Leeds........... 15.Liverpool!!!!!!!!
  • Nasheem
    Á teljesen le vagyok ketyegve, Frezer. Kicsit tele lett a tököm az állandó fagyival, és kb 2 hete nem játszottam komolyabban:-(. Bár a BL meccsek meghozzák majd a kedvem az tuti, nem is beszélve a vb-ről. Te nyomod még?

BL-ről jut eszembe. Ryan nem túl nagy a közös halmazunk:-). Max a Schalkét csípen, de őket is inkább csak azért, mert rühellem a Bayernt. Németek közül igazi kedvencem nincs is, mióta Döme eljött az Eintrachtból, de elnézve tegnap a Leverkusent lehet, hogy ez csak átmeneti állapot. Kár, hogy nyáron szétkapkodják őket.
    Egyébként én a AS Roma, KHFC, Liverpool, Barca négyszögben élek, úgyhogy Qvára örültem amikor hármat összeraktak egy BL csopiban.
  • FrezeR
    Nasheem pajti hogy állsz a játékkal? Kivel nyomulsz?
  • Ryan
    Reménykedni mindig lehet, ha ez megnyuktat még én sem tudttam gyári CD-t írni. Egyébként én csepeli vagyok, Fradi, Manchester, Juventus, és Schalke 04 szurkoló!
  • Nasheem
    Nem, letölteni nem lehet, de szívesen odaadom a CD-met hogy felírd, ezért érdekelt, hogy pesti vagy-e mert akkor tudunk találkozni. A többi jelző csak hülyeség volt, bár azért reménykedtem:-)

Vagy második megoldás: felírom én, de akkor tanitsatok meg rá hogyan kell, mert van vmi védelem rajta szerintem, mert eddig kétszer is bebuktam vele. Mindig írta, mint állat, de a végén jött vmi error szöveg és kidobta a CD-t.

Gyári CD-t még sosem írtam (legalábbis sikeresen nem), úgyhogy lehet, hogy csak én vagyok zokni hozzá és tök triviális a dolog.
  • Ryan
    Semmi baj!! Akkor most tudod vagy nem tudod, hogy hol lehet letölteni az FAPLM2002-t???
    Nekem csak ezek vannak meg:
    Championship Manager 2000/2001
    FAPLM 2001
  • Nasheem
    Sorry poénnak szántam, nem szivatásnak. Tényleg írj nyugodttan még ha fiú is vagy, szívesen terjesztem az igét! Ige=FAPLM200x.

Vazze remélem egyikőtök mailcíme sem végződik [email protected]:-)
  • FrezeR
    Nasheem:))))
  • Ryan
    Bazzeg! Nem vagyok én lány te stréber!!!
  • Nasheem
    Tudtommal sehonnan Ryan, de ha pesti vagy )és szőke, vékony, magas lány:-)), akkor írj a mailemre megoldjuk valahogy.
  • Ryan
    Császtok!

Hol tudom letölteni az F.A Premier League Football manager 2002-t? k