11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • FrezeR
    Nasheem: nekem is volt olyan hogy kilépett ugyanigy egy dátumnál és az volt a megoldás hogy egy késöbbi dátumon mentettem el mert pont volt még elötte a játékban pár nap és beállitottam egy napos lépésekre és ugy mentettem el aztán tovább ment! igen a sürü mentés nagyon fontos és ha lehet a mentésedről is legyen biztonsági mentés
  • Mr.Macho
    nekem is sűrűn kilép a windowsba, biztos valami bug, általában mindig a meccs betöltésekor :(( Egy megoldás van: sűrűn mentegetni.
  • FrezeR
    Hali Nasheem it vagyok figyelek én csak nem irtatok,de örülök hogy ujra "látok" régi arcokat:)
    Hát én meg elkezdtem magyarositani a fapl2002-t elég gáz mert csak annyi karakter lehet magyarul is mint ami angolul van :( de azért próbálkozom..irjatok na csövi!
  • M.A.D.
    ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

Gianluca Vialli's European Manager (c) Midas Interactive

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú
    ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄż
    ł Supplier....: Team Deviance ł CD Count.......: 01 CD ł
    ł Protection..: - ł Date...........: 04/2002 ł
    ŔÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄŮ

ALWAYS READ THIS NFO PROPERLY

** Release Information **

Game Notes:
    ~~~~~~~~~~~
    Gianluca Vialli's European Manager puts you in charge of your favourite
    club for the forthcoming season. Experience all the highs and lows of life
    in either the Premiership or Nationwide leagues or if your preference lies
    abroad use your management skills in Italy, Germany, France or Spain.

Game Features:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    * Experience all the highs and lows management.

* Endorsed by last years FA Cup winning manager, Gianluca Vialli's.

* 10 championships in 5 different countries, and all main club cups.

* Control the clubs financial situation in terms of loan contracting.

* Premiership Manager simulates a real match.

* Encompassing movements, crosses, fouls, throw-ins, corners and goals.

Install Notes:
    ~~~~~~~~~~~~~~
    1) Unrar.
    2) Burn the .cue and .bin with CDRWin or Fireburner.
    3) Install the game.
    4) And then play :)

Read this NFO properly!

MEGJELENT! :)))
  • FrezeR
    nos én neki álltam forditani és kb 30-40%-nál járok csak 1 bibi van..mégpedig hogy nem lehet több karaktert irni és igy sokszor csak fél szavak férnek ki...de azért megpróbálom folytatni
  • FrezeR
    nasheem:)) de jó hogy ujra itt vagy! üdv! hogy állsz a gameval?:)
  • FrezeR
    nasheem, pikolo hova tüntetek? ugye nem hagytátok máris abba az FA-t?
  • FrezeR
    nem igaz hogy csak én irok ide!! nem hiszem hogy már senki ne játszik!!?? irjatok!!
  • FrezeR
    valaki irjon már! Nem igaz hogy abbahagytátok:)
    Ki hol jár most? Irjatok érdekes helyzetekről, nagy átigazolásokról stb!!
  • FrezeR
    hé nem hagyni süllyedni a topicot:)
  • FrezeR
    hát ez az nem nagyon törődnek vele...
  • FrezeR
    http://2001.footymanager.net/ itt ezen a még a 2001-es game updatek vannak és emlitést tesznek a 2002-es hivatalos oldalról is nézd meg!
  • FrezeR
    Igazad van nasheem de ha nekik az a jó ne fikázzák legalább azt ami másnak jobban tetszik...ha elkészül a hivatalos honlapja biztos lesznek updatek ahogy az a 2001-hez is van! na és ahogy mondtam én is készitek egy kis honlapot nem lesz nagy szám de aki szereti a játékot biztos örül majd neki:)
  • FrezeR
    képzeld láttam és én nem tartottam sokkal izgalmasabbnak és ha neked ez nem tetszik hát ne gyere ide! de a többiek irhatnának már valami hireket:)
  • FrezeR
    hát ez az hogy nem tudom...valaki aki joban ért az ilyen forditáshoz az megcsinálhatná!
  • FrezeR
    esetleg valaki magyaritást tud e vagy megpróbálkozna e a gyártásával? hogyan lehetne magyarositani? mi szükséges hozzá?
  • FrezeR
    hehe ez jó:))
  • FrezeR
    ki hogy áll a játékban? mostanában nagyon leadtátok az irogatást! pedig jól indult! na tessék irni:)
  • FrezeR
    ó ne hagyuk már elsüllyedni a topicot!!!!!!
    Irjatok már ti is ne mindig én!
    Nincs semmi kérdés érdekesség valami??
  • FrezeR
    hm senki?
  • FrezeR
    ki hogyan áll a játékkal?
  • FrezeR
    ....
  • FrezeR
    nahát hogy mindig csak én irok ide..:)
    Elkezdtem késziteni egy honlapot a játéknak.Mivel még kezdő vagyok kis türelmet kérek az elkészültéig deha tudnátok segiteni kellene a játékról leirás képek esetleg valami letöltés vagy bármi ami ezzel kapcsolatos!
  • FrezeR
    na válaszoljon valaki...
  • FrezeR
    nekem még nem volt ilyen "ujjoncom" akiból kihoztam volna a 90-et. de viszont volt egy igazolásom egy fiatal srác (RB)48-as skillje volt viszont egymás után 5!! meccsen volt "man of the match" azért ez nem semmi:) lene még egy hasonló jellegü érdésem..pl én mint manager teszem azt 6300-as "skillel" birok és a 6. legjobb vagyok a ligában és egy kis csapat foglalkoztat! akkor egy nagyobb csapat akinek gyengébb a managere miért nem akar alkalmazni?
  • FrezeR
    Macho hogy áll a homepage amit csinálsz?? Jó lenne már ha lenne mindenkinek szerintem itt sokan szeretnénk.
    Tudjátok mit utálok? Egy kisebb csapattal vagyok és van vagy 50millióm és meg akarok venni egy 45 millás játékost az akkor se jön el ha egy fantasztikusan "nagylelkü" zsíros szerződést ajánlok neki! Akkor min ek a pénz ha egy kis csapat nem tud fejlődni igy sem??
  • Mr.Macho
    minél fiatalabb, annál jobban tud fejlődni egy játékos. Az pedig hogy hány éves korig tud fejlődni sok mindentől függ: van-e training ceter, milyen szintű az edző, milyen sűrűn vannak edzések, milyen kemények az edzések, na meg persze hogy az előre meg(nem)adott képességeik milyenek ilyen szempontből. Asszem minden játékosnak meg van határozva alapból (amit mi nem tudhatunk), hogy meddig fejlődhet és ebből adódóan gondolom az is, hogy hány éves korig. Ez olyan "örökölt" képesség, amin nem tudunk változtatni.
  • FrezeR
    na senki sem figyel már?:) vagy ennyire belemerültetek a játékba?:)
  • FrezeR
    hm??
  • FrezeR
    egy játékos hány éves koráig "fejlődő képes"? Tehát meddig nő a skill értéke?
  • FrezeR
    Hiányolom még az emberek véleményét és a média beszólásait stb stb nagyobb lehetne a "külvilág zaja":))
  • FrezeR
    Igen lehetne pl több feladat a játékban üzleti célu pl..meg lehetne tárgyalni a játékosokkal bővebben,és az se lenne rossz ha a kulbelnöki cimért is lehetne indulni!:)
  • FrezeR
    Huh az nem lehetett semmi 99-es skillel nasheem!
    Buffon meg jól kitolt veled! Na de ez miért van hogy nállad igy leromlott máshol meg ismét csucsformában??
    Tényleg hogy áll a honlap??
  • FrezeR
    Ne hagyjuk kihülni a topicot:)
    Szerintetek ki a legjobb játékos a gameban?
  • FrezeR
    a kreált játékosok közül eddig találkoztatok valami igazán kiemelkedővel? S volt már nektek olyan hogy egy veterán játékos beadta felmondását a klubbnál és felajánlottatok neki mondjuk egy edzői posztot? s be is vált idővel?
    S a játékban szereplő coach-ok is játszottal előtte vagy sem?
  • FrezeR
    Nos nekem még nem volt ilyen a max az 6 volt! s milyen skillü vagy milyen posztu játékos volt az a 10-est kapó?
    Más:szerintetek mennyi plussz azaz tartalék játékost érdemes tartani 1-2 posztra?
  • FrezeR
    Nektek már volt olyan hogy egy virus ledöntötte a játékosokat?:) 4 játékosom beteg lett egy hétig:)
    Mindenesetre érdekes.
  • FrezeR
    én általában a meccs elején a támadó játékot erőltetem aztán ha megvan a vezetés megpróbálom megtartani de ha lehet növelni a különbséget!
    Olyan 1-2 alkalommal váltok taktikát.De ha van egy igazán bevált taktika nem nagyon változtatok.
    Most ott tartok hogy 15 év szolgálat után elbocsátottak mert nem tudtam hozni a "3-at" tehát mind 3 kupát meg keleltt volna nyernem és sajnos nem sikerült és most uj kihivásokat keresve elszegődtem az ipswitch town csapatához akik éppen feljutottak az angol első osztályba. Ti hogyan álltok most?
    Azért is kirugnak ha a kiadásaim olyan nagyok hogy minuszba kerülök?
    BUÉK!
  • FrezeR
    BUÉK MINDENKINEK!!!:)
  • FrezeR
    Nos szerintem inkább az volt a gond hogy sokat sérült meg,és a hozzáállása is ugymond kivánni valót hagyott maga után. Folyton eladólistára akarta tetetni magát és a teljesitménye is átlagban alig érte el a 6-ot...:)