11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • FrezeR
    Nekem volt egy védőm aki 15 éven át hüségesen szolgált és szinte végig egyenletes teljeseitménnyel:) Nekem ez okozott kellemes meglepetést.Legrosszabb pedig egy fiatal csatár igazolása,87-es skillel rendelkezett és nem egészen egy év alatt lement 65-re ez csalódás...
  • FrezeR
    szerintetek hány éves korig éri meg foglalkoztatni egy játékost?
    és szerintetek miért mindig csak én kérdezek?:))
    Irjatok már ti is!!
    Ne hagyuk halni a kis fórumunkat!
  • FrezeR
    Egy játékosnak mennyi lehet a maximum skill-je? Én amit láttam legtöbb 98 volt. Lehet esetleg 100 is?
  • FrezeR
    pikolo:na az egész jó eredmény!:)
  • FrezeR
    Mindenkinek szeretnék boldog karácsonyt kivánni és további jó FAPLM2002-ezést egész évben jövőre is!!
  • FrezeR
    igen én is tapasztaltam ezt de ennél a visszatöltés variációnál azt is megfigyeltem hogyha ujrainditom az egész játékot már nem fogja uyganazt megismételni! Próbáld ki nasheem!
  • FrezeR
    Tudjátok mi nagyon idegesitő? Az hogy 7!! kezdő emberem lesérült rögtön a szezon elején...és ez egymás után 3 idényben is igy volt! :( Nem értem miért sérülnek igy "halomra"!?
  • FrezeR
    Kinek mi volt a leghosszabb idő amit egy klubbnál eltöltött?
  • FrezeR
    tényleg van benne csalás is? :)
  • Mr.Macho
    huhu 200. üzenet gihi
  • Mr.Macho
    nem tudhuk! különben már mondtuk volna, amúgy biztos van
  • FrezeR
    Megkérdezném 3szorra is:))) Van időlimit a játékban?? Tehát meddig megy el a játék évek számát tekintve, vagy netán végtelen?
  • Mr.Macho
    ha kölcsönadod, nem kapsz pénz, ha jól tudom, de nem neked kell a fizetését perkálnod, nameg fejlődhet/gyengülhet a másik klubbnál
  • FrezeR
    az előzőhöz még pontositásként annyit,hogy persze nem csak 1 klubbnál lehetek hanem több klubbnál is lehetek,de van e vége ugymond a játéknak...?
  • FrezeR
    Kérdés:srácok meg szeretném kérdezni,hogy azért kapok e pénzt ha kölcsön adok valakit?
    és még régebben kérdeztem hogy van e "időkorlát" a játékban? Tehát meddig lehetek manager egy klubbnál?
  • Mr.Macho
    de az oth.net-en is lesz talán
  • Mr.Macho
    én DC-ről szedtem
  • Mr.Macho
    lemaradt
    3)Sztintén igazolás: az baszott irreális lenni, ha akkor igazolnál amikor akarsz, ez igazából sem így megy. Igazolhacc télen, nyáron...
    4)megszerezted a játékot, elindítod, nem nyersz, nem értesz egy csomó dolgot, és ebből az következik, hogy xar? inkább az hogy te vagy xar...
  • Mr.Macho
    1)ki a szart érdekel, hogy nem relisztikusak a stadionok???? Én már a negyedik szezont nyomom a Forest green-el és eddig összesen egy meccset néztem végig, az összes többi az Quick Match volt. Nem ez egy manager játék lényege...
    2)ahhoz , hogy mennyit változott a tavalyi kiadáshoz képest nem tudom, mert nem volt meg, de ezzel nincs semmi bajom. Ezelőtt csak a Championship Manager 2002-vel játszottam, de az nagyon xar volt. Persze persze, tudom, mindenki azt mondja hogy az így meg úgy veri az FAPLM 2002-őt de nem élveszhető a játék. Nem nyújt semmi élményt...
  • FrezeR
    Mellesleg,az Alex Ferguson Manager 2001-re én is kiváncsi vagyok már!
  • FrezeR
    igen hackett:ezeket kicsit elhamarkodva mondtad!Mert? Nos nézzük csak..simán be lehet állitani egyedi taktikát én a játékon belül már 10 éve fejlesztgetem a egyéni taktikámat szóval ezt lehet..transfer..nos ugye azt tudod hogy van ugynevezett átigazolási időszak!erre mindig figyelmeztetnek hogy mikor kezdődik és mikor van vége!S ha tiltva van jóhogy nem tudsz igazolni...amugy ha engedélyezve van el lehet hozni bármely játékost csak pénz kérdése:) Na meg kis szerencse..a stadionokban tényleg van valami na de melyik játék tökéletes?
    Biztosan lesz hozzá vaami javitás és reméljük abban kijavitják ezeket!
    Na minden jót!
  • hackett1977
    Nah igen és az editor is használ6atlan.
  • hackett1977
    Nah örömmel újságolom, hogy megszereztem az F.A. Premier League Manager 2002 -t és sajna azt kell mondanom: ilyen szar foci manager game 'val már rég volt dolgom. Bár a játék adatbázisa viszonylag korrekt, maga a játékmenet azonban csapnivaló. Arról nem is beszélve, hogy az EA Sports szemrebbenés nélkül eladta ugyanazt a szart, amit anno egy évvel ezelőtt.
    Áh...szánalmas. Még arra is lusták voltak a tiszetlet EA programozók, hogy rendesen megcsinálják a Fulham és a Blackburn stadionját. Ráadásul a többi stadion sem realisztikus, mert Newcastle azóta 51,000 -re építette át a St James Park -ot, ősi iválisa a Sunderland pedig 42-ről 48,000-esre bővítette a Stadium of Light 'ot. A Balckburn Rovers stadionja abszolut nem is így néz ki, szintúgy a Bolton arénája. Azt sem értem miért nem lehet egyénre szabott taktikát beaállítani. Egyáltalán van tactics menüpont? Vagy ez nem football manager geme? Döbbenet...
    A Skót csapatokkal ugyanez a helyzet, a stadionok itt is gagyik pedig megvásárolták az SPL liszenszjogait is. Tovább ront a helyzeten, hogy az alsóbb ligák liszenszét basztak megvásárolni. Tök nevetséges, hogy amíg a Premier Ligás csapatok valódi szponzorral és patronálóval ellátott mezekben futanak ki, addig az alsób ligás csapatok ugyanazt a mezet viselik. Na ennyit a realisztikusságról. (nulla) A meccsek hangulata egész jóra sikeredett, némelyik Premiership -es gárda szurkolótábora a saját cahnt'jét énekli pl. Liverpool - (You'll Never Walk Alone), Man United (We Love United We Do), Aston Villa (Villa Villa) Leeds (We Are Leeds) etc. Pozitívum még a jól kidolgozott és jól átlátható menüredszer. De az'szem ezzel a pozitívumokat el is soroltam. Azt sem tudom miért nem lehet rendsen igazolni. Engem, egyszerűen nem enged játékost vásárolni. A transfer 'vel már az előző részben is sok gond volt, ezt sem javították ki. Ez egy összecsapott, összegányolt progi minden extra nélkül. Vazze azér' ehhez pofa kell öregem. Ilyen arcátlanul átbaszni a vásárlókat csak az EA Sports képes. A FIFA Soccer 'vel is ezt csinálják már évek óta.
    Szégyen. Komolyan mondom én szégyellem magam helyettük is.

Csak azért rendeletem meg, hogy legyen mivel elütnöm az időt addig, amíg kézbe nem kapom az Alex Ferguson Manager 2001 'et, de nagyon úgy néz ki, hogy nem fogok játszni vele...
  • FrezeR
    Azt tudjátok hogy meddig lehet manager az ember? Ugy értem van e időkorlát a gameban?
  • Mr.Macho
    nemtom hogy műxik az editor csak azt tudom hogy van...
  • hackett1977
  • hackett1977
    Bocs kicsit OFF leszek!

Érdekelne ki kinek szurkol mert (gondolom) mindnyájan football rajongók vagytok.

A magam részéről:

Manchester United, Rangers & ENGLAND de erőteljesen szimpatizálok a Millwall 'val és utóbbi időben a Birmingham City 'vel valamint Reading 'vel. Imádom a BRIT Labdarúgást.

Nos? Ti kikért szorítotok?
  • FrezeR
    hackett:ja énis kiváncsi vagyok rá!
    Amugy Macho: próbáltam az editorral állitani de mikor el kell mentenem akkor létrehoz egy filet elinditom de ugyanugy maradt a NO. 9 név akkor mégis hogy mentsem a változásokat?
  • hackett1977
    Sziasztok!

Előrendeltem az Alex Ferguson Player Manager 2001 -et a CD Galaxis -nál. Felrakok majd ide egy beszámolót amint meg lesz.

Amúgy rajtam kívül érdekel még valakit?
  • Mr.Macho
    van a start menüből indítva egy editor, azzal.

más: az nem feltétlenül bug, amit mondtok, mert ha végignézed pl, akkor közben változtathacc valamit a csapaton, amivel az eredmény is megváltozik
  • FrezeR
    Azt nem tudjátok véletlenül hogyan tudnám megváltoztatni pl NO. 9 nevét a rendesre azt hiszem ő Ronaldo,ötlet?
  • FrezeR
    Aha ezt én is tapasztaltam hogy eltérőek az eredmények ha 3d higlights vagy quick match vagy bármi..bug..ilyen sz*r szezont még életembe nem játszottam majdnem kiestünk és ráadásul mind 3 kupában ahol részt vettem kiestünk! Hogy miért? Nos azért mert az idény felét ugy szenvedtem át hogy folyamatosan volt sérült játékosom s mire eljöttek a kupában a fontos meccsek 6!! meghatározó játékosom sérült volt... most uj szezon uj esély remélem összejön!
    nasheem biztos neked is össejön egyszer egy "lázható" csapat
    A 3szoros pénzhez csak annyit hogy azt tényleg szinte lehetetlen megcsinálni..vagy megnyersz mindent a szezonban vagy eladsz egy drága játékosod na de a kinek lesz jó? Nekembiztos nem...na ciaó,jó játékot és irjatok szorgalmasan!
  • FrezeR
    nekem a legnagyobb győzelmem 12-1 volt vereségem 7-0..:) itt a cáfolat kedves pikolo:) lehet 10 gólt lőni sőt!..
  • Mr.Macho
    legnagyobb győzelmem 9-1, vereség pedig 4-0
  • FrezeR
    Szerintetek érdemes fiatal játékosokat vásárolni?
    Ugy értem van e arra utaló jel,hogy jó játékos válik majd a fiatalból?
    Egy körkérdés:Kinek mekkora volt a legnagyobb arányu győzelme/veresége manageri pályafutása során?
  • FrezeR
    Eh hát a 3szoros pénzt is valószinü hogy 3 kupa megnyerésével tudom elérni
  • Mr.Macho
    DEHOGYIS!!!!!!!!!!! a treble tényleg 3x-ost jelent, de a jelenlegi összeg háromszorosát kell elérni, nem három kupá! 3x-os pénz és még valami a szokásosok közül (bajnoki 1 vagy 2, vagy kupa győzelem)
  • FrezeR
    :))) ja akkor jól beleválasztottam.. az álláson meg gondolkodom ;)
  • FrezeR
    De amugy biztos tudod hogy 3 éved van általában a teljesitésre! Amugy én most egy olyan feladatot fogadtam el hogy "do the treble" szerintetek ez mit jelent? Volt már valakinek ilyen?
  • FrezeR
    Amikor nekem nem sikerült teljesiteni a kupagyőzelmet kirugtak...