Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Léci írjátok le nekem a LAN-os gamhez való JOIN-olást rövid LÁMÁk álltal is könnyen érthetõ lépésekben, mert ma valahogy nagyon az vagyok😉
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Amúgy lenne egy kérédésem, LAN*on nem lehet nyomni a CZ-t csak neten???
hogyha az a "szar" single ahogy te mondod(szerintem kurva jó)nem lenne akkor nem lenne condition zero sem!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Magyarázza el nekem valaki hogy mi szükség volt arra a förtelmes háborús singlere ami a Deleted Scenesben van.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

egy halom bitet legnehezebb fokozaton és ezt úgyakarja megtenni hogy közben nem sérül meg ... kit érdekel ??
Nem játszik a neten, otthon ül a valagán és 3 nap alatt megunta a botokat és mielõtt letörli ki akar próbálni egy-két dolgot ...
De mit magyarázkodok én itt amikor egy normális hozzászólás sem volt idáig, csak fikázás ...
By the perception of illusion we experience reality.

azt mondta, hogy nem érdekeli holmi fake gyerekek hulladék hozzászólása ... Õ akkor is expert difflevelen akar darálni a botok ellen csítekkel ...
A "láma faszt" meg remélem nem nekem szántad !
By the perception of illusion we experience reality.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondjuk én régen rengeteget botoztam, talán ezért nem látom gyengének õket.
Meg CS-s szemmel nézve szépek az újratextúrázott játékok.
Egyszóval nekem bejött!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"