Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shongi
Hát most nagyon hülye vagyok de hol találom azt a serverfigyelõt???
Léci írjátok le nekem a LAN-os gamhez való JOIN-olást rövid LÁMÁk álltal is könnyen érthetõ lépésekben, mert ma valahogy nagyon az vagyok😉

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

szerverfigyelo lan fulen levo szerverre duplan kattintva.

Halkan😊
Shongi
Azt tudom hogy tudok costum gamet indítani csak éppen azt nem tudom hogy hol kell JOIN-olni a serverre. please help!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

lehet lanon is, new multiplayer game gomb az alap Steames CZben.

Shongi
Hát nem tudom, az a single tetszik ahol botokat kell venni és azokkal nyomni, de az a háborús izé ahol ugyan olyan irreálisan hallhatatlan vagy mint a többi gagyi FPS-ben, na az nem igazán tetszik, ho olyan stílus kell akkor már ott a Black Hawk Down, és az legalább szép.
Amúgy lenne egy kérédésem, LAN*on nem lehet nyomni a CZ-t csak neten???

és hogy lehet oda bemenni?

az egyetlen nyitott szobaban ahol 1 alvo or van.

És hol kellett volna felvennem, mert a fülöp szigeti pálya legelején vagyok. Ez kb. a 2-3 pálya lehet.

Annak nálad kéne lennie
Hogy kell felvenni a hegesztõpisztolyt?

LSC
gondolom azon dolgoztak ennyit nem a "semmit nem változott szinte" multiján.

lenne, csak legfejjebb a 25 masik fejleszto munkajabol lenne ott par turhetobb resz 😛

Rage47
Nagyon kösziii!😊
nem semmi vagy, szerinted mi szükség van rá?
hogyha az a "szar" single ahogy te mondod(szerintem kurva jó)nem lenne akkor nem lenne condition zero sem!
Valen
a CZ egy külön játék, annyi köze van a CS-hez, hogy ugyanazok készítették, minimális változtatást a játékmenetben, egyebekben. Ja és az én konfigomon 1280x1024 FULL-ban és 800x600 Low-ban egyaránt szaggat vaalmiért 😊), holott ugyanolyan randa mint a sima CS-s 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Shongi
Hu bazeg jó ez a CZ, csak egy valamit jobban tettem volna ha nem töltök be.
Magyarázza el nekem valaki hogy mi szükség volt arra a förtelmes háborús singlere ami a Deleted Scenesben van.

a CZ teljesen fuggetlen a CS-tol minden formajaban, netes jatekhoz kell Steam.

Rage47
pénz? szoval ez azt akarja jelenteni, hogy nem egy alap Counter-Strike-ra kell telepiteni? Mert haverom mondta, hogy 1.6-os Cs-re kell majd installálni...
Shongi
THX

Dynamic
Kösz már megoldottam.Elfelejtettem bemásolni a dll filet.
csak penz.

dikki*yysw
Beállítás kérdése, öcsém anno áthaxolta a POD-botokat, mozdulni nem lehetett ellenük.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Rage47
Sziasztok!
Kell a Condition Zero-hoz vmi Counter-Strike? pl. 1.5?
a
jah csak most megkérdezted h van-e csít, adtak neked linket és ha véletlen benéz erre a topicra egy-két kis iciripiciri 11 éves akkor már CZ-ben is több LESZ a csíter

LSC
elõször ne a deleted scenes-t indítsd hanem a simár és oda írd a serialt utánna jó lessz a másik is

szurmakotium
Úristen! kérdezek valamit és mindenki az értelmét firtatja ... kit érdekel, hogy mi a picsát csinál vele .. már õszintén ! ha neki az esik jól hogy halomra lõjjön
egy halom bitet legnehezebb fokozaton és ezt úgyakarja megtenni hogy közben nem sérül meg ... kit érdekel ??
Nem játszik a neten, otthon ül a valagán és 3 nap alatt megunta a botokat és mielõtt letörli ki akar próbálni egy-két dolgot ...

De mit magyarázkodok én itt amikor egy normális hozzászólás sem volt idáig, csak fikázás ...

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
easyt, meg normalt már végignyomta ...

Dynamic
Condition Zero/valve/cl_dlls
Dynamic
Vicces, de harmadjára már unalmas.Egyébként megoldottam.
Shongi
Mondjatok már egy serialt please ami mûködik vagy legalább azt hogy hova kell tenni a gameUI.dll nevû fájlt

Jonny87
Igen van, a boltban :]

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Dynamic
Most akkor megy a játék vagy nem?Nekem az "aaaaa..." serialt nem fogadja el.Van hozzá használható serial??
a
POD-bothoz képest azé ISTEN

a
meg azé experten és elég gyengék a botok (az emberekhez képest)...

a
kérdezd meg azt is tõle h mi értelme a csíteknek botok ellen? most õszintén ez nem hülyeség egy picit?

Szerintem meg tanuljon meg jatszani az easy szinten, bekapcsolt tutorral.

szurmakotium
átadtam az üzeneted neki ...

azt mondta, hogy nem érdekeli holmi fake gyerekek hulladék hozzászólása ... Õ akkor is expert difflevelen akar darálni a botok ellen csítekkel ...

A "láma faszt" meg remélem nem nekem szántad !

Mit kell csinálni a Phillipinos szigeti pályán, a kezdés után? Van infrám, de nem tudok továbbmenni.

Kandurex
bazze, húh még jó, hogy múlt héten lanon voltam és van fent 1.5...megtálta hál'istennek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dikki*yysw
Kipróbáltam, egész jó.

Mondjuk én régen rengeteget botoztam, talán ezért nem látom gyengének õket.

Meg CS-s szemmel nézve szépek az újratextúrázott játékok.

Egyszóval nekem bejött!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

lejart. tedd fel a kis steaminstallt es konvertalj+frissits 1.5ot vagy kerj el vkitol friss cs-s cache filet, vagy toltsd a steamrol.

Kandurex
hé flekO? merre tûnt a CS.hu -ról a 350MB chase steam file, counter-strikes-tõl mindenestûl? mer' CZ azt láttam van,de a sima CSnek lába klt vele vala' valami...?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a
jah már visszaolvastam

a
a warezolt CZ az Steam-es? (vengeance-féle)

Késsel, jobb oldalt csapjál rá párat a bokorra 😉
Köszi, köszben sikerült rájönnöm épp most játszottam ki😊
Jonny87
mp_allowdownload 1 legyen, és ugy tölti szépen magától. (lassan:\)

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

DarkJedi
Úgy hogy jön a map, és ha nincs meg akkor letölti a szerverrõl.

Extraboy
FLeKO!
1.5 serverrol jatek kozbe pld. mapot hogy lehet letolteni?
(nincs meg a nextap pld. es...)