Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo, akkor usse a kessel az utra logo faagat, amig el nem szakad.

Extraboy
😄

Jonny87
Azt úgysem érti 😊 Vágj fát ez neki tuti bonyolult 😛P

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

és te hogy jutottál tovább a repülõgép órrától merre kell menni,

Jonny87
Kriszta nyomkodni kell a gépeket 1 kicsit beljebb lévö szobában.

Ugyan olyan sz@r mint az 1.6 😛

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

half-lifeot lehet venni a boltban, vagy holnaptol a condition zerot, mind2 melle jar a CS is a Steamen keresztul.

cs egyáltalán meg lehet még venni a boltban?
de nemtom mi kell egyáltalán hozzá!Mennyi a bótba?
BaLeeX
Egy fizetõs warezoldalról letöltöd a progit és otthon tudsz majd vele játszani de neten csak ha megveszed mert a Steam miatt nem lehet tört szerveren játszani vele úgy hallottam.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

CSá!
Lelkes kezdõ vagyok!Megtudnátok mondani hogy mit kéne letöltenem ill. megszereznem hogy tudjak játszani neten ill. itthon!Ée hannan lehetne cuccokat leszedni!Pls segítsetek!köszi
BaLeeX
Van valami móccer, hogy a steamról letöltött fájlt valahogy fel lehessen telepíteni a gépre és használni lehessen?
Persze fizetés nélkül.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

LSC
de miért vennék meg amikor a multi szinte 1:1 ugyanaz? Vagy mi az új benne mert én nem vagyok nagy CS-s de amennyit játszottam vele semmi újat nem láttam ebben.

LSC
na mind1 legalább aki megveszi kevesebb csíterrel játszik majd mert legalább lehet banolni õket a francba.

LSC
A réginél ki tudták kerülni nem?

LSC
ugyanolyan mint a régi ha azt ismered.

maggi
be tudnatok tenni egy altalatok keszitett screenshotot a jatekbol ?
Én is a bokros pályánál akadtam el, de kicsit meszebb😊
1 ajtónál vagyok amit felkéne robbanitani, de nincs nálam semmi, és nem is találok😞
visszafelé se nagyon tudok menni, mert bevan omolva az egész.
Mit kell ott csinálni?
nincs, es nem is lesz a Steamnek koszonhetoen.

LSC
#781-re valamit plz

nem igazan ertem a kerdest, linuxos HLDS van www.counter-strike.hu -n, a czero gamet kell frissiteni, vagy letolteni a valvetol torrenten.

Extraboy
FLeKo!
Be tudnad nekem linkelni a sima 1.6 linuxra dedicated server fajlat. Mert pontosan mar nem nagyoj tudok eligazondi h mikor lesz cz es mikor 1.6. Thx

Extraboy
😄DD

va`gj fa`t.

LSC
kicsit lemaradtam van magyar tört szerver ehhez?

LSC
pusztuljon meg a haverod a csítjeivel együtt láma fasz.

sziasztok Condition Zero Deleted Scenes ezzel játszok de elakadtam azon a pályán mikor van 1 lezuhant repulõgép elõttem ilyen rácsos kerítés na itt nem tudom merre kell menni mert ha a repülõgép oránál bemék a rácsos kerítésen a lyukon akkor van 1 galy ami elájja az utam Segítsetek
Kösz

BaziJoe
Sziastok tört szerverek a játékhoz Vannak?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Felrakta a játékot,de az elején akarja betölteni de lefagy az egész.
Mi lehet a gond? A cdrõl mit kell bemásolni?

Ok csítnagyfõnök, értettem.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

szurmakotium
Pityuka fõvezér, ha nem tudod kérdésre a választ tolni akkor a baromságaidat tartsd meg megadnak ...

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
Vagy adj egy linket és meg van oldva ...

btw, nem is én játszom vele ha figyeltél volna ..

Smuggler
tudom biztos sokan kérdeztek már, de eza Counter_Strike_Condition_Zero-VENGEANCE ez már a full nembéta normális CZ vagy micsodA?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Extraboy
Ne csitelj ugy meg van oldva.

szurmakotium
hi all,
tud valaki hozzá proper cheateket ?

Ez egyik barátomnak kellene, de sehol nem találtunk hozzá mûködõt cheatet ...

Jonny87
Veddmeg a játékot, és lesz serialod ? Ugye milyen ördögi ?

az nálam nem mûxik

robotnyk
nyomj A betûket végig
Tudtok egy serial numbert?

Hály!

Lehet lanon nyomni a játékot?Tud róla vki vmit?
Törölt felhasználó
Beállítottam, de mivel letöröltem ezt a szarhalmot már nincs jelentõsége! Kösz a tippet, máskor hasznos lesz!
DarkJedi
Attól függ milyen nehézségen játszol. Ha nehezebben, akkor nem elég ha megölsz kettõt mp5-tel hanem túl is kell élned a kört.

[NST]Cifu
Rakd fel a 4.2-es vagy 4.3-as Cataclyst-ot és állísd be a "Megjelenítés Tulajdonságai -> Beállítások (fül) -> Speciális -> Megjelenítõ eszközök (fül) -> Megjelenítõ (a monitor fölötti gomb) -> és itt a "frissitési frekvenia felülírása" legyen annyi, amennyit akarsz (ha mondjuk 100Hz-et, akkor 100Hz). Utána OK, és voilá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toMpEr
Direct3D-ben nem is erdemes elinditani, Opengl-re van tervezve

hali megint én az office pályán mit kell csinálni kinyirtam 7 embert megmentettem a tuszokat 2 csávolt lelöttem 1 körbe machine gunnal és tuléltem de nem történt semmi
mit kell csinálni machin gunnal egymás után kell lelöni 2 embert vagy mit ?

LSC
Üres na

LSC
ÉS HÁNY MAGYAR AKINEK MEGVAN MÁR A GAME? ÜRS MINDKETTÕ. CAPS LOCK POWA

Törölt felhasználó
Ezt a szánalmas taknyot! Aszongya nem támogatja a kártyám a direct3dt és hajlandó elindulni openglben 60Hz-en! Radeon 9500Pro. Érdekes, a Far Cry az megy vele... Ez a fosadék szar meg problémázik. Hát dugja fel a Valve magának.

Bocs.