1406
Condition Zero
-
#926 Cégnél vagyok nem tudtam megnézni a link-eket.De így már tiszta és ismét köszi! -
FLeK0 #925 Szerintem ketto link .hu -s volt a 3-bol, raadasul az egyik egy bolte. -
#924 Akkor ezek szerint Magyarországon nem lehet kapni CS:CZ-t?
Csak net-en tudom megrendelni?
-
FLeK0 #923 fuggetlenek egymastol. -
FLeK0 #922 Leggyorsabban a Steamen, picit dragabban lehet rendelni, vagy megvenni. -
#921 elég egy eredeti half-life cd kulcs mer az nkm van vhol vagy megkell venni eredetiben a CZt is -
#920 Steamen lehet. -
#919 Sziasztok!
Hol lehet kapni CZ-t? -
FLeK0 #918 -command update -game czero -
#917 FLeKO!
Letoltottem a www.steampowered.com-rol a steames HLDS-t csak hogy ez nem condition zero HLDS hanem sima 1.6. Ezt hogy tudom cz-ve felupdatelni? -
Herkulles #916 ehh -
#915 Jo megvan mar nem kell -
#914 Es most h steamen legyen az hogy csinaljam? Mert a dobozosbol raktam fel a DS-t, azt en hogy tudom steamre varazsolni hogy letoltse a patchet? -
#913 Szia! Tudom, hogy benne van, csak nekem nem müködik.Mikor átakarom másolni, mindig valami doshibára hivatkozik.A valve/cl_dll. mappába másolom. De mindegy ,mert ha máshova másolom ugyanazt a hibát irja ki, hogy nem másolhato valami dosprobléma miatt. Ezért keresem annyira azt a fájlt. Köszike annak, aki esetleg mégis elküldi a [email protected] cimemre! Ja, és köszi neked is, hogy legalább irásra méltattál! -
FLeK0 #912 ugy hogy elinditod a Steamben a DS-t, aztan vagy atkonvertalja amid van, vagy letolti ha bugos. -
#911 Igen, de en ugy csinaltam h a deleted scenes-t nem steamrol tettem fel hanem a dobozost es a multiat toltottem csak a steamrol. Akkor igy hogy tudom felpathchelni???? -
#910 tegyük fel, nincs net és dobozos verzió van -
#909 És hova írod be? -
#908 Counter Strike Condition Zero
Added: 2003-12-11
Rating - 15%, Yes - 235, No - 1320
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
ez műkszik?
-
#907 Ha eredetid van, steamen jön automatice. -
#906 Ezt a javitopatchet honnan lehet letolteni? -
#905 Valaki tudna adni egy vegigjatszasnal jkeszult save fajlt. Mert en mar vegigjatszottam csak letoroltem es most a veglegesben a kimaradt kuldiket meg szeretnem csinalni. Thx -
#904 Benne van a krekk könyvtárban (vengeance) a cd-n ha nem tűnt volna fönek. -
#903 [email protected] cimre. köszike! -
#902 Hali!
A GameUI.dll-re lenne szükségem ami kell a krekkeléshez,mert enyém valami doshibát ir ki. Lécci mailban küldje el valaki. -
FLeK0 #901 Ezt mar javitottak az elso patchben. -
#900 Na igen. -
Hill #899 Engem rohadtul zavar, hogy a deleted scenes-ben a world mapon magan a terkepen nincsenek beszinezve az adott kuldik megfelelo szinre, ahogy ott mellette jelolik (Current, Unlocked, Locked), csak a sivar, szurke terkep.. Ezt legalabb megcsinalhattak volna meg:( -
#898 ddd- :DDDDD
dikki- igyetertek veled de azert volt egy par elvezetes kuldetes, nem volt azert minden olyan szar. (h nem lehetett vasarolni az kifejezetten szar volt!) -
#897 Én meg felmásztam a ládákon a párkányra, és nem robbantottam vagy lőttem szét semmit.
Egyébként kritikán aluli a deleted scenes. Annyira szar, hogy ha ez egy ingyenes mod lenne, se játszanék vele.
A sima CZ-rész nagyon tetszik, de a deleted scenes nem.. -
ddd #896 vagy bedob egy gránátot és az szétrobbantja a ládákat :)
nem is tudtam, hogy a ládák miatt nem nyilik csak kinomban bedobtam egy gránátot és volt ajtó nincs ajtó :D
-
#895 Egyebkent igen, a vegenel tartasz -
#894 Ha jol emlekszem akkor neked kell felmenned bemenni a 2reszes ajto moge. Az ajto mindket kapujat tamasztja egy doboz amitol nem nyilik kivurol. Lodd szet ezeket!
Sok sikert remelem jol emlekszem :) -
Rain1 #893 Hello! Játszik valaki a CZ: Deleted Scenes résszel? Ha igen akko plz segítsen: Az első pályán tartok, a (remélem) legvégén, mikor a serölt csapattársamat el kell vinnem a repülöhöz. Na ott tartok, hogy megtaláltam a repülöt de nem tudom odavinni a csapattársat mert nem tud felugrani a dobozokra:( -
#892 1,5 óra munka ! huha ! :PP -
#891 Bacc+ a ***** i**** előbb véletlenül letöröltem a profilomat. Már a felénél tartottam a játéknak.
****** ***** **** ************ ******* * ******* -
FLeK0 #890 alway keep this game up2date-re allitassal, ha nem kezdi el tolteni (monitor ablakban lathatod) akkor inditsd ujra 1x a Steamet. vegso esetben pedig a jatekba belepesnel hagyd tolteni sokat.- -
#889 FLeKo!
1000THX az amit mondtal csak most azt irja h "amount acquirced 88%" , pedig amikor feltettem akkor 100%ot irt ki de nembaj. Folytatni hogy tudom? -
FLeK0 #888 van. -
#887 emberek van már megoldás a "windowsba kicsap" problemre vega +nliso jo 2. cds versioval...
jáccani szeretnék már de mindig kilép :(
release hiba ? pls vki helpet ..viszolvastam megoldást nem találtam..előre is köszi