1406
Condition Zero
  • Tufa16
    Elméletileg az az 1110-as patch van fent vagy hasonló! Nézzétek! az 1.5 simán megy. Hány patch van összesen? Ha van még légyszives ird ki a linkjét hogy hol van! Driverből is a legujjabb van! FX5600 egyébként! Ötlet?
  • FLeK0
    sztem kiderul, hogy Steamen akar jatszani vele, az meg teljesen kompatibilis XPvel (patchelt regi HL is az volt az utobbi evekben), vmi driverbaja lehet sztem.
  • Mayday
    Lehet, hogy hulyeseg, amit mondok, de minden peccsed lenn van a HL-hez?
    Mert asszem XP alatt alapbol nem megy, csak peccsel!
  • Tufa16
    Help! Van eredeti halflife-om. Elkezdenék játszani 1.6al de egy idő után, mondju ha rányomok a settingsre vagy bármi másra, kifagy a játék és valami run time error jön elő ami azthiszem a hl.exe-re hivatkozik. De mint már mondtam eredeti a Half Life. vettem még1et és ott is uanaz a probléma! Mit tegyek hogy ez megoldódjon? Fontos lenne! Ja és CZ-nél is ugyanez van! HELP!
  • O0D:
    XP alól fel lehet rakni és megy 98 alatt is
  • Extraboy
    Haver probalja meg azt hogy megprobalja pld. iso busterrel megnyitni a CD kepfajlt es nezze meg hogy semmi hibat nemir-e ki. (ezt tedd meg te is), ha csak nala lesz hiba akkor valoszinu a winnel lehet valami problem
  • end
    hát mit mondjak rá a cs1.6 és cz között semmi különbség grafikában
    talán a cz ben jobbak a botok
  • Shep
    havernak csinálja, hogy nem ismeri fel a 2. CD-t ezzel szemben én XP alá ugyanazokból a fileokból simán felraktam
  • Extraboy
    Mer, 98 alatt mit csinal?
  • Shep
    win98 alatt is feltelepült már vkinek?
  • FLeK0
    mi mast mondhatnek? jatszani akart neten, es mas modja nincsen, max netcafeban x penzert..
  • BaLeeX
    A gyüjtögess is tény?
  • FLeK0
    csak tenyeket kozlok, nemvagom mi olyan fura ebben.-
  • BaLeeX
    Fleko te részesedést kapsz a Valvetól vagy mi a tököm van?
  • Doby22
    ezek.tar kiterjesztésűek
  • FLeK0
    ha szerzel egy eredeti, meg fel nem hasznalt cdkeyt, akkor be fogod tudni tenni, konkretan nem a hl.exen mulik..
  • ppTraktor
    tehát akkor nem tudom betenni a crackeltet steambe? vagy csak szerverek nincsnenek??
  • O0D:
    "Mert nekem nem sikerül feltenni a 2Cd-t,nem fogadja el.
    Mi lehet vele?"

haveromnak is volt ilyen, mert ő clone cd nek a virtuális meghajtójába mountolta be és úgy nem ment. nekem Démon túlszal simán elfogadta. Próbáld ki.
  • FLeK0
    nem, nincsenek, gyujtogess.
  • ppTraktor
    Crackolt verziót betudom tenni Steambe?? és ha igen, vannak tört szerverek??
  • Extraboy
    thx, mert aztmondtak (war kozben) hogy nem megengedett es ezert restartoltak 2* (mind2* mi vezettunk)
  • FLeK0
    ha ott csipog, akkor igen.
  • Extraboy

Ez megengedett egy waron?
  • FLeK0
    http://www.gody.hu/?a=g1&l=hu
    http://www.earthquake.hu/rules/eq6_cs_szabalyzat.txt
  • Extraboy
    Valaki meg tudna adni egy olyan linket ahol magyarul le van irva az osszes CPL szabaly? (Egy war miatt nagyon osszevesztunk es ezer kene lehetole minel gyorsabban) THX
  • FLeK0
    az elso tusz elotti teremben 1 polcon.
  • piamania
    HI!Most Puerto Inguezaban akadtam meg (magyarul argeninában vagyok most!)!Bejutottam a házba, és egy ajtót kéne felrobbantanom!Igen ám,csak nincs, az amivel felkéne, és sehol nem találok!Ti hol találtatok?
  • maxius
    Ha kell serial, akkor bökj ide!
    Nekem az a bajom, hogy néhány pálya után (campaignban kb. a 4dik sorozat után) egy idő után az egeret teljesen elcseszi...avagy jöhet a reboot
  • Extraboy
    De ezek milyen kiterjesztesu fajlok?
  • Extraboy
    Igen ketto van a multi meg a deleted scenes asszem a DS-be ird be az aaaaaaa...-t es akkor a masik resze el fogja fogadni automatikusan. (nekem igy volt)
  • ppTraktor
    Hello, nekem az lenne a problémám, hogy indításkor CD-key-t kér nah most az INFO fileben megadott AAAAAAAAAAAA meg a venge nem működik, esetleg tudja valaki, hogy mi a probléma?
  • Doby22
    counter.strike.condition.zero.cd2.proper-nliso
    counter_strike_condition_zero.cd1-vengeance

Ezt ogy lehet telepíteni?
    tudja vki?
    Mert nekem nem sikerül feltenni a 2Cd-t,nem fogadja el.
    Mi lehet vele?
  • Extraboy
    FLeKO!
    Megcsinaltam a VAC-nal amit mondtal es meg nem vettek kle a bant viszont kaptam egy levelet amiben semmi erdekes nem volt. A steamid-t igy kell megadni ugye? STEAM_0:0:12345
  • FLeK0
    jobbra fent...............
  • piamania
    De én a golyóállóüvegnél egy ..... rést sem látok!Pontos helye hol van?
  • FLeK0
    nem kell loni semmit, van egy res rajta, dobjal be 1 HE granatot es kesz.
  • piamania
    Extraboy!A golyóállóüveget,ami mögött a faszi van azt lőtted körbe?
  • Extraboy
    A steam ID-t igy kell megadni ugye? STEAM_0:0:steamid
  • Extraboy
    Huh, mar nem emlekszem de az uveget asszem vegiglottem es a vegen lattam hogy keletkezett egy res. (azt is meg lehet probalni hogy granatot mellevagsz es a robbanastol kitorik!)
    FLeKO!
    Megcsinaltam azt amit mondtal a vac-ra de meg mindig nem vettek le a bant! Meg mit tudok csinalni?
  • piamania
    Tudom hülye vagyok!De olyanoknak a pontos helye hol van?