1406
Condition Zero
-
#1086 Elméletileg az az 1110-as patch van fent vagy hasonló! Nézzétek! az 1.5 simán megy. Hány patch van összesen? Ha van még légyszives ird ki a linkjét hogy hol van! Driverből is a legujjabb van! FX5600 egyébként! Ötlet? -
FLeK0 #1085 sztem kiderul, hogy Steamen akar jatszani vele, az meg teljesen kompatibilis XPvel (patchelt regi HL is az volt az utobbi evekben), vmi driverbaja lehet sztem. -
#1084 Lehet, hogy hulyeseg, amit mondok, de minden peccsed lenn van a HL-hez?
Mert asszem XP alatt alapbol nem megy, csak peccsel! -
#1083 Help! Van eredeti halflife-om. Elkezdenék játszani 1.6al de egy idő után, mondju ha rányomok a settingsre vagy bármi másra, kifagy a játék és valami run time error jön elő ami azthiszem a hl.exe-re hivatkozik. De mint már mondtam eredeti a Half Life. vettem még1et és ott is uanaz a probléma! Mit tegyek hogy ez megoldódjon? Fontos lenne! Ja és CZ-nél is ugyanez van! HELP! -
#1082 XP alól fel lehet rakni és megy 98 alatt is -
#1081 Haver probalja meg azt hogy megprobalja pld. iso busterrel megnyitni a CD kepfajlt es nezze meg hogy semmi hibat nemir-e ki. (ezt tedd meg te is), ha csak nala lesz hiba akkor valoszinu a winnel lehet valami problem -
end #1080 hát mit mondjak rá a cs1.6 és cz között semmi különbség grafikában
talán a cz ben jobbak a botok -
#1079 havernak csinálja, hogy nem ismeri fel a 2. CD-t ezzel szemben én XP alá ugyanazokból a fileokból simán felraktam -
#1078 Mer, 98 alatt mit csinal? -
#1077 win98 alatt is feltelepült már vkinek? -
FLeK0 #1076 mi mast mondhatnek? jatszani akart neten, es mas modja nincsen, max netcafeban x penzert.. -
#1075 A gyüjtögess is tény? -
FLeK0 #1074 csak tenyeket kozlok, nemvagom mi olyan fura ebben.- -
#1073 Fleko te részesedést kapsz a Valvetól vagy mi a tököm van? -
#1072 ezek.tar kiterjesztésűek -
FLeK0 #1071 ha szerzel egy eredeti, meg fel nem hasznalt cdkeyt, akkor be fogod tudni tenni, konkretan nem a hl.exen mulik.. -
ppTraktor #1070 tehát akkor nem tudom betenni a crackeltet steambe? vagy csak szerverek nincsnenek?? -
#1069 "Mert nekem nem sikerül feltenni a 2Cd-t,nem fogadja el.
Mi lehet vele?"
haveromnak is volt ilyen, mert ő clone cd nek a virtuális meghajtójába mountolta be és úgy nem ment. nekem Démon túlszal simán elfogadta. Próbáld ki. -
FLeK0 #1068 nem, nincsenek, gyujtogess. -
ppTraktor #1067 Crackolt verziót betudom tenni Steambe?? és ha igen, vannak tört szerverek?? -
#1066 thx, mert aztmondtak (war kozben) hogy nem megengedett es ezert restartoltak 2* (mind2* mi vezettunk) -
FLeK0 #1065 ha ott csipog, akkor igen. -
Ez megengedett egy waron? -
FLeK0 #1063 http://www.gody.hu/?a=g1&l=hu
http://www.earthquake.hu/rules/eq6_cs_szabalyzat.txt -
#1062 Valaki meg tudna adni egy olyan linket ahol magyarul le van irva az osszes CPL szabaly? (Egy war miatt nagyon osszevesztunk es ezer kene lehetole minel gyorsabban) THX -
FLeK0 #1061 az elso tusz elotti teremben 1 polcon. -
piamania #1060 HI!Most Puerto Inguezaban akadtam meg (magyarul argeninában vagyok most!)!Bejutottam a házba, és egy ajtót kéne felrobbantanom!Igen ám,csak nincs, az amivel felkéne, és sehol nem találok!Ti hol találtatok? -
maxius #1059 Ha kell serial, akkor bökj ide!
Nekem az a bajom, hogy néhány pálya után (campaignban kb. a 4dik sorozat után) egy idő után az egeret teljesen elcseszi...avagy jöhet a reboot -
#1058 De ezek milyen kiterjesztesu fajlok? -
#1057 Igen ketto van a multi meg a deleted scenes asszem a DS-be ird be az aaaaaaa...-t es akkor a masik resze el fogja fogadni automatikusan. (nekem igy volt) -
ppTraktor #1056 Hello, nekem az lenne a problémám, hogy indításkor CD-key-t kér nah most az INFO fileben megadott AAAAAAAAAAAA meg a venge nem működik, esetleg tudja valaki, hogy mi a probléma? -
#1055 counter.strike.condition.zero.cd2.proper-nliso
counter_strike_condition_zero.cd1-vengeance
Ezt ogy lehet telepíteni?
tudja vki?
Mert nekem nem sikerül feltenni a 2Cd-t,nem fogadja el.
Mi lehet vele? -
#1054 FLeKO!
Megcsinaltam a VAC-nal amit mondtal es meg nem vettek kle a bant viszont kaptam egy levelet amiben semmi erdekes nem volt. A steamid-t igy kell megadni ugye? STEAM_0:0:12345 -
FLeK0 #1053 jobbra fent............... -
piamania #1052 De én a golyóállóüvegnél egy ..... rést sem látok!Pontos helye hol van? -
FLeK0 #1051 nem kell loni semmit, van egy res rajta, dobjal be 1 HE granatot es kesz. -
piamania #1050 Extraboy!A golyóállóüveget,ami mögött a faszi van azt lőtted körbe? -
#1049 A steam ID-t igy kell megadni ugye? STEAM_0:0:steamid -
#1048 Huh, mar nem emlekszem de az uveget asszem vegiglottem es a vegen lattam hogy keletkezett egy res. (azt is meg lehet probalni hogy granatot mellevagsz es a robbanastol kitorik!)
FLeKO!
Megcsinaltam azt amit mondtal a vac-ra de meg mindig nem vettek le a bant! Meg mit tudok csinalni? -
piamania #1047 Tudom hülye vagyok!De olyanoknak a pontos helye hol van?