Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már látom elég sokan letöltöttétek valahonnan 1 cd keyt tudna valaki adni?
eh. valve egy csíra szar akkor ugy nez ki le is törlöm a forum beírások alapján. hihetetlen banda ez a valve.
a steamhez is csak gratulálni lehet nekik egy korszakalkoto SZAR.
a steamhez is csak gratulálni lehet nekik egy korszakalkoto SZAR.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Örülj neki, hogy nem megy! Én leszedtem, felinstalláltam, elindítottam a CZ részt: semmi, béna botok, minden ugyanolyan. Aztán megnéztem a deleted scenes nevû részt... elõször ne tudtam, hogy sírjak vagy nevessek - végül simán elhánytam magam.
Ekkora égést még életemben nem láttam!!!!
DB
Ekkora égést még életemben nem láttam!!!!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Én jobbat tudok. Leszedtem a proper 2-es cd-t és azt sem fogadja el installáláskor. LOL?
Mi lehet a para?
Mi lehet a para?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Sziasztok.
Leszedtem a Gamet ,már a javitott 2. cd-el de mikor elinditom a játékot,választok embereket és ott a töltés végénél nekem folyamatosan visszalép windowsba 😞(
Tud esetleg valaki valami megoldást???
Leszedtem a Gamet ,már a javitott 2. cd-el de mikor elinditom a játékot,választok embereket és ott a töltés végénél nekem folyamatosan visszalép windowsba 😞(
Tud esetleg valaki valami megoldást???
Egy kicsit részletesebben:
Aki akar röhögni, szemesgessen a Deleted Scenesben. Valami szánalmas részleg, nem is értem, miért rakták bele a CS:CZ-be, merthogy ez nem kárpótlás a rajongóknak, inkább égés a készítõknek...
Az alap CS:CZ teljesen jó volna, ha az idõ nem járt volna el felette. De sajnos bizony eljárt. A játékmenet echte online, csak most offlineban, a botmenedzselés még az UT2K4 szintjét sem üti meg; az egész CS:CZ-t maga a CS fíling az, ami még viszi a hátán. A pályákon jópofa változások vannak (általában a gagyi felbontású textúrákat gagyi felbontású, de másmilyen textúrákra cserélték) és egy-két új is bekerült a repertoárba. Szomorú tény azonban, hogy a CS:CZ ettõl függetlenül sem vehetõ számításba a mostani mezõnyben: Nem két-három, hanem úgy öt évet késett - mert valószínûleg már a Quake3-Unreal idejében is eléggé húztuk volna a szánkat, ha egy INGYENES modhoz készült kiegészítõlemezt szinte null újítással, egy zsák pénzért sóztak volna ránk.
Aki akar röhögni, szemesgessen a Deleted Scenesben. Valami szánalmas részleg, nem is értem, miért rakták bele a CS:CZ-be, merthogy ez nem kárpótlás a rajongóknak, inkább égés a készítõknek...
Az alap CS:CZ teljesen jó volna, ha az idõ nem járt volna el felette. De sajnos bizony eljárt. A játékmenet echte online, csak most offlineban, a botmenedzselés még az UT2K4 szintjét sem üti meg; az egész CS:CZ-t maga a CS fíling az, ami még viszi a hátán. A pályákon jópofa változások vannak (általában a gagyi felbontású textúrákat gagyi felbontású, de másmilyen textúrákra cserélték) és egy-két új is bekerült a repertoárba. Szomorú tény azonban, hogy a CS:CZ ettõl függetlenül sem vehetõ számításba a mostani mezõnyben: Nem két-három, hanem úgy öt évet késett - mert valószínûleg már a Quake3-Unreal idejében is eléggé húztuk volna a szánkat, ha egy INGYENES modhoz készült kiegészítõlemezt szinte null újítással, egy zsák pénzért sóztak volna ránk.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Amit le lehet tölteni 2cd-s az már a final?
van benne single meg minden?
van benne single meg minden?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
tudnátok adni sn számot??
A rendes CZ-ben levo SP resz teljesen a CS-hez hasonlit, persze szebb es tobb feladat van, a Deleted Scenes meg ilyen "HL jellegu" vegigmegyek 120 terroristan 10perc alatt jatek.
A single része az milyen tipusú?Egyedül kell-e nyomni vagy csapatba?Mihez hasonlít inkább a Rainbowhoz vagy a Mohaahoz vagy a Ghost Recconhoz?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az 1.3 a lopott verzió. (elõzõ héten nyomtuk LANban, de sokminden hiányzik még belõle)

akkor ez mar vegleges? singlre reszrol rakj mar be par kepet, az atdolgozott palyakat mar lattuk
Rakjál be képeket
Nyílván nem fognak sokat adni egy Far Cry meg egy UT2k4 után olyan játéknak, ami ha két éve jelent volna meg, is rondának számított volna.
Én nem ezt várom a CS:CZtõl, ha szép grafot akarok akkor FC, ha hentelni akkor UT2k4. Én CS-zni akarok.
Én nem ezt várom a CS:CZtõl, ha szép grafot akarok akkor FC, ha hentelni akkor UT2k4. Én CS-zni akarok.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
re all nem tudgyátok honan lehet a az új cs-ét letölteni?
3,1-en áll a szavazás...
remélem nem megint valami beta szar
és milyen tomper?
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Date😞2004-03-20) Section😞PC Game ISOs) Title😞Counter Strike: Condition Zero (c) Valve/Sierra) Group😞VENGEANCE) Size😞97x15 M😎
CS kulon nem kell, adnak emelle is. Eredeti viszont igen, mert ez is ugyanugy Steamen lesz csak neten jatszhato.
Bocs, az elsõ kérdés kilõve. Viszont az érdekelne , hogy kell-e a EREDETI játék a multihoz? Úgy tudom, hogy ez egy különálló játék, tehát nem kell hozzá a CS.
Hello!
Megjelent már a CZ? Ha igen akkor hol lehet megvenni? Kell az eredeti játék a multihoz?
Megjelent már a CZ? Ha igen akkor hol lehet megvenni? Kell az eredeti játék a multihoz?
Valaki help. Az egesz szerevrunkon mindenkinek updateolni kellett a C-D-et es ha nem updateljuk akkor kidob ha updateljok akkor meg code <60>60> error. help valaki plz.
A jatek elorendelheto es toltheto a Steamen, $10-al olcsobban ha van CS-d. Megjelenes Steamen & USAban 23-an, €U-ban 26-an.
Valaki meg 1* help!
1.5-os servert akarok csinalni akkor hanyas verzioju hlds-t toltsem le es honnan?
1.5-os servert akarok csinalni akkor hanyas verzioju hlds-t toltsem le es honnan?
amxmod.net, forum, released plugins resz.
Valaki meg tudna mondani hogy cs 1.5 hoz honnan tudom leszedni a warcraft3 modot???
Nagyon megkoszonnem (linuxra kene, serverre)
Nagyon megkoszonnem (linuxra kene, serverre)