Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már látom elég sokan letöltöttétek valahonnan 1 cd keyt tudna valaki adni?

grayfox
eh. valve egy csíra szar akkor ugy nez ki le is törlöm a forum beírások alapján. hihetetlen banda ez a valve.
a steamhez is csak gratulálni lehet nekik egy korszakalkoto SZAR.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

DonnieBrasco
Örülj neki, hogy nem megy! Én leszedtem, felinstalláltam, elindítottam a CZ részt: semmi, béna botok, minden ugyanolyan. Aztán megnéztem a deleted scenes nevû részt... elõször ne tudtam, hogy sírjak vagy nevessek - végül simán elhánytam magam.
Ekkora égést még életemben nem láttam!!!!

DB

A ti kung-futok nem erős!

grayfox
Én jobbat tudok. Leszedtem a proper 2-es cd-t és azt sem fogadja el installáláskor. LOL?
Mi lehet a para?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sziasztok.

Leszedtem a Gamet ,már a javitott 2. cd-el de mikor elinditom a játékot,választok embereket és ott a töltés végénél nekem folyamatosan visszalép windowsba 😞(
Tud esetleg valaki valami megoldást???

And5
legalább lehet multiba jácani vmi tört serveren ?

Toughtful
Egy kicsit részletesebben:
Aki akar röhögni, szemesgessen a Deleted Scenesben. Valami szánalmas részleg, nem is értem, miért rakták bele a CS:CZ-be, merthogy ez nem kárpótlás a rajongóknak, inkább égés a készítõknek...

Az alap CS:CZ teljesen jó volna, ha az idõ nem járt volna el felette. De sajnos bizony eljárt. A játékmenet echte online, csak most offlineban, a botmenedzselés még az UT2K4 szintjét sem üti meg; az egész CS:CZ-t maga a CS fíling az, ami még viszi a hátán. A pályákon jópofa változások vannak (általában a gagyi felbontású textúrákat gagyi felbontású, de másmilyen textúrákra cserélték) és egy-két új is bekerült a repertoárba. Szomorú tény azonban, hogy a CS:CZ ettõl függetlenül sem vehetõ számításba a mostani mezõnyben: Nem két-három, hanem úgy öt évet késett - mert valószínûleg már a Quake3-Unreal idejében is eléggé húztuk volna a szánkat, ha egy INGYENES modhoz készült kiegészítõlemezt szinte null újítással, egy zsák pénzért sóztak volna ránk.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Toughtful
Szánalmas.hu... 😞

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Serpa
képeket beszúrhatna vki !

DarkJedi
Igen.

Amit le lehet tölteni 2cd-s az már a final?
van benne single meg minden?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Jonny87
oda tudnád adni az árát ?

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

tudnátok adni sn számot??

nagykispeter
Köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

A rendes CZ-ben levo SP resz teljesen a CS-hez hasonlit, persze szebb es tobb feladat van, a Deleted Scenes meg ilyen "HL jellegu" vegigmegyek 120 terroristan 10perc alatt jatek.

nagykispeter
A single része az milyen tipusú?Egyedül kell-e nyomni vagy csapatba?Mihez hasonlít inkább a Rainbowhoz vagy a Mohaahoz vagy a Ghost Recconhoz?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Az 1.3 a lopott verzió. (elõzõ héten nyomtuk LANban, de sokminden hiányzik még belõle)

balcooo
vagjal be képeket ezerrel jaja, kivancsi vagyok mennyit fejlodott a lopott óta

CalebJoe
Ez tényleg kijött! Jeee
dikki*yysw
De hülye vagy, édes fiam.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

toMpEr
*nuked*

toMpEr
az meg beta, tavaly szeptemberben szivargott ki

Thunderstorm
az 1.3-as verzió van meg.mindjárt rakom a képeket.

toMpEr
akkor ez mar vegleges? singlre reszrol rakj mar be par kepet, az atdolgozott palyakat mar lattuk

Thunderstorm
egy 5 perc múlva berakok.tök jó hogy a régebbi pályák is át vannak dolgozva.

Rakjál be képeket
Thunderstorm
nekem megvan a cs:cz.kegyetlenül jó.kérdezzetek akármit vele kapcsolatban, válaszolok.

DarkJedi
Hmm... Keddig kibírjuk, úgyis itt a Far Cry, a cache meg már ott figyel a steam könyvtárban 😊

dikki*yysw
Steamrõl le lehet nemsokára.

dikki*yysw
Nyílván nem fognak sokat adni egy Far Cry meg egy UT2k4 után olyan játéknak, ami ha két éve jelent volna meg, is rondának számított volna.
Én nem ezt várom a CS:CZtõl, ha szép grafot akarok akkor FC, ha hentelni akkor UT2k4. Én CS-zni akarok.

re all nem tudgyátok honan lehet a az új cs-ét letölteni?
dikki*yysw
Elvileg final.

3,1-en áll a szavazás...
remélem nem megint valami beta szar

és milyen tomper?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

dikki*yysw
WOW!

toMpEr

toMpEr
Date😞2004-03-20) Section😞PC Game ISOs) Title😞Counter Strike: Condition Zero (c) Valve/Sierra) Group😞VENGEANCE) Size😞97x15 M😎

CS kulon nem kell, adnak emelle is. Eredeti viszont igen, mert ez is ugyanugy Steamen lesz csak neten jatszhato.

Bocs, az elsõ kérdés kilõve. Viszont az érdekelne , hogy kell-e a EREDETI játék a multihoz? Úgy tudom, hogy ez egy különálló játék, tehát nem kell hozzá a CS.
Hello!
Megjelent már a CZ? Ha igen akkor hol lehet megvenni? Kell az eredeti játék a multihoz?
Extraboy
Valaki help. Az egesz szerevrunkon mindenkinek updateolni kellett a C-D-et es ha nem updateljuk akkor kidob ha updateljok akkor meg code <60> error. help valaki plz.

A jatek elorendelheto es toltheto a Steamen, $10-al olcsobban ha van CS-d. Megjelenes Steamen & USAban 23-an, €U-ban 26-an.

Extraboy
FLeKO. WWCL legujabb valtozatat honnan tom letolteni?

Extraboy
Mar nem kell

Extraboy
Valaki meg 1* help!
1.5-os servert akarok csinalni akkor hanyas verzioju hlds-t toltsem le es honnan?

amxmod.net, forum, released plugins resz.

Extraboy
Valaki meg tudna mondani hogy cs 1.5 hoz honnan tudom leszedni a warcraft3 modot???
Nagyon megkoszonnem (linuxra kene, serverre)

Extraboy
Valaki tudja hogy az uj mirc mert nem csatlakozik 1altalan a serverre,. Mert ami a cshu-n van leirva azt a fajlt (nnscrit.nns) nem talaltam.
Pls. help
TXH