1406
Condition Zero
  • Darkboy
    Hogy kell felvenni a hegesztőpisztolyt?
  • LSC
    gondolom azon dolgoztak ennyit nem a "semmit nem változott szinte" multiján.
  • FLeK0
    lenne, csak legfejjebb a 25 masik fejleszto munkajabol lenne ott par turhetobb resz :P
  • Rage47
    Nagyon kösziii!:)
  • xtimer
    nem semmi vagy, szerinted mi szükség van rá?
    hogyha az a "szar" single ahogy te mondod(szerintem kurva jó)nem lenne akkor nem lenne condition zero sem!
  • Valen
    a CZ egy külön játék, annyi köze van a CS-hez, hogy ugyanazok készítették, minimális változtatást a játékmenetben, egyebekben. Ja és az én konfigomon 1280x1024 FULL-ban és 800x600 Low-ban egyaránt szaggat vaalmiért :)), holott ugyanolyan randa mint a sima CS-s :)
  • Shongi
    Hu bazeg jó ez a CZ, csak egy valamit jobban tettem volna ha nem töltök be.
    Magyarázza el nekem valaki hogy mi szükség volt arra a förtelmes háborús singlere ami a Deleted Scenesben van.
  • FLeK0
    a CZ teljesen fuggetlen a CS-tol minden formajaban, netes jatekhoz kell Steam.
  • Rage47
    pénz? szoval ez azt akarja jelenteni, hogy nem egy alap Counter-Strike-ra kell telepiteni? Mert haverom mondta, hogy 1.6-os Cs-re kell majd installálni...
  • Shongi
    THX
  • Dynamic
    Kösz már megoldottam.Elfelejtettem bemásolni a dll filet.
  • FLeK0
    csak penz.
  • dikki*yysw
    Beállítás kérdése, öcsém anno áthaxolta a POD-botokat, mozdulni nem lehetett ellenük.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Kell a Condition Zero-hoz vmi Counter-Strike? pl. 1.5?
  • a
    jah csak most megkérdezted h van-e csít, adtak neked linket és ha véletlen benéz erre a topicra egy-két kis iciripiciri 11 éves akkor már CZ-ben is több LESZ a csíter
  • LSC
    először ne a deleted scenes-t indítsd hanem a simár és oda írd a serialt utánna jó lessz a másik is
  • szurmakotium
    Úristen! kérdezek valamit és mindenki az értelmét firtatja ... kit érdekel, hogy mi a picsát csinál vele .. már őszintén ! ha neki az esik jól hogy halomra lőjjön
    egy halom bitet legnehezebb fokozaton és ezt úgyakarja megtenni hogy közben nem sérül meg ... kit érdekel ??
    Nem játszik a neten, otthon ül a valagán és 3 nap alatt megunta a botokat és mielőtt letörli ki akar próbálni egy-két dolgot ...

De mit magyarázkodok én itt amikor egy normális hozzászólás sem volt idáig, csak fikázás ...

• szurmakotium
    easyt, meg normalt már végignyomta ...
  • Dynamic
    Condition Zero/valve/cl_dlls
  • Dynamic
    Vicces, de harmadjára már unalmas.Egyébként megoldottam.
  • Shongi
    Mondjatok már egy serialt please ami működik vagy legalább azt hogy hova kell tenni a gameUI.dll nevű fájlt
  • Jonny87
    Igen van, a boltban :]
  • Dynamic
    Most akkor megy a játék vagy nem?Nekem az "aaaaa..." serialt nem fogadja el.Van hozzá használható serial??
  • a
    POD-bothoz képest azé ISTEN
  • a
    meg azé experten és elég gyengék a botok (az emberekhez képest)...
  • a
    kérdezd meg azt is tőle h mi értelme a csíteknek botok ellen? most őszintén ez nem hülyeség egy picit?
  • FLeK0
    Szerintem meg tanuljon meg jatszani az easy szinten, bekapcsolt tutorral.
  • szurmakotium
    átadtam az üzeneted neki ...

azt mondta, hogy nem érdekeli holmi fake gyerekek hulladék hozzászólása ... Ő akkor is expert difflevelen akar darálni a botok ellen csítekkel ...

A "láma faszt" meg remélem nem nekem szántad !
  • Darkboy
    Mit kell csinálni a Phillipinos szigeti pályán, a kezdés után? Van infrám, de nem tudok továbbmenni.
  • Kandurex
    bazze, húh még jó, hogy múlt héten lanon voltam és van fent 1.5...megtálta hál'istennek.
  • dikki*yysw
    Kipróbáltam, egész jó.

Mondjuk én régen rengeteget botoztam, talán ezért nem látom gyengének őket.

Meg CS-s szemmel nézve szépek az újratextúrázott játékok.

Egyszóval nekem bejött!
  • FLeK0
    lejart. tedd fel a kis steaminstallt es konvertalj+frissits 1.5ot vagy kerj el vkitol friss cs-s cache filet, vagy toltsd a steamrol.
  • Kandurex
    hé flekO? merre tűnt a CS.hu -ról a 350MB chase steam file, counter-strikes-től mindenestűl? mer' CZ azt láttam van,de a sima CSnek lába klt vele vala' valami...?
  • a
    jah már visszaolvastam
  • a
    a warezolt CZ az Steam-es? (vengeance-féle)
  • Kriszta76
    Késsel, jobb oldalt csapjál rá párat a bokorra ;)
  • Kriszta76
    Köszi, köszben sikerült rájönnöm épp most játszottam ki:)
  • Jonny87
    mp_allowdownload 1 legyen, és ugy tölti szépen magától. (lassan:\)
  • DarkJedi
    Úgy hogy jön a map, és ha nincs meg akkor letölti a szerverről.
  • Extraboy
    FLeKO!
    1.5 serverrol jatek kozbe pld. mapot hogy lehet letolteni?
    (nincs meg a nextap pld. es...)