1406
Condition Zero
-
Darkboy #846 Hogy kell felvenni a hegesztőpisztolyt? -
#845 gondolom azon dolgoztak ennyit nem a "semmit nem változott szinte" multiján. -
FLeK0 #844 lenne, csak legfejjebb a 25 masik fejleszto munkajabol lenne ott par turhetobb resz :P -
#843 Nagyon kösziii!:) -
xtimer #842 nem semmi vagy, szerinted mi szükség van rá?
hogyha az a "szar" single ahogy te mondod(szerintem kurva jó)nem lenne akkor nem lenne condition zero sem! -
#841 a CZ egy külön játék, annyi köze van a CS-hez, hogy ugyanazok készítették, minimális változtatást a játékmenetben, egyebekben. Ja és az én konfigomon 1280x1024 FULL-ban és 800x600 Low-ban egyaránt szaggat vaalmiért :)), holott ugyanolyan randa mint a sima CS-s :) -
#840 Hu bazeg jó ez a CZ, csak egy valamit jobban tettem volna ha nem töltök be.
Magyarázza el nekem valaki hogy mi szükség volt arra a förtelmes háborús singlere ami a Deleted Scenesben van. -
FLeK0 #839 a CZ teljesen fuggetlen a CS-tol minden formajaban, netes jatekhoz kell Steam. -
#838 pénz? szoval ez azt akarja jelenteni, hogy nem egy alap Counter-Strike-ra kell telepiteni? Mert haverom mondta, hogy 1.6-os Cs-re kell majd installálni... -
#837 THX -
#836 Kösz már megoldottam.Elfelejtettem bemásolni a dll filet. -
FLeK0 #835 csak penz. -
#834 Beállítás kérdése, öcsém anno áthaxolta a POD-botokat, mozdulni nem lehetett ellenük. -
#833 Sziasztok!
Kell a Condition Zero-hoz vmi Counter-Strike? pl. 1.5? -
#832 jah csak most megkérdezted h van-e csít, adtak neked linket és ha véletlen benéz erre a topicra egy-két kis iciripiciri 11 éves akkor már CZ-ben is több LESZ a csíter -
#831 először ne a deleted scenes-t indítsd hanem a simár és oda írd a serialt utánna jó lessz a másik is -
#830 Úristen! kérdezek valamit és mindenki az értelmét firtatja ... kit érdekel, hogy mi a picsát csinál vele .. már őszintén ! ha neki az esik jól hogy halomra lőjjön
egy halom bitet legnehezebb fokozaton és ezt úgyakarja megtenni hogy közben nem sérül meg ... kit érdekel ??
Nem játszik a neten, otthon ül a valagán és 3 nap alatt megunta a botokat és mielőtt letörli ki akar próbálni egy-két dolgot ...
De mit magyarázkodok én itt amikor egy normális hozzászólás sem volt idáig, csak fikázás ...
-
#829 easyt, meg normalt már végignyomta ... -
#828 Condition Zero/valve/cl_dlls -
#827 Vicces, de harmadjára már unalmas.Egyébként megoldottam. -
#826 Mondjatok már egy serialt please ami működik vagy legalább azt hogy hova kell tenni a gameUI.dll nevű fájlt -
#825 Igen van, a boltban :] -
#824 Most akkor megy a játék vagy nem?Nekem az "aaaaa..." serialt nem fogadja el.Van hozzá használható serial?? -
#823 POD-bothoz képest azé ISTEN -
#822 meg azé experten és elég gyengék a botok (az emberekhez képest)... -
#821 kérdezd meg azt is tőle h mi értelme a csíteknek botok ellen? most őszintén ez nem hülyeség egy picit? -
FLeK0 #820 Szerintem meg tanuljon meg jatszani az easy szinten, bekapcsolt tutorral. -
#819 átadtam az üzeneted neki ...
azt mondta, hogy nem érdekeli holmi fake gyerekek hulladék hozzászólása ... Ő akkor is expert difflevelen akar darálni a botok ellen csítekkel ...
A "láma faszt" meg remélem nem nekem szántad !
-
Darkboy #818 Mit kell csinálni a Phillipinos szigeti pályán, a kezdés után? Van infrám, de nem tudok továbbmenni. -
#817 bazze, húh még jó, hogy múlt héten lanon voltam és van fent 1.5...megtálta hál'istennek. -
#816 Kipróbáltam, egész jó.
Mondjuk én régen rengeteget botoztam, talán ezért nem látom gyengének őket.
Meg CS-s szemmel nézve szépek az újratextúrázott játékok.
Egyszóval nekem bejött! -
FLeK0 #815 lejart. tedd fel a kis steaminstallt es konvertalj+frissits 1.5ot vagy kerj el vkitol friss cs-s cache filet, vagy toltsd a steamrol. -
#814 hé flekO? merre tűnt a CS.hu -ról a 350MB chase steam file, counter-strikes-től mindenestűl? mer' CZ azt láttam van,de a sima CSnek lába klt vele vala' valami...? -
#813 jah már visszaolvastam -
#812 a warezolt CZ az Steam-es? (vengeance-féle) -
Kriszta76 #811 Késsel, jobb oldalt csapjál rá párat a bokorra ;) -
Kriszta76 #810 Köszi, köszben sikerült rájönnöm épp most játszottam ki:) -
#809 mp_allowdownload 1 legyen, és ugy tölti szépen magától. (lassan:\) -
#808 Úgy hogy jön a map, és ha nincs meg akkor letölti a szerverről. -
#807 FLeKO!
1.5 serverrol jatek kozbe pld. mapot hogy lehet letolteni?
(nincs meg a nextap pld. es...)