Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tul van terhelve, varjal, vagy inkabb ma ne jatszal vele.

Extraboy
Valaki help. Ramegyek a csre steamben el is indulna..... ha nem csinalna azt hogy indul utana ujbol felhozza az inditisi ablakot kb 7* te nem indul!!! VALAKI HELP
THX

Hali
Mit jelent a restricted(class 3)?
Mindíg ezt írja ki ha botos szerverhez akarok csatlakozni.

Köszi a segítséget mindkettõtöknek és bocs a hülye kérdésekért egy kicsit túl bonyolítottam 😊 egyébként tényleg a 3. megoldás lenne a legjobb de az túl idõigényes 😊

Jonny87
De egyébként ahogy én mondtam, annál nem értem, miért akarsz visszahozni botot. Tegyük fel, hogy a haweroddal 4 botot akartok löni. Ekkor legyen a maxplayer 6, belép 5 bot, beállítod, hogy mittomen, csak CT-be. Amikor elinditod a gamet, kirugsz 1et, ekkor 4 bot lesz+te. És már mehet is a hawerod. Vagy extraboy mégügyibb😊, beállítod 6 maxplayernél, hogy 4 bot lépjnen csak be, és így kickelned sem kell. 3. megoldás : megvárjátok, míg kijön a teljes 😛

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Extraboy
Lepj be new game vagy nemtom. asszem ez (hozz letre csak siman 1 gemet). amelyik gepen van a server az ne csatlakozzon roueterhez hanem egybol a netre menjen. 1.3ban a crealaskor be lehet allitani hogy mennyi botot akarsz rogton es allitsd pld. 1 -el tobbre a max jatekosok szamat, igy be tud majd jonni. Ha megis tele vagytok akkor:
kick: kick botneve
hozzadas: bot_add , bot_add_t, bot_add_ct
restartolas: sv_restartround 1
Sok sikert!

És hogyan tudok visszahozni botot, mert nem tudom sajna a console parancsokat, egyébként köszi a segítséget.

Jonny87
Bemennek, kickelj 1et consoleból, consoleba : kick "botneve" , és akkor befér a hawerod.

Helló mindenkinek nekem az lenne a kérdésem, hogy ha csinálok egy netes servert 1.3as cz vel amire a haverom is fel tud jönni, de mivel ketten unalmas ezért kéne pár bot, lehetséges lenne bevonni néhányat a játékba. (ha eleve botos servert csinálok akkor haver nem tud jönni, ezért kéne késõbb behozni õket ha ez egyáltalán lehetséges netes játéknál) Please help.

[Walaki]D`Lair
azt tudtátok, hogy a következõ patch-ben lesznek kézjelek is? Itt vannak hogy melyek:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Extraboy
Mi nem mukodik. Ha akarsz krealni 1 gamet akkor mit csinal??? (Internetserverek pedig nincsenek hozza')

Ha esetleg megvarnad amig megjelenik minden osszetevojevel egyutt, akkor lesz arra is esely hogy talalj par netes servert (persze nem a lopott, nemfinal verzioddal)

Hi all!

Van egy 1.3 -as CZ-m, de nállam se single mód nem megy, se internetes multi. Tud ebben vki érdemi segítséget nyújtani? Nagyon hálás lennék, mert a botok elleni multi már kezd egy kicsit unalmas lenni... 😞

Thx
Dop3

GT: Halboy

Extraboy
A teren talalsz rengeteg health packot. Haszanld, es csak awpvel loj! (kb. 10 loves kell 😊)

A Steam az egyetlen hely ahol a HL-el, a CS-vel es a tobbi hivatalos MOD legfrissebb verzioival jatszhatsz (CS 1.5 utani, csak ezen lesz majd CZ, HL2, es TF2 multi is). Ahhoz, hogy jatszani tudjal a jelenlegi jatekokkal (CS, HL, DoD, OP4, DMC, Ricochet, TFC) szukseged lesz egy eredeti HL cd-keyre, ilyet ugy 1500-2000Ft-ert kaphatsz.

most valaki elárulná,hogy mi az a "steam" ??? meg steames cs? mer van 1.5,meg 1.6,meg jáccottam a CZ-vel is,amig végrehajthatatlan küldetést nem kaptam (hajorol kéne leszedni 1 vadászgépet mindenféle kézifegyverrel,a leghatásosabb a desert eagle,de persze a vadászgép nem rest dobálni rám a rakétákat) 😊))

szal nem vagyok 1 nagy csé fán,de azé ez a CZ megfogott engem is,és igy már érdekelnek ezek a csés dolgok 😊 szoval akkor ugy õszintén: mi a lényege a "steam" szonak?
Steam\clientregistry.blob -ot torold le

toMpEr
arra van valami megoldas,hogyha atrakom masik konyvtarba a steamet,akkor elkezd mindent letolteni ujra?

mind1, ne vitazzunk ezen. majd ha lezarjak a wonauthot, vagy ha meg 1 par ujdonsagot kapunk a jovoben a Steames verzioba akkor ugyis atall a maradek ember.

mi instabil? csak a v-gui2nek koszonhetoen 6x stabilabb maga a program. a Steamben mostmar 1 jo ideje nincsenek kimaradasok, igy az is mukodik, nem ertem a problemadat.

a winxp is stabil, es ha nem teszel ra 600 shareware programot akkor az is marad.

Extraboy
Mint a windows

Extraboy
Mert instabil szar

Jonny87
Emléxem, nekem, meg a haweroknak is ez volt a véleményünk. Persze mikor még steamünk is aligalig volt, meg instabil stb . Söt, volt akinek nem is volt, mégis fikázta

legyel buszke a lopott jatekokra, tedd vitrinbe. elarulnad hogy az 1.6rol miert ilyen szornyu a velemenyed, es az 1.5 meg miert olyan kurvajo?

Extraboy
Majd amikor a steam.... akkor talan

Extraboy
Megvan az 1.6 a czvel egyutt. Az 1.6 egy kalap szar a cz valamivel jobb.

te akkor is a nagy 1.5-tel fogsz jatszani ha a Steamen mar 1.8 szinten fog tartani a jatek? akkor mar nagyon ki lesznek rohogve akik nem kepesek valtani 😉

Extraboy
Fujj!

steames cs

Extraboy
Pl?

mert mar jo ideje van szorakoztatobb.

Extraboy
Mer?

1.5 mar nem fun

Extraboy
Uj 1.5 FUN szerver: .:Vadaszgoreny:. !!! Ip: 195.70.51.195:27045 Szivesen latunk mindenkit!

rezsofiz
ertem.jo tudni 😄

sazl : c

az egy kozel sem vegleges lopott anyag.

rezsofiz
szal akkor ne jaccak inkabb vele neten.ok

rezsofiz
a neten mar rajta van a condition zero.

ha nalatok mar megjelent, akkor biztos. de szerintem nem a legjobb otlet a jatek fejlesztojenek a rendszeren a toluk lopott dolgokkal jatszani.

rezsofiz
lehet?most nem?

rezsofiz
aha.ertem.koszonom

igen, ezzel is ugy lehet majd neten jatszani mint a mostani Steames CSvel.

rezsofiz
lehet hogy rosszul ertelemztem,de ha akarok neten jaccani cz-val,akkor nekem kell a steam.ugye?

Devids Pro
Nem új cs hanem cz !
Extraboy
Valaki. PLs. help!

Extraboy
1. Play online->create... de milyen beállításokat kell csinálni mellette, hogy mások is csatlakozni tudjanak?

Kiirja az IP-címet a konzolba, de ha azt a címet irják be a többiek, akkor nem találja a szerveremet. Se úgy, hogy 27015 a vége, se úgy, hogy 27005.
Milyen progi kell, hogy rámtaláljanak? Mert jött valaki, csak õt meg túl gyorsan kitettem, nem tudtam megkérdezni, hogy honnét jött😊 Azt hittem, hogy könnyebb lesz. Mint mondjuk LAN szervert csinálni.

2. Voice communitionba hogy lehet zenet berakni????

HELP!
THX

Extraboy
restartround utan nem kell "_" jel. Elirtam

Extraboy
mp_startmoney 16000 vagy
sv_startmoney 16000 pontosan nem tom
aztan sv_restartround_1

vásárlás... tudod 😊
állítsd be hogy mennyi pénzzel kezdj, és vásárolj amit akarsz...
Hali! Van nekem egy problémám, hogy a játékban csak egy hangtompítós fegyverem és egy késem van. Nem lehet valahogy beállítani hogy ne ezekkel kezdjek?