1406
Condition Zero
-
FLeK0 #806 jo, akkor usse a kessel az utra logo faagat, amig el nem szakad. -
#805 :D -
#804 Azt úgysem érti :) Vágj fát ez neki tuti bonyolult :PP -
FLeK0 #803 #782 -
PszihoApu #802 és te hogy jutottál tovább a repülőgép órrától merre kell menni,
-
#801 Kriszta nyomkodni kell a gépeket 1 kicsit beljebb lévö szobában. -
Gandibá #800 Ugyan olyan sz@r mint az 1.6 :P -
FLeK0 #799 half-lifeot lehet venni a boltban, vagy holnaptol a condition zerot, mind2 melle jar a CS is a Steamen keresztul. -
juhi01 #798 cs egyáltalán meg lehet még venni a boltban? -
juhi01 #797 de nemtom mi kell egyáltalán hozzá!Mennyi a bótba? -
#796 Egy fizetős warezoldalról letöltöd a progit és otthon tudsz majd vele játszani de neten csak ha megveszed mert a Steam miatt nem lehet tört szerveren játszani vele úgy hallottam. -
juhi01 #795 CSá!
Lelkes kezdő vagyok!Megtudnátok mondani hogy mit kéne letöltenem ill. megszereznem hogy tudjak játszani neten ill. itthon!Ée hannan lehetne cuccokat leszedni!Pls segítsetek!köszi -
#794 Van valami móccer, hogy a steamról letöltött fájlt valahogy fel lehessen telepíteni a gépre és használni lehessen?
Persze fizetés nélkül. -
#793 de miért vennék meg amikor a multi szinte 1:1 ugyanaz? Vagy mi az új benne mert én nem vagyok nagy CS-s de amennyit játszottam vele semmi újat nem láttam ebben. -
#792 na mind1 legalább aki megveszi kevesebb csíterrel játszik majd mert legalább lehet banolni őket a francba. -
#791 A réginél ki tudták kerülni nem? -
#790 ugyanolyan mint a régi ha azt ismered. -
#789 be tudnatok tenni egy altalatok keszitett screenshotot a jatekbol ?
-
Kriszta76 #788 Én is a bokros pályánál akadtam el, de kicsit meszebb:)
1 ajtónál vagyok amit felkéne robbanitani, de nincs nálam semmi, és nem is találok:(
visszafelé se nagyon tudok menni, mert bevan omolva az egész.
Mit kell ott csinálni? -
FLeK0 #787 nincs, es nem is lesz a Steamnek koszonhetoen. -
#786 #781-re valamit plz -
FLeK0 #785 nem igazan ertem a kerdest, linuxos HLDS van www.counter-strike.hu -n, a czero gamet kell frissiteni, vagy letolteni a valvetol torrenten. -
#784 FLeKo!
Be tudnad nekem linkelni a sima 1.6 linuxra dedicated server fajlat. Mert pontosan mar nem nagyoj tudok eligazondi h mikor lesz cz es mikor 1.6. Thx -
#783 :DDD -
FLeK0 #782 va`gj fa`t. -
#781 kicsit lemaradtam van magyar tört szerver ehhez? -
#780 pusztuljon meg a haverod a csítjeivel együtt láma fasz. -
PszihoApu #779 sziasztok Condition Zero Deleted Scenes ezzel játszok de elakadtam azon a pályán mikor van 1 lezuhant repulőgép előttem ilyen rácsos kerítés na itt nem tudom merre kell menni mert ha a repülőgép oránál bemék a rácsos kerítésen a lyukon akkor van 1 galy ami elájja az utam Segítsetek
Kösz -
#778 Sziastok tört szerverek a játékhoz Vannak? -
Gbr #777 Felrakta a játékot,de az elején akarja betölteni de lefagy az egész.
Mi lehet a gond? A cdről mit kell bemásolni? -
Pityuka Fővezér #776 Ok csítnagyfőnök, értettem. -
#775 Pityuka fővezér, ha nem tudod kérdésre a választ tolni akkor a baromságaidat tartsd meg megadnak ...
-
#774 Vagy adj egy linket és meg van oldva ...
btw, nem is én játszom vele ha figyeltél volna ..
-
#773 tudom biztos sokan kérdeztek már, de eza Counter_Strike_Condition_Zero-VENGEANCE ez már a full nembéta normális CZ vagy micsodA? -
Pityuka Fővezér #772 Nesze csitoldal -
#771 Ne csitelj ugy meg van oldva. -
#770 hi all,
tud valaki hozzá proper cheateket ?
Ez egyik barátomnak kellene, de sehol nem találtunk hozzá működőt cheatet ...
-
#769 Veddmeg a játékot, és lesz serialod ? Ugye milyen ördögi ? -
Darkboy #768 az nálam nem műxik -
#767 nyomj A betűket végig