1406
Condition Zero
-
davos80 #1006 valaki képet plíz -
#1005 ezt nem teljesen értem. milyen cédés változatot konvertál át? -
#1004 Crackelt gamet tudok frissíteni Steamen? -
FLeK0 #1003 frissitsd a Steamen, ezt javitottak mar. -
FLeK0 #1002 nem, de a Steam atkonvertalja cachebe a CD-s valtozatot az elso Steames jatekinditasnal. -
#1001 nem tudom úgy letölteni hogy az egészet egyben, ne kelljen a steam installert indítani? hanem mondjuk fleshgettel leszedem a cache fájlokat is és onnan úgy telepítem? -
#1000 #1000 -
#999 Végre beszereztem a CZ-t erre első küldetés betöltésénél kifagy. Remélem másnak is volt hasonló gondja, visszaolvasgatok. De ha valaki nagyon ráér mondhat tippet. -
FLeK0 #998 1x fel kell tenni, belepni online es frissiteni, utana mar menni fog net nelkul is. a jatekok cache filejait meg elkerhed vkitol cdn. -
#997 Hogy tudom úgy megcsinálni hogynet nélélkülűi helyre fel lehessen tenni a steamet???
Le lehet valahonnan tölteni az egészet egyben? -
#996 Lanon nem lehet játszani steam nélkül??? -
#995 Sorry linket elrontottam: www.tar.hu/extraboy/donto.rar -
#994 GPL2 Donto: xDk vs. nF )26-4(
HLTV altalam keszitett demo itt -
#993 Hopsz, nem is akkor, hanem a starting local game közepe felé még. -
#992 Uh, olyan miért lehet, hogy betölti mapot, és mikor végez, kilép winbe ? köci -
#991 Pls. help! Win media 9-el akartam nezni a GPL2-ot es errort ir ki. Ez mitol lehet? -
FLeK0 #990 ezt mar tobb mint masfel eve tudjuk, miota elvettek a gearboxtol a cz projectet. -
#989 Nem lesz molotov, franc :( -
FLeK0 #988 elobbi biztos hohy soha, a 2. meg ha lesz akkor nem mostanaban. -
#987 A molotov koktel + law raketas frissites mikor jon? -
FLeK0 #986 frissitsd a szervert
bot_prefix -
#985 FLeKO!
Jateko kozben a serverre hogy lehet botokat adni? rcon bot_add - erre nem reagal. Es hogy lehet a botok elotagjat valtoztatni?
THX -
FLeK0 #984 Annyira nincs, de sok otletet atvettek abbol is. -
#983 Milyenek a single player pályák? Van olyan jó mint a Half Life? -
#982 Nah most ugy van h ket servert csinaltam: 1db 1.5os es 1 CZ. Ha elinditom az 1.5ost akkor a masik geprol lanon kivaloan latom. Ha elinditon a CZ-t sehol se mutatja. Ez mert lehet? -
blackgamer #981 aha, köszi szépen -
#980 bot_kill -
blackgamer #979 valaki tudna segiteni, hogy
új kört melyik konzol parancsal lehet kezdeni? (tudod amikor lelőttek és nem akarod végigvárni a kört)
-
#978 Kosz -
FLeK0 #977 metamodx jo hozza -
#976 Elfelejtettem. :))
Még1x elmondanám, hogy CS-s szemmel nézve nagyon szépek az újratextúrázott pályák. -
#975 FLeKO!
Beconfigoltam a CZ hlds-t csak van egy gond ha a metamodot felrakom (ami mukodott 1.5on es 1.6on is sikeresen) akkor azonnal hibat ir ki. Lehet az hogy nem kompatibilis vele? -
davos80 #974 Kössz. -
#973 Mmm, el is ugrom játszani :) Csinálok majd pár shotot, ha eszembe jut közben. -
#972 Ugyanaz mint a CS, csak újratextúrázták meg kicsit átalakították a pályákat. Nem ronda, a CS-nél sokkal szebb.
De a deletec scenesről inkább nem mondok semmit, mert az tényleg elég gáz. -
davos80 #971 Léci valaki nyomjon már be 1 képet.Még nem láttam, nálam meg nem megy valamié, de nem is akarom, csak kíváncsi vagyok mennyire ronda, ahogy mondták. -
#970 Megvan. kb a 20. probalkozasra de megvan, viszont beconfigoltam es amikor inditom a metamod miatt leall. (szegmentes hiba). Ez miert van? (tuti h jol raktam fel) -
FLeK0 #969 ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/halflife/mods/cstrike/server/linux/czero_dedicated_server_linux_032204.tgz
probald ezt, vagy elobb siman ./steam -update -et futtatni minden mas nelkul, hogy magat frissitse a frissebb verziora. -
#968 Nekem igy irja:
Create a Steam Account:
-create <username> <password> <question> <answer>
Install or update HLDS:
-update <game> <installdir> <username> [<password> [Y]]
Y => remember password
View installed versions:
-version
Ha megcsinalom ezt h: ./steam -create [email protected] pass "kedvenc allat?" "macska" , akkor ezt irja valasznak:
AuthenticationServerRSAPublicKey failed signature verifcation -
#967 Na ez az ami nekem nem sikerult. Mert ha egy ora nehezsegek utan tudtam csinalni egy akkuntot akkor amikor hasznalni akartam azt irta h nincs ilyen vagy a password rossz. Account nelkul sehogyse lehet frissiteni mert ez igy egy nagy rakas szar