Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
Ezt a javitopatchet honnan lehet letolteni?

Extraboy
Valaki tudna adni egy vegigjatszasnal jkeszult save fajlt. Mert en mar vegigjatszottam csak letoroltem es most a veglegesben a kimaradt kuldiket meg szeretnem csinalni. Thx

dikki*yysw
Benne van a krekk könyvtárban (vengeance) a cd-n ha nem tûnt volna fönek.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

scynetyc
[email protected] cimre. köszike!
scynetyc
Hali!
A GameUI.dll-re lenne szükségem ami kell a krekkeléshez,mert enyém valami doshibát ir ki. Lécci mailban küldje el valaki.
Ezt mar javitottak az elso patchben.

dikki*yysw
Na igen.

Engem rohadtul zavar, hogy a deleted scenes-ben a world mapon magan a terkepen nincsenek beszinezve az adott kuldik megfelelo szinre, ahogy ott mellette jelolik (Current, Unlocked, Locked), csak a sivar, szurke terkep.. Ezt legalabb megcsinalhattak volna meg😞

Extraboy
ddd- 😄DDDD
dikki- igyetertek veled de azert volt egy par elvezetes kuldetes, nem volt azert minden olyan szar. (h nem lehetett vasarolni az kifejezetten szar volt!)

dikki*yysw
Én meg felmásztam a ládákon a párkányra, és nem robbantottam vagy lõttem szét semmit.

Egyébként kritikán aluli a deleted scenes. Annyira szar, hogy ha ez egy ingyenes mod lenne, se játszanék vele.

A sima CZ-rész nagyon tetszik, de a deleted scenes nem..

vagy bedob egy gránátot és az szétrobbantja a ládákat 😊
nem is tudtam, hogy a ládák miatt nem nyilik csak kinomban bedobtam egy gránátot és volt ajtó nincs ajtó 😄

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Extraboy
Egyebkent igen, a vegenel tartasz

Extraboy
Ha jol emlekszem akkor neked kell felmenned bemenni a 2reszes ajto moge. Az ajto mindket kapujat tamasztja egy doboz amitol nem nyilik kivurol. Lodd szet ezeket!
Sok sikert remelem jol emlekszem 😊

Hello! Játszik valaki a CZ: Deleted Scenes résszel? Ha igen akko plz segítsen: Az elsõ pályán tartok, a (remélem) legvégén, mikor a serölt csapattársamat el kell vinnem a repülöhöz. Na ott tartok, hogy megtaláltam a repülöt de nem tudom odavinni a csapattársat mert nem tud felugrani a dobozokra😞
Jonny87
1,5 óra munka ! huha ! 😛P

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

dikki*yysw
Bacc+ a ***** i**** elõbb véletlenül letöröltem a profilomat. Már a felénél tartottam a játéknak.

alway keep this game up2date-re allitassal, ha nem kezdi el tolteni (monitor ablakban lathatod) akkor inditsd ujra 1x a Steamet. vegso esetben pedig a jatekba belepesnel hagyd tolteni sokat.-

Extraboy
FLeKo!
1000THX az amit mondtal csak most azt irja h "amount acquirced 88%" , pedig amikor feltettem akkor 100%ot irt ki de nembaj. Folytatni hogy tudom?

Tombi
emberek van már megoldás a "windowsba kicsap" problemre vega +nliso jo 2. cds versioval...

jáccani szeretnék már de mindig kilép 😞
release hiba ? pls vki helpet ..viszolvastam megoldást nem találtam..elõre is köszi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

In-game képek jöhetnének, bár tudom, hogy ocsmány.

valoszinuleg nincs 100%-osan letoltve a jatek ,games jobbklikk, propertiesben lathatod. kapcsold be az auto frissiteset aztan menni fog sztem.-

Extraboy
"precaching resources" - itt fagy le.
PLZ. vki help!!!

Extraboy
Mert ugy csinaltam h megvettem es a meglevo eredeti serialt beutottem oda h a games menuben volt a cz es ha fel akartad rakni akkor be kellett utnod egy cd kulcsot es letoltotte a gamet. Megyke fel a serverre es ott akad el hogy "precaching....". Es nem is megy tovabb.

DarkJedi
Akkor nemtom, frissítsd...

Extraboy
Jogtiszta az enyem is.

DarkJedi
Azt hogy neked mégsincs meg eredetiben 😄
Én ugyanis kipróbáltam a warez verziót, amiben az általad leírt dolgokat tapasztaltam én is, azonban a steames jogtiszta változatommal nem voltak ezek a problémák.. Szal ez ilyen.

Extraboy
Mit lehet tenni?

Extraboy
Valaki help. Megvettem eredetibe. 2db CD benne a single + multi. A singleben ramegyek arro h world map es bejon de az ok gombhoz nincs semmi irva es a kuldetesek helyet sem jeloli. (maga a terkep bejon). A multiba nem tudok krealni se meg csatlakozni sem. Mindkettonel befagy toltesnel. (gepem: P4 2600Mhz, GF TI 4200, 512 ram)

raziel.
és ez a két cd-s nem lopott változatba mi van? ez csak netes vagy van benne single is? ha netes akkor steam ugye kell hozzá?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
ok thx

az a vegleges, nem lopott valtozat.

raziel.
Sziasztok!

Hát CZ vel most már megvagyok keveredve....

Van egy fizetõs hely ahol elöször láttam...de az most nem is lényeg.

szal az hogy régebben volt fenn egy 3cd-s cz, leszedtem és az singlés volt
késõbb megjelent egy 1 cd-s változat, azt kellett steam fölé rakni
na és most kijött egy 2 cd-s változat is😊) akkor az micsoda???

meg azt is hozzatennem, hogy a CZben sehol semmilyen "won" auth nem letezett.

nem müxik semmilyennetes gém CZ alatt...
GyaxyBoy
HUN NO WON on server nincs a CZ hez???
Steam kell a halozatos jatekhoz, ahhoz meg 1-1 eredeti peldany a jatekbol.

Üdw!

Haverral szeretnénk CZvel nyomulni, úgy hogy 2 gép van összekötve LANba. Net nélkül ez lehetséges? Ha igen, hogyan? Elõre is kösz...
scynetyc
Hi All! Lécci valaki küldje el nekem levélben azt a .dll fájlt ami kell a crackkeléshez ,mert az enyémmel valami gáz van. Hibaüzenetet ir ki, ha be akarom másolni a helyére. Cimem: [email protected] . Köszike elõre is !
ennyire ne nezd amatoroknek a fejlesztoket 😉

Extraboy
mondom h nekem se. Fel tudtam menni de 3 mp utan kifagyott maga a cs.

és milyen szerverre? nekem egyre se sikerállt...
Extraboy
Megprobaltam 1.3al felmenni netre es majdnem sikerult. Bement csak 2 masodperc mulva ki is fagyott szoval meg kene probalnunk hatha sikerul.

Rice hard pálkyán tartok de nem tudok tovább jutni felmentem a tetõre és lekapcsoltam a kapcsolót hogy kell tovább menni?

nemtudom miert 'elbaszas' az ha megcsinaljak, hogy illegalis valtozatokkal ne lehessen jatszani, se frissiteni.

Shongi
Én is erre gyanakszom.
HOgy rohadnának meg, hogy lehet egy jól mûködõ multit elbaszni.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Jonny87
johat ezmér van ezmér van nemtom, én nem jáccom cz-t, föleg lanon nem. De sztem azért, bár nem tuti, de szvsz azér, hogy vedd meg, ha multizni akarsz. mondom nem tuti

Shongi
Hmm, mostmeg ha rákatintok hogy join beugrik egy hülye ablak ami a CZ-t hírdeti, ez mér van?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Thx, felraktam a Steam-et, kb egy óráig telepítgetett, de mostmár megvan a lan server, csakhogy hiába kattintok hogy connect, semmi, bejön egy kis hülye ablak szerûség és semmi, nem történik, na ez mért van???

Jonny87
Ma ? hm. szal a szerverfigyelö : jobb klikk steam-en -> servers -> lan. ott lesz 1 szerver, oda duplán kattintasz az egér bal oldali gombjának középsö részével. Õ hát érthetõ ?