Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FLeKO
Ezt a 11KB-os fajlt mar enis megtalaltam csak nem ertem hogy hogy tudom hasznalni. (*.TORRENT - ez mi?)
Ezt a 11KB-os fajlt mar enis megtalaltam csak nem ertem hogy hogy tudom hasznalni. (*.TORRENT - ez mi?)
A steam hlds-ben nem lehet ugy jatekot FRISSITENI hogy nincs ilyen hulye accountod? Mert nekem sehogysem akarja megcsinalni es ha megcsinalja akkor meg aszt mondja h nincs ilyen vagy rossz a jelszo
http://steampowered.com/?area=dedicated_server
ebben a frissitesben bennevannak az alap CZ-s fileok is.
ebben a frissitesben bennevannak az alap CZ-s fileok is.
de marmint olyanra gondolok h nem updatelni kell hanem letoltom + futtatasi jog es mint 1.5ben benne van mar alapbol a CZ
marc. 23-an jott ki.
Rice hard pálkyán tartok de nem tudok tovább jutni felmentem a tetõre és lekapcsoltam a kapcsolót hogy kell tovább menni?
nem tudom, adminheaven oldalon illetve irc csatin erdeklodj.
FLeKO
megcsinaltam ezt hogy ./steam -command update -game czero
./steam -command update -game cstrike
es mind a ket alkalommal a /hlds\valve\ mappaba tolt.
Ez miert van?
megcsinaltam ezt hogy ./steam -command update -game czero
./steam -command update -game cstrike
es mind a ket alkalommal a /hlds\valve\ mappaba tolt.
Ez miert van?
Szívesen... egyébként tényleg jó gém 😉
jah
Steam -> Games -> jobbklikk CS -> install
Nagyon régen megvettem már a HL-t eredetiben.Csak azt nem értem miért nem lehet letölteni sehonnan az 1.6-ot (mindenhol csak Steam-el együtt van,de azt már fölraktam e gépre és nem engedi újra telepíteni).Mit kellene tennem, hogy játszani tudjak végre CS 1.6-ot?
aha.. 1600 ft 😄
Ahhoz is kell egy cdkulcs a HL csalad egy termekerol.
Biztos igazad van,csak próbálom magam gyõzködni,hogy érdemes kifizetnem 9900 Ft-t a CZ-re.
A CS 1.6 ingyenes?
A CS 1.6 ingyenes?
Amig a HL2 is honapokra van ertelmetlen a be se jelentett CS2-rol beszelni.
Lehet,hogy furcsa lesz a kérdés:
Érdemes megvenni a CZ-t?Hamarosan kijön a CS HL2 alá és akkor már senki nem fog játszani a CZ-vel?Vagy rosszul gondolom?
Érdemes megvenni a CZ-t?Hamarosan kijön a CS HL2 alá és akkor már senki nem fog játszani a CZ-vel?Vagy rosszul gondolom?
De ezeket hova irjam. Csinaltam egy inditofajlt ./hlds run -game cstrike +map de_dust2 +maxplayers 16 erre adtam futtatasi jogot es midnight comm-be elinditottam. Utana mit kell tennem hogy updatelni tudjak?
akkor az utobbi a neked megfelelo valasztas, steam -?-re kiir mindent, nezd at.
hldsupdatetool.exe vagy /steam utan.
Ezt hova irjam. Valamint ha elinditom siman csak a servert kapasbol kiirja hogy: "your server needs to be restarted in order to receive the lastest update". ez mi?
Szerintem ketto link .hu -s volt a 3-bol, raadasul az egyik egy bolte.
fuggetlenek egymastol.
-command update -game czero
FLeKO!
Letoltottem a www.steampowered.com-rol a steames HLDS-t csak hogy ez nem condition zero HLDS hanem sima 1.6. Ezt hogy tudom cz-ve felupdatelni?
Letoltottem a www.steampowered.com-rol a steames HLDS-t csak hogy ez nem condition zero HLDS hanem sima 1.6. Ezt hogy tudom cz-ve felupdatelni?
ehh
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Es most h steamen legyen az hogy csinaljam? Mert a dobozosbol raktam fel a DS-t, azt en hogy tudom steamre varazsolni hogy letoltse a patchet?
Szia! Tudom, hogy benne van, csak nekem nem müködik.Mikor átakarom másolni, mindig valami doshibára hivatkozik.A valve/cl_dll. mappába másolom. De mindegy ,mert ha máshova másolom ugyanazt a hibát irja ki, hogy nem másolhato valami dosprobléma miatt. Ezért keresem annyira azt a fájlt. Köszike annak, aki esetleg mégis elküldi a [email protected] cimemre! Ja, és köszi neked is, hogy legalább irásra méltattál!
ugy hogy elinditod a Steamben a DS-t, aztan vagy atkonvertalja amid van, vagy letolti ha bugos.
Igen, de en ugy csinaltam h a deleted scenes-t nem steamrol tettem fel hanem a dobozost es a multiat toltottem csak a steamrol. Akkor igy hogy tudom felpathchelni????
tegyük fel, nincs net és dobozos verzió van
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Counter Strike Condition Zero
Added: 2003-12-11
Rating - 15%, Yes - 235, No - 1320
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
ez mûkszik?
Added: 2003-12-11
Rating - 15%, Yes - 235, No - 1320
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
ez mûkszik?
Hajrá Dózsa György!