1406
Condition Zero
-
#1046 asszem a uveg fakeretebe kell loni -
#1045 © piamania ma 16:48 | Privát | Válasz | #1041
Hi!Ha játszik valaki a CS Deleted scenes-sel az talán tud nekem segíteni!Velencében járok,eljutottam addig, hogy egy faszi a !!!!golyóálló üveg!!!! mögött áll!Nem tom merre és hogyan tovább!Valaki segítsen!
-
piamania #1044 És mégis közelebbi helyet,hogy hol van az az ablak? -
#1043 Igen egy helyen be tudod torni az ablakot egy kis resre es azon a dobozon talalhato granatok kozul be tudsz vagni egyet.
Thx FLeKO mert semmi cheatgyanus fajl sem volt fent -
Ayo #1042 kenne egy kis HELP !!
elinditom kivalasztok mindent es mikor tolti be palyat kilep a windozba
vngcscz1.bin nli-csz2.bin ezek vannak ha joltudom ez mar a javitott verizo . az exet felulirtma a gameu vagy mi dllt is felulirtam igy mar elindult nem kert cdt es nem kert serialt de ezt csinalja XP m van.Orulnek ha tudna valaki segiteni koszi nektek elore is ! -
piamania #1041 Hi!Ha játszik valaki a CS Deleted scenes-sel az talán tud nekem segíteni!Velencében járok,eljutottam addig, hogy egy faszi a golyóálló üveg mögött áll!Nem tom merre és hogyan tovább!Valaki segítsen! -
FLeK0 #1040 Ha ok nélkül bannolt a Valve Anti-Cheat rendszere, akkor ezen az oldalon kérhetsz kegyelmet: http://www.steampowered.com/?area=cheat_form -
#1039 F***om ki van ezzel a qrva *****,**** steammel.
Mi ez hogy hibauzenet 1.6, cz, half-life: You have been disconnected from the server. Reason: Banned because of past of cheating violations. <-- ez mi a ****? Ezert vettem meg 10.000-ert hogy ilyen baromsagokkal tomkodjon?? -
shady23 #1038 okés Oog, remélem müxik majd
-
shady23 #1037 olvastam ment a válasz de jöhet ide is -
#1036 Loading game from SAVE\quick.sav...
Loading game from SAVE\cz_recoil.HL1...
Warning: Unable to open sound/weapons/syringe_use.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/ambience/mutter1.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/ambience/mutter2.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/ambience/door_metal_latch.wav for transfer
processing sound/weapons/syringe_use.wav
processing sound/ambience/mutter1.wav
processing sound/ambience/mutter2.wav
processing sound/ambience/door_metal_latch.wav
Loading decals from cz_recoil-intro
Loading decals from cz_recoil2
Couldn't open file
ez normális? deleted scenes ben a console.. -
shady23 #1035 nem lehet esetleg megvenni ilyet valahol? nem szerverbérlésre gondolok, hanem valami olyan megoldást amivel botok kerülhetnek a játékba, úgy hogy összekötve mi is tudjunk velük játszani. nem csak a czre gondolok, hanem pl call of duty, mohaa -
shady23 #1034 köszi fleko a segitséget... :(
a régi cz-val annyira isten a lan game de akkor ezzel az uj czvel az sem megy? (nem a ds hanem a normál) ?
:( mi meg direkt letöröltük az előzőt h ez felférjen a cd meg kölcsönbe... hjajj ez nagy IJ lett :) -
#1033 Mondjuk azt az igert raketat ami a DS-ben volt nyugodtan beletehettek volna. Egyebkent tetszik csak nemertem az uj modeleket mert csereltek vissza. A palyak nagyon cool-ok es osszegezve sztem tok jo. (az 1.6-ot gyulolom, szal ez az 1. steames jatek a it szeretek) -
FLeK0 #1032 A CZ nem az "1.6" levaltasara keszult, hanem annak single player megvalositasara. -
Torry #1031 CZ szerintem nagyon gáz...:
1.6-hoz képest asszem van 3-4 új map
új fegyver nincsen egyáltalán
azok a hűdejoo botok szart sem érnek
SZAR az egész.... -
FLeK0 #1030 a DS kizarolag single player jatek, a rendes condition zeroval lehet neten jatszani a Steammel. -
#1029 Három. Három. HÁROM!
SZRÍBIT!! -
#1028 Mi 2? -
shady23 #1027 letöltöttem hozzá a netről a steam-installert, az fog valamit segiteni?
-
KisKolok #1026 de KETTŐT? :) -
shady23 #1025 sziasztok! ha valaki tudna nekem segiteni, hogy a counter strike deleted scenesben hogyan lehet multiplayer lan-t játszani, akkor legyen szives elmondani!!! e-mail cimem: [email protected]
KÖSZÖNÖM!!! -
#1024 hiányzik a golyók száma -
#1023 Ahogy Johnny is mondta, az előző körben, amikor az AK-t is zsákmányolta. -
#1022 még, még ,még -
#1021 Ennek túl szép grafikája van, ez nem lehet a CZ! -
#1020 Előző körben. Kapom az 5öst ? -
KisKolok #1019 Na ha megmondod hogy csinált az ember 98 armort magának adok egy ötöst -
davos80 #1018 Hát köszönöm, most már megnyugodtam. -
-
#1016 Az AK-t az előző körben zsákmányolta, az ellenfél meg funol - az egyiknek volt pénze AKra ezért azt vett, a másik meg duál berettázik- de elfelejtett defuse-t venni, szal lehet gondban lesz (c4 timer 35 sec). -
#1015 Dust2, két terror (egy 1337 crew és egy símaszkos) már lerakta a bombát (CT kezdős lerakóhoz) és a CT megy fel értük. -
#1014 Én csináltam, neked :-)
-
davos80 #1013 Olyan képre gondoltam, amit az itteni fórumozók csináltak.Én is tudok találni például a hcgamer-en, vagy akármelyik játék oldalon.Hülye azé' nem vagyok. -
davos80 #1012 köszi -
#1011 Akinek fut a játék az mondja már meg hogyan oldotta meg legyenszíves. Az a változat érdekel, amikor nem a boltban vette vagy a steamon rendelte.
CS-t is megvettem de utálom a zsákbamacskát és szerintem a valve beszopatta magát ha kiadott egy olyan verziót ami alapban kifagy még a játék indulása előtt, hogy csak azok tudják frissíteni patch-el akik megveszik, mert ha a CS a béta időszakában nem ingyenes lett volna akkor ma a valve sehol sem lenne.
Bár lehet, hogy csak pár embernél szar valami azért dobál ki, szóval mondjatok valami ötletet. Gondolom steam-en keresztül csak eredetit lehet patchelni!? -
#1010 google.com stb.
http://www.cs-conditionzero.com/media.html -
#1009 de vhol láttam. akkor lehet hogy nem ebben a topikban, de volt a czéből.
itt találtam pár képet :képek
de ha nagyon akarod csinálok most screenshotot, és feltöltöm vhova :) -
davos80 #1008 Egyetlen 1 kép sincs ebben a fórumban, a CS CZ-ról. -
#1007 nézz vissza..