1406
Condition Zero
  • Extraboy
    asszem a uveg fakeretebe kell loni
  • Extraboy
    © piamania ma 16:48 | Privát | Válasz | #1041

Hi!Ha játszik valaki a CS Deleted scenes-sel az talán tud nekem segíteni!Velencében járok,eljutottam addig, hogy egy faszi a !!!!golyóálló üveg!!!! mögött áll!Nem tom merre és hogyan tovább!Valaki segítsen!
  • piamania
    És mégis közelebbi helyet,hogy hol van az az ablak?
  • Extraboy
    Igen egy helyen be tudod torni az ablakot egy kis resre es azon a dobozon talalhato granatok kozul be tudsz vagni egyet.
    Thx FLeKO mert semmi cheatgyanus fajl sem volt fent
  • Ayo
    kenne egy kis HELP !!
    elinditom kivalasztok mindent es mikor tolti be palyat kilep a windozba
    vngcscz1.bin nli-csz2.bin ezek vannak ha joltudom ez mar a javitott verizo . az exet felulirtma a gameu vagy mi dllt is felulirtam igy mar elindult nem kert cdt es nem kert serialt de ezt csinalja XP m van.Orulnek ha tudna valaki segiteni koszi nektek elore is !
  • piamania
    Hi!Ha játszik valaki a CS Deleted scenes-sel az talán tud nekem segíteni!Velencében járok,eljutottam addig, hogy egy faszi a golyóálló üveg mögött áll!Nem tom merre és hogyan tovább!Valaki segítsen!
  • FLeK0
    Ha ok nélkül bannolt a Valve Anti-Cheat rendszere, akkor ezen az oldalon kérhetsz kegyelmet: http://www.steampowered.com/?area=cheat_form
  • Extraboy
    F***om ki van ezzel a qrva *****,**** steammel.
    Mi ez hogy hibauzenet 1.6, cz, half-life: You have been disconnected from the server. Reason: Banned because of past of cheating violations. <-- ez mi a ****? Ezert vettem meg 10.000-ert hogy ilyen baromsagokkal tomkodjon??
  • shady23
    okés Oog, remélem müxik majd
  • shady23
    olvastam ment a válasz de jöhet ide is
  • O0D:
    Loading game from SAVE\quick.sav...
    Loading game from SAVE\cz_recoil.HL1...
    Warning: Unable to open sound/weapons/syringe_use.wav for transfer
    Warning: Unable to open sound/ambience/mutter1.wav for transfer
    Warning: Unable to open sound/ambience/mutter2.wav for transfer
    Warning: Unable to open sound/ambience/door_metal_latch.wav for transfer
    processing sound/weapons/syringe_use.wav
    processing sound/ambience/mutter1.wav
    processing sound/ambience/mutter2.wav
    processing sound/ambience/door_metal_latch.wav
    Loading decals from cz_recoil-intro
    Loading decals from cz_recoil2
    Couldn't open file

ez normális? deleted scenes ben a console..
  • shady23
    nem lehet esetleg megvenni ilyet valahol? nem szerverbérlésre gondolok, hanem valami olyan megoldást amivel botok kerülhetnek a játékba, úgy hogy összekötve mi is tudjunk velük játszani. nem csak a czre gondolok, hanem pl call of duty, mohaa
  • shady23
    köszi fleko a segitséget... :(
    a régi cz-val annyira isten a lan game de akkor ezzel az uj czvel az sem megy? (nem a ds hanem a normál) ?
    :( mi meg direkt letöröltük az előzőt h ez felférjen a cd meg kölcsönbe... hjajj ez nagy IJ lett :)
  • Extraboy
    Mondjuk azt az igert raketat ami a DS-ben volt nyugodtan beletehettek volna. Egyebkent tetszik csak nemertem az uj modeleket mert csereltek vissza. A palyak nagyon cool-ok es osszegezve sztem tok jo. (az 1.6-ot gyulolom, szal ez az 1. steames jatek a it szeretek)
  • FLeK0
    A CZ nem az "1.6" levaltasara keszult, hanem annak single player megvalositasara.
  • Torry
    CZ szerintem nagyon gáz...:
    1.6-hoz képest asszem van 3-4 új map
    új fegyver nincsen egyáltalán
    azok a hűdejoo botok szart sem érnek
    SZAR az egész....
  • FLeK0
    a DS kizarolag single player jatek, a rendes condition zeroval lehet neten jatszani a Steammel.
  • dikki*yysw
    Három. Három. HÁROM!

SZRÍBIT!!
  • dikki*yysw
    Mi 2?
  • shady23
    letöltöttem hozzá a netről a steam-installert, az fog valamit segiteni?
  • KisKolok
    de KETTŐT? :)
  • shady23
    sziasztok! ha valaki tudna nekem segiteni, hogy a counter strike deleted scenesben hogyan lehet multiplayer lan-t játszani, akkor legyen szives elmondani!!! e-mail cimem: [email protected]
    KÖSZÖNÖM!!!
  • Factor_007
    hiányzik a golyók száma
  • dikki*yysw
    Ahogy Johnny is mondta, az előző körben, amikor az AK-t is zsákmányolta.
  • O0D:
    még, még ,még
  • BaLeeX
    Ennek túl szép grafikája van, ez nem lehet a CZ!
  • Jonny87
    Előző körben. Kapom az 5öst ?
  • KisKolok
    Na ha megmondod hogy csinált az ember 98 armort magának adok egy ötöst
  • davos80
    Hát köszönöm, most már megnyugodtam.
  • Factor_007

• dikki*yysw
    Az AK-t az előző körben zsákmányolta, az ellenfél meg funol - az egyiknek volt pénze AKra ezért azt vett, a másik meg duál berettázik- de elfelejtett defuse-t venni, szal lehet gondban lesz (c4 timer 35 sec).
  • dikki*yysw
    Dust2, két terror (egy 1337 crew és egy símaszkos) már lerakta a bombát (CT kezdős lerakóhoz) és a CT megy fel értük.
  • dikki*yysw
    Én csináltam, neked :-)

• davos80
    Olyan képre gondoltam, amit az itteni fórumozók csináltak.Én is tudok találni például a hcgamer-en, vagy akármelyik játék oldalon.Hülye azé' nem vagyok.
  • davos80
    köszi
  • BaLeeX
    Akinek fut a játék az mondja már meg hogyan oldotta meg legyenszíves. Az a változat érdekel, amikor nem a boltban vette vagy a steamon rendelte.

CS-t is megvettem de utálom a zsákbamacskát és szerintem a valve beszopatta magát ha kiadott egy olyan verziót ami alapban kifagy még a játék indulása előtt, hogy csak azok tudják frissíteni patch-el akik megveszik, mert ha a CS a béta időszakában nem ingyenes lett volna akkor ma a valve sehol sem lenne.

Bár lehet, hogy csak pár embernél szar valami azért dobál ki, szóval mondjatok valami ötletet. Gondolom steam-en keresztül csak eredetit lehet patchelni!?
  • dikki*yysw
    google.com stb.

http://www.cs-conditionzero.com/media.html
  • O0D:
    de vhol láttam. akkor lehet hogy nem ebben a topikban, de volt a czéből.
    itt találtam pár képet :képek
    de ha nagyon akarod csinálok most screenshotot, és feltöltöm vhova :)
  • davos80
    Egyetlen 1 kép sincs ebben a fórumban, a CS CZ-ról.
  • O0D:
    nézz vissza..