1406
Condition Zero
  • Darkboy
    Tudtok egy serial numbert?
  • Killerno
    Hály!

Lehet lanon nyomni a játékot?Tud róla vki vmit?
    Beállítottam, de mivel letöröltem ezt a szarhalmot már nincs jelentősége! Kösz a tippet, máskor hasznos lesz!
  • DarkJedi
    Attól függ milyen nehézségen játszol. Ha nehezebben, akkor nem elég ha megölsz kettőt mp5-tel hanem túl is kell élned a kört.
  • [NST]Cifu
    Rakd fel a 4.2-es vagy 4.3-as Cataclyst-ot és állísd be a "Megjelenítés Tulajdonságai -> Beállítások (fül) -> Speciális -> Megjelenítő eszközök (fül) -> Megjelenítő (a monitor fölötti gomb) -> és itt a "frissitési frekvenia felülírása" legyen annyi, amennyit akarsz (ha mondjuk 100Hz-et, akkor 100Hz). Utána OK, és voilá...
  • toMpEr
    Direct3D-ben nem is erdemes elinditani, Opengl-re van tervezve
  • PszihoApu
    hali megint én az office pályán mit kell csinálni kinyirtam 7 embert megmentettem a tuszokat 2 csávolt lelöttem 1 körbe machine gunnal és tuléltem de nem történt semmi
    mit kell csinálni machin gunnal egymás után kell lelöni 2 embert vagy mit ?
  • LSC
    Üres na
  • LSC
    ÉS HÁNY MAGYAR AKINEK MEGVAN MÁR A GAME? ÜRS MINDKETTŐ. CAPS LOCK POWA
    Ezt a szánalmas taknyot! Aszongya nem támogatja a kártyám a direct3dt és hajlandó elindulni openglben 60Hz-en! Radeon 9500Pro. Érdekes, a Far Cry az megy vele... Ez a fosadék szar meg problémázik. Hát dugja fel a Valve magának.

Bocs.
  • Extraboy
    30.00 USD = 6,119.78 HUF
    Most szamoltam ki. Mondjuk 5000-rel dragabbnak hittem. Lehet h megveszem
  • Extraboy
    A V.I.P-t kell kinyirnod ugy h az ablakot asszem be lehet torni egy helyen (vagy mar be van) es oda a felszedett granatokbol dobj be. Ha megolted mar csak "futas a gyozelembe".
  • PszihoApu
    ja meg csikos meg feketefoltos néha a kép az Driver Hiba? ti milyen Drivert használtok Geforcehoz?
  • PszihoApu
    Köszike a válaszokat még 1 kérdés a Condition Zero Deleted Scenes játszok és ott tartok hogy 1 kis gondolákon átugrálva átérek a tulodalra 2 ház között ott találok 1 gránát tartót és fogyamatossan jön 1 gránát velem szembe AWP sek jönnek na it elekadtam mit kell csinálni?
  • KisKolok
    Öhm... Már van egy-két olyan magyar server, amin CZ mapok is vannak :)
  • Jonny87
    Van kb 10 olyan szerver :)
  • Extraboy
    Most frissitettem a listat 73 db servert talalt
  • Extraboy
    De egyebkent kene egy olyat csinlani h cz mapoat 1.6ra es olyan servert letrehozni ami csk azokon fut
  • Extraboy
    Hat lehet nemtudom. Egyenlore 1.5ozok meg nagyon ritkan 1.6
  • Tibre
    várj egy-két hónapot lefog az menni hamar
  • Extraboy
    Hat jah enis ezt gondolom. Pedig nagyon jo game mert az 1.6ot utalom de a czt meg szeretem de 10000-ret nem dobok ki ezer.
  • LSC
    de miért érné megvenni ha szinte ugyanaz mint a CS. Ha nem akkor mi a különbség?
  • Extraboy
    Nem hibas hanem ez elvileg az hogy "megkezdi a palya felismereset" azaz a botok szamar tajekozodast biztosit. (kb.) enis jartam igy betettem az aim_mapt es ugyanez volt vartam 10 percet es.........................semmi :D
  • FLeK0
    valoszinuleg hianyzik a navigacios file az adott palyahoz, es azt kesziti el, addig pedig lassu es 1 bot szaladgal korbe, tanulja. varj 1 kicsit, aztan rendesen fog menni.
  • PszihoApu
    sziasztok volna 1 problémám elindítom a játékot kiválasztom mondjuk a Dust páyát mivel majdnem csak ezen tudok játzani kiválasztom az emberkéket és elinditom , igen ám de mikor betöltödik a játék csak 6-8 fps em van (1.6 98-99 fps em van) eztután fut 1 Analizy felitarat és ############# ilyet csinál aztán 1 bottal játszhatok és ennyi mit kell csinálni ?
    Hibás a CD?
    SEGÍTSÉG
  • FLeK0
    csak ugy altalanossagban mondtam. egyebkent meg pont az ara miatt nem lesz tul sok cheater a jatekosok kozott a kov. par honapban, ez meg inkabb elonyere valik a CS-vel szemben.
  • LSC
    Tévedsz vettem már nemegy játékot. Ja, és ha van eredeti HL kulcsom akkor tudok ezzel játszani? Nem hinném
  • LSC
    Gondoltam kipróbálom ingyé de azért nem adok 8-10 ezer forintot hogy egy 5 évvel ezelőtti szinvonalú gémmel toljak egy rakat csíter társaságában.
  • FLeK0
    na igen, most koppannak azok akik eddig lopott verzioval jatszottak es meg eletukben nem vettek jatekot ;)
  • Jonny87
    Veddmeg.
  • Extraboy
    Valaki tudja h evvel az uj verzioval hogy tudok jatszani ezen az uj CSHU cz serveren. Mert aszongya h steam kell hozza es ha ranyomok h play online with steam akkor felrakja a stemet de csak a reklam jon majd be? mit tegyek?
  • LSC
    nem enged joinolni mindíg a reklám jön be hogy rendeld meg "ócsón"
  • LSC
    Tök komolyan és viszik mint az ingyen cukrot. Ha holnap kiadnának egy CZ 2-t azt is vennék.
  • LSC
    igen
  • Marcus_
    Bocs, a PROPER CD2 a jó?

Köszi:)
  • LSC
    ez megy eredeti kulcs nélkül?
  • FLeK0
    1st CSHU:CZ server :: powered by nrg - 217.20.130.12:27111 Deadly - Strike CZ Server - 152.66.231.111:27035
  • BaziJoe
    Magyar Szerverke nincsennek?
  • Toughtful
    Több millió légy nem tévedhet?
  • insp
    A játékmódokat a CoD innen vette, ugye? (Nekem úgy tűnik, akkor inkább azzal tolom a multit, ha ráérek. Grafikai különbségek)