1406
Condition Zero
-
end #1166 hehe megvan a deleted scanes deigyse vagyok tőle elragadtattva -
#1165 Sziasztok!
Vannak a CZ-hez sok jó magyar szereverek? Hol található szerverlista? ASE? Valami CZ-s magyar oldal esetleg?
köszi -
FLeK0 #1164 tour of dutyban jo a bot ai - sokat lehet vele jatszani ha nincs kedved netes jatekhoz, a DS meg nagyon elavult ezen a motoron. -
#1163 1 kerdesem lenne milyen a single része mert én csak a multijával játszottam!bár ahogy olvastam a gamert +stb. mind1ik elegge alulertekelte a single verziót!azt tudom hogy a multi nagyon király de a singlet nem tom!szerintetek? -
#1162 Jah, ha korulnezel a "bódé" korul meg eletet is talalsz! (kb 10 loves awp-bol) -
FLeK0 #1161 igen -
deicide #1160 azzal lödözzem a repülöt...? -
FLeK0 #1159 azzal a barna mesterlovesz fegyverrel amit ott a teton levo csavo dob el miutan lelotted. -
deicide #1158 awpvel lodd...szégyen nem szégyen....nem értem a mondat elejét..mégegyszer légyszi.... -
FLeK0 #1157 awpvel lodd ahol fustol vagy a masik oldalat, nem kell sok neki, -
deicide #1156 helloka..annak aki játszik ezzel a játékkal!Megakadtam a repülőnél...nem igazán értem hogy lehet leszedni...a repcsit!fűstöl az mint a szar..de leesni nem akar!!!valaki kis helpet...:)) -
#1155 re -
#1154 hat sajna na mindegy mindenkinek kellemes es hedcsattos gémet bye -
FLeK0 #1153 modelleket javitottak mar reg, a militia nem frissult asszem. -
#1152 Na ja de azert eleg idegesito hogy akarhogy lovom nem doglik meg de azert remelem a peccsben majd javitanak ezen mert eleg idegesto es nem tom h mit kezdjek vele azert en neten nem jatszom vele sajna igy hat maximum lanon fogok vele talalkozni de van meg egy szembetuno a militia palyan ahol a ctk jonnek nem a csatornabol hanem az alagutbol ott van 1 fa es egy ko 1mas mellett es nem lehet kozottuk elloni!ez a legidegesitobb azon a palyan!!!! -
FLeK0 #1151 settings menubol nyugodtan kikapcsolhatod. -
Darkboy #1150 1142-43-re van megoldás? -
#1149 meg nem ertem hogy a windozzal egyutt miert kell csendes modban elindulnia ... -
#1148 Sztem is egy kalap szar! -
#1147 Az egész STEAM egy nagy hulladék rendszer amit szerencsétlen hozzá nem értő balfax programozók készítettek....ezt csak neked, miután Mad-CoW bannoltad ilyesféle hozzászólása miatt....tudod mit...KIBA*ZOTT SZ*R SZUTYUK rendszer....
fokozzam még? -
FLeK0 #1146 akkor probalkozhatnal a vegleges verzioval esetleg.
a CZ pedig epp a ToD reszrol szol, a DS csak felkerult a cdre (torolt jeleneteket jelent, joval hosszabb volt az is egyebkent, de csak ennyi erte el a jatszhato szintet, a CS-hez sok koze nincs.). -
Rain1 #1145 Szerintem nem.... Abban csak botok ellen játszol a multi pályákon. A Deletes Scenes az a rendes egyjátékos mód -
Der Wahnsinn #1144 Na, pont ilyen nincs nekem... Az alatta lévő 4 menü meg van, de ilyen "Play Counter-Strike: Condition Zero" nincs. :) De hogy miért, azt nem tudom, rendesen feltelepítettem 2* is. Azért köszi. -
Darkboy #1143 Ja, és wrong disc a hibaüzenet. -
Darkboy #1142 Sziasztok! Van ötletetek arra, hogy mit kell és hova másolnom, ugyanis format C volt és nem tudom jra telepíteni a CZ-t. HDC-s változat Még addig sem jutok el, hogy beírjam a kódot.!!! -
FLeK0 #1141 nemtudom, szerintem az normalis, nezd meg jatekinditasnal hogy CS-s palyak vannak e 0tt. -
#1140 FLeKO!
Megjelent az 1.3 steamre de ahogy bemasolom meg is jelenik csak ha elinditom Half*Life hatter jon be es egyaltalan nem az 1.3. Ujrainditottam de akkorse! Mit tegyek? -
FLeK0 #1139 es a tour of duty nem egyjatekos resz?..
az uj palyak jok, en nem tapasztaltam hasonlo mindenhonnan jonnek vegtelenul problemat, 2x (+a vegen) jottek mogottem, de akkor szoltak is radion. -
#1138 Nemtudom ti hogy vagytok vele de en most probaltam ki azt a plussz kuldetest amit kiadtak hozza es szerintem egy nagy szar, elkeztem es kb 10 percen at avval foglalkoztam hogy a "semmibol elotoro" elennfeleket halomra oljem -
Rain1 #1137 Nem a Deleted Scenes az egyjátékos mód? Amire te gondolsz Flek0 az a Tour of Duty! -
end #1136 nem új ugyanaz mint a régi....nem mertek rajta változtatni jó is ahogy van.DE basszák meg legalább a grafikán javíthattak volna ,de semmi.:(
-
FLeK0 #1135 -
Der Wahnsinn #1134 Hello!
Lenne egy láma kérdésem: hogyan kell a Condition Zero-ban egyjátokos módban játszani? Elvileg van 75 küldetés, de én csak a multiplayert találtam meg. :-( -
KisKolok #1133 félreérthető, a Deleted Scenes modelljeire gondoltam. -
KisKolok #1132 1.1-et még nem láttam, de az előző verziókban ilyenek voltak:
ember guggolva lő rád, te pedig messziről távcsövessel nézed. Ha _pontosan_ becélzod a fejét, és lősz, el se találod.
Vagy ha bejön melléd egy ember, és leguggol, lőheted akárhogy, a falon/padlón lesznek ott a golyónyomok, az embernek meg kutyabaja. -
#1131 Ja csak nalam az volt a kulombseg hogy a cel+ rohattnagy viszont barhova celzok fejre megy :) -
FLeK0 #1130 az 1.1-es patchben levo jatekos modellek szerintem nagyon jol passzolnak a hitboxokra-. -
#1129 Én azért meghallgatnám erről flekot :P -
KisKolok #1128 dede tényleg vannak ilyenek, főleg amikor guggolnak az emberek. nem a "fej"ére kell célozni, hanem a hitbox feji részére, amit nem lehet látni :D -
#1127 :D Hell ez aranyos volt :D