1406
Condition Zero
  • end
    hehe megvan a deleted scanes deigyse vagyok tőle elragadtattva
  • SarkanyfuaRUSH
    Sziasztok!

Vannak a CZ-hez sok jó magyar szereverek? Hol található szerverlista? ASE? Valami CZ-s magyar oldal esetleg?

köszi
  • FLeK0
    tour of dutyban jo a bot ai - sokat lehet vele jatszani ha nincs kedved netes jatekhoz, a DS meg nagyon elavult ezen a motoron.
  • DJ_HELL
    1 kerdesem lenne milyen a single része mert én csak a multijával játszottam!bár ahogy olvastam a gamert +stb. mind1ik elegge alulertekelte a single verziót!azt tudom hogy a multi nagyon király de a singlet nem tom!szerintetek?
  • Extraboy
    Jah, ha korulnezel a "bódé" korul meg eletet is talalsz! (kb 10 loves awp-bol)
  • FLeK0
    igen
  • deicide
    azzal lödözzem a repülöt...?
  • FLeK0
    azzal a barna mesterlovesz fegyverrel amit ott a teton levo csavo dob el miutan lelotted.
  • deicide
    awpvel lodd...szégyen nem szégyen....nem értem a mondat elejét..mégegyszer légyszi....
  • FLeK0
    awpvel lodd ahol fustol vagy a masik oldalat, nem kell sok neki,
  • deicide
    helloka..annak aki játszik ezzel a játékkal!Megakadtam a repülőnél...nem igazán értem hogy lehet leszedni...a repcsit!fűstöl az mint a szar..de leesni nem akar!!!valaki kis helpet...:))
  • Extraboy
    re
  • DJ_HELL
    hat sajna na mindegy mindenkinek kellemes es hedcsattos gémet bye
  • FLeK0
    modelleket javitottak mar reg, a militia nem frissult asszem.
  • DJ_HELL
    Na ja de azert eleg idegesito hogy akarhogy lovom nem doglik meg de azert remelem a peccsben majd javitanak ezen mert eleg idegesto es nem tom h mit kezdjek vele azert en neten nem jatszom vele sajna igy hat maximum lanon fogok vele talalkozni de van meg egy szembetuno a militia palyan ahol a ctk jonnek nem a csatornabol hanem az alagutbol ott van 1 fa es egy ko 1mas mellett es nem lehet kozottuk elloni!ez a legidegesitobb azon a palyan!!!!
  • FLeK0
    settings menubol nyugodtan kikapcsolhatod.
  • Darkboy
    1142-43-re van megoldás?
  • O0D:
    meg nem ertem hogy a windozzal egyutt miert kell csendes modban elindulnia ...
  • Extraboy
    Sztem is egy kalap szar!
  • Kandurex
    Az egész STEAM egy nagy hulladék rendszer amit szerencsétlen hozzá nem értő balfax programozók készítettek....ezt csak neked, miután Mad-CoW bannoltad ilyesféle hozzászólása miatt....tudod mit...KIBA*ZOTT SZ*R SZUTYUK rendszer....

fokozzam még?
  • FLeK0
    akkor probalkozhatnal a vegleges verzioval esetleg.

a CZ pedig epp a ToD reszrol szol, a DS csak felkerult a cdre (torolt jeleneteket jelent, joval hosszabb volt az is egyebkent, de csak ennyi erte el a jatszhato szintet, a CS-hez sok koze nincs.).
  • Rain1
    Szerintem nem.... Abban csak botok ellen játszol a multi pályákon. A Deletes Scenes az a rendes egyjátékos mód
  • Der Wahnsinn
    Na, pont ilyen nincs nekem... Az alatta lévő 4 menü meg van, de ilyen "Play Counter-Strike: Condition Zero" nincs. :) De hogy miért, azt nem tudom, rendesen feltelepítettem 2* is. Azért köszi.
  • Darkboy
    Ja, és wrong disc a hibaüzenet.
  • Darkboy
    Sziasztok! Van ötletetek arra, hogy mit kell és hova másolnom, ugyanis format C volt és nem tudom jra telepíteni a CZ-t. HDC-s változat Még addig sem jutok el, hogy beírjam a kódot.!!!
  • FLeK0
    nemtudom, szerintem az normalis, nezd meg jatekinditasnal hogy CS-s palyak vannak e 0tt.
  • Extraboy
    FLeKO!
    Megjelent az 1.3 steamre de ahogy bemasolom meg is jelenik csak ha elinditom Half*Life hatter jon be es egyaltalan nem az 1.3. Ujrainditottam de akkorse! Mit tegyek?
  • FLeK0
    es a tour of duty nem egyjatekos resz?..

az uj palyak jok, en nem tapasztaltam hasonlo mindenhonnan jonnek vegtelenul problemat, 2x (+a vegen) jottek mogottem, de akkor szoltak is radion.
  • Extraboy
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de en most probaltam ki azt a plussz kuldetest amit kiadtak hozza es szerintem egy nagy szar, elkeztem es kb 10 percen at avval foglalkoztam hogy a "semmibol elotoro" elennfeleket halomra oljem
  • Rain1
    Nem a Deleted Scenes az egyjátékos mód? Amire te gondolsz Flek0 az a Tour of Duty!
  • end
    nem új ugyanaz mint a régi....nem mertek rajta változtatni jó is ahogy van.DE basszák meg legalább a grafikán javíthattak volna ,de semmi.:(
  • FLeK0
  • Der Wahnsinn
    Hello!

Lenne egy láma kérdésem: hogyan kell a Condition Zero-ban egyjátokos módban játszani? Elvileg van 75 küldetés, de én csak a multiplayert találtam meg. :-(
  • KisKolok
    félreérthető, a Deleted Scenes modelljeire gondoltam.
  • KisKolok
    1.1-et még nem láttam, de az előző verziókban ilyenek voltak:
    ember guggolva lő rád, te pedig messziről távcsövessel nézed. Ha _pontosan_ becélzod a fejét, és lősz, el se találod.
    Vagy ha bejön melléd egy ember, és leguggol, lőheted akárhogy, a falon/padlón lesznek ott a golyónyomok, az embernek meg kutyabaja.
  • Extraboy
    Ja csak nalam az volt a kulombseg hogy a cel+ rohattnagy viszont barhova celzok fejre megy :)
  • FLeK0
    az 1.1-es patchben levo jatekos modellek szerintem nagyon jol passzolnak a hitboxokra-.
  • Jonny87
    Én azért meghallgatnám erről flekot :P
  • KisKolok
    dede tényleg vannak ilyenek, főleg amikor guggolnak az emberek. nem a "fej"ére kell célozni, hanem a hitbox feji részére, amit nem lehet látni :D
  • Jonny87
    :D Hell ez aranyos volt :D