1406
Condition Zero
  • davos80
    In-game képek jöhetnének, bár tudom, hogy ocsmány.
  • FLeK0
    valoszinuleg nincs 100%-osan letoltve a jatek ,games jobbklikk, propertiesben lathatod. kapcsold be az auto frissiteset aztan menni fog sztem.-
  • Extraboy
    "precaching resources" - itt fagy le.
    PLZ. vki help!!!
  • Extraboy
    Mert ugy csinaltam h megvettem es a meglevo eredeti serialt beutottem oda h a games menuben volt a cz es ha fel akartad rakni akkor be kellett utnod egy cd kulcsot es letoltotte a gamet. Megyke fel a serverre es ott akad el hogy "precaching....". Es nem is megy tovabb.
  • DarkJedi
    Akkor nemtom, frissítsd...
  • Extraboy
    Jogtiszta az enyem is.
  • DarkJedi
    Azt hogy neked mégsincs meg eredetiben :D
    Én ugyanis kipróbáltam a warez verziót, amiben az általad leírt dolgokat tapasztaltam én is, azonban a steames jogtiszta változatommal nem voltak ezek a problémák.. Szal ez ilyen.
  • Extraboy
    Mit lehet tenni?
  • Extraboy
    Valaki help. Megvettem eredetibe. 2db CD benne a single + multi. A singleben ramegyek arro h world map es bejon de az ok gombhoz nincs semmi irva es a kuldetesek helyet sem jeloli. (maga a terkep bejon). A multiba nem tudok krealni se meg csatlakozni sem. Mindkettonel befagy toltesnel. (gepem: P4 2600Mhz, GF TI 4200, 512 ram)
  • raziel.
    és ez a két cd-s nem lopott változatba mi van? ez csak netes vagy van benne single is? ha netes akkor steam ugye kell hozzá?
  • raziel.
    ok thx
  • FLeK0
    az a vegleges, nem lopott valtozat.
  • raziel.
    Sziasztok!

Hát CZ vel most már megvagyok keveredve....

Van egy fizetős hely ahol elöször láttam...de az most nem is lényeg.

szal az hogy régebben volt fenn egy 3cd-s cz, leszedtem és az singlés volt
    később megjelent egy 1 cd-s változat, azt kellett steam fölé rakni
    na és most kijött egy 2 cd-s változat is:)) akkor az micsoda???
  • FLeK0
    meg azt is hozzatennem, hogy a CZben sehol semmilyen "won" auth nem letezett.
  • Takezó
    nem müxik semmilyennetes gém CZ alatt...
  • GyaxyBoy
    HUN NO WON on server nincs a CZ hez???
  • FLeK0
    Steam kell a halozatos jatekhoz, ahhoz meg 1-1 eredeti peldany a jatekbol.
  • Morgaga
    Üdw!

Haverral szeretnénk CZvel nyomulni, úgy hogy 2 gép van összekötve LANba. Net nélkül ez lehetséges? Ha igen, hogyan? Előre is kösz...
  • scynetyc
    Hi All! Lécci valaki küldje el nekem levélben azt a .dll fájlt ami kell a crackkeléshez ,mert az enyémmel valami gáz van. Hibaüzenetet ir ki, ha be akarom másolni a helyére. Cimem: [email protected] . Köszike előre is !
  • FLeK0
    ennyire ne nezd amatoroknek a fejlesztoket ;)
  • Extraboy
    mondom h nekem se. Fel tudtam menni de 3 mp utan kifagyott maga a cs.
  • Takezó
    és milyen szerverre? nekem egyre se sikerállt...
  • Extraboy
    Megprobaltam 1.3al felmenni netre es majdnem sikerult. Bement csak 2 masodperc mulva ki is fagyott szoval meg kene probalnunk hatha sikerul.
  • PszihoApu
    Rice hard pálkyán tartok de nem tudok tovább jutni felmentem a tetőre és lekapcsoltam a kapcsolót hogy kell tovább menni?
  • FLeK0
    nemtudom miert 'elbaszas' az ha megcsinaljak, hogy illegalis valtozatokkal ne lehessen jatszani, se frissiteni.
  • Shongi
    Én is erre gyanakszom.
    HOgy rohadnának meg, hogy lehet egy jól működő multit elbaszni.
  • Jonny87
    johat ezmér van ezmér van nemtom, én nem jáccom cz-t, föleg lanon nem. De sztem azért, bár nem tuti, de szvsz azér, hogy vedd meg, ha multizni akarsz. mondom nem tuti
  • Shongi
    Hmm, mostmeg ha rákatintok hogy join beugrik egy hülye ablak ami a CZ-t hírdeti, ez mér van?
  • Shongi
    Thx, felraktam a Steam-et, kb egy óráig telepítgetett, de mostmár megvan a lan server, csakhogy hiába kattintok hogy connect, semmi, bejön egy kis hülye ablak szerűség és semmi, nem történik, na ez mért van???
  • Jonny87
    Ma ? hm. szal a szerverfigyelö : jobb klikk steam-en -> servers -> lan. ott lesz 1 szerver, oda duplán kattintasz az egér bal oldali gombjának középsö részével. Ő hát érthető ?
  • Shongi
    Hát most nagyon hülye vagyok de hol találom azt a serverfigyelőt???
    Léci írjátok le nekem a LAN-os gamhez való JOIN-olást rövid LÁMÁk álltal is könnyen érthető lépésekben, mert ma valahogy nagyon az vagyok;)
  • FLeK0
    szerverfigyelo lan fulen levo szerverre duplan kattintva.
  • Kriszta76
    Halkan:)
  • Shongi
    Azt tudom hogy tudok costum gamet indítani csak éppen azt nem tudom hogy hol kell JOIN-olni a serverre. please help!
  • FLeK0
    lehet lanon is, new multiplayer game gomb az alap Steames CZben.
  • Shongi
    Hát nem tudom, az a single tetszik ahol botokat kell venni és azokkal nyomni, de az a háborús izé ahol ugyan olyan irreálisan hallhatatlan vagy mint a többi gagyi FPS-ben, na az nem igazán tetszik, ho olyan stílus kell akkor már ott a Black Hawk Down, és az legalább szép.
    Amúgy lenne egy kérédésem, LAN*on nem lehet nyomni a CZ-t csak neten???
  • Darkboy
    és hogy lehet oda bemenni?
  • FLeK0
    az egyetlen nyitott szobaban ahol 1 alvo or van.
  • Darkboy
    És hol kellett volna felvennem, mert a fülöp szigeti pálya legelején vagyok. Ez kb. a 2-3 pálya lehet.
  • Kriszta76
    Annak nálad kéne lennie