1406
Condition Zero
-
davos80 #886 In-game képek jöhetnének, bár tudom, hogy ocsmány. -
FLeK0 #885 valoszinuleg nincs 100%-osan letoltve a jatek ,games jobbklikk, propertiesben lathatod. kapcsold be az auto frissiteset aztan menni fog sztem.- -
#884 "precaching resources" - itt fagy le.
PLZ. vki help!!! -
#883 Mert ugy csinaltam h megvettem es a meglevo eredeti serialt beutottem oda h a games menuben volt a cz es ha fel akartad rakni akkor be kellett utnod egy cd kulcsot es letoltotte a gamet. Megyke fel a serverre es ott akad el hogy "precaching....". Es nem is megy tovabb. -
#882 Akkor nemtom, frissítsd... -
#881 Jogtiszta az enyem is. -
#880 Azt hogy neked mégsincs meg eredetiben :D
Én ugyanis kipróbáltam a warez verziót, amiben az általad leírt dolgokat tapasztaltam én is, azonban a steames jogtiszta változatommal nem voltak ezek a problémák.. Szal ez ilyen. -
#879 Mit lehet tenni? -
#878 Valaki help. Megvettem eredetibe. 2db CD benne a single + multi. A singleben ramegyek arro h world map es bejon de az ok gombhoz nincs semmi irva es a kuldetesek helyet sem jeloli. (maga a terkep bejon). A multiba nem tudok krealni se meg csatlakozni sem. Mindkettonel befagy toltesnel. (gepem: P4 2600Mhz, GF TI 4200, 512 ram) -
#877 és ez a két cd-s nem lopott változatba mi van? ez csak netes vagy van benne single is? ha netes akkor steam ugye kell hozzá? -
#876 ok thx -
FLeK0 #875 az a vegleges, nem lopott valtozat. -
#874 Sziasztok!
Hát CZ vel most már megvagyok keveredve....
Van egy fizetős hely ahol elöször láttam...de az most nem is lényeg.
szal az hogy régebben volt fenn egy 3cd-s cz, leszedtem és az singlés volt
később megjelent egy 1 cd-s változat, azt kellett steam fölé rakni
na és most kijött egy 2 cd-s változat is:)) akkor az micsoda??? -
FLeK0 #873 meg azt is hozzatennem, hogy a CZben sehol semmilyen "won" auth nem letezett. -
Takezó #872 nem müxik semmilyennetes gém CZ alatt... -
#871 HUN NO WON on server nincs a CZ hez??? -
FLeK0 #870 Steam kell a halozatos jatekhoz, ahhoz meg 1-1 eredeti peldany a jatekbol. -
Morgaga #869 Üdw!
Haverral szeretnénk CZvel nyomulni, úgy hogy 2 gép van összekötve LANba. Net nélkül ez lehetséges? Ha igen, hogyan? Előre is kösz... -
#868 Hi All! Lécci valaki küldje el nekem levélben azt a .dll fájlt ami kell a crackkeléshez ,mert az enyémmel valami gáz van. Hibaüzenetet ir ki, ha be akarom másolni a helyére. Cimem: [email protected] . Köszike előre is ! -
FLeK0 #867 ennyire ne nezd amatoroknek a fejlesztoket ;) -
#866 mondom h nekem se. Fel tudtam menni de 3 mp utan kifagyott maga a cs. -
Takezó #865 és milyen szerverre? nekem egyre se sikerállt... -
#864 Megprobaltam 1.3al felmenni netre es majdnem sikerult. Bement csak 2 masodperc mulva ki is fagyott szoval meg kene probalnunk hatha sikerul. -
PszihoApu #863 Rice hard pálkyán tartok de nem tudok tovább jutni felmentem a tetőre és lekapcsoltam a kapcsolót hogy kell tovább menni?
-
FLeK0 #862 nemtudom miert 'elbaszas' az ha megcsinaljak, hogy illegalis valtozatokkal ne lehessen jatszani, se frissiteni. -
#861 Én is erre gyanakszom.
HOgy rohadnának meg, hogy lehet egy jól működő multit elbaszni. -
#860 johat ezmér van ezmér van nemtom, én nem jáccom cz-t, föleg lanon nem. De sztem azért, bár nem tuti, de szvsz azér, hogy vedd meg, ha multizni akarsz. mondom nem tuti -
#859 Hmm, mostmeg ha rákatintok hogy join beugrik egy hülye ablak ami a CZ-t hírdeti, ez mér van? -
#858 Thx, felraktam a Steam-et, kb egy óráig telepítgetett, de mostmár megvan a lan server, csakhogy hiába kattintok hogy connect, semmi, bejön egy kis hülye ablak szerűség és semmi, nem történik, na ez mért van??? -
#857 Ma ? hm. szal a szerverfigyelö : jobb klikk steam-en -> servers -> lan. ott lesz 1 szerver, oda duplán kattintasz az egér bal oldali gombjának középsö részével. Ő hát érthető ? -
#856 Hát most nagyon hülye vagyok de hol találom azt a serverfigyelőt???
Léci írjátok le nekem a LAN-os gamhez való JOIN-olást rövid LÁMÁk álltal is könnyen érthető lépésekben, mert ma valahogy nagyon az vagyok;) -
FLeK0 #855 szerverfigyelo lan fulen levo szerverre duplan kattintva. -
Kriszta76 #854 Halkan:) -
#853 Azt tudom hogy tudok costum gamet indítani csak éppen azt nem tudom hogy hol kell JOIN-olni a serverre. please help! -
FLeK0 #852 lehet lanon is, new multiplayer game gomb az alap Steames CZben. -
#851 Hát nem tudom, az a single tetszik ahol botokat kell venni és azokkal nyomni, de az a háborús izé ahol ugyan olyan irreálisan hallhatatlan vagy mint a többi gagyi FPS-ben, na az nem igazán tetszik, ho olyan stílus kell akkor már ott a Black Hawk Down, és az legalább szép.
Amúgy lenne egy kérédésem, LAN*on nem lehet nyomni a CZ-t csak neten??? -
Darkboy #850 és hogy lehet oda bemenni? -
FLeK0 #849 az egyetlen nyitott szobaban ahol 1 alvo or van. -
Darkboy #848 És hol kellett volna felvennem, mert a fülöp szigeti pálya legelején vagyok. Ez kb. a 2-3 pálya lehet. -
Kriszta76 #847 Annak nálad kéne lennie