Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
30.00 USD = 6,119.78 HUF
Most szamoltam ki. Mondjuk 5000-rel dragabbnak hittem. Lehet h megveszem

Extraboy
A V.I.P-t kell kinyirnod ugy h az ablakot asszem be lehet torni egy helyen (vagy mar be van) es oda a felszedett granatokbol dobj be. Ha megolted mar csak "futas a gyozelembe".

ja meg csikos meg feketefoltos néha a kép az Driver Hiba? ti milyen Drivert használtok Geforcehoz?

Köszike a válaszokat még 1 kérdés a Condition Zero Deleted Scenes játszok és ott tartok hogy 1 kis gondolákon átugrálva átérek a tulodalra 2 ház között ott találok 1 gránát tartót és fogyamatossan jön 1 gránát velem szembe AWP sek jönnek na it elekadtam mit kell csinálni?

Öhm... Már van egy-két olyan magyar server, amin CZ mapok is vannak 😊
Jonny87
Van kb 10 olyan szerver 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Extraboy
Most frissitettem a listat 73 db servert talalt

Extraboy
De egyebkent kene egy olyat csinlani h cz mapoat 1.6ra es olyan servert letrehozni ami csk azokon fut

Extraboy
Hat lehet nemtudom. Egyenlore 1.5ozok meg nagyon ritkan 1.6

Tibre
várj egy-két hónapot lefog az menni hamar

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Extraboy
Hat jah enis ezt gondolom. Pedig nagyon jo game mert az 1.6ot utalom de a czt meg szeretem de 10000-ret nem dobok ki ezer.

LSC
de miért érné megvenni ha szinte ugyanaz mint a CS. Ha nem akkor mi a különbség?

Extraboy
Nem hibas hanem ez elvileg az hogy "megkezdi a palya felismereset" azaz a botok szamar tajekozodast biztosit. (kb.) enis jartam igy betettem az aim_mapt es ugyanez volt vartam 10 percet es.........................semmi 😄

valoszinuleg hianyzik a navigacios file az adott palyahoz, es azt kesziti el, addig pedig lassu es 1 bot szaladgal korbe, tanulja. varj 1 kicsit, aztan rendesen fog menni.

sziasztok volna 1 problémám elindítom a játékot kiválasztom mondjuk a Dust páyát mivel majdnem csak ezen tudok játzani kiválasztom az emberkéket és elinditom , igen ám de mikor betöltödik a játék csak 6-8 fps em van (1.6 98-99 fps em van) eztután fut 1 Analizy felitarat és ############# ilyet csinál aztán 1 bottal játszhatok és ennyi mit kell csinálni ?
Hibás a CD?
SEGÍTSÉG

csak ugy altalanossagban mondtam. egyebkent meg pont az ara miatt nem lesz tul sok cheater a jatekosok kozott a kov. par honapban, ez meg inkabb elonyere valik a CS-vel szemben.

LSC
Tévedsz vettem már nemegy játékot. Ja, és ha van eredeti HL kulcsom akkor tudok ezzel játszani? Nem hinném

LSC
Gondoltam kipróbálom ingyé de azért nem adok 8-10 ezer forintot hogy egy 5 évvel ezelõtti szinvonalú gémmel toljak egy rakat csíter társaságában.

na igen, most koppannak azok akik eddig lopott verzioval jatszottak es meg eletukben nem vettek jatekot 😉

Jonny87
Veddmeg.

Extraboy
Valaki tudja h evvel az uj verzioval hogy tudok jatszani ezen az uj CSHU cz serveren. Mert aszongya h steam kell hozza es ha ranyomok h play online with steam akkor felrakja a stemet de csak a reklam jon majd be? mit tegyek?

LSC
nem enged joinolni mindíg a reklám jön be hogy rendeld meg "ócsón"

LSC
Tök komolyan és viszik mint az ingyen cukrot. Ha holnap kiadnának egy CZ 2-t azt is vennék.

LSC
igen

Bocs, a PROPER CD2 a jó?

Köszi😊

LSC
ez megy eredeti kulcs nélkül?

1st CSHU:CZ server :: powered by nrg - 217.20.130.12:27111 Deadly - Strike CZ Server - 152.66.231.111:27035

BaziJoe
Magyar Szerverke nincsennek?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Toughtful
Több millió légy nem tévedhet?

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

insp
A játékmódokat a CoD innen vette, ugye? (Nekem úgy tûnik, akkor inkább azzal tolom a multit, ha ráérek. Grafikai különbségek)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nekem is ezt csinálta, pedig javított 2. CD van fennt.

Extraboy
Valaki tudja hogy mit kell csinalni a kuldetesekben mert siman megcsinaltam a celt akkor kijon 1 ablak vagy continue vagy valami s betuvel kezdodo (mar elfelejtettem 😉) Ha continuera megyek akkor nyomhatom egy evig a palyat semmi nem lesz mert kesz a kuldi de ha a masikra megyek akkor meg azt mondja h elmentve de amikor vegigjatszom az elso oszlopot (3 palya) azutan meg mindig locked marad a kov oszlop. Mit kell tennem?

[NST]Cifu
A CS anno ugye egy HL multi-MOD-nak indult, és tisztán az is volt - egészen a Beta 7.1-ig. Aztán a Valve megvette kilóra a fejlesztõket, és létrejött a CS 1.0 (már nem béta) illetve folyamatosan a következõ verziók, amelyet ki is adtak dobozban (a STEAM-el eggyüt fejlõdött a CS 1.6beta is). Valamikor az 1.0 körül merült fel, hogyhát offline nem igazán lehet játszani a játékot, mivel igazán jó Botok nem nagyon vannak hozzá. Jött az ötlet, hogy csinálják meg a botos verziót aféle UT módra, vagyis hozzáraknak néhány plusz pályát (tudni kell, hogy már a Béta 7.1 idején is többszáz custom pálya volt...), megcsinálják a botokat, és adnak egy fain kis külcsint, és voilá, kész a CS:CZ. A gondok ott kezdõdtek, hogy húzodótt a fejlesztés, és nem tünt igazán ütõsnek az egész kotyvalék. Ekkor a Valve átpasszolta a fejlesztést a Turtle Rock Studios-nak, aki az X-Box-os CS-t is csinálta. Õk azt tették le az asztalra, amit látsz. A probléma az, hogy az alap a HL engine, és a STEAM, erre kellett építeni. Bevallom már a Beta 6.6 idején is voltak minõségi custom modellek, amik azért megütötték azt a szintet, amit a CS:CZ nyújt. Szóval ez van.
Szvsz ha két éve jön ki, még akár tarolhatott volna. De ma...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

csak a legnepszerubb online akciojatekrol.

insp
Ja, csak CS-t nem játszottam , valahogy kimaradt az életembõl. Bár a mai tapasztalatom alapján nem sokról maradtam le...

insp
Világosítsatok fel plíz! Ez a híres-neves CS, vagy valami más?
Én életemben nem játszottam CS-t, de megnéztem ezt a CS:CZ-t. Ezt most komolyan gondolták a készítõk? röhejes ez a grafika...

(deleted scenes)

2 haveromnal is pont ez a gond van.
Kilep winbe tolteskor.
Akar CZ, akar CZ deletes scene-snel.

:p

mondom hogy nem kéne reklámozni... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CSHU!
szerver meg biztos nincs, mivel a multiplayer resze keddtol fog mukodni a Steamen.

BaziJoe
És valami magyar oldal a játéknak? Címet is kérnék ha igen!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Sziasztok valami szerver a játékhoz már van?

full CZ innen már "megrendelhetõ"

http://isoburning.uw.hu/

Jonny87
Aza poén hogy nálam nem is kért cd kódot ~~

mükszik oh je

azt írják máshol is ez a kód de valami crack kell azt hol találok ?

cifuatwork
BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB

ez7 nem jó másik

AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA

Az a 2. cd amit leszedtél rossz.Kiadtak egy Proper verziot azt kell leszedni