1406
Condition Zero
  • DJ_HELL
    szerinterm vannak benne eleg nagy bugok mert 10 centirol lovom a botot mert bejon elem aztan nem talalom el utan + egy golyoval fejbe lo olyan mintha a fegyverm szkinje atment volna a csavon a hatabol kijott volna es onnan lottem volna a falat!
  • FLeK0
    en se vettem eszre kulonosebb valtozast azon a palyan.-
    a fegyvervasarlast en nem nagyon fogom hasznalni, megmaradok a tobb honapja hasznalt vasarlo bindjeimnel, azzal is eleg gyorsan meg lehet oldani a dolgot, de lehet megprobalok abban is beloni par konfigot, a menuje tetszett.
  • Extraboy
    Nekem rohattukl tetszik! Egyedul a fejloves uj jelolese szokatlan de majd megszokom ezt is. A dust_cz-be mi lett updatolva mer nekem semmi sem szurt nagyon szemet (nem igazan neztem annyira). Sztem a legjob dolog benne a 4db sajat "fegyvermenu"
  • FLeK0
    UPDATE NEWS - COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO

[-] 04.28.04 (current release)

Changes/Additions:
    --------------------------------------------------------------------------------

New high-definition player models
    New high-definition weapon models
    New high-definition sound effects
    New Buy Package system
    Custom Mission Pack support
    Updated de_stadium_cz
    Updated de_dust_cz
    Added solid radar option
    Various other improvements
  • FLeK0
    Nem is a mostani jatek megvaltasara keszult ez, hanem az uj emberek szamara ismerteti meg a CS vilagat.
  • O0D:
    mondjuk az előzetes ( vagy félévvel ezelőtti ) képek a "milyen jó" CZ ről, nincs is új választható külső ( se terror , tán CT sincs .. ) 2 új fegyver... szal annyira nem nagy változtatások hogy ezért 10 rugót kérjenek.
  • FLeK0
    a CZ-ben sose voltak 'uj' modellek, csak a warez teamek a kilopott deleted scenes modelleket tettek bele a masik reszbe is, latszott is rajtuk (pl: kezukon, hitboxokon), hogy nem arra terveztek oket. amiket most betesznek azok ugyan arra epulnek, de meg lettek csianlva szepen, nemelyiket egeszen atalakitottak.
  • Extraboy
    Egyebkent ezt most miert csinaltak hogy a regi modeleket visszatettek az eredeti CS:CZ-be es most fok kijonni az 1.1?
    (hogy egyen rajta mit frissiteni, mer ha igen akkor nagy majmok)
  • Takezó
    Ganxsta rulz? :))))
  • Tufa16
    hogy sikerült megoldani? Ha patch-al akkor lécci ird ki a linket hogy hol van! THX
  • deicide
    Jó fej vagy meg minden...és biztos rendes is...meg jó szándékú..de a probléma már meg van oldva...és tudok játszani..!!!
  • deicide
    majd te meg elitélsz...kitalálsz..kritizálsz..még is ki vagy te..?!Ne itélj...hogy ne itélhessenek...!!
  • FLeK0
    en megmondtam hogy mi a megoldas, en csak errol tudok, ezert probaltam igy segiteni.
  • dikki*yysw
    A felfogásod.
  • deicide
    sokat járok ide és amikor tehetem itt mindig megtalálom a problémámra a megoldást...és igy volt más játékoknál is!de soha senki nem osztotta az észt és mondta meg hogy mit vegyek meg vagy mit nem!
  • deicide
    mi a szánalmas...?
  • FLeK0
    Ha van(?) olyan, akkor meg mit problemazol ezen?
  • dikki*yysw
    Na ez már szánalmas.
  • deicide
    nem mondod..?!tudod vannak olyan exe..ami már a javítás után vannak...!Akkor most miröl beszélünk..?Én örülök neki hogy te megveszed...és jó is..és én mi és a többiek büszkék vagyunk rád...de nem hinném hogy követendő példa lennél..!!
  • FLeK0
    Ahhoz hogy megszerezd a szukseges javito patchet szinten eredetire lenne szukseged, ordogi kor ez.
  • deicide
    én kurvára nem akarok neten játszani engem nem izgat ez a rész!! én megoldást akarok találni arra hogy single modban menjenen a játék!ez érdekell...a multi rész és a netes nem!!
  • FLeK0
    nos, az nem vegleges valtozat, es nehezen fogod megszerezni a jovo heti javitast, nehezen fogsz jatszani normalis szervereken, nemtudom miert nehez felfogni hogy itt picit mashogy mennek a dolgok, itt figyelnek erre valamilyen szinten..
  • deicide
    Most olvaslak téged...szoval ha jól értelmezem akkor itt lehet találni serial számot Condition Zero-hoz...?Amikor a Steam-ot elinditod és kéri a cdkeyt akkor azt kell beirni...?
  • dikki*yysw
    Erről beszéltem a flt+rzr topicban.
  • deicide
    Nos...van ebben egy olyan rész is hogy NoSteam menű pont...viszont az sem megy!!!Gondolod és pénzt gyüjtök játékra..?Nem hinném!!
  • FLeK0
    akkor ezzel nem fogsz jatszani amig nem veszed meg. ugyanigy szamolj majd a HL2 multiplayer reszevel is, gyujtogess ra ha erdekel.
  • deicide
    ez akkor sem müxik...sehogy!!!nem jön hiba üzenet..csak kilép!!
  • deicide
    persze hogy nem eredeti!jó nem szép..ez van!itt láttam rá linket..megprobálom most amit irtál!
  • FLeK0
    talan mert nem eredeti? ha az, akkor frissitsd a Steamen, es nem lesznek ilyen problemak.
  • deicide
    értem...)és kösz az infot!de nem kerek nekem miért nem megy a játék...sem a single...sem a multi része!Ha single-t választom elkezdi betölteni...majd kilép vissza vindowsba ilyet még a 98-as időkben láttam!és egy hiba üzenet nem jön:(
  • FLeK0
    2CD-s a vegleges, kicsi meg regi lopott anyag.
  • deicide
    nem kerek sok minden...!van egy 2 cd-s változat azt felraktam az nem megy..és van egy különálló 1 cd-s...!Tiszta talány..!:(
  • O0D:
    multiba megy?
    cedekej?
  • dikki*yysw
    Hát ha szutyok, akkor ne játsz vele.
  • deicide
    Letöltöttem ezt a szutykot...de itt nem müxik a single rész!Miért..?betölti..utánna kilép!MÉ...?
  • O0D:
    nem tudjátok hogy a console ban kiadott 2 ati_ ... parancs mit csinál???
  • FLeK0
    Jovo heten Steamen erkezo CZ 1.1 info @ CSHU & cs.net.
  • FLeK0
    A Steamen keresztul inditsd el, az majd frissiti.
  • Tufa16
    értem! De végülis szerintem ez nem olyan hiba amit lehetne patcholni! Nem? Nem lehet patcholni ami szinte még felsincs telepítve! nem? Most a CZ-ről beszélek! Amikor irnám be a serialt akkor ugy dönt hogy kifagy...
  • FLeK0
    1.1.1.0 patch volt a legutolso ugy 2 eve, azota csak a Steamen frissitik.