1406
Condition Zero
-
#1126 szerinterm vannak benne eleg nagy bugok mert 10 centirol lovom a botot mert bejon elem aztan nem talalom el utan + egy golyoval fejbe lo olyan mintha a fegyverm szkinje atment volna a csavon a hatabol kijott volna es onnan lottem volna a falat! -
FLeK0 #1125 en se vettem eszre kulonosebb valtozast azon a palyan.-
a fegyvervasarlast en nem nagyon fogom hasznalni, megmaradok a tobb honapja hasznalt vasarlo bindjeimnel, azzal is eleg gyorsan meg lehet oldani a dolgot, de lehet megprobalok abban is beloni par konfigot, a menuje tetszett. -
#1124 Nekem rohattukl tetszik! Egyedul a fejloves uj jelolese szokatlan de majd megszokom ezt is. A dust_cz-be mi lett updatolva mer nekem semmi sem szurt nagyon szemet (nem igazan neztem annyira). Sztem a legjob dolog benne a 4db sajat "fegyvermenu" -
FLeK0 #1123 UPDATE NEWS - COUNTER-STRIKE: CONDITION ZERO
[-] 04.28.04 (current release)
Changes/Additions:
--------------------------------------------------------------------------------
New high-definition player models
New high-definition weapon models
New high-definition sound effects
New Buy Package system
Custom Mission Pack support
Updated de_stadium_cz
Updated de_dust_cz
Added solid radar option
Various other improvements -
FLeK0 #1122 Nem is a mostani jatek megvaltasara keszult ez, hanem az uj emberek szamara ismerteti meg a CS vilagat. -
#1121 mondjuk az előzetes ( vagy félévvel ezelőtti ) képek a "milyen jó" CZ ről, nincs is új választható külső ( se terror , tán CT sincs .. ) 2 új fegyver... szal annyira nem nagy változtatások hogy ezért 10 rugót kérjenek. -
FLeK0 #1120 a CZ-ben sose voltak 'uj' modellek, csak a warez teamek a kilopott deleted scenes modelleket tettek bele a masik reszbe is, latszott is rajtuk (pl: kezukon, hitboxokon), hogy nem arra terveztek oket. amiket most betesznek azok ugyan arra epulnek, de meg lettek csianlva szepen, nemelyiket egeszen atalakitottak. -
#1119 Egyebkent ezt most miert csinaltak hogy a regi modeleket visszatettek az eredeti CS:CZ-be es most fok kijonni az 1.1?
(hogy egyen rajta mit frissiteni, mer ha igen akkor nagy majmok) -
Takezó #1118 Ganxsta rulz? :)))) -
#1117 hogy sikerült megoldani? Ha patch-al akkor lécci ird ki a linket hogy hol van! THX -
deicide #1116 Jó fej vagy meg minden...és biztos rendes is...meg jó szándékú..de a probléma már meg van oldva...és tudok játszani..!!! -
deicide #1115 majd te meg elitélsz...kitalálsz..kritizálsz..még is ki vagy te..?!Ne itélj...hogy ne itélhessenek...!! -
FLeK0 #1114 en megmondtam hogy mi a megoldas, en csak errol tudok, ezert probaltam igy segiteni. -
#1113 A felfogásod. -
deicide #1112 sokat járok ide és amikor tehetem itt mindig megtalálom a problémámra a megoldást...és igy volt más játékoknál is!de soha senki nem osztotta az észt és mondta meg hogy mit vegyek meg vagy mit nem! -
deicide #1111 mi a szánalmas...? -
FLeK0 #1110 Ha van(?) olyan, akkor meg mit problemazol ezen? -
#1109 Na ez már szánalmas. -
deicide #1108 nem mondod..?!tudod vannak olyan exe..ami már a javítás után vannak...!Akkor most miröl beszélünk..?Én örülök neki hogy te megveszed...és jó is..és én mi és a többiek büszkék vagyunk rád...de nem hinném hogy követendő példa lennél..!! -
FLeK0 #1107 Ahhoz hogy megszerezd a szukseges javito patchet szinten eredetire lenne szukseged, ordogi kor ez. -
deicide #1106 én kurvára nem akarok neten játszani engem nem izgat ez a rész!! én megoldást akarok találni arra hogy single modban menjenen a játék!ez érdekell...a multi rész és a netes nem!! -
FLeK0 #1105 nos, az nem vegleges valtozat, es nehezen fogod megszerezni a jovo heti javitast, nehezen fogsz jatszani normalis szervereken, nemtudom miert nehez felfogni hogy itt picit mashogy mennek a dolgok, itt figyelnek erre valamilyen szinten.. -
deicide #1104 Most olvaslak téged...szoval ha jól értelmezem akkor itt lehet találni serial számot Condition Zero-hoz...?Amikor a Steam-ot elinditod és kéri a cdkeyt akkor azt kell beirni...? -
#1103 Erről beszéltem a flt+rzr topicban. -
deicide #1102 Nos...van ebben egy olyan rész is hogy NoSteam menű pont...viszont az sem megy!!!Gondolod és pénzt gyüjtök játékra..?Nem hinném!! -
FLeK0 #1101 akkor ezzel nem fogsz jatszani amig nem veszed meg. ugyanigy szamolj majd a HL2 multiplayer reszevel is, gyujtogess ra ha erdekel. -
deicide #1100 ez akkor sem müxik...sehogy!!!nem jön hiba üzenet..csak kilép!! -
deicide #1099 persze hogy nem eredeti!jó nem szép..ez van!itt láttam rá linket..megprobálom most amit irtál! -
FLeK0 #1098 talan mert nem eredeti? ha az, akkor frissitsd a Steamen, es nem lesznek ilyen problemak. -
deicide #1097 értem...)és kösz az infot!de nem kerek nekem miért nem megy a játék...sem a single...sem a multi része!Ha single-t választom elkezdi betölteni...majd kilép vissza vindowsba ilyet még a 98-as időkben láttam!és egy hiba üzenet nem jön:( -
FLeK0 #1096 2CD-s a vegleges, kicsi meg regi lopott anyag. -
deicide #1095 nem kerek sok minden...!van egy 2 cd-s változat azt felraktam az nem megy..és van egy különálló 1 cd-s...!Tiszta talány..!:( -
#1094 multiba megy?
cedekej? -
#1093 Hát ha szutyok, akkor ne játsz vele. -
deicide #1092 Letöltöttem ezt a szutykot...de itt nem müxik a single rész!Miért..?betölti..utánna kilép!MÉ...? -
#1091 nem tudjátok hogy a console ban kiadott 2 ati_ ... parancs mit csinál???
-
FLeK0 #1090 Jovo heten Steamen erkezo CZ 1.1 info @ CSHU & cs.net. -
FLeK0 #1089 A Steamen keresztul inditsd el, az majd frissiti. -
#1088 értem! De végülis szerintem ez nem olyan hiba amit lehetne patcholni! Nem? Nem lehet patcholni ami szinte még felsincs telepítve! nem? Most a CZ-ről beszélek! Amikor irnám be a serialt akkor ugy dönt hogy kifagy... -
FLeK0 #1087 1.1.1.0 patch volt a legutolso ugy 2 eve, azota csak a Steamen frissitik.