91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • devius
    Nah asszem valami rossz gamet szereztem be.Ennek az a neve hogy Pacific Fighters Banzai,Még nem tudtam feltelepíteni mert hiányzik egy fájl.
    De inkább leszedem a sima PF et.
  • devius
    HA KÉRDI A TELepítő (PF ről van szó)hogy hozzáigazítsa e az IL 2 höz akkor ok ot nyomjak?
    Mert most olvastam"Pacific Fighters nem kompatibilis az Il-2 Sturmovikkal és annak kiegészítőivel internetes játék esetén"
    pedig ti ezzel játszotok neten nem?
    föl van rakva minden il2FB,AEP+PF meg a patch ok
  • Seaweed
    Az IL2FB+AEP+PF a legnepszerubb.
  • DJ Skyline
    szevasztok...csupán annyit kérdeznék,hogy melyik elterjedtebb multiban a Pacific Fighters,vagy a Forgotten Battles?
  • Sanyix
    Na kipróbáltam az új patchet, hát a mosquito nem jött, be, gyenge a motorja, nem manőverezik valami jól, és folyton szédeleg a hátulja, bár a 20 milisek nemgyengék :) a bf-109k4 viszont elég jó lett, a ju88 is király, de ez az mc 205 ez nagyon tetszik jó erős mocija van, és jól manőverezik :D
  • panther112
    Lesz pc-re is, csak az majd márciusban.
  • bgabor
    Végülis mindegy, mert csak X-Boxra lesz.
  • tomee14
    A Blazing Angel inkább árkád lesz de már next-gen!
  • imp99
    köszönöm
  • panther112
    http://blazing-angels.com/uk/

ez színvonalas szimulátor, vagy árkád lesz?
  • Lebowski
    http://www.dongo.hu/letoltes.php

=> +File

Magyarosítás az FB-hez

hajrá
  • Lebowski
    olyan "magyarosítás" van ami a hangokat (ai rádiózás) és a játéküzeneteket (pl: xy crashed helyett xy földbefúródott és szinonímái) tartalmaz. de olyan nincs ami a magát a progit magyarosítja,gondolok itt a menüre és egyéb dógokra.
  • neuro
    http://www.pacific-fighters.com/en/home.php
  • imp99
    vki tudna adni egy linket 4.03 as patchhez mert googleban nem találtam semmit :S
  • devius
    nah megkérdem ott is
    köszi
  • devius
    így vissza kerestem a forumon de nem láttam hogy lett volna magyarosítás,bár nem néztem mindent.
    Leteh hogy nem épp a legjobb a magyar verzió de annál biztos jobb hogy semmit nem értek,pl a controlsba csomo gomb van és kikeresgetni szütárba idegtépő feladat.
  • neuro
  • Bucser
    Szerintem meg van:)

Dongo fórumban kérdezz körbe.

www.dongo.hu
  • devius
    visszavonom
    :))))))
  • neuro
    szerintem nincs...
  • devius
    sikerült megszereznem az FB -t,"nem eredeti" és sajnos angol.Mintha azt olvastam volna van magyarítás,télleg van?
  • Bucser
    IGen ugyanaz. de a forgoten battles szobában általában

Forgotten Batles Ace Expansion Pack + Pacific Fighters + 3.03+4.01+4.02+4.03 patchel játszanak merged installban:)
  • devius
    van külöbség az IL 2 STURMOVIK:Forgotten Battles
    ÉS A SIMA:Forgotten Battles
    között?ugyan az mind a kettő nem?
  • neuro
    A Timeout-ot talán orvosolják a patch-ek. De inkább szerezd be a Forgotten Battles-t, az Ace Expansion Pack-ot és a Pacific Fighters-t.
  • Seaweed
    Visszadobal megymaggal?!
  • devius
    Hali
    Kipróbálnám a sturmovikot kemény 5 en vannak,ki is irja már az IL 2-ben hogy várjak mert tölti.Két perc után meg nem tudok csatlakozni mert valami Time out.
    mitől van ez,valahol olvastam hasonlót de nem találom
  • Bucser
    Igazából szerintem Aircobrával zero ellen harcolni olyan mint amikor legyet csapkodsz. ritkán találod el de ha egyszer eltaléálod vége... Csak itt a Zero nagyon is visszaütött:)
  • neuro
    Nem rossz, bár az ilyen UFO gépek soha nem lesznek a kedvenceim :)

A Buffalo az amerikai és az angol oldalon szerintem azért szerepelt olyan rosszul, mert az oroszoknál képzettebb és jobb gépeket repülő japán pilóták ellen repültek velük. Finnországban Raták és Csajkák ellen vetették be őket, Burmában és Midwaynél pedig a Zérók ellen.

Ami igazán furcsa az szerintem az Airacobra: az oroszok imádták az amerikaiak pedig utálták. Lehet ez is amiatt, mert a fürgébb Zéró a háború elején megette az amcsikat reggelire, a Messzer meg nagyjából egy kategória a P-39-el.
  • Bucser
    nem próbáltam még ki bevallom... De törpiek a 102-eseknél azt mondják, hogy nagyon jó lett... majd lecsekkolom:) a G2-t próbálgattam:)
  • Seaweed
    Mit szoltok a Do-335-othoz?! Nekem egeszen bejott!
    (az mondjukerdekes bug vagy mitudom en mi hogy egyhajtomuvel es mind1 hogy elso vagy hatso alig vanszorog a foldon...pedig szerintem nem ilyennek kellene lennie)
  • Bucser
    NEm tudom nekem az MC-205-ös kifejezetten tetszik:D Sokak kedvence a P51-es meg nem:) Igaz nekem a MIG 3 is tetszett formára:) (repülni utálok vele:D) de akkor is a messzer a kedvenc meg a Dora:) NA meg a felejthetetlen B239-es Finn változata:) Nem csoda, hogy olyan jól szerepeltek azok a kis gépek a finneknél:) tudtak vele repülni nem úgy mint az amcsik:D
  • neuro
    Mind a kettő veszett csúnya gép, nem meglepő hogy összekeverted őket :)
  • Seaweed
  • Bucser
    Igaz:D Bocs kevertem igazad van Macchira gondoltam csak nem tudom miért Morane-t írtam:D Hsz a morane nem is flyable asszem (de lehet ebben is tévedek már semmiben sem vagyok biztos:D):)
  • neuro
    Szerintem ez egy MC-202 vagy 205 :)
  • Bucser
    De az Morane Saulnier is:D

Kéne mán új masinka (számítógép)......

• neuro
    21.20-kor én már pizsiben feküdtem a tv előtt :)

Azért a 4-es water elég jól néz ki:

• Bucser
    Most vótam lobbyn:D De a joyom még javítóbáziskun van (most vcárom Ian-tól a Über2 next-t az majd marciusra lesz kész szóval majd akkopr teljes felszerkóban:) addig csak ugy élvezem a G2-t:)
  • Seaweed
    visszaszivom..most derult ki hogy en nem erek ra...
  • Seaweed
    olyan reg repkedtem il2 sorozattal hogy tok low lópoly-nak tunik az egesz :D...(mai grafikak utan)