91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Dns5000 #6549 na mi van mar a bobal?
valaki azt minda hogy midjart kijon, aztan meg egy honlapja sincs. -
neuro #6548 a Dgen.exe a főkönyvtárba megy
a Final4043.zip-ből egy része a DGen könyvtárba, egy része a Missions\Campaign\GB könyvtárba, egy másik része pedig a Missions\Campaign\IT-be, ahogy ott a zipben le van írva (vagyis úgy vannak elnevezve a fájlok) -
#6547 Sztem ezt nem olegék csinálták :) -
#6546 az alap :) -
#6545 -
bgabor #6544 De honnan kéne tudnom, melyiket melyik könyvtárba kellene tenni? Az FB+AEP+PF nek a főkönyvtárában 14 könyvtár van! -
#6543 1. leszeded az Italian Campaign packot
kicsomagolod és a fileokat beteszed azokba a könyvtárakba ahova kell
2. leszeded az Italian pilot packot
kicsomagolod és a fileokat beteszed azokba a könyvtárakba ahova kell
3. leszeded a DGen-t,és a DGen.exe-t bemásolod a FB főkönyvtárába,felülírva a már meglévőt -
bgabor #6542 Hogyan is kell ezt installálni? Merthogy három file van és négy leírás hozzájuk.
Olegék megtanulhatnának már rendesen angolul. Az utasítás szerint kizippeltem a főkönyvtárba, erre teleszemetelte SFS fileokkal. Vagy az az utasítás nem arra a filera vonatkozott? Hja kérem, egyértelműen kéne fogalmazni. -
neuro #6541 Ha még valaki nem hallott volna róla:
Új Dgen az új gépekhez
http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=235&Itemid=2 -
#6540 De melyiket? mert van 3 féle is:) Ugye ott az alap sturmo ami felett igencsak elmnt már az idő aztán ott az FB meg a PF köztük meg az ace expansion.. ha az utóbbi 3-at egymásra ereszted meg felrakod a 3.0 utáni patcheket nem hiszem, hogy bármi kifogásod lehet a grafra. Jó mondjuk meg kell hagyni Oleg fái érdekesek:D -
#6539 Beszereztem ezt a játékot eredetiben, és mit ne mondjak, szart sem értek hozzá :D nem akarom szétbaszni a topikot a hülye láma kérdésekkel, így hát fel sem teszem őket. A játékról annyit, hogy még nem ismerem, a graf szép, és a fizika is jó ha minden meglátásom jó. 1 gondom van a játékkal. (igazán szólva több is) Mégpedig a fák. Hát én nem tom hogy van megoldva, de rohadtul érdekesen. Amúgy a graf nem olyan rossz. jó gamme. -
#6538 minek???? -
imp99 #6537 aham és annak mi is a pontos neve akkor? -
#6536 milyen BOB2?? az már rég kint van de az a Wings of Glory Battle of Britain " nem pedig az Oleg féle Battle of Britain.. a 2 teljesen külön dolog... -
imp99 #6535 most mi a túro van a bob 2-vel? kijött már? -
Lebowski #6534 nemkell crack. pakold fel sorjában csak arra figyelj hogy FB 1.0ra rámegy az AEP . de csak az AEP 2.04re megy fel a pf. és ne a stand alone-t válaszd! onnantol már siklani fog. ja meg a peccsek. szal nemkell crack -
neuro #6533 én úgy emlékszem a PF-es crack-el megy a közös install -
#6532 mivel ugyanaza törés kell neki:D meg tudtommal a felpatchelthez már nem kell.. vagy az Fb crackjét kell használni vagy a PF-ét már nem melékszem.. de patch után nem kell crack ha jól tudom (mondjuk eredeti példány mellett soa nem volt rá szükségem) -
devius #6531 nem nemm nem azt értem ,sima PF et értem.Igen rosszul montam a sima IL 2 nem is kinálta fel.
De olya CRACK ot ami a FB AEP PF eggyüt mind a három,nem találok,ugyhogy felraktam önmagába a pf et.Igy, találtam crackot,de mind a háromhoz nem nagyon :) -
#6530 ugye a pf alatt nem a PF banzai-t érted mert az nem a Pacific fighters csak egy kiegészítő lemez aminek semmi köze az alap FB+AEP+PF 3-ashoz. Egyébként síma Il-2 nem kell. csak a Forgotten battles. -
#6529 még mindíg rossz!:)
a link maradt a régi -
neuro #6528 javítva - kösz -
#6527 rossz a hyperlobby linkje -
neuro #6526 egy átkozott N1K1-J elvitte a hátulját :) -
kiskorúbézoltán #6525 "Sturmovik+fb+aep+pf"
Ez ám a fullextrás kivitel ... -
#6524 NEM KELL a sima sturmovik, és de így kellett volna. -
devius #6523 Először felraktam a szokásos sorozatokat,Sturmovik+fb+aep+"pf"
Telepítőnél azt nnyomtam hogy igazítsa a már eddig feltett il2 höz.Nem ezt kellet volna?
-
#6522 Oldalkormányt énse szoktam használni landoláskor, bár a vezérsík még meg szokott lenni :) -
neuro #6521
landolás oldalkormány nélkül :) -
neuro #6520 Itt van róla egy egész jó leírás: http://www.aeroflight.co.uk/profile/d335top.htm -
#6519 A sorsa a német vadászoknál szokásos azaz:
"Fortunetly (for the Allies), Hitler himself, demanded that the Arrow be redesigned for a bombing role which stalled the program for almost two years. This prevented the Arrow from reaching it full potential as early as 1944. " -
#6518 90 darab gurult le a szerelőszalagról (prototípusokkal tesztgépekkel és oktatógépekkel együtt) de csak 38 darab került a luftwaffe szolgálatába (lelőtték tesztelés közben megsemmisült gyár bombázás közben megsérült etc. a maradék) -
#6517 Jáj kipróbáltam ezt a Do-335 repcsit, hát brutális minden szempontból, nagyon állat! Egyébként ilyenből hány repült a 2. vh-ban? Volt szolgálatban ilyen egyáltalán? Amúgy most szórokoztam vele, és 4500 méterről ereszkedve leállítottam a hajtóműveket, de az elöl lévőt 8 próbálkozás után se sikerült újraindítanom, mindíg csak felpörgött, és leállt. Ellenben a hátsó pöccre indult, és leszállás után már az első is. Ki érti ezt? :\ -
neuro #6516 csak a pf-et raktad fel vagy a teljes sort? (Fb+aep+pf) -
devius #6515 nemhiszem el :(((
felraktam a PF et
De egy deka crack sincs hozzá sehol.Sima pf patch ugye nemjó mert az ikonja is olyan hogy PF+FB+AEP
Nemtudtok esetleg segíteni?
Előre is kössz -
neuro #6514 Csináltam ide is egy FAQ-t:
FBFAQ@BOP -
#6513 megegy rakás patch ami mind "2 héten belül" kijött:D -
neuro #6512 1 hivatalos (AEP) és vagy egy tucat nem hivatalos (Banzai, Case Blau, Battle over Europe stb) -
devius #6511 :)))))
mennyi kiegészíző van hozzá.
-
#6510 ajjaj.. a banzai egy küldetéslemez..