91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Túlképp azt jelenti FPS nyelven, hogy a fejeddel tudsz Strafeolni vagy kihajolni a sarok mögül Azaz full 3-dben mozog a kamera a fülkében.
  • Seaweed
    Track IR-nek egy uj funkcioja. 6 tengelyes azt jelenti.

Itt nezd meg a videokat hogy megertsd.
    (Lock On 1.2: Black Shark - 6DOF Demo by Matt Wagner ; Combat Flight Simulator 3 - Full Vector Expansion Demo Video! )
  • Dns5000
    azt mondta +2 szoval Paks melle +2 nem 1
  • Dns5000
    mit csinal a vector expansion?
  • Bucser
    Húúú bazz akkor paks mellé kell gy másik?? A Szo,mszédok már most is tiltakoznak a sugárzás miatt pedig még csak az első blokk van felhúzva a kertben...
  • Seaweed
    + ket atomeromu
  • Bucser
    Pláne mivel mindenkinek szinte kötelező lesz track IR vector expansionnal mivel támogatja a dolog:)
  • repvez
    De rossz lesz nekünk ilyen grafival repkedni :)!Ha a repmodell is olyan jo lesz mint ahogy kinéz, akkor pár nap betegszabi bejátszik miatta.
  • neuro
    27-02-2006, 19:07 Замечания: 0 | #341
    Олег Медокс / Oleg Maddox
    Ну-Ну...

--------------------------------------------------------------------------------

Цитата:
    Сообщение от Ded Talash
    возможен ли переход ПХ+ЗС+АвН на движок БзБ? Если БзБ пойдет в массы как ИЛ то почему бы и нет.

Возможно, но лучше сделать все новое.

Для сранения Ю-88 из Боб (сравните с текущим, правда не мы его делали для Ил-2...)

http://files.games.1c.ru/il2pict/Ju-88A-1_12.jpg

Больше не покажу... Пока официальный показ не состоится.

Talán Seaweed letudja fordítani :)

Itt a kép, ami ha minden igaz az új BoB-ból van:

• Bucser
    Engem mindig az idegesít a legjobban ha az a kósza sorozat a pilótafülkében kkopog... ÉS első lövésre PK-t oszt... Sértetlen géppel repülök és a Kiskaliber megöl.. gyűlölöm...

Másik Hát ja a dedicated servereken lévő favitézek már csak ilyenek:) Néha feltűnik egy kettő aki jól repül (azok nagyon jók általában de nem is állnak le a messerrel dogolni:) Csak annyit hallasz hogy mögötted jön dörren a 108-as és vagy csak pislogsz az ernyőn vagy kívülről nézed a géped széteső darabjait
  • Lockheed
  • bgabor
    Ó, alig várom az észak afrikai harcokat!
  • Seaweed
    Persze volt hogy engem is ugy lelottek (magyarok is voltak pl) mint a kacsakat vadaszidenykor Sajnos ismetelten alatamasztottam a regi teoriam hogy hiaba fordul a geped jobban, hiaba tudod hogy b&z-ol ellened mivel nalad tobben vannak (alt 1 vs 2) a nagy szamok torvenyen alapuloan ugyis elobb utobb el fog egy kosza sorozat talalni...es veged...hat volt is
  • Seaweed
    Amugy erdekes arcokkal futottam ma ossze! Jott egy kupac torok janicsar...lelottek 1-2 ellenseget, aztan az egyiket lelottem, erre elkezdi mondani am hogy ez mekkora szar, meg hogy ilyen nincs is..ot ugyan le nem lehet loni! (szo szerint!)....de a hulyeje az a fajta volt aki kerget valakit minden egyes forduloban rakonyokol a tuzgombra esz nelkul(Doraval volt foldozelben kergetett egy Yakot!!!), mind1 hogy van e eselye eltalalni a masikat...kozben log a nyakan 6-7 ellenfel irto kozel hozza (en voltam a sorban az elso) es gyak 6 az 1-hez az eselye hogy eletben maradjon...fordult, Yak-3-al egy sorozat es egett is....aztan szethulott....de hogy mondta a magajet utana...csak lestem!

Meg volt par sunnyogo...de rabaszarintottak Fenyevekre a repteretol miutan rajott hogy nem tud lerazni fenyeket kapcsolt es futot engedett...meg billegetett hogy kimeljem meg...elelottem megjobban billegtet...nah mondom menje te szerencsetlen...ugyis messze a reptered majd mas lelo! Erre futobehuz fenyek ki es jon utnam...meg ramakaszkodik egy masik is...hat felbasztak! Egyenkent utottem ki oket Fuss es uss taktikaval...jottek utanam, mikor mar lehagytam oket visszafordulas, fordulozas, majd ujra egyenes funyiras, aztan vissza....(Persze mind2 messzerel..eszembe nem jutna ezt csinalni..b&z csakis!)
  • Seaweed
    Nah ma ott kellett abbahagynom ma amikor mar sajatra lottem a kimerultsegtol :DD
    (de azert jo volt)
  • Seaweed
    +-2 het
  • neuro
    Az Oleg féle Bob-ban először csak az angliai csata lesz benne, aztán ahogy írta a bajúszos orosz, végigmennek újra az összes csatatéren.
    Az hogy mikor jön nem lehet tudni. Szerintem 2006 karácsony.
  • Gundark
    Mennyivel jobb a Janes FA18ban :) Ott ha jövök leszállni illetve visszaszerezni :) ugye olyan 135 csomó körül, a köteléktársaim, ha nem parkoltam le őket valahol szó nélkül betolnak hátulról, mert ők is le akarnak szállni :) ÖÖ egyébként a BoB-ban csak az angliai csata lesz vagy lesz egy "nyugati" hadjárat? És mikor jön a BoB? Tudom, két hét múlva :)
  • neuro
    Szerintem nem baj, hogy az AI néha belemegy a földbe, ettől csak realisztikusabb a játék. A Lockonban például csal az AI, hogy ne tudj összeütközni vele, a BoB2-ben meg légiharcban is csúszkálnak a gépek - azért ezeknél sokkal jobb a helyzet.
  • Bucser
    A mai napig le lehet úgy tenni a gépet bőven a pálya fele előtt, hogy 270-el jövök be és közvetlen touchdown előtt teszem ki a kereket:) Csak sokat kell játszani a gázzal meg a fékel meg az oldalkormánnyal (mert ugye az is lassít valamennyit)
  • Bucser
    Hát nem tudom nekem G2 versus 4 Ace P39-es 4-ből 4-szer megtette azt a szívességet, hogy egy lövés nélkül lezuhant:) Vagy mikor áthúztam köztük összeütköztek vagy átestek és nem tudtak kikeveredni belőle...
  • Gundark
    Hát nem tom Neuro :) Én soha nem vinnyogtam a messzer miatt :) Pedig a főcsapás iránya nálam a Puma brigád. Nekem most tetszik, (mint eddig is :))a 109es. De tény hogy jobban kijönnek a környezeti előnyök. És ez jó. Az adott szituból kell kihozni a legtöbbet. De észrevehetően nőtt a "manőverező légiharc közben a földbe vágodott" AI-k száma :) A legbrutálisabb az az volt amikor 4-5 Il2es közé beszáguldottam hátulról felülről, azok meg szétrebbentek 3 mindjárt bele a földbe :) De a 4.02 óta már nem nagyon van ilyen. De a 01 óta az is mókás ha elcseszem a bejövetelt akkor végigpattogom a pályát :)
  • Seaweed
    Persze itt nagy hype kozepete meg kell jegyezni hogy nemkevesszer lelottek engem is..meg Il2-vel alam durrantottak...dehat ez van..benga vagyok en mar
  • Seaweed
    Jaja tegnap is mielott kiutottem volna magam mar piroskaeknal egy kupac brazil ellen toltam Spit IX-vel, ok meg G-6 Late-el es mind belement forduloharcba...es meg 1-2 precedens lefordulas utan es leloves utan se fogtak fel hogy talan nem kene ...volt olyan amelyikre lonom se kellett magatol ment furdozni a csatorna vizebe fordulozas kozben
  • Bucser
    Lehet lehet persze csak a g6 -10 - 14 nem arra való, hogy lefordulja a Spitet vagy a Lavocskinokat vagy hogy elgyorsuljon a P47-es elől:)
  • Seaweed
    Majd jatszanak az 1.0-val
  • Bucser
    Mondjuk kíváncsi vagyok mi lesz a jetflyon:D Mert ott ugye elvileg dogfightolni kéne:)
  • Seaweed
    En tegnap (ma) 60%-ban nemet gepekkel jatszottam es lehet azokkal azert harcolni...(a vegen alltam at a piroskakhoz mert kevesen voltak (UK Dedicated2-n voltam)
  • Bucser
    Csak akik nem tudják a gépeiket használni és német géppel dogolni akarnak:)
  • Seaweed
    "Jah mert a valosagban letudtak mi?"

Jolvan ez igy! Tegnap elso felszallasos legigyozelmem epp G-14-el csinaltam!....emelkedes 5000-re, majd ravetettem magam egy alattam ugy 2000-en boklaszo Mustangra...
  • neuro
    Szerintem nagyon jó lett a repmodell a 4.01 óta. Csak a Luftwhinerek sírnak folyton, hogy milyen szar lett a messzer, mert nem tudják vele legyorsulni a P-51-est vagy lefordulózni a Jak-3-ast, mint eddig...
  • Seaweed
    Ahaaa thx! Akkor meg jok az erzekszerveim!

Sok gep sebessegebol is visszavettek nem?! De viszont a bika motorral szerelt gepek tenyleg erezhetoen jobban gyorsulnak mint a gyengebbek! En is eszrevettem hogy mintha realisabb lenne az egesz...mint anno volt ("egi quake")
  • DJ Skyline
    teganp az egyik szerveren megadatott az a lehetőség,hogy repülhetővé váltak az AI gépek egy része...pl B-29,B-17,B-24...felszállni már nem tudtam velük,mert kitörtek a kerekek:\\ természetesen pilótafülke nézet nem volt,és a gépágyú mögé sem lehetett beülni,csak a gépet lehetett vezetni,de a gépágyúknál dolgoztak az emberek:))
  • Bucser
    Jól látod. 4.01 óta bekerült az új flight modell ennek hatására a legtöbb gép inkább hasonlít egy féltéglához mint egy repülőhöz:) szóval van tömege a gépeknek (a meszerrel sem lehet már megcsinálni a modellrepülő szerű átpörgéseket:) az új fizika hátrányát leginkább az AI érzi mert nem tud vele mit kezdeni:) volt hogy meglőttem a szárnyát az ACE AI-nak erre az fogta magát és inkább lezuhant:)) Már nincs az ollózás szerű párharc (hacsak nem rata csajka versus korai könyebb gépek vannak de a nagyteljesítményű vadászokban már szinte csak Boom and Zoom mehet. (hozzátéve ahogy ennek eredetileg is kellett volna lennie:) De gen baromi erős a precesszió (mondjuk 4.01-ben sokkal erősebb volt akkor pl nem lehetett messzerrel jobbra kanyarodni egyirányba mert egyszerűen fogta magát és átesett a gép:D)
  • DJ Skyline
    hát ezzel már nem szállok le egyben
  • Seaweed
    Ropke 7-8 oras IL2 multi utan vagyok...ehh kijotem mar a farmabol....(azert elso felszallas egy legigyozelem )
    Amugy en emlekszem rosszul vagy tenyleg enyire erezheto a precesszio egyes gepeken?! (Vagy nalam van valami elallitodva?!) Van amelyikkel egyenesben tartani is kesz fizikai munka bizonyos sebesseg alatt...nembeszelve ha kicsit megbokdostek az egyik szarnyat!! Inkabb "hopp" mint leszallas, mert kesz remalom a leszallas.
    Jah de mar a felszallas is...pl messzerrel...majd kitekeredik felszallas kozben a precessziotol! (Ha jol latom/erzem....mondom lehet nalam van valami gigszer...jelezzetek plz ha nem jol latom! Reg jatszom a game-el...)
    De azert fordulozni meg tudok...meg fuvet nyirni...most is tobbet kentem oda a foldhoz/vizhez mint amenyit lelottem, es ez elegedetseggel toltott el
  • arty

az alant belinkelt magyar missönért örök hála! állat jo a balaton felett repkedni :)

2. missön: gép átszállítása másik reptérre, tapolca mellé ... leszállok, bár a felszállásnál béna voltam igy csak hasra tudtam letenni kerekek nélkül (2. kereket a levegőben letörettem), erre mögém leszáll egy bombázó és nekitaxizik a roncsomnak :D kiugrottak belőle vagy 3-an, felpörgött a motorja és felrobbant, a missönöm failed lett (lehet nem emiatt)... azt hittem az AI okosabb :)
  • arty
    félreértés ne essen, én is OGL párti lennék az oprencer függetlensége miatt, igazából az ATI-ra kéne haragudnom :)

tény, az MS eleinte támogatta az OGL-t, aztán inkább a saját d3djükre esküdtek érthető okokból :(

viszont Carmack nem tud objektiven nyilatkozni a ogl/d3d-ről, Oleg véleménye inkább mérvadó lenne .. vagy valakié, aki nem elkötelezett egyikkel szemben sem :) Mondjuk nincs itt valami engine programozó? ;))
  • Seaweed
    En ilyenrol nem is halottam..pedig regen nagyon benne voltam...mostansag csak kovetgetem...de azert most is van linuxos gepem...(a "router" gepem az linux)
  • Bucser
    Nem vagyok otthon linuxban ennyire. Csak hallottam régebbenegy olyan mendemondát, hogy jött korai directX linux alá.