91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#6469 nah kiprobaltam az uj peccset...nincs valakinek kedve kotetlen repkedi kicsit?m Neuro nem ersz ra?! kedv? ;) -
#6468 Nincsmit... :D -
devius #6467 jaa értem
akkor megszerzem az fb
de lagalább már tom hogy műkszik -
devius #6466 jippii
sikerült,bejöttek a játékos nevek meg minden mindja kiderül jatszni is tudok e -
#6465 Hát sima alap Il-2 Sturmovikkal már senki nem tolja szerintem neten... azert üres a lobby room... -
devius #6464 nekem sturmovik van nem fb,de ha azzal kell ok
kössz -
#6463 Ne a sturmovikot jelöld ki hanem a Forgotten Battles szobat eloszor is aztan connect (ugye jleszo login meg van adva) utana meg ha keri a confirm your passwordot beírod a chatbe a jelszot és enter.
-
devius #6462 ncccc dejóóó,mi lehet a gond
HELP! -
#6461 Lockheed Köci :) Újrateszem a 4.03mal együtt :)
Neuro : Megnézem. Az anizotropikus be van kapcsolva. Köci :) -
devius #6460 Hehh,ez érdekes
Elinditottam azt a progit,kijelöltem a sturmovikot
beütöttem a nevem,meg egy kódot
nyomtam connectot és semmi játékos meg semmi,de a csetnél kiirja hogy connected
alatta meg ezt
"* Please confirm your password by chat :"
ilyenkor mi a teendő :D -
#6459 -
neuro #6458 nézd meg a mipmap beállításokat a videókártya driverednél, esetleg állítsd anizotropikus szűrésre a játékot a külsö setup-ban -
#6457 FB + AEP + PF + 3.03M + 3.04M + 4.01M + 4.02M + 4.03M asszem. -
neuro #6456 TempestTempestTempest!
MossieMossieMossie!
-
#6455 Izé :) Lesz végül is Il2 FB gold? vagy már van és lemaradtam? :) A hét elején újratettem a vindózt. Már volt róla szó de hogy is kő felpecselni ezt az egészet? Mármint az AEP-pel meg a pacific fighterssel. Megcsináltam de valami nem jó. Néha a folyók egy pillanatra fekete csíkká változnak majd vissza :) No meg visszatért a régi kérdésem is, az éles textúrák csak "kis" távon létszanak, utána a nagyobbra váltanak. Ez reptéren úgy néz ki, hogy az előttem álló 3-4 gép alatt már a homályosabb rész kezdődik. Pedig a vas meg a kártya birná. Valami ötlet? Ja és kösz a pecset :) -
#6454 JA kint van 4.03-as peccs:) -
#6453 Tényleg... Sorry! :P -
Lebowski #6452 a Forgotten battles szobához -
#6451 Itt van hozzá egy kis segítség! Csak csinálsz az elején egy accountot és belépsz csatlakozol az IL2 szoobához...
-
devius #6450 hát én megnéztem 3 elég hires warezt és nem volt rajta
Ja leszettem azt a hyper... de nem tudtam betölteni a server címeket.Valami nem stimmelt neki de majd most megprószáélom
Kössz -
#6449 én meg minden multi polcán.... -
#6448 Jahhh... -
#6447 :-)
-
lord nihilus #6446 én minden második warez szájton talizok azzal... -
#6445 http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
Itt tudod letölteni a legfrissebb klienst! Sok sikert! -
neuro #6444 lassan tényleg kellene csinálni egy FAQ-t :)
Igen kell: Hyperlobby a neve -
devius #6443 Srácok és a Sturmovikba hogyan lehet neten játszódni,kell valami kliens progi?
Üdv -
Cimbi #6442 Hi
Metróban találsz komoly 1079Ft -
#6441 www.cdgalaxis.hu -t próbáltad már?? a legjobb warez oldal nekem mindig bejött.. vagy a www.automex.hu -
#6440 Jah... -
Lebowski #6439 tesco 2000huf -
devius #6438 Hellótok
Már 2 napja csak a netet BÚJOM DE SEHOL NINCS A Forgotten Battles :( :(
Lécci segítsetek,honnan lehet leszedni?valami warez vagy valmai
nem létezik hogy sehol nincs fenn
Üdv
David -
imp99 #6437 -
#6436 -
#6435 Ne igyál előre... Én már csak abban hiszek, amikor a setup végén a FINISHED -re bökök az egérrel... Főleg, ha szimről van szó! -
#6434 Nah bazz ez is "ket het lesz"...pedig mar beleeltem magam hogy a heten tolhatom az uj masinaknak a kraftot -
imp99 #6433 nah az animáció egy eleme :D
-
#6432 radar nélkül mit ér az éjszakai vadász??:( kár hogy azt nem tették bele:( -
#6431 Pedíg de szívesen vadásznék éjszaka a "nagydarab angolra" egy Bf-110 -zel !
-
#6430 Szerintem a Lancastert BOB-ra tartogatják. Ahogy a korai Spit és Hurri modelleket is. valamint a korai Messereket is. (nem csoda hogy csak az E-4 meg az e-7 került bele hisz a játék ruszki frontra koncentrált ahol az F-el nyitottak és nagyrészt a Gustavot használták végig). Viszont egy repülhető B-17 igencsak nagy sikert aratna a földdöngölők között:D Meg a vadászoknak is sok öröme lenne a vadászásukban:D