91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    rendben:)
  • Seaweed
    Nincs directx linux ala! Wine van mint windowsemulator es van Transgaming Cedega(regineven WineX) mint egy olyan emulator ami tud directx-es jatekokat futtatni!
  • Bucser
    DirectX linux alá. De lehet csak mendemonda.
  • Seaweed
    mijott ki?!
  • Bucser
    Asszem6-os vagy 7-esig kijött...
  • neuro

Orosz ellátmányt szállító konvojok támadása Sztálingrádnál.

Letöltés: bop
  • Sanyix
    Ha a mikrofoson múlik, soha nem is lesz :)
  • Bucser
    meg Linux altt van OGL driver:) directX meg nem mindig:)
  • Sanyix
    Milyen támogatottsága? Szerencsére elég sok játék készül opengl-en. Aminek még a plusz előnye az is, hogy nem csak vinfoson, és pc-n megy, hanem könnyen át lehet rakni más gépekre/oprendszerekre az ogl-es programokat.
  • Bucser
    d3d támogatottságas azért alakult ki mert a microsoft kitalálta hogy az a vezető api és az oprendszer alapjának azt használja.. (ugye mert benne van a directX-ben) Egyébként egy rakás hulladék:D De kérdezd csak meg Mr. Carmackot:) Tudna tróla mesélni biztosan hogy mennyire utálja:) Csak ez nem publikus:)

Egyébként oleg bevallása szerint is Open Gl alatt elvvileg jobban fut az engine és szebb élesebbképet ad valamint a látótávolság is nagyobb (korábban mi pont ezzel szórakoztunk, hogy hogyan lehet jobban észrevenni az ellent mely beállításoknál és az OPenGL volt a nyerő.
  • arty
    de konkrétan a developer irt valamit ogl vs d3d ügyben ?

nem tok programozni, nem ismerem a két API-t h eldönthessem, meik jobb... de azért a d3d támogatottsága csak nem lehet véletlen ;)
  • Sanyix
    Ja a dx egy fos, amúgymeg az ati kártyákon a dx gyorsabb, és az ogl lassabb, míg az nvidia kártyáknál fordítva. De amúgy most sajnálni kéne hogy csak 30 fps-ed van? :D sztem örüljél neki.
  • Bucser
    Mert egy szarul programozható API azért... Meg mert az OGL egy jó fejlesztőkörnyezet:) Egyébként OGL-ben nagyon sokminden szebb és jobban meg is van írva mint D3D-ben...
  • arty
    directX alá nem csinálják meg soha az OGL alatti csucs grafikát? (viz, föld, stb)

csak mert néztem pl egy tracket
    d3d: 90fps
    ogl: 60fps

azonos beállitások mellet, persze ez a legdurvább különbség, de összességében ha ogl alatt már csak 30fps maradt, d3d alatt még mindig stabilan 40 szokott leni...
    (AA+AF mellett, ATI kártyán (x800pro))

erről nem olvasott valaki valamit? h miért hanyagolják a d3d-t?
  • Bucser
    NEM!

Vedd meg 2000 forint!
  • VAZ
    Sziasztok!

Le lehet tölteni ezt a játékot valahonnan ingyenesen?
  • Bucser
    NEm vágom... egyeseknek ennyire baromi nehéz PÁR Hsz-t visszaolvasni???

ÚJ REPÜLHETŐ GÉPEK CSAKIS KIZÁRÓLAG PATCH FORMÁJÁBAN ELÉRHETŐ A HIVATALOS OLDARÓL
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Lehet berakni uj repülhető gépeket? Mert van a Pacific Fighters Standalone... És van 1 olyan quick mission amibe hajot kell támadni, csak nem engedi hogy olyan repcsivel menjek amivel lehet torpedót dobni! Vki ha tud oldalt ahol van mindenféle cucc PF-hez IL-2hoz az adja meg az oldal cimét! Köszönöm+!!!
  • DJ Skyline
    nem tudom volt-e,már,de:

Royal Hungarian Air Force - Defending the Homeland

bővebb info,és letöltés itt legalul

én kipróbáltam,szerintem nagyon jó!
  • Bucser
    te vagy a béna:P

btw= by the way (ha már itt tartunk)
  • Seaweed
    epp tegnap filoztam hogy jo lenne valami extra Tempest skin ;)))
  • DJ Skyline
    én vagyok a lama,de mi az a btw?:D
  • Bucser
    hopp rájöhettek olegék is mert az ubiról már el is tűnt a paccs:D
  • Bucser
    miért nehéz néhény embernek csak a FAQ-ra rátolni az ujját?? vagy legalább 30 hsz-t visszaolvasni???

Új gépek csak hivatalos patchben jönnek ki. Skinek meg

googli a jóbarátod...
  • Bucser
    btw szarul vannak a patchek linkelve a főoldalon!! A patch amire mutata az a dedicated serverhez való és amit dedicated serverhez valónak ír az a 4.04-es patch!!!
  • Neoncsoves
    Tudtok oldalt ahonnan uj gépeket, skineket, kuldiket lehet letolteni?
  • Bucser
    Gyors volt:) Biztos megint rájöttek, hogy túl jó a messzer meg a fóka:D
  • Neoncsoves
    DJ Skyline lecci segits!!!!!!
  • Neoncsoves
    Na add meg van pénzem!!! :P És ne torrent pliz ne DC :D
  • DJ Skyline
    tudok oldalt,de az 200ft-ba kerülne neked!:)
  • DJ Skyline
    igen...kell az Ace Expansion Pack is,amit rákell tenni a FB-re,majd aztán a PF-et...az AEP nélkül csak stand alone lesz ha jól tudom
  • neuro
    Torrent-en nézd meg, biztos találsz majd valahol...
  • Neoncsoves
    Figyu 1 kis off de azért durva: CD Galaxis VS 576.: CD Galaxis: Hearts of Iron 2 3ezer forint. 576: Hearts Of Iron 2 9ezer ft :D No comment...
  • Neoncsoves
    Nem lehet beszerezni 1 esetleges tört AEPot??? Mert megvan törtben is az FB + a PF és törttel ment... de a patch után nem indul! Vki nem tud warez AEPot? Szal letölteni vhonnan? Most nincs pénzem... és mennyibe kerul az AEP? Tudtok vmi közeli online boltot ahol van?
  • neuro
    Ha jól emlékszem volt már valami hasonló problémája másnak is a CD Galaxisból rendelt PF-el...
  • TBalazs
    A kettő közé kell még az AEP (Aces Expansion Pack). Magyarországon nem kapható, külföldről tuddsz rendelni. Ha ezt felrakod menni fog a merged install.

Ja, egyébként kijött a 4.04.
  • Sanyix
    Igen, van megoldás, mégpedig aep :)
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Tudom lami kérdés.. De megvettem a sima FB-t meg a PF-t is... De egyszeruen nem tudom a PFet felrakni FB+PF-ben rakni, csak Standaloneba! Cdgalaxistol rendeltem 2000 volt... láttam tescoban 10ezerért... szerintetek van megoldás hogy ne standalone legyen??? (És magyarul van a game lemezének hátulja)
  • Bucser
    NA ott előlről azt a nagy herezacskót az orra alatt kell kilőni és már gondja sincs az embernek vele:D
  • neuro

Tempest V NV724 of 3 Squadron July 1945. Flown by Flight Lieutenant Pierre Clostermann. Based on Jesters-Ink and Alex Voicu's excellent template!

Letölthető innen:
    bop