91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#6589 rendben:)
-
#6588 Nincs directx linux ala! Wine van mint windowsemulator es van Transgaming Cedega(regineven WineX) mint egy olyan emulator ami tud directx-es jatekokat futtatni! -
#6587 DirectX linux alá. De lehet csak mendemonda. -
#6586 mijott ki?! -
#6585 Asszem6-os vagy 7-esig kijött... -
neuro #6584
Orosz ellátmányt szállító konvojok támadása Sztálingrádnál.
Letöltés: bop -
#6583 Ha a mikrofoson múlik, soha nem is lesz :) -
#6582 meg Linux altt van OGL driver:) directX meg nem mindig:) -
#6581 Milyen támogatottsága? Szerencsére elég sok játék készül opengl-en. Aminek még a plusz előnye az is, hogy nem csak vinfoson, és pc-n megy, hanem könnyen át lehet rakni más gépekre/oprendszerekre az ogl-es programokat. -
#6580 d3d támogatottságas azért alakult ki mert a microsoft kitalálta hogy az a vezető api és az oprendszer alapjának azt használja.. (ugye mert benne van a directX-ben) Egyébként egy rakás hulladék:D De kérdezd csak meg Mr. Carmackot:) Tudna tróla mesélni biztosan hogy mennyire utálja:) Csak ez nem publikus:)
Egyébként oleg bevallása szerint is Open Gl alatt elvvileg jobban fut az engine és szebb élesebbképet ad valamint a látótávolság is nagyobb (korábban mi pont ezzel szórakoztunk, hogy hogyan lehet jobban észrevenni az ellent mely beállításoknál és az OPenGL volt a nyerő. -
#6579 de konkrétan a developer irt valamit ogl vs d3d ügyben ?
nem tok programozni, nem ismerem a két API-t h eldönthessem, meik jobb... de azért a d3d támogatottsága csak nem lehet véletlen ;) -
#6578 Ja a dx egy fos, amúgymeg az ati kártyákon a dx gyorsabb, és az ogl lassabb, míg az nvidia kártyáknál fordítva. De amúgy most sajnálni kéne hogy csak 30 fps-ed van? :D sztem örüljél neki. -
#6577 Mert egy szarul programozható API azért... Meg mert az OGL egy jó fejlesztőkörnyezet:) Egyébként OGL-ben nagyon sokminden szebb és jobban meg is van írva mint D3D-ben... -
#6576 directX alá nem csinálják meg soha az OGL alatti csucs grafikát? (viz, föld, stb)
csak mert néztem pl egy tracket
d3d: 90fps
ogl: 60fps
azonos beállitások mellet, persze ez a legdurvább különbség, de összességében ha ogl alatt már csak 30fps maradt, d3d alatt még mindig stabilan 40 szokott leni...
(AA+AF mellett, ATI kártyán (x800pro))
erről nem olvasott valaki valamit? h miért hanyagolják a d3d-t? -
#6575 NEM!
Vedd meg 2000 forint! -
VAZ #6574 Sziasztok!
Le lehet tölteni ezt a játékot valahonnan ingyenesen? -
#6573 NEm vágom... egyeseknek ennyire baromi nehéz PÁR Hsz-t visszaolvasni???
ÚJ REPÜLHETŐ GÉPEK CSAKIS KIZÁRÓLAG PATCH FORMÁJÁBAN ELÉRHETŐ A HIVATALOS OLDARÓL -
Neoncsoves #6572 Szevasztok! Lehet berakni uj repülhető gépeket? Mert van a Pacific Fighters Standalone... És van 1 olyan quick mission amibe hajot kell támadni, csak nem engedi hogy olyan repcsivel menjek amivel lehet torpedót dobni! Vki ha tud oldalt ahol van mindenféle cucc PF-hez IL-2hoz az adja meg az oldal cimét! Köszönöm+!!! -
#6571 nem tudom volt-e,már,de:
Royal Hungarian Air Force - Defending the Homeland
bővebb info,és letöltés itt legalul
én kipróbáltam,szerintem nagyon jó! -
#6570 te vagy a béna:P
btw= by the way (ha már itt tartunk) -
#6569 epp tegnap filoztam hogy jo lenne valami extra Tempest skin ;))) -
#6568 én vagyok a lama,de mi az a btw?:D -
#6567 hopp rájöhettek olegék is mert az ubiról már el is tűnt a paccs:D -
#6566 miért nehéz néhény embernek csak a FAQ-ra rátolni az ujját?? vagy legalább 30 hsz-t visszaolvasni???
Új gépek csak hivatalos patchben jönnek ki. Skinek meg
googli a jóbarátod... -
#6565 btw szarul vannak a patchek linkelve a főoldalon!! A patch amire mutata az a dedicated serverhez való és amit dedicated serverhez valónak ír az a 4.04-es patch!!! -
Neoncsoves #6564 Tudtok oldalt ahonnan uj gépeket, skineket, kuldiket lehet letolteni? -
#6563 Gyors volt:) Biztos megint rájöttek, hogy túl jó a messzer meg a fóka:D -
Neoncsoves #6562 DJ Skyline lecci segits!!!!!! -
Neoncsoves #6561 Na add meg van pénzem!!! :P És ne torrent pliz ne DC :D -
#6560 tudok oldalt,de az 200ft-ba kerülne neked!:) -
#6559 igen...kell az Ace Expansion Pack is,amit rákell tenni a FB-re,majd aztán a PF-et...az AEP nélkül csak stand alone lesz ha jól tudom -
neuro #6558 Torrent-en nézd meg, biztos találsz majd valahol... -
Neoncsoves #6557 Figyu 1 kis off de azért durva: CD Galaxis VS 576.: CD Galaxis: Hearts of Iron 2 3ezer forint. 576: Hearts Of Iron 2 9ezer ft :D No comment... -
Neoncsoves #6556 Nem lehet beszerezni 1 esetleges tört AEPot??? Mert megvan törtben is az FB + a PF és törttel ment... de a patch után nem indul! Vki nem tud warez AEPot? Szal letölteni vhonnan? Most nincs pénzem... és mennyibe kerul az AEP? Tudtok vmi közeli online boltot ahol van? -
neuro #6555 Ha jól emlékszem volt már valami hasonló problémája másnak is a CD Galaxisból rendelt PF-el... -
TBalazs #6554 A kettő közé kell még az AEP (Aces Expansion Pack). Magyarországon nem kapható, külföldről tuddsz rendelni. Ha ezt felrakod menni fog a merged install.
Ja, egyébként kijött a 4.04. -
#6553 Igen, van megoldás, mégpedig aep :) -
Neoncsoves #6552 Szevasztok! Tudom lami kérdés.. De megvettem a sima FB-t meg a PF-t is... De egyszeruen nem tudom a PFet felrakni FB+PF-ben rakni, csak Standaloneba! Cdgalaxistol rendeltem 2000 volt... láttam tescoban 10ezerért... szerintetek van megoldás hogy ne standalone legyen??? (És magyarul van a game lemezének hátulja) -
#6551 NA ott előlről azt a nagy herezacskót az orra alatt kell kilőni és már gondja sincs az embernek vele:D -
neuro #6550
Tempest V NV724 of 3 Squadron July 1945. Flown by Flight Lieutenant Pierre Clostermann. Based on Jesters-Ink and Alex Voicu's excellent template!
Letölthető innen:
bop