91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#6669 heh magyarisztánban majd elkérik a jó kis pénzeket a cuccér meglássátok....:) külföldön lesz 4k itthon meg 10:) jó magyar (szopás) szokás szerint. amúgy sztem lehet hogy vmi újdonságot is tesznek bele, mit gondoltok? (új gépek, ilyesmi...) -
neuro #6668 igaz, nem tudom, hogy miért számoltam el...
biztos már késő van nekem ilyen komoly matekhoz :) -
#6667 http://www.mnb.hu/engine.aspx?page=napiarfolyamok -
#6666 Neuro a font az nem 200 fot hanem 370 körüli... -
#6665 Hát én egy valuta átvátoval számoltam és a ~20font az 7300ft-re jött ki ezért gondoltam a szokásos árat.Vagy az nem a font jelölése? -
neuro #6664 £19.99 lesz az ára, kb 4000HUF -
#6663 hat az tuti hogya mai vilagban neten rendelsz egy AEP-et es meg van oldva a gond...(mar ugyis bagoert vesztegetik az AEP-et...tobb a szallitasi koltseg ) -
#6662 A gáz, az hogy akkor nekem meg lesz 2 FB meg 2 Pacific fighters?? Na grat UBI... -
#6661 En nem hiszem hogy megveszem, nekem megvan minden . De akinek nincs AEP-je annak ez jol johet magyarorszagon! (bar gyanus hogy nem lehet majd zt se kapni....lock on gold-ot latott mar valaki boltban?!) -
#6660 Nem tudom... Szerintem olyan 10k körül lesz pofájuk elkérni.. -
#6659 Hát ha tartják az eredeti árat akkor szerintem ez is kezdésképpen 7999ft lesz. -
neuro #6658 kíváncsi vagyok behozzák-e Magyarországra és ha igen, akkor mennyi lesz az ára... -
#6657 Mittudomain, de az biztos, hogy ezt érdemes megvenni, ha nem csak beledobálják a fb aep pf lemezeket, hanem mondjuk egy dvd-re felnyomják az egészet, és alapból 4.04m verzióval települ fel :) -
#6656 Ezt meg lehet majd venni M.O.-n is?Vagy külföldi rendelésre csak. -
#6655 -
#6654 Hmmm..nezegettem ezt, az uborka uj arcade jatekanak weblapjat, es a videok kozot az elsot nezve ugy ereztem valahol halottam mar ezeket a radiozas hangokat...aztan beugrott hogy az IL2-bol vannak! Grat Ubi -
#6653 Nem lőtte, lerobbantotta :) az is a robbanásban esett le, csak akkor még nemtudtam miért olyan nehéz az irányítás, csak leszállásnál neztem arra :) -
#6652 ellőtte a fél csűrődet:) Szép:)
Egyébként 4.01 óta te is sérülsz ha a közelben puffan szét egy gép:) -
#6651 Tegnap multiztam egy kicsit, így 3 hónap kihagyás után kicsit merész voltam :)
2-en megtámadunk egy il2 köteléket amit 3 p40-es kísér, vagyis támadtuk volna, ha meg szálltak volna ránk a p40-esek, ezért velkül föglalkoztunk. Szembe jön a p40, mellémlő egy sorozatot, és egy gyönörűen elcseszett manővert csinál, ami miatt egyből be is álltam mögé, 3 lövedék az mk108-ból és megszabadítottam a bal szárnyától, de elég közel mentem, így majdnem lekaszált mikor elkezdett forogni. Na mind1, mentem a következő p40 mögé, úgy 5 méterre mondom, na most rongyá lőleg mk108 belelőttem 2-t erre felrobbant, szépen szétkenődött az olaj a pilótafülke ablakán, és látom, hogy füstölög a motor (nemtom melyik patch óta van érezhető hatása közelben felrobbanó gépnek, mert eddig ilyennel nemnagyon találkoztam akármilyen közel is robbant a gép). Mind1 szóval megszívtam, és ennek örömére rámszállt a 3. p40, és akkor vettem észre hogy valamiért nehezen irányítható a gép, na mindegy, addig ficánkoltam, amíg ellőtte az összes lőszerét rám, persze egy se talált :) aztán megyek leszállni, mert már hallottam hogy nyikorog a motor, leszállásnál meg meg mit veszek észre, hiányzik valami a szárnyról :) na mondom ezt aztán jól elbambultam, hogy észre se vettem, hogy nem csak a motor ment szét a robbanásban. Előtte Utána :) -
#6650 Ehhehhh! Jajaja! StarForce RULZ! :) -
#6649 Tudom, de a warezt, meg elutasítjuk és üldözzük minden fajtáját. És csak azért fizetünk elő, hogy lefoglaljuk a sávszélességet másoktól, hogy emiatt elmenjen tőle a kedvük :) -
#6648 Szerintem Ő nem erre gondolt! Sajnos a letölteni nem mindenkinél a vásárlást jelenti... -
#6647 F.A.Q. ból egy részlet:
"3. Honnan tudom beszerezni az AEP-et?
Sajnos Magyarországon nem kapható, ezért csak külföldi online boltokból lehet megrendelni."
-
streetlegal13 #6646 sziasztok
lenne 1 kérdésem
Az ACE EXPANSION PACK-et honnan lehet letölteni -
TBalazs #6645 Akkor te valamit rosszul csináltál. Nem tanították, hogy néha hátrafelé is kell nézni :DD
Viccet félretéve, használunk páran TrackIR-t, de gémberedési problémákat nem tapasztaltunk. -
hetti #6644 Nekem volt trackIR-em de nem voltam lenyügözve töle és eladtam!!
amennyibe az kerül inkább veszek egy jó pedált!
A halálnak kell hogy egy önfeledt sturmozás után csontkovácshoz és masszörhöz keljen mennem mert elgémberedetta nyakam! :D
-
#6643 Hát be lehet állítani, hogy a te fejmozgásodat felgyorsítsa.. így ha 90- fokban elfordulsz azt 180 fokosnak érzékeli. -
imp99 #6642 De ha hátranézel lehet a képernyőn is hátranéz a figura de akkor te már nem a képernyőt nézed :))) -
#6641 Az a gond hogy a test nem pont. és a test foroghat saját tengelye körül keringhet egy pont körül. Le lehet írni a PONT mozgását 3 tengellyel viszont egy testét nem. Ugyanis nem csak elmozdulás van hanem rotáció is! -
hetti #6640 Én pontszerü teströl beszéltem és annak a mozgásához nem kell 6 teng!!
ö se érzékel 6 teng-et csak következtet a pontok egymáshozvalo elmozgásábol! -
neuro #6639 Ahogy Bucser mondta kevered a szabadsági fokot a tengelyekkel...
http://www.vrcenter.hu/index.php?menu=1&id=2001
-
#6638 Akkor pontositsunk 3 tengely a lineáris mozgáshoz 3 a forgáshoz.Igy mindenkinek igaza van.:)) -
hetti #6637 Nem álok tul nagy hadilábon a matekkal!! és marhaságot beszélsz!!
ha gázkart álitaszz be akkor azon csak egy irányba mozgathatod a cuvóccost?? hidd el hogy nem hiába találták ki a negativ elöjelet!! :) -
#6636 Kevered a dimenzió és a tengelyt:)
Gyúrj kicsit matekra:D -
hetti #6635 itt van pár vicces kép a gyüjteményemböl!! :D
ez az egyik kedvencem!! kivetithetö müszerek az FW-ben :D
http://dongo.hu/images/galeria/257af297e8dd6a25a8422b40b80be162.jpg
furcsán olvad a viz!
http://dongo.hu/images/galeria/d0ddc46e8004d40f39d5ee229b427ee5.jpg
rongyszönyeg az orosz csatatéren!
http://dongo.hu/images/galeria/9b2ad106fe86551765d604f6e45860dd.jpg
-
hetti #6634 Vicces ez a Track IR4-es parasztvakitás: 6 tengely :D
a térben való bármilyen pontszerü test elmozgását 3 teng.-el le lehet irni!!
az a plussz 3 tengely valami másik dimenzioban funkcionál!!?? :) -
#6633 Kivéve bombers Ez is mindig benne van:) Gondolom egy Sturmo csapott így szét:) -
#6632 fő a fer játék...még jó,hogy benne volt a szerver szabályzatában,hogy nem lövünk a kifutón lévő gépekre!
-
#6631 Úgy tudom így igaz. -
Dns5000 #6630 aham, az alap csak forgatni tudja a kepet a vector meg elore/hatra, jobbra/balra, fel/le