91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    fogsz te még sírni hogy neten repülhess
    bonyolultabb ez annál mint egy 1.0ás játék. már 4.03nál tartunk.. de azért hajrá...
  • Mark007
    szerintem egyszerubb lenne ha megvenned, mert nem valami draga...
    ha meg ki akarod probalni ott a demo..en is azzal jatszogatok amig meg nem jon...
  • samhun
    letöltöm ,aztán meglatom h neten megy e
  • Seaweed
    Hivatalos oldalon is irnak az uj "allinone" megjelenesrol...
  • Falconer
    Thx.
  • Bucser
    Asszem a fórumban van Sticky-vel kirakva. De még soha nem kerestem mert offline nem nagyon repülök ha repülök.
  • Falconer
    És Dgen az is fennvan a hiv. oldalon?
  • Bucser
    nem -> Use google
    igen -> de mégsem

inkább Vedd meg. Nem hinnem, hogy olyan drága lenne...
  • Mark007
    googlen rakeresel es kapsz egy rakas kepet...
  • samhun
    hi. tud valaki mutatni egy képet? ha letöltöm akkor neten tom nyomni?
  • Sanyix
    Hádde nem lesz olyan mint amilyennek kéne lennie a repülős pedáloknak, mer ott amikor az egyik oldalon benyomod a másikon kijön, kormányhoz adott pedálnál, meg függetlenek egymástól, nem is lehet valami finoman rudderelni, én kipróbáltam.
  • neuro
    Az a helyzet, hogy én már azelőtt észreveszem és elintézem a csotrogány messzert, mielőtt mögém kerülne és elkezdhetne durrogtatni a 108-assal. Szóval teljesen nyugodtan hallgathatok repülés közben zenét
  • Mark007
    hat ez tenyleg jo!
    amugy mustang van FB-be is vagy csak AEP-be?
    masik, ahogy itt elnezem eleg jol forudulnak.
    csak az en joyommal van gond vagy mas repulok nem tudnak ilyen gyorsan?(pl.: fw-109, P-39) sajna meg nincs meg az FB azert kerdem..
  • kontar
    Szandit szoktam hallgatni, miközben szórjuk a bombákat az orosz reptérre bömböl a "legyen öri-hari" , valami frenetikus érzés!
  • Bucser
    2 hét
  • Dns5000
    na mi a helyzet a bobal?
  • Bucser
    Én ki szoktam kapcsolni repülés közben a zenét mert nem hallom ha a ruszkik vagy a nyugatiak kiskaláccsal kopogtatnak:) Gondolom neuro nálad könyebb a helyzet mert a MK-108-nak félreismerhetetlen hangja van:D
  • kontar
    Ok,akkor csak az lesz a megoldás. Köszi!
  • neuro
    jobban jársz, ha elindítasz a háttérben egy media playert vagy winampot :)
    én főleg filmzenéket szoktam repülés közben hallgatni (Band of Brothers, Thin Red Line stb) azok nagyon mennek hozzá
  • kontar
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. Most először raktam a játék Inflight mappájába mp3 zenéket, hogy a hosszabb küldetésekben halgassam őket, de egy albumon belül is van olyan hogy az egyik számot rendesen lejátssza, a másikat elhúzva, lassabban, vinnyogva teszi, pedig néztem hogy a tömörítés ugyanaz mindeggyik számnál. Van erre valami megoldás? Tudtok valami jó háborús zenét a küldetések alá, visszaolvastam régebben be volt linkelve valami, nem tudom melyik oldalon elérhető? Előre is köszönöm! Üdv!
  • neuro
    Lehetséges. A pedál tengelyeit hozzá kell rendelni a lábkormányhoz (rudder).
  • Kaszi46
    sziasztok, szeretném összehozni a kormányomhoz tartozó pedált és a joy-omat. lehetséges ez(egyenlőre forgotten battles, pf most csordogál)? most fogok amugy először "repülni", a játék ebben a pillanatban kúszik fel a gépemre.
  • Lockheed
    Nagyon jó kis video...
  • Sanyix
    Erre keress: flt-aep.bin és flt-aep.cue én ilyen neveken találtam meg az aep ot dc-n, még régen.
  • Bucser
    Akkor még én sem tudtam. Mostanában kezdtek el az új patchekhez új Dgent kiadni külön.
  • Mark007
    Tag fogalom
    esetleg nem jonne fel valaki valamelyik hubra? sehol se talalom...
  • Falconer
    DC++
  • Mark007
    nekem eleg lenne az AEP melle...csak nem tom honnan megszerezni
  • Falconer
    Basszameg, ezt miért nem mondta eddig senki? :o
    Pedig a problémát azért elég sokáig tárgyaltuk olyan egy éve kb. Asszem még veled is beszéltem itt.
  • Bucser
    Esetleg az új patchekhez az új Dgen-t is le kell szedni.. és akkor nem fog sípolni...
  • Falconer
    Alap FB original, AEP és PF nem ---> megy, csak a csendes óceáni küldetéseknél egy hangos sípszónál többet nem csinál.
  • PhantomAss
    nekem úgy nem ment hogy egyik játék eredeti a másik nem... vagy mind a három eredeti, vagy egyik sem( bár aztán lehet, hogy másnak műxik)
  • Mark007
    aha...
    akkor ha nekem az FB eredeti es leszedem az AEP-et akkor kell patch?
    masik hogy honann tudom leszedni az AEP-et?
  • hetti
    Azaz yak 3R!! :D
    mostmár kijozanodtam :D
  • Seaweed
    AEP magyar kereskedelmi forgalomba nem kerult.
  • Mark007
    sziasztok!
    megreneltem a forgotten battlest(meg nem jott meg) es lenne msot egy-ket kerdesem:
    az AEP-et ti hogy hasznaljatok? meg lehet venni M.O.-n is vagy le lehet tolteni?
    ha csak a sima FB van meg attol tudok multiban jatszani?
  • Bucser
    mondta, hogy kóválygott a feje:D
  • tomee14
    sztem először is ezt irtad
  • hetti
    azaz La 7R

sorry! késö van és a fejem kovályog!! :D
  • hetti
    Persze!! Jak 3P és La 7R :DD