91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #6709 fogsz te még sírni hogy neten repülhess
bonyolultabb ez annál mint egy 1.0ás játék. már 4.03nál tartunk.. de azért hajrá... -
#6708 szerintem egyszerubb lenne ha megvenned, mert nem valami draga...
ha meg ki akarod probalni ott a demo..en is azzal jatszogatok amig meg nem jon... -
samhun #6707 letöltöm ,aztán meglatom h neten megy e -
#6706 Hivatalos oldalon is irnak az uj "allinone" megjelenesrol... -
#6705 Thx. -
#6704 Asszem a fórumban van Sticky-vel kirakva. De még soha nem kerestem mert offline nem nagyon repülök ha repülök. -
#6703 És Dgen az is fennvan a hiv. oldalon? -
#6702 nem -> Use google
igen -> de mégsem
inkább Vedd meg. Nem hinnem, hogy olyan drága lenne... -
#6701 googlen rakeresel es kapsz egy rakas kepet... -
samhun #6700 hi. tud valaki mutatni egy képet? ha letöltöm akkor neten tom nyomni? -
#6699 Hádde nem lesz olyan mint amilyennek kéne lennie a repülős pedáloknak, mer ott amikor az egyik oldalon benyomod a másikon kijön, kormányhoz adott pedálnál, meg függetlenek egymástól, nem is lehet valami finoman rudderelni, én kipróbáltam. -
neuro #6698 Az a helyzet, hogy én már azelőtt észreveszem és elintézem a csotrogány messzert, mielőtt mögém kerülne és elkezdhetne durrogtatni a 108-assal. Szóval teljesen nyugodtan hallgathatok repülés közben zenét -
#6697 hat ez tenyleg jo!
amugy mustang van FB-be is vagy csak AEP-be?
masik, ahogy itt elnezem eleg jol forudulnak.
csak az en joyommal van gond vagy mas repulok nem tudnak ilyen gyorsan?(pl.: fw-109, P-39) sajna meg nincs meg az FB azert kerdem.. -
kontar #6696 Szandit szoktam hallgatni, miközben szórjuk a bombákat az orosz reptérre bömböl a "legyen öri-hari" , valami frenetikus érzés! -
#6695 2 hét -
Dns5000 #6694 na mi a helyzet a bobal? -
#6693 Én ki szoktam kapcsolni repülés közben a zenét mert nem hallom ha a ruszkik vagy a nyugatiak kiskaláccsal kopogtatnak:) Gondolom neuro nálad könyebb a helyzet mert a MK-108-nak félreismerhetetlen hangja van:D -
kontar #6692 Ok,akkor csak az lesz a megoldás. Köszi! -
neuro #6691 jobban jársz, ha elindítasz a háttérben egy media playert vagy winampot :)
én főleg filmzenéket szoktam repülés közben hallgatni (Band of Brothers, Thin Red Line stb) azok nagyon mennek hozzá -
kontar #6690 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. Most először raktam a játék Inflight mappájába mp3 zenéket, hogy a hosszabb küldetésekben halgassam őket, de egy albumon belül is van olyan hogy az egyik számot rendesen lejátssza, a másikat elhúzva, lassabban, vinnyogva teszi, pedig néztem hogy a tömörítés ugyanaz mindeggyik számnál. Van erre valami megoldás? Tudtok valami jó háborús zenét a küldetések alá, visszaolvastam régebben be volt linkelve valami, nem tudom melyik oldalon elérhető? Előre is köszönöm! Üdv! -
neuro #6689 Lehetséges. A pedál tengelyeit hozzá kell rendelni a lábkormányhoz (rudder). -
#6688 sziasztok, szeretném összehozni a kormányomhoz tartozó pedált és a joy-omat. lehetséges ez(egyenlőre forgotten battles, pf most csordogál)? most fogok amugy először "repülni", a játék ebben a pillanatban kúszik fel a gépemre. -
#6687 Nagyon jó kis video... -
#6686 Erre keress: flt-aep.bin és flt-aep.cue én ilyen neveken találtam meg az aep ot dc-n, még régen. -
#6685 Akkor még én sem tudtam. Mostanában kezdtek el az új patchekhez új Dgent kiadni külön. -
#6684 Tag fogalom
esetleg nem jonne fel valaki valamelyik hubra? sehol se talalom... -
#6683 DC++ -
#6682 nekem eleg lenne az AEP melle...csak nem tom honnan megszerezni -
#6681 Basszameg, ezt miért nem mondta eddig senki? :o
Pedig a problémát azért elég sokáig tárgyaltuk olyan egy éve kb. Asszem még veled is beszéltem itt. -
#6680 Esetleg az új patchekhez az új Dgen-t is le kell szedni.. és akkor nem fog sípolni... -
#6679 Alap FB original, AEP és PF nem ---> megy, csak a csendes óceáni küldetéseknél egy hangos sípszónál többet nem csinál. -
#6678 nekem úgy nem ment hogy egyik játék eredeti a másik nem... vagy mind a három eredeti, vagy egyik sem( bár aztán lehet, hogy másnak műxik) -
#6677 aha...
akkor ha nekem az FB eredeti es leszedem az AEP-et akkor kell patch?
masik hogy honann tudom leszedni az AEP-et? -
hetti #6676 Azaz yak 3R!! :D
mostmár kijozanodtam :D -
#6675 AEP magyar kereskedelmi forgalomba nem kerult. -
#6674 sziasztok!
megreneltem a forgotten battlest(meg nem jott meg) es lenne msot egy-ket kerdesem:
az AEP-et ti hogy hasznaljatok? meg lehet venni M.O.-n is vagy le lehet tolteni?
ha csak a sima FB van meg attol tudok multiban jatszani? -
#6673 mondta, hogy kóválygott a feje:D -
#6672 sztem először is ezt irtad -
hetti #6671 azaz La 7R
sorry! késö van és a fejem kovályog!! :D -
hetti #6670 Persze!! Jak 3P és La 7R :DD