91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #6389 Ha már fps: február középén, ha minden igaz jön a Rainbow Six: Lockdown :) -
Frederico #6388 Csak most veszem észre nagy vezérem, hogy a hátteredbe nem egy MESSZER van???!!!
Szégyeld magad, hogy SWAT4-zel, jönnél inkább America's Armyzni:D -
#6387 Hmm honnan veszed hogy az a sötét oldal?
Mivan ha Oleg az igazi sith (vagy shit :) )
Amugy ahogy most áll az il-2 én is inkább megyek SWAT4 ezni :)
Joy rol annyit hogy Saitek kyborg 3D van és most találtam meg a gari levelét ami szerint 2000. 08 vettem :) azóta csak a hotswitch mikorkapcsoloja rakoncátlankodik. Régen még tudtak joyokat gyártani :D -
Frederico #6386 Te galád Bucsó, átnyergelődsz a moddern technikához?!:) Teee... nem szégyelled magad?! Akkor mi izgalmas lesz a játékban, ha nincs Oleg, nincsenek folyton pöcsök, nem kell havonta újra megtanulni repülni, hát elveszti a játék az izgalmat a kihívást!:)
Bár ahogy így belegondolok, majd érettségi után befektetek vmi atom erőműbe, ami a sok hűtő kijövő levegőjétől lebegni fog! Majd pórázra kel kötni h el ne kószáljon:) Majd akkor kipróbálom a Lock-ont, mert eddig egyszer próbáltam akkor is az FPS számláló kiakadt... 0, -1, -100:)
Bucsó mi lesz velünk ha már te is a sötét oldalhoz csatlakozol???!!!
A postaköltség kerül zsébe sajna. -
#6385 102vo-ba való jelentkezés feltételei az www.102vo.hu oldalon taláhatóak. -
Riccsusz #6384 Ja és még valami csak egy v4.01 patch-et és egy v4.02-es update ?
-
Riccsusz #6383 És ez szüksége ahoz hogy belépjek hozzátok ? úgyértem a 102vo.-ba
-
neuro #6382 http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
innen letöltöd a Hyperlobby klienst, felrakod, regisztrálod magad és kész is -
Riccsusz #6381 Bocs hogy enyi bajt okozok de még mindig kell valami a HyperLobby-ból mit töltsek le ? -
#6380 Nyomtasd ki és tedd egy lefűzőbe. Én is így vagyok sok mindennel -
#6379 Pont így voltam énis! Aztán majdnem egy kilót ráköltöttem a gépemre a nyáron, és azóta tudok rendesen játszani LockOn -nal... Hozzáteszem egyáltalán nem bántam meg! :)) Sajnos azok az idők már elmúltak, amikor kinyomtatva adták a doksit a játékhoz... Pedig nincs is jobb annál, amikor az ember lefekvés előtt esti mese gyanánt kicsit olvasgatja a különböző radarmódokat, vagy a besugárzásjelzőt tanulmányogatja... :)) -
#6378 már régóta kacérkodom vele Flanker 2,5-et toltam itthonegyedül sokat amíg jó volt a joyom. aztan kész megszakadt.. lock on itt van a polcomon eredetiben de még eddig 2-szer votla gépemen mivel szegény gépsárkány öreg már ehhez a tempohoz amit az diktál... (2-3 FPS) úgyhogy hanyagolom az új gépig:) de nem vagyok aza feladós típus:) Meg hát Flanker még mindig ott van:) addig tanulom a kégpekezlést annaka manuáljából (kár hogy nicns meg könyalakban így nem tudom este olvasgatni...) -
#6377 Átnyergelsz csövesre?
Frederico: Mi kerül pénzbe? -
#6376 elvileg a februári runba bejuton szóval meg lesz csinálva a cougarom:) de nem hinnem, hogy visszamegyek il-2-ni... Lehet inkább Lokon meg flakon... -
Frederico #6375 Ahányszor új joyom van 2000Ft... és azóta nem repülök. Bár ennek az okát inkább Oleg pöccseiben kell keresni, meg az érettségiben:D -
#6374 Nézd a jó oldalát! Folyamatosan új Joyod van... Egyébként nekem is x52 van, és még semmi bajom nincs/volt vele! -
#6373 IL-2höz meg bőven elég egy nem hotas is... -
Frederico #6372 Nah asszem Cougar-ról Bucsó mestert kell kérdezni, szerintem most szépeket tud ő mesélni róla...:)
Nekem nincsen gond a Saitek képviseletről, nekem van egy bolt ahol intézik nagyon rendesen, csak kifogytak az X52-ből... szóval most addig várok míg érkezik új:) -
#6371 Hat tudja a fene! Amilyen csodalatos magyarorszagon a Saitek kepviselet (gyak nincs) en lehet mar megprobaltam volna hazi javitassal (poticsere pl). Vizsont alternativa sincs egy szal se! Van meg ugye a draga Thrustmaster Cougar..de arra alapbol kolthetsz egy szep osszeget hogy jo legyen....nem egyszeru kerdes ez a HOTAS.... -
Frederico #6370 Egyenlőre garanciálisan intézem, így még nem nagyon akarok venni új joyt.. bár ha így folytatja kedvenc Saitekem akkor lehet új joy lesz belőle:D -
#6369 Vegyel X45-ot! Kulfoldrol meg tudsz rendelni! (ugyanis ott meg tobbehlyen van) -
Frederico #6368 Az elsőben öt hónap után kikészült a twist potija (az egyetlen analóg poti...) a garancia joy pedig gyári hibás (a miniegér használhatatlan). Ahogy a hatalmas szerencsémet ismerem a 3. is gyári hibás lesz:D Szóval vhogy kezdem nem komálni az X52-t:)
Siluro sok szerencsét hozzá, többet mint nekem volt:D -
#6367 Jaja, én is most veszek X52-t. valamelyik nap már meg is lesz -
#6366 Hmmm... x52??? Mi lett vele? -
Frederico #6365 Már többet vagyok fórumon mint repülni:D
Alig repülök mióta Satiekék hiper szuper világító csillogó joyával 2x sikerült rákefélnem...
De mint Bucsó mester is, én is a BoB-ban bízom... lehet feleslegesen:) -
#6364 AEP = Ace Expansion Pack
PF = Pacific Fighters
patchek. -
Riccsusz #6363 Köszi! DE még valami mindig nem tiszta mi az a "+AEP+PF+" meg a patchet honnan szedem le ? köszi CSá -
#6362 Némá, egy Fred :D -
Frederico #6361 Felrakod az Il2 Forgotten Battlest + AEP + PF + a legfrisebb patch asszem 4.03m
Felteszed a Hyperlobbyt http://hyperfighter.sk/, és itt keresel magyar századokat (102.VO, V.4, VO.101, 77.PH, 1/3_vdsz.). -
Riccsusz #6360 Hello !! valaki megmondaná hogy hogyan tudnék interneten játszani (magyarokkal!!! köszi csá
-
#6359 nekem meg hogy repülhessek a télapó szánjával de tudod sok kíváság soha nem teljesülhet:D -
#6358 Na igen :) Ebbe külön repülőt beletenni nem lehet. Kár, mert akkor talán reálisabb gépeket kapnánk :S -
#6357 Van benne pár :) -
#6356 Szevasztok!
Nekem pár repülő kéne ebbe a játékba.
Előre is köszönöm!!! -
neuro #6355 A BoB2-ben messze jobbak a hangok, mint az IL-2 szériában. De próbálkozhatsz a Combat Flight Simulator 3-al is, mert abban is eredeti hangok vannak (még egy Me-262-est is sikerült felvenniük!) -
imp99 #6354 nah nézegettem neten de ez is soványka hangforrás....esetleg ki mit tud mondani a battle of britan hangjairól mert ha jók, tehát az a tipikus "hu b.meg majdnem leszedte a fejemet" mert elrepült a fejemfelett hang akkor abból kiszedem. -
#6353 izé,, PF ... -
#6352 http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=32256
it 1999ft az FB! -
imp99 #6351 igazából kitudnám de azok elég gyatrák(ez lesz a végső megoldás) mert olyat mint a pearl harbor-ban kéne találnom -
neuro #6350 Az a baj, hogy az IL-2-ben a hangok nem eredetiek, hanem generáltak :(